|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zwolnili już jednego pracownika, a teraz chyba chcą zwolnić jeszcze kogoś dlatego mnie przerzucili.Nie wiem czy na stałe czy jak ![]() Muszę uzbroić się w cierpliwość jak sytuacja się wyklaruje. Cytat:
![]() Nawet nam tłumaczyli, że takich się nie robi ![]() Kliwio mogę ci napisać na PW gdzie pracuję, bo nie chcę zabardzo tu ![]() Wszyscy mają dostęp,a po co mają za dużo przeczytać ![]() Bank nie... ![]() ![]() Tam w soboty jest otwarte.U nas nie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
No to napisz i dolacz swoje zdjęcie, bo nie wiem jak wygladasz jeszcze :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żarcik ![]() Hmm nie wiem jak się załącza zdjęcia na PW ![]() Ja też nie wiem jak wyglądasz ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-04-02 o 19:13 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Hej co tu tak cicho?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Byłam na spotkaniu nananananananananna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postawił mi kawę i lody - bo dziś tak gorąco byłol ze hej - w dodatku w najdroższej restauracji w mieście ![]() Niestety nie wytrzymalam i powiedzialam Tz :d że mam dla niego niespodziankę, i że w związku z nia muszę się dziś z kimś spotkać. I że zobaczy ją dopeiro po ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Będzie mnie to kosztowac wynajem studia - z tego co widziałam 35zł za godzinę - 4 godziny będziemy mniej więcej potrzebowac ![]() plus 200zł za robociznę w postaci zorbienia i obrobienia zdjęć. Dodatkowo dowiedziałam się, że mój fotograf bardzo chętnie pojedzie na sesję ślubną nad morze do Kołobrzegu - a będzie nas to kosztowało paliwo i prowiant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
hej Kobiety
![]() kurczę od rana nie mogłam dostać się na wizaż, chyba jakieś problemy są ze stronką, dopiero teraz mi się udało. Kliwia jestem ciekawa efektu waszej współpracy ![]() jak po weekendzie? ja w piątek w szkole, a weekend obijałam się ze znajomymi ![]()
#3427 |
Zakorzenienie
|
ewulinku ja trzymalam kciukasy za Twój egzmain
![]() ![]() ![]() ![]() A tak to bylam na 40stce Tż brata - dobry był obiadek jaki jami ![]() i w sobote buszowalam po miescie i na spotkaniu bylam ![]() Ja też jestem ciekawa efektu - ciągle mysle co by się przydalo do zdjęc. ihihih ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się , że trzymałaś! ![]() najlepsze że jechałyśmy do poznania w przedziale z zakonnicą i ona cały czas słuchała jak powtarzamy sobie tą turystykę pielgrzymkową i na koniec wyciągnęła obrazki, powiedziała ze na pewno zdamy bo się za nas pomodliła ![]() a kiedy będziesz robić te zdjęcia??
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Ewulinek ja też nie mogłam się dostać na wizaz
![]() Kliwia super z tym fotografem ![]() ![]() Ja w sobotę w pracy, a wieczorem na imprezie domowej. W niedzielę błogie lenistwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
ewulinek jak będę gotowa [
![]() ![]() ![]() Myślę, że za miesiąc - akurat trochę wyćwiczę mięśnie ![]() No i jeszcze kupić bieliznę chcę. Komplet czarnej bielizny - i skumajcie, że nic nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
No i coście ucichły?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
ja wczoraj miałam robotę , dlatego się już z pracy nie odezwałam ![]() a dziś u nas pochmurno i jestem przez to senna jak nie wiem ![]() w pracy spokój, więc przeglądam notatki na 2 ostatnie zaliczenia ![]() niech już się to skończy , bo nie mam już sił... a mgr leży jak leżał. Kliwia a Ty mocno ruszyłaś? ja mam dwa rozdziały i ankietę ![]()
#3433 |
Zakorzenienie
|
ewulinek ja mam ciagle 1 rozdział tylko. Ankietę zaczelam robic, musze wysłać do akceptacji. Firmy nowej - brak
![]() Ja dziś zle spalam, bo tż w nocy złapał kaszel takie tyaki okropny mokry z oskrzeli, takze spac nie moglam. ech dzis dzien od kawy zaczelam ![]() Jak tam nasza biała perła ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-07 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o naszej BP pamiętam ![]() w sobotę miałam możliwość rozmowy z Wojtkiem przez komórkę, przypomniałam mu się - powiedział , że dowie się jak przyjedzie odpowiedni agent, bo nie każdy to ma ![]() ![]() mnie coś głowa dziś boli...
![]() |
#3435 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja mam teraz strasznie mało czasu na pisanie ![]() Dzisiaj oddałam tymczasowy Dowód Rej. i odebrałam stały ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dzień zaczełam od jajecznicy ![]() Ehhh chce już święta i trochę wolnego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Goosiu nie masz czasu przez to nowe stanowisko?
![]() ja Wam powiem, że miałam przed chwilą mega przystojnego klienta - z Algierii ( ale przystojniak) nie mówił po polsku w ogóle , jego szef chciał mu bilet przebukować ![]() no ale co sobie popatrzyłam to moje ![]() jeszcze 30 minut i mykamy Goosiu ! ![]() ja pędzę do Babci na obiadek, a wieczorem ma TŻ przyjść po mnie, może jakiś spacer ...
#3437 | |
Zakorzenienie
|
No troche tak.I sprawa sie skomplikowała, bo koleżanka się połamała i jest w domu.Ja praktycznie jestem za dwie
![]() Cały dzień jestem wściekła. Ostatnio Kliwii na maila mniej więcej pisałam jak wygląda sprawa.Jak mi podasz maila, to ci prześle to samo ![]() Cytat:
Ja dzisiaj do 18 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde do 18 ![]() co za dupki!
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() U mnie też ciepełko, dzis mam odparzone stopy od obcasów i leże w łozku teraz ![]() ale za to oddałam wszytskie rozdziały pracy (jeszcze musze napisać wstep, zakonczenie, spis tabel itp). mam nadzieje, że nei bedzie tak źle ![]() Kliwio nie mogę sie doczekać, kiedy nam wkleisz fotki z sesji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
domiks gratulejszyn! Zobacz jak szybko Ci poszło!! zazdroszczę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
ja też zazdroszczę!
choć to takie brzydkie zazdrościć, no ale w tym przypadku jest czego ![]() ![]() wczoraj zmotywowana postem Domi napisałam jeden podrozdział mgra ![]() krótki, bo krótki o aspektach zdrowotnych jazdy na rowerze ![]()
#3442 |
Zakorzenienie
|
Domiks również gratuluję
![]() Co u was dziewczyny?Ja dziś znowu do 18 ![]() Piję teraz poranną kawę i myślę o świętach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przewinęli się jedynie pytacze, teraz siedzę i streszczam notatki ze slajdów do Worda na kolejne ( przedostatnie ) zaliczenie. mam cukiereczki dziś dobre - malagę, rafaello ![]() zaraz osłodzę sobie tę nudę dzisiejszą ![]() a właśnie przeczytałam na onecie smutną wiadomość, że podczas aklimatyzacji zginął jeden z najlepszych polskich alpinistów ![]() Bardzo podziwiam Himalaistów i kibicuję im z całego serca. a tu taka tragedia! ![]()
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-04-08 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie narazie też spokój.Ja mam w torebce parę jajek wielkanocnych z czekolady ![]() ![]() Ewulinek ty sie męczysz jeszcze z tymi zaliczeniami na sam koniec?Ehhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Tak wlasnie moiwili we wiadomosciach w trojce
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze z 2 tyg temu czytałam na stronie notatkę z wyprawy
![]() no Goosiu męczą męczą - jeszcze mam 2 ost egz na tym zjeździe co będzie ![]() już mam dość! a jutro jadę do fryzjera... fiu fiu ![]()
#3447 |
Zakorzenienie
|
A co robisz u fryzjera?przecież byłaś niedawno
![]() U nas jest strasznie gorąco i narobiłam sobie smaka na koktail bananowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
gosia jeden plus tej nowej pracy
![]() ![]() ewulinek miałam się pytać czy kojarzysz taki zespół jak Royskopp? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądam oferty pracy w naszym rejonie. Kliwia jak ty wynajdujesz te zespoły?hihi ![]() Ja go nie znam ![]() Właśnie pije drugą kawe i kurczę 18 nie widać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
gosia sama nie wiem
![]() AKurat w radiu leciala nowa piosenka tego zespolu, co mi przypomnialo kilka starych ktore bardzo mi sie podobaly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak bylam mlodsza to ogladalam namietnie 4fun.tv i tam za poczatków istnienia tej telewizji lecialo duzo kawalkow niszowych, progresywnych, chilloutowych itp. i stamdad znam bardzo duzo nieznanych ![]() Polecam też zespół Lamb ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-08 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.