![]() |
#3421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
czesc laski
![]() mam spore zaleglosci..widze ze od czasu kiedy ostatnio czytalam to odbyly sie juz 2 spotkania...coz przegapilam.... ale od czasu urlopu jakos nie moge sie odnalezc i ogarnac tego wszystkiego....w pracy zachrzan..pozniej w domu tez nie ma kiedy zajrzec na wizaz... ehhh widze ze jest tu kilka moich sasiadek ![]() ![]() ale za kilka dni przeprowadzamy sie do tesciow na troche bo oszaleja sami w domu...szwagier juz od roku z zona na swoim, a szwagierka od soboty urzeduje w wawie wiec zostali sami... i co robia: ogladaja non stop plytke z wesela albo zdjecia ![]() no to zebysmy nie byli wredne dzieci to pomieszkamy i z nimi (chociaz moja mama woli zebysmy zostali tu) trudno dogodzic wszystkim ![]() budowa domku ruszyla i teraz musimy rozejrzec sie za kredytem,ale sytuacja nieciekawa wiec odwlekamy jak mozemy.. tyle wypracowania ode mnie.... a teraz bede nadrabiala zaleglosci w czytaniu ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
A ja prawie cały dzień przespałam, no z małymi przerwami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3425 |
Rozeznanie
|
Selka moje gratulacje!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
#3426 |
Zadomowienie
|
No i załamka, siedze od 2 godzin i próbuję na kartce wpasować meble do większego pokoju, ale jak bym ich nie ustawiała tak mi się nie podoba hihihi większa szafa odpada, będzie ta co jest niestety. Wszystko przez narożnik a raczej przez jego układ. Bardziej by pasował jakby był w drugą strone. A tak lipa. Narożnika niestety raczej nie wymienimy. Za to przynajmniej mam już kilka upatrzonych wzorów dywanów
![]() ![]()
#3427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
No to niestety w ciąży możesz się z nią zapoznać, ale oczywiście z całego serca Ci tego nie życzę. Nikomu nie życzę. A już na pewno nie tak upierdliwej, która się mnie uczepiła. Wredna małpa, no!
#3429 |
Wtajemniczenie
|
Tola
![]() A ja właśnie zamknęłam moje Pierwsze Samodzielne Żurawiny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tola a nie pytałaś lekarza o co na tą nieszczęsną zgagę ? Współczuję
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam, powiedział, że mogę brać rennie albo ranigast i tyle. Dupa. A następną wizytę mam 27.10.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT 21:15 Wróciłam do domu właśnie i rozkładam dywan - he i co się okazuje ? Że nie ten wzór ![]() ![]() ![]() Nieduża różnica w sumie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-10-14 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zadomowienie
|
O tak, jeszcze się jej pytałam czy zapach gruszek nie przeszkadza, bo siedziałam obok i wcinałam naleśnika z gruszkami
![]() ![]()
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Tak a propos przetworów - pieczarki o których wcześniej pisałam zrobiły furorę. Zawiozłam mamie i zażądała przepisu
![]() ![]() Tylko proporcje się nie do końca zgadzają - zalewy powinno być trochę więcej, panierki też. Mmmm... Konfitury gruszkowe ![]()
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
my robimy głownie naleweczki - bo nie są tak pracochłonne no i się przydają na długie zimowe wieczory....
ale zrobiłam w tym roku cukinie w occie - i wiecie co? zapomniałam że ją mam ![]() ![]()
#3437 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
witam po przerwie, niestety nie moglam dotrzec na spotkanko ![]() ![]() ![]() ![]() ja niestety musialam siedziec na uczelni, ale podczytuje was na biezaco ![]() SELKA GRRRAAATUUULLLACCCJEEEE:c mok: TOLA wspulczuje tej zgagi, ale juz niedlugo prawda ![]() ![]() JODIE trzymam kciuki za dziadka, super ze lepiej sie czuje ![]() KATEY witamy po dluuugiej przerwie ![]() BANDOLA STO LAT DLA KRZYSIA ![]() ![]() No i pozdrowienia dla reszty dziewczyn, spokojnej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry śpiochy
![]() Co tu tak pusto ![]()
#3439 |
Zadomowienie
|
Ja nie śpię, odkąd pamiętam czyli od pół roku
![]() Dzięki za życzonka dla Krzysia! Wczoraj go bardzo bolały dziąsełka,ząbki ma dwa ale coś czuję, że następne w drodze. ![]() Sonia11 doszły mnie słuchy, ze blisko mnie w szkole nr 51 na Bursztynowej są zajęcia dla maluchów na basenie, jak będę miała więcej info to dam Ci znać. Jesteś zainteresowana? Ale się zrobiło przetworowo... fajowe rzeczy robicie. Ja rok temu wpadłam w trans i naprodukowałam dżemów jak głupia, a teraz się nimi objadam i uszczęśliwiam rodzinkę ![]()
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Ja też już nie śpię, tylko pisać nie było za bardzo o czym.
Hydraulicy zapowiedzieli się na 8.30. Mamy już.... 9.15 i ich nie ma <grrrrr>. Siedzę w pokoju pełnym łazienkowych rupieci i mam ochotę kogoś ugryźć... A jak sobie pomyślę, o sprzątaniu, które mnie czeka ![]()
![]() |
#3441 |
Rozeznanie
|
Czesc laski! Kolejny dzien w pracy ale w sobote wraca moje Kochanie, już nie moge sie doczekać.
Ja przetworów nie robie, nie lubie tej roboty. Żurawiny zrobiła teściowa, podobnie zresztą jak nalewki i dżemy; mama nadziargała ogórków i grzybów. Także prztrworów mam do groma i ciut, ciut.
#3442 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - chyba jestem - mały uwielbia wodę więc jak faktycznie są to chyba się wybierzemy. Jedyny problem to ja - jak się pokazać na basenie z takimi rozstępami
![]() tola - a na zgagę próbowałaś migdałów - podobno działaja |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj Tola, dziewczyny z Twojego wątku chyba zaczęły rozpakowanie, teraz to pójdzie jak burza ![]()
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
czesć dziewczynki!
Tola współczuję Ci z tą zgagą ![]() ![]() co do przetworów to u mnie mama je produkuje ![]() a propos dywanów - w leroy jest promocja od dziś - fajne dywaniki - upatrzyłam też taki włochay jak Wy macie i chyba się skusze, tylko powiedzcie mi czy dobra cena 160x220 - 185 zł??bo ja sie wcale nie znam
![]() |
#3445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak na serio to po prostu ja sie z tym strsaznie źle czuje- a ta moja waga stoi jak zaczarowana i nic a nic nie ubywa - a podobno jak się karmi piersia to łatwo schudnąć ![]() co do promocji na dywany to jest też w Dywanolandzie na Wolskiej - musze dziś się wybrać i popatrzeć czy jest coś ciekawego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||
Zakorzenienie
|
tak według moich wyliczeń to na koniec kwietnia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Migdałów jeszcze nie próbowałam, ale wczoraj znalazłam gdzieś na necie, że ogórki kiszone są dobre. Najadłam się więc ogórków i jakoś przespałam noc. Na dwóch poduszkach. Cytat:
Dobra. Ja za ten mój (200 x 280) zapłaciłam 400 zł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe... ja Ci dam ble ![]() ![]() ![]() Ja konfitury uwielbiam, są jakieś takie magiczne, pachną i tak słonecznie wyglądają... ![]() A propos dywanów, nam by się przydało coś do kuchni- mamy parkiet przykryty starym dywanem i zupełnie nie wiemy co z tym zrobić- jakoś mi szkoda zrywać porządny drewniany parkiet...a na wierzch linoleum jakieś to tak średnio... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
no to ok
![]() ![]() ![]() Miss. Hot pytałaś meża?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.