Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-18, 17:14   #3421
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Witojcie

oho

aaaaa, super może w tym roku mnie też sie uda

Cytat:

wiesz, mnie nie przeszkadzało zupełnie bycie samej, nawet bardzo fajne było, ale po prostu wpadłam teraz jak śliwka w kompot i a nuż coś z tego będzie fajnego

trzymam kciuki
Cytat:

i jak ?

wlasnie nie wiem, bo coś TŻ nie dał mi znać chyba zaraz sama do niego zadzwonie bo juz prawie wieczor

Cytat:
ale cudownie było wczoraj naprawdę wyjątkowo udany wieczór. Najpierw pifkowanie u mnie w mieszkanku, ekipa się zebrała i na lotnisko ( na szczęście baaardzo blisko mam ) Był koncert T love, naprawdę super grali, same znane kawałki, głos straciłam od krzyczenie i śpiewania po koncercie oczywiście after party i następnie spanie każdy gdzie popadnie u mnie
dziś się ekipa zwijała powoli przez pół dnia, później posprzątałam i odwiedziła mnie rodzina na kawkę

miałyśmy jeszcze pójść na koncert Zabili mi żółwia dziś ,ale się rozpadało więc nie będziemy się po parkach szlajać może i lepiej, odpocznę w końcu
szkoda ze następne Juwenalia dopiero za rok
łaaaaaa, to fajna zabawa musiala byc

a ja sie starzeje i wczoraj nie poszlam na parapetowke co prawda mialo byc tam pare osob z mojego roku, ale z takich powiedzmy dalszych znajomych i jakos tak zwazywszy na odleglosc i deszcz nie pojechalam starosc nie radosc

EDIT:
TŻ dziś 4 miejsce

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 18:20   #3422
anniaa

powiem tylko dzien dobry

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 19:52   #3423
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Aniu - co sie dzieje?
Ewusia - zyczę wszytskiego dobrego z tym TYM
Gujanko - starośc nie radosc , młodość tez daje rade xD

Już z TŻ-em ^^ Ahhh... do nastepnego wtorku mam go przy sobie Dzisiaj bylismy na spotkaniu urodiznowym kumpeli - w kilka osob sie zebraliśmy i niespodziankę zrobilismy ^^ Jaka była radosna ;D Fajnie, fajnie ^^
A teraz filmy z TŻ-em i spać...

miłego wieczoru

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 22:33   #3424
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
a te laski moze wpadly prosto z pidzama-party?

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja niedawno wrcilam z wystawy psow!pojchalismy dzis tez bo inne rasy byly i TZ chcial zobaczyc wojego wymarzonego pieska - francuskiego buldga te ps sa tak brzydkie,ze az piekne
tak zwana "śliczna obrzydliwość"
Cytat:
no i pogoda dzis dopisala wieczorem planujey malego grilla kupilam lososia i kurczaka.
mam nadzieje, ze grillowanie udane
Cytat:
wczoraj do 1 w nocy ogladalismy flm PS I love you. Widzialyscie?Sie poplakalam ze 3 razy przynajmnij... byly przesadzone momenty ale ogolnie super film.
nie widziałam, ale skoro polecasz...
Cytat:
wiesz, mnie nie przeszkadzało zupełnie bycie samej, nawet bardzo fajne było, ale po prostu wpadłam teraz jak śliwka w kompot i a nuż coś z tego będzie fajnego
a nuż
Cytat:
ale cudownie było wczoraj naprawdę wyjątkowo udany wieczór. Najpierw pifkowanie u mnie w mieszkanku, ekipa się zebrała i na lotnisko ( na szczęście baaardzo blisko mam ) Był koncert T love, naprawdę super grali, same znane kawałki, głos straciłam od krzyczenie i śpiewania po koncercie oczywiście after party i następnie spanie każdy gdzie popadnie u mnie
dziś się ekipa zwijała powoli przez pół dnia, później posprzątałam i odwiedziła mnie rodzina na kawkę

miałyśmy jeszcze pójść na koncert Zabili mi żółwia dziś ,ale się rozpadało więc nie będziemy się po parkach szlajać może i lepiej, odpocznę w końcu
szkoda ze następne Juwenalia dopiero za rok
a co tak krotko? U nas jeszcze przez tydzien trwaja...
wiesz, Juwe za rok, ale dla chcacego nic trudnego - okazji do takich wieczorów na pewno nie zabraknie
Cytat:
a ja sie starzeje i wczoraj nie poszlam na parapetowke co prawda mialo byc tam pare osob z mojego roku, ale z takich powiedzmy dalszych znajomych i jakos tak zwazywszy na odleglosc i deszcz nie pojechalam starosc nie radosc
iiii tammm to nie starość - ja też bym w takiej sytuacji pewnie nie pojechała
Cytat:
EDIT:
TŻ dziś 4 miejsce
suuuuper gratki dla TZ-a
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
powiem tylko dzien dobry
co się stało...?
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Już z TŻ-em ^^ Ahhh... do nastepnego wtorku mam go przy sobie Dzisiaj bylismy na spotkaniu urodiznowym kumpeli - w kilka osob sie zebraliśmy i niespodziankę zrobilismy ^^ Jaka była radosna Fajnie, fajnie ^^
grzeczni tylko bądźcie

A mnie przez większość wieczoru męczył taki "wewnętrzny niepokój" nie wiem czemu... no,ale zapodałam sobie uspokajacze i teraz już lepiej
Zaraz lecę wyprostować włosy bo rano nie zdążę i siup do łóżeczka bo jutro pobudka o 5 Ale tylko na jedne zajęcia jadę A na 17 do pracki

Mam nadzieje, ze uda mi sie szybko i bez problemu zasnąć...

Oby do weekendu, kolorowych snów i miłego poniedziałku kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 23:28   #3425
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

trzymam kciuki

Cytat:

oj tam starość, po prostu zmęczenie materiału

Cytat:
EDIT:
TŻ dziś 4 miejsce
gratulacje

Cytat:
powiem tylko dzien dobry
co jest Kochana?

Cytat:
Ewusia - zyczę wszytskiego dobrego z tym TYM

Cytat:
Już z TŻ-em ^^ Ahhh... do nastepnego wtorku mam go przy sobie Dzisiaj bylismy na spotkaniu urodiznowym kumpeli - w kilka osob sie zebraliśmy i niespodziankę zrobilismy ^^ Jaka była radosna ;D Fajnie, fajnie ^^
tylko nie zapomnijcie być grzeczni

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

a nuż

Cytat:
a co tak krotko? U nas jeszcze przez tydzien trwaja...
wiesz, Juwe za rok, ale dla chcacego nic trudnego - okazji do takich wieczorów na pewno nie zabraknie
co ja bym dała za jeszcze tydzień.... a tak to jutro powrót do szarej codzienności i na 8 na uczelnie

no ja tam wiem ze sobie poradzę, na pewno bez atrakcji się nie obędzie

Cytat:
A mnie przez większość wieczoru męczył taki "wewnętrzny niepokój" nie wiem czemu... no,ale zapodałam sobie uspokajacze i teraz już lepiej
a cóż Cię tak niepokoi Kochana? :Przytul:

ja też się do łóżeczka zbieram bo jutro uczelnia przez większość dnia

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 05:43   #3426
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry i miłe dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 08:05   #3427
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

wiesz co?ja mialam podobnie wczoraj..Nawet nie wiem dlaczego bo niczym sie nie martwie konkretnym,tylko jakas tak bylam niespokojna.. Syndrom niedzielego popludnia chyba..

dzien dobry,

tak szybciorem zycze wam milego dnia i uciekam. oby szybko ten poniedzialek zlecial.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 08:13   #3428
enda____
Rozeznanie

Cytat:
wiesz co?ja mialam podobnie wczoraj..Nawet nie wiem dlaczego bo niczym sie nie martwie konkretnym,tylko jakas tak bylam niespokojna.. Syndrom niedzielego popludnia chyba..
dziewczyny ja tez czesto czuje taki niepokoj i moja babcia twierdzi, ze to nerwica ?
ile w tym prawdy to nie wiem...

milego dnia wszystkim

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 08:58   #3429
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

endo - to jest nerwica, bo tez tak mam.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 09:09   #3430
enex
Zakorzenienie

Udanego tygodnia wszystkim!
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 09:31   #3431
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Witam Gwiazdeczki

Co to za paskudna pogoda Wybrałam się na basen i ubrałam się za lekko, (między innymi sandałki bez skarpetek) i myślałam, że po drodze zamarzne Na szczęście zabrałam parasolke A teraz biorę się ostro za nauke, bo sesja po piętach depcze

Odczuwanie nieuzasadnionego niepokoju to chyba norma w dzisiejszych czasach Ja również często coś takiego mam. Boje się tego co będzie w przyszłości, tego, że coś stanie się moim bliskich itp. Nie mogę się wtedy na niczym skupić

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 09:52   #3432
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
powiem tylko dzien dobry
oj, a co sie stalo?

Cytat:

miłego wieczoru
super niespodzianka i ciesze sie razem z Tobą, z powodu przyjazdu TŻta

Cytat:

suuuuper gratki dla TZ-a
TŻ bardzo niepocieszony, bo 4 to zawsze najgorsze miejsce - zaraz za podium no ale poprawil czas i pnie sie w klasyfikacji, wiec jestem z niego dumna

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry i miłe dnia
wzajemnie miłego

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tez czesto czuje taki niepokoj i moja babcia twierdzi, ze to nerwica ?

milego dnia wszystkim
to prawda

Cytat:
ja nie wiedzialam, ze to nerwica, ale zimą lekarka mnie uswiadomila.. no i kazala meliske pic albo ssać cukierki z melisy (nie pamietam jak sie nazywaja). u mnie glownym problemem bylo to, ze od nerwow mialam podwyzszone cisnienie i ogolnie na zdrowku troche ucierpialam. teraz po pol roku pojde chyba na jakas kontrole, bo jestem ciekawa czy mi sie poprawily wyniki...

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
i Tobie również

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witam Gwiazdeczki

Co to za paskudna pogoda Wybrałam się na basen i ubrałam się za lekko, (między innymi sandałki bez skarpetek) i myślałam, że po drodze zamarzneNa szczęście zabrałam parasolke A teraz biorę się ostro za nauke, bo sesja po piętach depcze

Odczuwanie nieuzasadnionego niepokoju to chyba norma w dzisiejszych czasach Ja również często coś takiego mam. Boje się tego co będzie w przyszłości, tego, że coś stanie się moim bliskich itp. Nie mogę się wtedy na niczym skupić

Miłego dnia
u mnie tez sie ochlodzilo

a co do reszty to tez prawda, ale chroniczny niepokój + stres konczą sie niestety zle dla zdrowia...
Ja tez czesto martwie sie o bliskich.. czasem mysle, ze jestem jak jakas babuleńka

wyjechalam o 8 na zakupy, wrocilam, zjadlam pyszne sniadanko i zaraz zabieram sie do roboty mam nadzieje ze zmotywuje mnie widmo pojscia do biblioteki w razie gdyby mi w domu nie szlo z pisaniem. w domu tak wygoooodnie, w dresiku i jedzonko w lodowce.. ale postanowilam, ze jak bede sie obijac to marsz do biblioteki i koniec z luksusami

Stary 2008-05-19, 11:00   #3433
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
a cóż Cię tak niepokoi Kochana?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do reszty to tez prawda, ale chroniczny niepokój + stres konczą sie niestety zle dla zdrowia...
Ja tez czesto martwie sie o bliskich.. czasem mysle, ze jestem jak jakas babuleńka
echhh dobrze, że nie jestem sama U mnie już dawno tego nie było, bo swego czasu potrafiłam każdego wieczoru mieć takie stany lękowe... A ostatnio nasilają się zwykle właśnie w niedzielę albo po długim okresie wolnego generalnie... Głupie to bo przecież na zdrowy rozum nie ma się czym martwić, ale dla chcącego nic trudnego. Też się czuję czasem jak taka babuleńka () martwię się o rodzinę, znajomych no i o siebie - przyszłość te sprawy... echh i takie uczucie jakby "coś nade mną wisiało" bleee...
Cytat:
ja nie wiedzialam, ze to nerwica, ale zimą lekarka mnie uswiadomila.. no i kazala meliske pic albo ssać cukierki z melisy (nie pamietam jak sie nazywaja). u mnie glownym problemem bylo to, ze od nerwow mialam podwyzszone cisnienie i ogolnie na zdrowku troche ucierpialam. teraz po pol roku pojde chyba na jakas kontrole, bo jestem ciekawa czy mi sie poprawily wyniki...
mam nadzieję, że kontrola wykaże poprawę
Cytat:
Dzień dobry i miłe dnia

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Tobie również
Cytat:

Co to za paskudna pogoda Wybrałam się na basen i ubrałam się za lekko, (między innymi sandałki bez skarpetek) i myślałam, że po drodze zamarzne Na szczęście zabrałam parasolke A teraz biorę się ostro za nauke, bo sesja po piętach depcze
żebyś sie tylko nie przeziębiłą bo teraz o to łatwo...
Owocnej nauki, dużo egzamów masz w sesji?
Cytat:
TŻ bardzo niepocieszony, bo 4 to zawsze najgorsze miejsce - zaraz za podium no ale poprawil czas i pnie sie w klasyfikacji, wiec jestem z niego dumna
pewnie, najważniejsze to, że pnie się w górę - jeszcze trochę i na pewno stanie na podium
Cytat:
wyjechalam o 8 na zakupy, wrocilam, zjadlam pyszne sniadanko i zaraz zabieram sie do roboty mam nadzieje ze zmotywuje mnie widmo pojscia do biblioteki w razie gdyby mi w domu nie szlo z pisaniem. w domu tak wygoooodnie, w dresiku i jedzonko w lodowce.. ale postanowilam, ze jak bede sie obijac to marsz do biblioteki i koniec z luksusami
Tyyyy to dobre jest Chyba też zastosuję taką metodę motywacyjną
Choć tak czy siak jutro w Biblio będę się musiała zjawić...

Dzień dobry tak w ogóle
Zajęcia już odbębniłam, zjadłam 2 pyszne śniadanka i teraz chyba trochę powizażuję, a trochę poodpoczywam - może jakaś drzemka Na 17 do pracy dziś, mam nadzieję, że będzie fajnie no i że szybko minie
A jutro wolne więc mogę się wyspać

Miłego dnia kochane

Stary 2008-05-19, 11:11   #3434
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Madame_apple ja ostatnio jakoś tak żyje w oderwaniu od spraw uczelnianych i nie mam pojęcia ile będę mieć egzaminów Wiem, że najbliższy jest za tydzień, więc powoli się za niego zabieram Im bliżej końca studiów tym bardziej "się psuje" Martwi mnie to

Gujanko co to za zakupy tak z rana
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 11:18   #3435
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Madame_apple ja ostatnio jakoś tak żyje w oderwaniu od spraw uczelnianych i nie mam pojęcia ile będę mieć egzaminów Wiem, że najbliższy jest za tydzień, więc powoli się za niego zabieram Im bliżej końca studiów tym bardziej "się psuje" Martwi mnie to
eee i tak długo wytrzymałaś bez zepsucia Jam zepsuta już na 2.roku, to co będzie później?

Pocieszyłaś mnie, ja mam 1.egzam 29 maja więc jeszcze mogę się nie zabierać za naukę aż tak Na ostatnią chwilę jest największa motywacja

Stary 2008-05-19, 12:14   #3436
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

mnie też by się przydało uczyć, ale jakoś ciągle mi jeszcze Juwenalia w głowie i w zmęczonych nogach i pogoda taka ze nic tylko się do łóżeczka walnąć

Cytat:

nie ma to jak porządna motywacja

Cytat:

echhh dobrze, że nie jestem sama U mnie już dawno tego nie było, bo swego czasu potrafiłam każdego wieczoru mieć takie stany lękowe... A ostatnio nasilają się zwykle właśnie w niedzielę albo po długim okresie wolnego generalnie... Głupie to bo przecież na zdrowy rozum nie ma się czym martwić, ale dla chcącego nic trudnego. Też się czuję czasem jak taka babuleńka () martwię się o rodzinę, znajomych no i o siebie - przyszłość te sprawy... echh i takie uczucie jakby "coś nade mną wisiało" bleee...
ja też tak mam że się martwię strasznie o rodzinę o przyjaciół... siostra sie ze mnie śmieje że moje przyszłe dzieci będą miały przerąbane ze mną ale ostatnio jestem dużo spokojniejsza, pewnie dlatego że opuściła mnie nerwica spowodowana bliskimi kontaktami z ludźmi stwarzającymi sztuczne problemy

Cytat:

Zajęcia już odbębniłam, zjadłam 2 pyszne śniadanka i teraz chyba trochę powizażuję, a trochę poodpoczywam - może jakaś drzemka Na 17 do pracy dziś, mam nadzieję, że będzie fajnie no i że szybko minie
oby Ci praca dziś szybciutko i miło zleciała
Cytat:

hehe, mam tak samo na 3 roku to jeszcze jakoś byłam zmobilizowana a teraz masakra jakaś

Cytat:

Pocieszyłaś mnie, ja mam 1.egzam 29 maja więc jeszcze mogę się nie zabierać za naukę aż tak Na ostatnią chwilę jest największa motywacja
ja mam pierwszy 2 czerwca i później zaś pewnie do listopada uważam że sesja są stanowczo za często

wróciłam zaskakująco szybko (znów mnie nie chcieli uczyć ), jeszcze w banku byłam coś rodzicom załątwić, przedarłam się przez ściany deszczu i nareszcie domek
najchętniej to bym się zakopała w łóżku, no ale w sumie to odkurzyć by sie przydało, na angielski trza iść zobaczy sie

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-19, 12:14   #3437
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

mam nadzieję, że kontrola wykaże poprawę
oby

Cytat:

pewnie, najważniejsze to, że pnie się w górę - jeszcze trochę i na pewno stanie na podium
w zeszlym roku z braku czasu byl tylko na jednych (ostatnich) zawodach z tej serii i zajal od razu 1 miejsce wiec teraz mierzy wysoko jesli chodzi o klasyfikacje generalną po wszystkich wyscigach

Cytat:

Tyyyy to dobre jest Chyba też zastosuję taką metodę motywacyjną
Choć tak czy siak jutro w Biblio będę się musiała zjawić...
dobre niby, ale jak narazie to i tak ciagle mam cos do zrobienia typu wstawic pranie, rozwiesic, zagotowac wode i ledwo siądę a znow musze wstac, a w dodatku przerwy są uzasadnione ale do biblio troche nie usmiecha mi sie isc bo wiem ze spotkam tam dzis znajomych, a jak sie z nimi zagadam to tez lipa o zagadanie się nie trudno, zwlaszcza gdy sie pracowac nad tematem nie chce
narazie siedze wiec w domku..

[/quote]

Cytat:

Gujanko co to za zakupy tak z rana
ach bo nasza Milka zapracowana, tak wiec "psucie sie" uzasadnione

a jesli chodzi o zakupy, to spozywcze odwiedzil mnie rodziciel i dzis z rana jechał do makro, wiec sie zabralam, dzieki czemu mam male zapasy no i spokoj z targaniem ciezszych towarow

Cytat:
eee i tak długo wytrzymałaś bez zepsucia Jam zepsuta już na 2.roku, to co będzie później?
ja chyba zawsze zepsuta byłam...

Cytat:
Na ostatnią chwilę jest największa motywacja
tez tak zawsze mam.. a jak nie mam terminu okreslonego z gory (np moja mgr) to nie umiem sie zebrac (jak widac... ).

Stary 2008-05-19, 12:20   #3438
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

ja też tak mam że się martwię strasznie o rodzinę o przyjaciół... siostra sie ze mnie śmieje że moje przyszłe dzieci będą miały przerąbane ze mną ale ostatnio jestem dużo spokojniejsza, pewnie dlatego że opuściła mnie nerwica spowodowana bliskimi kontaktami z ludźmi stwarzającymi sztuczne problemy
tez nie lubie jak ktos wymysla problem tam gdzie go nie ma...

Cytat:

wróciłam zaskakująco szybko (znów mnie nie chcieli uczyć ), jeszcze w banku byłam coś rodzicom załątwić, przedarłam się przez ściany deszczu i nareszcie domek
najchętniej to bym się zakopała w łóżku, no ale w sumie to odkurzyć by sie przydało, na angielski trza iść zobaczy sie

miłego dzionka
faaaaaajnie

ja cos slyszalam, ze jutro mamy jakiegos goscia na uniwerku, wiec chyba nie bedzie wykladu, zebysmy w tym czasie mieli mozliwosc pojscia na ten otwarty...

seminarium pewnie sie jednak odbedzie, a szkoda

Stary 2008-05-19, 13:29   #3439
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

o to, to..u mnie to samo dokladnie i najbardziej w niedziele popoludniu.. Wczoraj to juz bylam taka marudna wieczorem,ze podziwiam TZta ze mnie nie udusil bo sama nie moglam siebie sluchac

Dzień dobry tak w ogóle

Miłego dnia kochane
udanego dnia w pracy. A z jakiej masz okazji wolne jutro ehh,nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie

Cytat:
wróciłam zaskakująco szybko a to ci niespodzianka
(znów mnie nie chcieli uczyć ), jeszcze w banku byłam coś rodzicom załątwić, przedarłam się przez ściany deszczu i nareszcie domek

miłego dzionka
milego Ewcia ja za ciebie popracuje troche za to

hello,

ja juz po lunchu. dzis mam do 17.30 wiec jeszcze troche, ale na szczescie w piatek lece i tylko 3 dni przede mna do odbebnienia

milego popoludnia!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 14:18   #3440
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam zaskakująco szybko (znów mnie nie chcieli uczyć
Boskie wytłumaczenie

Oj dziewczynki powiem Wam, że też miewam takie stany niepokoju i jakby lęku, choć ostatnio coraz żadziej...

Normalnie szok ! Dostałam 3 ze sprawdzianu z matmy może to mało ambitne, ale jesli chodzi o matme własnie to jestem taaaaka szczęśliwa z tej 3, że szok
Teraz zmykam coś zjeść iii... poWizazuje, bo uczyć się nie mam zamiaru Ja tam już czuje wakacje

Jabłuszko oby szybko praca minęła

Miłego dnia Dziewczęta
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 15:22   #3441
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
ehh....a ja caly czas sobie wpieram ze nie mam nerwicy

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 15:25   #3442
anniaa

Co sie stało hm. Tz ze mna zerwał szczerze nie rozumiem wogóle dlaczego. powiedział tylko ze to koniec choc wogóle cały czas miedzy nami było tak samo jak zawsze , zadnej kłótni a ni nic powiedział to i poszedł. pisałam do niego a on nie odp. wczoraj wieczorem napisał mi ze bardzo teskni i cały czas o mnie mysli
Dzisiaj do mnie pisze cały czas. Chciałabym wiedziec jaki był powód bo chyba po 2 latach i 1 miesiacu chyba nalezy mi sie wyjasnienie. widocznie jestem az tak tempa ze pewnie bym nie zrozumiała.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-05-19, 15:52   #3443
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj miałam bardzo udany dzień,no a dzisiaj jak w szkole nie poprawiłam tego zasranego Potopu no ale trudno,może napiszę pracę klasową lepiej liczę na to
no i właśnie wróciłam,zjadłam obiad i odpoczywam
siostra pojechała na wycieczkę,to nie mam się z kim pokłócić,a pogoda beznadziejna ...

Aniu - Jej tak mi przykro choć ... wydaje mi się,że może za tym stać ktoś,że TŻ z Tobą zerwał,bo inaczej by nie pisał,że tęskni i myśli o Tobie ... mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni,przecież byliście razem tak długo,aż szkoda by było,aby taki piękny związek się skończył ... myślę,że on nadal Cię kocha ...

Nefre - Ale fajnie,że masz TŻ znowu

Tamo - gratuluję ocenki

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 15:57   #3444
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj miałam bardzo udany dzień,no a dzisiaj jak w szkole nie poprawiłam tego zasranego Potopu no ale trudno,może napiszę pracę klasową lepiej liczę na to
no i właśnie wróciłam,zjadłam obiad i odpoczywam
siostra pojechała na wycieczkę,to nie mam się z kim pokłócić,a pogoda beznadziejna ...

Aniu - Jej tak mi przykro choć ... wydaje mi się,że może za tym stać ktoś,że TŻ z Tobą zerwał,bo inaczej by nie pisał,że tęskni i myśli o Tobie ... mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni,przecież byliście razem tak długo,aż szkoda by było,aby taki piękny związek się skończył ... myślę,że on nadal Cię kocha ...
No własnie sama sie nad tym zastanawiałam moze ktos mu cos nagadał albo cos. Sama nie wiem co sie stało on narazie nie chce mi powiedziec . No własnie on sam pisze ze teskni , ze o mnie cały czas mysli, ze mnie kocha
nie rozumiem wogóle tej sytuacji. do tego taka dziewczyna dowiedziala sie ze zerwalismy i cały czas za nim lata ( ta co kiedys Ci agness pisałam co sie smiałysmy ze na te głupie dziewczyny napadniemy ) i cały czas tylko Michaś to michas tamto bozeee. udusic ja tylko.

Stary 2008-05-19, 16:05   #3445
agness51
Zakorzenienie

Aniu - Jestem pewna,że ktoś za tym stoi,ktoś mu musiał coś nagadać inaczej by się tak nie zachowywał.
Co do tej dziewczyny - strasznie się zachowuje,wykorzystuje okazje,że nie jesteście już razem

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 16:23   #3446
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh....a ja caly czas sobie wpieram ze nie mam nerwicy
no ja jak uslyszalam "diagnoze" to najpierw mialam taka mine: ale w sumie to sie z tego smieje i jak TŻ zaczyna mnie celowo denerwowac, tak na zarty itd. to mu mowie, zeby tego nie robił, bo mam nerwice i moze to sie zle skonczyc

Cytat:
Co sie stało hm. Tz ze mna zerwał szczerze nie rozumiem wogóle dlaczego. powiedział tylko ze to koniec choc wogóle cały czas miedzy nami było tak samo jak zawsze , zadnej kłótni a ni nic powiedział to i poszedł. pisałam do niego a on nie odp. wczoraj wieczorem napisał mi ze bardzo teskni i cały czas o mnie mysli
Dzisiaj do mnie pisze cały czas. Chciałabym wiedziec jaki był powód bo chyba po 2 latach i 1 miesiacu chyba nalezy mi sie wyjasnienie. widocznie jestem az tak tempa ze pewnie bym nie zrozumiała.
yyyyyyyyyyy, ze jak?
to jakas dziwna sytuacja, zeby tak bez slowa wytlumaczenia

przykro mi i wspolczuje tej niepewnosci

faceci.......

Stary 2008-05-19, 17:26   #3447
anniaa

Cytat:

yyyyyyyyyyy, ze jak?
to jakas dziwna sytuacja, zeby tak bez slowa wytlumaczenia

przykro mi i wspolczuje tej niepewnosci

faceci.......
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Aniu - Jestem pewna,że ktoś za tym stoi,ktoś mu musiał coś nagadać inaczej by się tak nie zachowywał.
Co do tej dziewczyny - strasznie się zachowuje,wykorzystuje okazje,że nie jesteście już razem
Ta dziewczyna zawsze było boska ale własnie sie od kumpla (jego przyjaciela) dowiedziałam sie ze on jej powiedział ze to ze zerwał nie znaczy ze przestał kochac i powiedział jej zeby dała mu spokoj.
W czwartek mam sie z nim spotkac i ma mi wszystko powiedziec
No własnie tez mnie to bardzo dziwi bo on taki nie jest ze powie tak czy nie bez uzasadnienia. Pozostało mi czekac na czwartek.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 17:35   #3448
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta dziewczyna zawsze było boska ale własnie sie od kumpla (jego przyjaciela) dowiedziałam sie ze on jej powiedział ze to ze zerwał nie znaczy ze przestał kochac i powiedział jej zeby dała mu spokoj.
W czwartek mam sie z nim spotkac i ma mi wszystko powiedziec
No własnie tez mnie to bardzo dziwi bo on taki nie jest ze powie tak czy nie bez uzasadnienia. Pozostało mi czekac na czwartek.

Aniu, w takim razie trzymam kciuki zebys spokojnie dotrwala do tego czwartku. Mam nadzieje, ze wszystko Ci wyjasni...

W ogole najlepiej to niech sie facet opamięta... Kocha ale kończy związek?

Stary 2008-05-19, 18:29   #3449
schism_
Zadomowienie

Ciao dziewczyny

Kolejny dzionek dobiega końca,again,again and again
Wczoraj byłam tak zabiegana i zmachana,że nawet nie chciało mi się cokolwiek napisać ;P
Tzn udałam się do Gdańska na meeting 3miejskiego Echelonu (fanów 30STM) Przyszło 6 dziewczyn,w tym jedna kumpela z gimnazjum. Wszystkie oczywiście pozaliczały kilka Marsowych koncertów,ja tylko trwam w przymusowym 'dziewictwie' ==' Ubrane w charakterystyczne t-shirty z logiem bandu wzbudzałyśmy konsternację przechodniów, zwłaszcza gdy przyklejałyśmy ulotki Jeden staruch robił nam i plakatom zdjęcia cyfrówką, ktoś wyzwał nas od Emo o_O,kilka żurów przez bite kilka minut lazło za nami i wolało "wy polisz eszelon dajcie na piwo" Pod koniec poszłyśmy jeszcze podpisać się na fladze polskich kibiców Euro 2008 i gratisowo dostałyśmy po fladze
Czyli trip pełen wrażeń ^_^

Dziś jak zwykle spałam do 13 ;P Potem zakupy spożywcze z matką, nie obyło się od poprawy wisielczego nastroju wiadomym nałogiem, o ile można nazwać nim zakup t-shirtu,bransoletek i wściekle fioletowego lakieru do paznokci _^_
Dobra powizażuję jeszcze trochę,pogadam na skajpie z wiecznie zazdrosną o swego chłoptasia przyjaciółką i biegiem spać (jakoś tak mam dziwną potrzebę co noc 10 godzinnego snu )

Trzymta się
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 18:45   #3450
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

seminarium pewnie sie jednak odbedzie, a szkoda
a może jednak nie

Cytat:

milego Ewcia ja za ciebie popracuje troche za to
dobrze a ja jutro za Ciebie

Cytat:
Boskie wytłumaczenie
ale jakie prawdziwe no bo ja się tu z ciężkim sercem nastawiam że co najmniej do 15 na wydziale a tu o 11.30 koniec zajęć bo wykładowców brak
Cytat:
Normalnie szok ! Dostałam 3 ze sprawdzianu z matmy może to mało ambitne, ale jesli chodzi o matme własnie to jestem taaaaka szczęśliwa z tej 3, że szok
gratulacje

Cytat:
strasznie współczuję Kochana trzymaj się mocno tak myślałam ze to o coś takiego chodzi bo akurat znam dobrze piosenkę którą masz w podpisie
mam nadzieję ze skoro Cię kocha to zrozumie ze popełnił błąd i zejdziecie się, bądź dobrej myśli

a co do tej dziewczyny to ja nie rozumiem jak może coś takiego drugiej robić, zero empatii

Cytat:

faceci.......
nic dodać nic ująć

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Czyli trip pełen wrażeń ^_^
czad

wróciłam właśnie z angielskiego, a wcześniej spałam 2 godziny normalnie chyba weekend pełen wrażeń się odzywa
idę się pouczyć trochę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości