|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
chyba zaraz sama do niego zadzwonie bo juz prawie wieczor ![]() Cytat:
a ja sie starzeje i wczoraj nie poszlam na parapetowke co prawda mialo byc tam pare osob z mojego roku, ale z takich powiedzmy dalszych znajomych i jakos tak zwazywszy na odleglosc i deszcz nie pojechalam starosc nie radosc ![]() EDIT: TŻ dziś 4 miejsce
|
|
#3422 |
|
♥
|
powiem tylko dzien dobry
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - co sie dzieje?
![]() Ewusia - zyczę wszytskiego dobrego z tym TYM ![]() Gujanko - starośc nie radosc , młodość tez daje rade xD Już z TŻ-em ^^ Ahhh... do nastepnego wtorku mam go przy sobie A teraz filmy z TŻ-em i spać... miłego wieczoru
|
#3424 | |||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz, Juwe za rok, ale dla chcacego nic trudnego - okazji do takich wieczorów na pewno nie zabraknie ![]() Cytat:
![]() suuuuper gratki dla TZ-aco się stało...? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie przez większość wieczoru męczył taki "wewnętrzny niepokój" nie wiem czemu... no,ale zapodałam sobie uspokajacze i teraz już lepiej ![]() Zaraz lecę wyprostować włosy bo rano nie zdążę i siup do łóżeczka bo jutro pobudka o 5 Ale tylko na jedne zajęcia jadę A na 17 do pracki ![]() Mam nadzieje, ze uda mi sie szybko i bez problemu zasnąć... Oby do weekendu, kolorowych snów i miłego poniedziałku kochane
|
|
#3425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() co jest Kochana? Cytat:
![]() Cytat:
a tak to jutro powrót do szarej codzienności i na 8 na uczelnie ![]() no ja tam wiem ze sobie poradzę, na pewno bez atrakcji się nie obędzie Cytat:
ja też się do łóżeczka zbieram bo jutro uczelnia przez większość dnia ![]() dobrej nocki |
||||
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłe dnia
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzien dobry, tak szybciorem zycze wam milego dnia i uciekam.
|
|
#3428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ile w tym prawdy to nie wiem... milego dnia wszystkim
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
endo - to jest nerwica, bo tez tak mam.
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego tygodnia wszystkim
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Gwiazdeczki
Co to za paskudna pogoda Wybrałam się na basen i ubrałam się za lekko, (między innymi sandałki bez skarpetek ) i myślałam, że po drodze zamarzne Na szczęście zabrałam parasolke A teraz biorę się ostro za nauke, bo sesja po piętach depcze Odczuwanie nieuzasadnionego niepokoju to chyba norma w dzisiejszych czasach Ja również często coś takiego mam. Boje się tego co będzie w przyszłości, tego, że coś stanie się moim bliskich itp. Nie mogę się wtedy na niczym skupić![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
oj, a co sie stalo?
![]() Cytat:
i ciesze sie razem z Tobą, z powodu przyjazdu TŻta TŻ bardzo niepocieszony, bo 4 to zawsze najgorsze miejsce - zaraz za podium no ale poprawil czas i pnie sie w klasyfikacji, wiec jestem z niego dumna ![]() wzajemnie miłego ![]() Cytat:
ja nie wiedzialam, ze to nerwica, ale zimą lekarka mnie uswiadomila.. no i kazala meliske pic albo ssać cukierki z melisy (nie pamietam jak sie nazywaja ). u mnie glownym problemem bylo to, ze od nerwow mialam podwyzszone cisnienie i ogolnie na zdrowku troche ucierpialam. teraz po pol roku pojde chyba na jakas kontrole, bo jestem ciekawa czy mi sie poprawily wyniki...![]() i Tobie również ![]() Cytat:
![]() a co do reszty to tez prawda, ale chroniczny niepokój + stres konczą sie niestety zle dla zdrowia... Ja tez czesto martwie sie o bliskich.. czasem mysle, ze jestem jak jakas babuleńka ![]() ![]() wyjechalam o 8 na zakupy, wrocilam, zjadlam pyszne sniadanko i zaraz zabieram sie do roboty mam nadzieje ze zmotywuje mnie widmo pojscia do biblioteki w razie gdyby mi w domu nie szlo z pisaniem. w domu tak wygoooodnie, w dresiku i jedzonko w lodowce.. ale postanowilam, ze jak bede sie obijac to marsz do biblioteki i koniec z luksusami ![]()
|
|
#3433 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie już dawno tego nie było, bo swego czasu potrafiłam każdego wieczoru mieć takie stany lękowe... A ostatnio nasilają się zwykle właśnie w niedzielę albo po długim okresie wolnego generalnie... Głupie to bo przecież na zdrowy rozum nie ma się czym martwić, ale dla chcącego nic trudnego. Też się czuję czasem jak taka babuleńka ( ) martwię się o rodzinę, znajomych no i o siebie - przyszłość te sprawy... echh i takie uczucie jakby "coś nade mną wisiało" bleee...Cytat:
![]() Tobie również ![]() Cytat:
![]() Owocnej nauki, dużo egzamów masz w sesji? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba też zastosuję taką metodę motywacyjną Choć tak czy siak jutro w Biblio będę się musiała zjawić... ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() Zajęcia już odbębniłam, zjadłam 2 pyszne śniadanka i teraz chyba trochę powizażuję, a trochę poodpoczywam - może jakaś drzemka Na 17 do pracy dziś, mam nadzieję, że będzie fajnie no i że szybko minie ![]() A jutro wolne więc mogę się wyspać Miłego dnia kochane
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Madame_apple ja ostatnio jakoś tak żyje w oderwaniu od spraw uczelnianych i nie mam pojęcia ile będę mieć egzaminów
Im bliżej końca studiów tym bardziej "się psuje" Martwi mnie to![]() Gujanko co to za zakupy tak z rana ![]() |
|
|
|
#3435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jam zepsuta już na 2.roku, to co będzie później?![]() ![]() Pocieszyłaś mnie, ja mam 1.egzam 29 maja więc jeszcze mogę się nie zabierać za naukę aż tak Na ostatnią chwilę jest największa motywacja
|
|
#3436 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pogoda taka ze nic tylko się do łóżeczka walnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na 3 roku to jeszcze jakoś byłam zmobilizowana a teraz masakra jakaś ![]() Cytat:
uważam że sesja są stanowczo za często ![]() wróciłam zaskakująco szybko (znów mnie nie chcieli uczyć ), jeszcze w banku byłam coś rodzicom załątwić, przedarłam się przez ściany deszczu i nareszcie domek ![]() najchętniej to bym się zakopała w łóżku, no ale w sumie to odkurzyć by sie przydało, na angielski trza iść zobaczy sie ![]() miłego dzionka |
||||||
|
|
|
#3437 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
oby
Cytat:
wiec teraz mierzy wysoko jesli chodzi o klasyfikacje generalną po wszystkich wyscigach ![]() Cytat:
![]() ale do biblio troche nie usmiecha mi sie isc bo wiem ze spotkam tam dzis znajomych, a jak sie z nimi zagadam to tez lipa o zagadanie się nie trudno, zwlaszcza gdy sie pracowac nad tematem nie chce ![]() narazie siedze wiec w domku.. [/quote] Cytat:
a jesli chodzi o zakupy, to spozywcze odwiedzil mnie rodziciel i dzis z rana jechał do makro, wiec sie zabralam, dzieki czemu mam male zapasy no i spokoj z targaniem ciezszych towarow Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja cos slyszalam, ze jutro mamy jakiegos goscia na uniwerku, wiec chyba nie bedzie wykladu, zebysmy w tym czasie mieli mozliwosc pojscia na ten otwarty... seminarium pewnie sie jednak odbedzie, a szkoda
|
|
#3439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh,nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hello, ja juz po lunchu. dzis mam do 17.30 wiec jeszcze troche, ale na szczescie w piatek lece i tylko 3 dni przede mna do odbebnienia ![]() milego popoludnia!
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Boskie wytłumaczenie ![]() Oj dziewczynki powiem Wam, że też miewam takie stany niepokoju i jakby lęku, choć ostatnio coraz żadziej... ![]() Normalnie szok ! Dostałam 3 ze sprawdzianu z matmy ![]() Teraz zmykam coś zjeść iii... poWizazuje, bo uczyć się nie mam zamiaru Ja tam już czuje wakacje ![]() Jabłuszko oby szybko praca minęła Miłego dnia Dziewczęta
|
|
#3441 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3442 |
|
♥
|
Co sie stało hm. Tz ze mna zerwał szczerze nie rozumiem wogóle dlaczego. powiedział tylko ze to koniec choc wogóle cały czas miedzy nami było tak samo jak zawsze , zadnej kłótni a ni nic powiedział to i poszedł. pisałam do niego a on nie odp. wczoraj wieczorem napisał mi ze bardzo teskni i cały czas o mnie mysli
Dzisiaj do mnie pisze cały czas. Chciałabym wiedziec jaki był powód bo chyba po 2 latach i 1 miesiacu chyba nalezy mi sie wyjasnienie. widocznie jestem az tak tempa ze pewnie bym nie zrozumiała. ![]()
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj miałam bardzo udany dzień,no a dzisiaj jak w szkole nie poprawiłam tego zasranego Potopu no ale trudno,może napiszę pracę klasową lepiej liczę na to![]() no i właśnie wróciłam,zjadłam obiad i odpoczywam ![]() siostra pojechała na wycieczkę,to nie mam się z kim pokłócić,a pogoda beznadziejna ... Aniu - Jej tak mi przykro choć ... wydaje mi się,że może za tym stać ktoś,że TŻ z Tobą zerwał,bo inaczej by nie pisał,że tęskni i myśli o Tobie ... mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni,przecież byliście razem tak długo,aż szkoda by było,aby taki piękny związek się skończył ... myślę,że on nadal Cię kocha ...Nefre - Ale fajnie,że masz TŻ znowu Tamo - gratuluję ocenki Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3444 | |
|
♥
|
Cytat:
. No własnie on sam pisze ze teskni , ze o mnie cały czas mysli, ze mnie kocha nie rozumiem wogóle tej sytuacji. do tego taka dziewczyna dowiedziala sie ze zerwalismy i cały czas za nim lata ( ta co kiedys Ci agness pisałam co sie smiałysmy ze na te głupie dziewczyny napadniemy ) i cały czas tylko Michaś to michas tamto bozeee. udusic ja tylko.
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - Jestem pewna,że ktoś za tym stoi,ktoś mu musiał coś nagadać
inaczej by się tak nie zachowywał. Co do tej dziewczyny - strasznie się zachowuje,wykorzystuje okazje,że nie jesteście już razem
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jak uslyszalam "diagnoze" to najpierw mialam taka mine:
ale w sumie to sie z tego smieje i jak TŻ zaczyna mnie celowo denerwowac, tak na zarty itd. to mu mowie, zeby tego nie robił, bo mam nerwice i moze to sie zle skonczyc Cytat:
to jakas dziwna sytuacja, zeby tak bez slowa wytlumaczenia ![]() przykro mi i wspolczuje tej niepewnosci ![]() faceci.......
|
|
#3447 | ||
|
♥
|
Cytat:
Cytat:
W czwartek mam sie z nim spotkac i ma mi wszystko powiedziec ![]() No własnie tez mnie to bardzo dziwi bo on taki nie jest ze powie tak czy nie bez uzasadnienia. Pozostało mi czekac na czwartek. |
||
|
|
|
#3448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aniu, w takim razie trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do tego czwartku. Mam nadzieje, ze wszystko Ci wyjasni... ![]() W ogole najlepiej to niech sie facet opamięta... Kocha ale kończy związek? ![]()
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
Ciao dziewczyny
![]() Kolejny dzionek dobiega końca,again,again and again ![]() Wczoraj byłam tak zabiegana i zmachana,że nawet nie chciało mi się cokolwiek napisać ;P Tzn udałam się do Gdańska na meeting 3miejskiego Echelonu (fanów 30STM) Przyszło 6 dziewczyn,w tym jedna kumpela z gimnazjum. Wszystkie oczywiście pozaliczały kilka Marsowych koncertów,ja tylko trwam w przymusowym 'dziewictwie' ==' Ubrane w charakterystyczne t-shirty z logiem bandu wzbudzałyśmy konsternację przechodniów, zwłaszcza gdy przyklejałyśmy ulotki Jeden staruch robił nam i plakatom zdjęcia cyfrówką, ktoś wyzwał nas od Emo o_O,kilka żurów przez bite kilka minut lazło za nami i wolało "wy polisz eszelon dajcie na piwo" ![]() Czyli trip pełen wrażeń ^_^ Dziś jak zwykle spałam do 13 ;P Potem zakupy spożywcze z matką, nie obyło się od poprawy wisielczego nastroju wiadomym nałogiem, o ile można nazwać nim zakup t-shirtu,bransoletek i wściekle fioletowego lakieru do paznokci _^_ Dobra powizażuję jeszcze trochę,pogadam na skajpie z wiecznie zazdrosną o swego chłoptasia przyjaciółką i biegiem spać (jakoś tak mam dziwną potrzebę co noc 10 godzinnego snu )Trzymta się |
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
a może jednak nie
![]() dobrze ![]() ale jakie prawdziwe no bo ja się tu z ciężkim sercem nastawiam że co najmniej do 15 na wydziale a tu o 11.30 koniec zajęć bo wykładowców brak ![]() Cytat:
Cytat:
trzymaj się mocno ![]() mam nadzieję ze skoro Cię kocha to zrozumie ze popełnił błąd i zejdziecie się, bądź dobrej myśli ![]() a co do tej dziewczyny to ja nie rozumiem jak może coś takiego drugiej robić, zero empatii nic dodać nic ująć ![]() czad ![]() wróciłam właśnie z angielskiego, a wcześniej spałam 2 godziny normalnie chyba weekend pełen wrażeń się odzywa ![]() idę się pouczyć trochę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

może w tym roku mnie też sie uda

chyba zaraz sama do niego zadzwonie bo juz prawie wieczor 

no,ale zapodałam sobie uspokajacze i teraz już lepiej
i na 8 na uczelnie 

Na ostatnią chwilę jest największa motywacja