|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja sie starzeje i wczoraj nie poszlam na parapetowke ![]() ![]() ![]() EDIT: TŻ dziś 4 miejsce ![]()
![]() |
#3422 |
♥
|
powiem tylko dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Aniu - co sie dzieje?
![]() Ewusia - zyczę wszytskiego dobrego z tym TYM ![]() Gujanko - starośc nie radosc , młodość tez daje rade xD Już z TŻ-em ^^ Ahhh... do nastepnego wtorku mam go przy sobie ![]() A teraz filmy z TŻ-em i spać... ![]() ![]() miłego wieczoru ![]()
#3424 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz, Juwe za rok, ale dla chcacego nic trudnego - okazji do takich wieczorów na pewno nie zabraknie ![]() Cytat:
![]() suuuuper ![]() ![]() co się stało...? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie przez większość wieczoru męczył taki "wewnętrzny niepokój" nie wiem czemu... ![]() ![]() Zaraz lecę wyprostować włosy bo rano nie zdążę i siup do łóżeczka bo jutro pobudka o 5 ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze uda mi sie szybko i bez problemu zasnąć... Oby do weekendu, kolorowych snów i miłego poniedziałku kochane ![]()
![]() |
#3425 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja tam wiem ze sobie poradzę, na pewno bez atrakcji się nie obędzie ![]() Cytat:
ja też się do łóżeczka zbieram bo jutro uczelnia przez większość dnia ![]() dobrej nocki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłe dnia
![]()
![]() |
#3427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzien dobry, tak szybciorem zycze wam milego dnia i uciekam. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ile w tym prawdy to nie wiem... milego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
endo - to jest nerwica, bo tez tak mam.
#3430 |
Zakorzenienie
|
Udanego tygodnia wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam Gwiazdeczki
![]() Co to za paskudna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odczuwanie nieuzasadnionego niepokoju to chyba norma w dzisiejszych czasach ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |||
Wtajemniczenie
|
oj, a co sie stalo?
![]() Cytat:
![]() ![]() TŻ bardzo niepocieszony, bo 4 to zawsze najgorsze miejsce - zaraz za podium ![]() ![]() ![]() wzajemnie miłego ![]() Cytat:
![]() ja nie wiedzialam, ze to nerwica, ale zimą lekarka mnie uswiadomila.. no i kazala meliske pic albo ssać cukierki z melisy (nie pamietam jak sie nazywaja ![]() ![]() i Tobie również ![]() Cytat:
![]() a co do reszty to tez prawda, ale chroniczny niepokój + stres konczą sie niestety zle dla zdrowia... Ja tez czesto martwie sie o bliskich.. czasem mysle, ze jestem jak jakas babuleńka ![]() ![]() wyjechalam o 8 na zakupy, wrocilam, zjadlam pyszne sniadanko i zaraz zabieram sie do roboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3433 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tobie również ![]() Cytat:
![]() Owocnej nauki, dużo egzamów masz w sesji? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Choć tak czy siak jutro w Biblio będę się musiała zjawić... ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() Zajęcia już odbębniłam, zjadłam 2 pyszne śniadanka i teraz chyba trochę powizażuję, a trochę poodpoczywam - może jakaś drzemka ![]() ![]() A jutro wolne więc mogę się wyspać ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
![]()
Madame_apple ja ostatnio jakoś tak żyje w oderwaniu od spraw uczelnianych i nie mam pojęcia ile będę mieć egzaminów
![]() ![]() ![]() ![]() Gujanko co to za zakupy tak z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pocieszyłaś mnie, ja mam 1.egzam 29 maja więc jeszcze mogę się nie zabierać za naukę aż tak ![]() ![]()
![]() |
#3436 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam zaskakująco szybko (znów mnie nie chcieli uczyć ![]() ![]() najchętniej to bym się zakopała w łóżku, no ale w sumie to odkurzyć by sie przydało, na angielski trza iść ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |||||
Wtajemniczenie
|
oby
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() narazie siedze wiec w domku.. [/quote] Cytat:
![]() a jesli chodzi o zakupy, to spozywcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3438 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja cos slyszalam, ze jutro mamy jakiegos goscia na uniwerku, wiec chyba nie bedzie wykladu, zebysmy w tym czasie mieli mozliwosc pojscia na ten otwarty... seminarium pewnie sie jednak odbedzie, a szkoda ![]() ![]()
![]() |
#3439 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hello, ja juz po lunchu. dzis mam do 17.30 wiec jeszcze troche, ale na szczescie w piatek lece i tylko 3 dni przede mna do odbebnienia ![]() ![]() milego popoludnia!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Oj dziewczynki powiem Wam, że też miewam takie stany niepokoju i jakby lęku, choć ostatnio coraz żadziej... ![]() Normalnie szok ! Dostałam 3 ze sprawdzianu z matmy ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz zmykam coś zjeść iii... poWizazuje, bo uczyć się nie mam zamiaru ![]() ![]() Jabłuszko oby szybko praca minęła ![]() Miłego dnia Dziewczęta ![]() ![]()
![]() |
#3441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3442 |
♥
|
Co sie stało hm. Tz ze mna zerwał szczerze nie rozumiem wogóle dlaczego. powiedział tylko ze to koniec choc wogóle cały czas miedzy nami było tak samo jak zawsze , zadnej kłótni a ni nic powiedział to i poszedł. pisałam do niego a on nie odp. wczoraj wieczorem napisał mi ze bardzo teskni i cały czas o mnie mysli
![]() Dzisiaj do mnie pisze cały czas. Chciałabym wiedziec jaki był powód bo chyba po 2 latach i 1 miesiacu chyba nalezy mi sie wyjasnienie. widocznie jestem az tak tempa ze pewnie bym nie zrozumiała. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj miałam bardzo udany dzień,no a dzisiaj jak w szkole ![]() ![]() ![]() ![]() no i właśnie wróciłam,zjadłam obiad i odpoczywam ![]() siostra pojechała na wycieczkę,to nie mam się z kim pokłócić,a pogoda beznadziejna ... Aniu - Jej tak mi przykro ![]() Nefre - Ale fajnie,że masz TŻ znowu ![]() Tamo - gratuluję ocenki ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() nie rozumiem wogóle tej sytuacji. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Aniu - Jestem pewna,że ktoś za tym stoi,ktoś mu musiał coś nagadać
![]() Co do tej dziewczyny - strasznie się zachowuje,wykorzystuje okazje,że nie jesteście już razem ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Wtajemniczenie
|
no ja jak uslyszalam "diagnoze" to najpierw mialam taka mine:
![]() ![]() Cytat:
to jakas dziwna sytuacja, zeby tak bez slowa wytlumaczenia ![]() przykro mi i wspolczuje tej niepewnosci ![]() faceci....... ![]()
![]() |
#3447 | ||
♥
|
Cytat:
Cytat:
W czwartek mam sie z nim spotkac i ma mi wszystko powiedziec ![]() No własnie tez mnie to bardzo dziwi bo on taki nie jest ze powie tak czy nie bez uzasadnienia. Pozostało mi czekac na czwartek. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aniu, w takim razie trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do tego czwartku. Mam nadzieje, ze wszystko Ci wyjasni... ![]() ![]() W ogole najlepiej to niech sie facet opamięta... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3449 |
Zadomowienie
|
Ciao dziewczyny
![]() Kolejny dzionek dobiega końca,again,again and again ![]() Wczoraj byłam tak zabiegana i zmachana,że nawet nie chciało mi się cokolwiek napisać ;P Tzn udałam się do Gdańska na meeting 3miejskiego Echelonu (fanów 30STM) Przyszło 6 dziewczyn,w tym jedna kumpela z gimnazjum. Wszystkie oczywiście pozaliczały kilka Marsowych koncertów,ja tylko trwam w przymusowym 'dziewictwie' ==' Ubrane w charakterystyczne t-shirty z logiem bandu wzbudzałyśmy konsternację przechodniów, zwłaszcza gdy przyklejałyśmy ulotki ![]() ![]() ![]() Czyli trip pełen wrażeń ^_^ Dziś jak zwykle spałam do 13 ;P Potem zakupy spożywcze z matką, nie obyło się od poprawy wisielczego nastroju wiadomym nałogiem, o ile można nazwać nim zakup t-shirtu,bransoletek i wściekle fioletowego lakieru do paznokci _^_ Dobra powizażuję jeszcze trochę,pogadam na skajpie z wiecznie zazdrosną o swego chłoptasia przyjaciółką i biegiem spać (jakoś tak mam dziwną potrzebę co noc 10 godzinnego snu ![]() Trzymta się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | ||
Zakorzenienie
|
a może jednak nie
![]() dobrze ![]() ![]() ale jakie prawdziwe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję ze skoro Cię kocha to zrozumie ze popełnił błąd i zejdziecie się, bądź dobrej myśli ![]() a co do tej dziewczyny to ja nie rozumiem jak może coś takiego drugiej robić, zero empatii ![]() nic dodać nic ująć ![]() czad ![]() wróciłam właśnie z angielskiego, a wcześniej spałam 2 godziny ![]() ![]() idę się pouczyć trochę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.