Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-06, 22:18   #3421
golabek
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Coś cicho balują nasi Może netu nie mają a czasu pewnie im szkoda

Franiu śliczny synek Barti mleko pije z cyca Resztę z niekapka,butli lub sportowego dziubka od wody mineralnej.

Aguś przekaż uściski Dysi kochanej żeby szybko jej przeszło Gdzie kupiliście takie fajne łóżeczko? Szukałam ale nigdzie nic nie ma.

Freddy bawcie się dobrze
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 22:38   #3422
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

Aga oby Wikusia miała same kolorowe sny w nowym łóżeczku
Jak będziesz pisać do Dysi, to pozdrów ja odemnie Trzymam kciuki za szybki powrót do domu.

Freddy a ja czytalam że prawidłowo założony tips nie zrobi szkody paznokciom. Zakładać raz czy dwa razy wydaje mi się że się nie opłaca, bo to troche zachodu z zakładaniem i ściąganiem sztucznych pazurów. Nie wiem co zrobię, tym bardziej że znajoma mi mówiła że kiedyś mocno uderzyła się w paznokcia i ten jej zszedł razem z tipsem Czy to moliwe? Pozatym straszyła mnie, że po zdjęciu krwiaki miała na pazurach, paznokcie były bardzo wrażliwe, nawet dotknąć ich nie mogła
Ja włąsne mam krótkie- kiedyś miałam długie i mocne, ale teraz niestety to się zmieniło. Rozdwajają mi się jak są dłuższe, robią się zadziory itp. Lakierem kolorowym ich nie maluje, bo zaraz mi odpryskuje wszystko. Mam pomalowane bezbarwnym. A frenche tak bardzo mi się podobają...
Pamietam, że Ikola i Basia mają sztuczne paznokcie i chyba jeszcze ktoś, nie pamiętam kto. Poczekam na ich wypowiedzi, może coś doradzą

Angie chyba Ty sie pytałaś o konieczność zmniejszania zdjęć przed załadowaniem do albumu. Nie trzeba zmniejszać- ładujesz w normalnym formacie, a one automatycznie się zmniejszają. Ale załadowanie trwa dłuższą chwilę.

Frania Konrad od bardzo dawna nie pije mleka wogóle. Z butelki praktycznie wogóle nie korzystam- ma kubek niekapek. Na noc zawsze leję do butelki zwyłą, filtrowaną wodę, ale bardzo rzadko zdarza się, żeby Konrad obudził się chciał pić.

Oto moje upatrzone łóżeczka
Faworytem jest pierwsze I ostatnie No ale to ostatnie nie ma tych osłonek bocznych, a z materacem dość wysokie jest. Co radzicie? Jakie są Wasze typy?

Edit: Aga ja dopiero teraz dostrzegłam, że Twoje łóżeczko ma też tą osłonkę boczną. Wcześniej jej nie zauważyłam, dlatego napisałam, że bałabym się że Ala mi się stoczy z takiego łóżeczka

Aniany dziekuję za pamięć i życzenia Ale ja ochodzę imieniny 6 lutego, miesiąc po moich urodzinach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg g9651_fr.jpg (25,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g4922_1.jpg (11,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g8788_fr.jpg (19,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 58491.jpg (14,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 56699.jpg (21,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 199-6659651A68UC402698X.jpg (18,4 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Czarina
Czas edycji: 2008-09-06 o 23:01
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 23:38   #3423
Angie144
Zadomowienie

GG do Angie144 Send a message via Skype™ to Angie144

Cześć Wam 'niedobitki' ciekawe jak tam towarzystwo, pewnie jeszcze balują

Ja jestem padnięta, spać mi się chce jak nie wiem co i zaraz zmykam. Dziś cały dzień spędziłyśmy z Milką u moich rodziców, jutro powtórka - mama zaprosiła nas na obiad, mam nadzieję że teście się nie obrażą że na cały weekend wywiozłam im wnusię

Oglądałyście Eurowizję Tańca - Edyta Herbuś i Marcin Mroczek nas reprezentowali i wygrali, Polska zajęła pierwsze (zasłużone moim zdaniem) miejsce!!!

Ikola - coś nie tak z tym linkiem do galerii, jak ja w niego kliknę to też mi gada że jestem gościem.

Czerinko - ładne te łóżeczka, ja też sie noszę z zamierem kupna. To które AgaG kupiła widziałam w Ikei, różne kolory (fajne). W Ikei też mi sie spodobało takie z rurek (jakby kute), białe, takie które 'rośnie razem z dzieckiem', ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy na żadne, jest jeszcze trochę czasu, może coś nam wpadnie w oko.

Zmykam do wyrka bo mi powieki same opadają, nawet już nie pamiętam co chciałam Wam napisać. Dobrej nocki!! Pa!!
Angie144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 08:03   #3424
one_shot
Zadomowienie

GG do one_shot

Cytat:
Napisane przez Franka2007 Pokaż wiadomość
pytanko
w czym wasze maluszki pija mleko?butelka czy niekapek?
Niestety butelka

Miałam Wam wczoraj napisać co się działo w Poznaniu ale padłam na ryjek wraz z dziecięciem!!! Było SUPER!!!!!!! Oni tam jeszcze są ale ja nie mogłam nocować i wracałam do do0mu.
Dzieciaki szalały, żadne spać w normalnym dla siebie czasie nie chciało i biegały, całuski sobie rozdawały, ogólne szaleństwo!!!

Zaraz napisze więcej , ale najpierw zdjęcia!!! Grupowe trzaśnięte ale nie na moim aparacie bo samowyzwalacza nie mogłam zlokalizować i szalała mi bateria więc za dużo nie sfotografowałam ale reszta ma sporo zdjęć i pewnie się podzieli jak dojadą do domków!!

Dobra robie album

---------------------------
Album się ładuje więc napiszę

Powiem wam że miałam gigantycznego stresa przed spotkaniem
Czekałam Na Hadżików u siebie i jechaliśmy razem do Poznania. Na miejscu była już Basia z Karolem i Emilką, później dojechali PKP-owcy - Marta i Madzia z rodzinkami.
Michałek, Emilka i Marcysia przed pierwsze minuty spotkania wykazywali pewne oznaki zawstydzenia , szybko jednak minęły, za to Tati i Witek od razu zintegrowali sie z grupą, Isiek dotarł później ale tez od razu zaczął biegać , oczywiście po serii całusów od wujków, cioć i zgromadzonych dzieciaków. Ikola, Marek i Ulka dotarli na końcu. Przy powitaniach oczywiście pojawiły sie łzy szczęścia

Jak sie zamontowliśmy w domkach to dzieciaki szalały na trawnikach, biegały za piłkami, zamieniały się wózkami, Marcjanka przejechała się chyba w każdym wózku na zlocie hehe. Pogoda nam dopisała bo było ze 30 st C. Dzieciaki za chiny nie chciały spać tylko biegały i się popisywały.
Po przyjeździe Any zrobiliśmy sobie grupowy obiadek na tarasie za domkami i tam już dalej dzieciaki szalały na trawie
Według mnie najspokojniejszy był Misiek, Emilka dostojna rozdawała całuski ale tylko dziewczynkom!! chłopakom buziaka nie chciała dać , Ulkaq - urodzona tancerka, spokojna i kochana, Tati przeurocza - pełna energii, Wito to wulkan energii ale nic nie przebije Iśka!! To atomowa bomba energetyczna!!!! Biegał cały czas, jak reszta dzieciaków opadła z sił ten dalej biegał i dokazywał!! Najmniejsze dzieci to Marcjanka i Ismael, dorównują sobie wzrostem i wagą.
Marcjance spodobał się Karol Basieńki - poszłaby z nim w siną dal mamie robiąc "papa"

Pewnie impreza sie u nich rozkręciła jak dzieciaki poszły spać - ja nioestety tego nie wiem bo musiałam jechać do domku.

Na pewno reszta zda relację jak tylko wróci do domku!!

ALBUM GOTOWY!!!!!

Zarobiona mama pracująca

Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy.

Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez
następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!!

Edytowane przez one_shot
Czas edycji: 2008-09-07 o 08:33
one_shot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 12:23   #3425
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Golabku tak jak juz Angie pisala, lozko dla Wiki kupilismy w Ikei.

Czarinka dziekujemy za zyczenia kolorowych snow! Wiki na szczescie nie spadla, ale noc standardowo od 6 zakonczyla u nas.
Co do lozek dla Ali, ja chyba bym obstawiala nr 3, wydaje sie takie solidne, ale prawda jest taka, ze one wszystkei sa sliczne, pewnie sama bym sie nie mogla zdecydowac przy takim wyborze.

Angie ale Ty masz zdrowie, o takiej porze siedziec na forum?

One shot dzieki za pierwsza relacje ze spotkania! Ale super przezycie tak sie spotkac wieksza grupa! Zazdroszcze bardzo.
Ide teraz ogladac zdjecia.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 13:13   #3426
golabek
Wtajemniczenie

Barti lula wymęczony intensywnym przedpołudniem to idę oglądnąć wyczekiwane foty
Ale wam super było Przeżycie nie do zapomnienia

Angie też oglądałam tańce i Marcin z Edytą baaaaaaaaaaardzo mi się podobali.Świetne uczucie jak coraz dostawali 12pkt.Brawa!

Aguś w takim razie musimy przejechać się do ikei.W katalogu nie widziałam takiego modelu.

Lecę na foty

Dzieciaczki i mamusie śliczne Ale tam musiał być słodki ruch

Oneshot wielki buziak za relację i foty
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 14:16   #3427
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

u nas pada
nudze sie w domu
franio chyba bardziej ode mnie
jenyyy a jak pomysle ze niedługo juz o 15ej bedzie szaro i ponuro i tak przez kilka najblizszych miesiecy...:con fused:masakra jakas...
co z tymi dziecmi robic ????

fotki obejrzałam...

http://www.garnek.pl/daczyk
Franka2007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-07, 14:56   #3428
freddy296
Wtajemniczenie

Witam...

Kuba spi...

Wiecie co ja sie z tą pralką nemęczylam.... Przy wirowaniu zaczęła mi chodzić po lazience gdyby miala 1200 obrotów pewnie by wyszla do przedpokoju

Matko Kochana... Ale jak sie okazało nie odkrecilam jeszcze jakis 2 srubek... Wypoziomowana jest dobrze...

Takze wlaczylam teraz drugie pranie i zobaczymy czy te sruby pomogą... Mam nadzieje,że nie bedę sie z nia znow silowac...

one shout fajnie ze spotkanie sie udalo... poczekamy na sprawozdanie reszty

Ide obejrzec albumik

Frania tez sie tego boje... co bedziemy zimą robic...

Do pozniej!

Buzki

Aha...

Czarinko no nie wiem co Ci doradzic... ale mysle ze tips niszczy... to jednak mocno sie przykleja do paznokcia... Ale jak Ci sie podoba zrob sobie... zawsze mozna odkleic i podratowac pazurki tabletkami ze skrzypu!
Stary 2008-09-07, 16:18   #3429
kaśka333
Zadomowienie

one_shot jak obejrzałam zdjęcia i wyobraziłam sobie jak musiałoby być fajnie to aż mi się smutno zrobiło, że nie mogłam być z Wami... Kolejnym razem nie odmówię sobie tej przyjemności

freddy dużo osób nie czyta instrukcji i efektem jest nieodkręcenie tych nieszczęsnych dwóch śrub To są chyba te blokujące bęben Dobrze, że Ci się pralka nie popsuła.

AgaG śliczne łózeczko! Pozdrów Dysię jak będziesz pisać do niej smska, matko, przecież Wy już niebawem rodzicie!!!

Franka Krystian mleka nie pija w czystej postaci, więc Ci nie odpowiem. Ale herbatkę Krystianek pije z butelki.

Czarinko tipsy żelowe nie niszczą tak bardzo paznokci. Ja nie miałam, ale teraz na wesele sobie zrobię. Co do pralki to u Marcina też się drzwiczki popsuły, ale zadzwonili do agencji (mają chatę przez agencję) i im naprawili

Nocnikowanie... Krystianek czasem siedzi na nocniku godzinę i nie pozwoli się zdjąć, ale nie woła sam. Jak zrobi kupę to macha ręką i woła "fu! fu!", bo mu śmierdzi Wszystko w swoim czasie...

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 16:27   #3430
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

hej.

jestesmy juz w domu

rozpakowuje graty

ohhhhh super bylo, dziekujemy wszystkim za tak mile spedzony czas

duzo jest do opowiadania

wpadne pozniej

pozdrawiamy i buziaki slemy
Wisniowysad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 16:29   #3431
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Jesteśmy, było supeeeer, nie mam siły, opis chyba jutro
Albumy zrobimy chyba każda ze swoich (przez siebie zrobionych zdjęć) Ja tak na szybko specjalnie dla Was wklejam 4 zdjęcia - latającego ISIACZKA (nogi nawet ziemi nie dotykały tak biegał , i "grupowe".

Było suuuper
Dziewczyny i chłopaki są świetni Szkraby też
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ISIU LATA.jpg (109,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6005344.jpg (137,8 KB, 35 załadowań)
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Edytowane przez Atiluj
Czas edycji: 2008-09-07 o 21:59
Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-07, 17:00   #3432
kaśka333
Zadomowienie

Julitko Czemu mnie tam nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Widać, że super się bawiliście!!!

ALBUMIKI
Stary 2008-09-07, 18:26   #3433
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

Zdjęcia super!!!! Wszyscy tacy roześmiani, weseli
Dzieciaczki rozbrykane, Madzi ja nie poznałam w pierwszej chwili- patrzę i myślę "co to za laska?" A dopiero po chwili rozpoznałam Madzię
Widać, ż świetnie się bawiliście, ale mam jedno ALE- Jutka co Ty powyrabiałaś na tych zdjciach? NIE WIDAĆ CIĘ!!!!! Na jednym schowałaś się za Misia, na drugim twarz zasłoniłaś włosami

Freddy chyba mówimy o czymś innym. Ja mam na myśli sztuczne paznokcie robione za pomocą żelu, a Ty chyba myślisz o takich gotowych naklejanych Bo akrylowych i żelowych paznokci nie da się odkleić Je można tylko spiłować i właśnie podczas piłowania bardzo łatwo uszkodzić paznokieć.
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 18:53   #3434
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=1508

zrobilam album ze zdjeciami tylko z mojego aparatu, co by sie nie powtarzaly

zapraszam do ogladania

czarinko - jula caly czas sie chowala jak tylko widziala aparat, udalo mi sie zrobic jej "normalne" zdjecia,wkleilam je do albumu

spadam kapac wita, pozniej jeszcze popisze
Stary 2008-09-07, 20:33   #3435
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Hadżiki szczęśliwie dotarły do domu. Jesteśmy padnięci oboje ale WARTO było BYĆ . Ten ośrodek w którym byliśmy idealnie nadawał się na takie spotkanie . Jak widać na zdjęciach autkiem można podjechać pod sam domek co bardzo upraszczało zakwaterowanie się. Pokoje były naprawdę Luxio. Prócz kuchenki i zlewu to nam i Basieńce nawet lodówki się trafiły . Z domku można było wyjść na tarasik a z niego na trawnik. To właśnie tu odbywała się Intergracja. Wszyscy mieliśmy pokoje obok siebie więc Integracja szła na całego. Wszytko to widać na fotkach. Wprawdzie gdy Ikola dojechała do dostała "odległy" numer ale znacie Tą Ciotkę . Powiedziała krótko "idę robić Dym" . Po kilkunastu minutach wróciła z kluczem nr 14 czyli zaraz obok nas.
Zarełka mamuśki tyle naszykowały że spokojnie następną dobę moglibyśmy siedzieć w domkach bez konieczności uzupełniania zapasów.
Jak to fajnie Wisienka napisała pod "swoim" zdjęciem "dzieci, dzieci, wszędzie dzieci'.
Lepiej tego ująć nie można . Maluchy opanowały tarasy i trawnik i całą resztę.
Witto miał Bliskie spotkanie z murkiem czego efektem był czerwony placek na policzku a nasz Malec zaliczył jakąś skrzynkę do której podpinają się ci którzy parkują auta turystyczne. Ma w efekcie mały siniak na policzku.

A , zapomniałem. Powitanie Any było co tu dużo gadać, bardzo radosne i wzruszające . Niewiele brakowało aby się popłakała.
Gdy dzieci poszły WRESZCIE spać na dobre rozpoczęła się Integracja Dorosłych
Myślę że nocna fotka mówi sama za siebie co się działo . .
Se Mamuśki Zdrowo pobalowały .

Może Madzia, Ana lub Ikola opiszą co robiły gdy czujki ruchu zapaliły halogeny zewnętrzne

Zrobiliśmy ogółem około 380 zdjęć więc trochę potrwa oglądanie i selekcja do albumu.

Szkoda tylko że na koniec zlotu Ikola dostała smutną wiadomość, no ale niech Ona już napisze.
Pozdrawiamy i Dziękujemy
Stary 2008-09-07, 20:36   #3436
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

jejuuuuuuuuuobe jrzałam fotyjak ja wam zazdroszczemusialobyc fajnietylko ktos mógłby wrzucic mi tu zdjecie grupowe i opisac po kolei kto jest kimoczywiscie dzieci najcudniej wyszlypoprostu rozbrajającocharmid er musial byc niezłyale macie wspomnienia...matko...

Stary 2008-09-07, 20:40   #3437
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Franuś zaraz będziesz miała grupowe z opisem u mnie
Stary 2008-09-07, 20:50   #3438
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

hadżi no to z góry ci dziekuje:jupi :

ciekawe kto napisze o swoich wrazeniach???nie chodzi mi o szczegołowy opis spotkania(chociaz na to tez licze) ale głównie o UCZUCIAno ze ikola wydała sie szalona a basia spokojna...no..mam nadzieje ze mnie rozumiecie...

Stary 2008-09-07, 20:56   #3439
kaśka333
Zadomowienie

No, no... widzę, że było super! Ależ Wam zazdroszczę! Na kolejny zjazd (jesli takowy będzie) przybywam na 100%! A Julitce to się baty należą za to chowanie!

Hadżi dawaj zdjęcia!!! Szybciorem!!!

ALBUMIKI
Stary 2008-09-07, 21:01   #3440
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Jeszcze albumow nie obejrzalam, tylko te, ktore wkleila Julitka...No i porzadne baty sie jej naleza...co to za ukrywanie sie? Przeciez i tak wszyscy wiemy jak wygladasz... Nieladnie

Chce jeszcze przekazac Wam podziekowania od Dysi, ze o niej pamietamy, zazdrosci nam, ze teraz pewnie ogladamy zdjecia ze zlotu, a ona tam bidulka sama. Ale moze jutro ja wypisza...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 21:09   #3441
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

siłuuufow brak ale warto bylo,
wiecie co jechalismy pociagiem do domu i tak sobie nuce jakas piosenke, nagle wpadla mi do glowy piosenka krawczyka "za toba pojde jak na bal..." ja bym to zmienila:

"za wami pojde jak na bal, nie obejrze sie, nikt mnie nie zatrzyma, nie zatrzyma mnie ... lalalalalalalalala"

frania - oj mamy, mamy wspomnienia, do tej pory jeszcze mi w glowie "szumi"
ten wozek o ktory pytalas na zdjeciu, to karoca marcjanki od oneshot, ona ci pewnie wiecej napisze o nim, wozek nazywa graco Quatro deluxe, jesli to ten model bo ze graco to jestem pewna , madzia ci napisze wiecej

wiecie co irek mi przed chwila mowi ze szkoda ze wy tak daleko mieszkacie, tak mu sie podobalo, mowi ze czul sie bardzo swobodnie, na luzie, ja zreszta tez, naprawde to bylo wspaniale przezycie, jeszcze do piatku znalismy sie tylko z ekranu komputera, a tu prosze, juz wiemy kto siedzi po drugiej stronie szkielka, super naprawde

dzieciaki sa przecudowne,
tati to takie male brykadełko, energii ma az nadto, bardzo szybko odnalazla sie w towarzystwie,
emilka od basi ma apetyt, jak tylko ktos cos jadl to podbiegala i chciala zeby ja czestowac, ma sliczna buzke, a jaka jest opalona...
ulenka od ikolki, to taka mala elegantka, przechadzala sie po trawce, tanczyla, a jaki ma smiech fajny, no pękaliśmy jak sie zaczela w glos smiac,
misiek od hadzikow, sliczny chlopczyk, ma bardzo ladna karnacje, no i fryz ma fajny, chcial zwiedzac okolice, ale go hadziki uziemili szelkami hihi czasami udalo mu sie wyrwac spod skrzydelek rodzicow
marcjanka od madziO to bardzo grzeczna dziewczynka, taka cichutka,mala dama, nie to co moj wit, szogun taki ze szok, az mi chwilami bylo wstyd ze on taki niepokorny
ismael Any to istny wulkan, ganial jak szalony, opijal wszystkie dzieci z herbatek, sokow i innych napojow,

oprocz michalka, marcjanki i tatuni reszta nie spala caly dzien, dzieciaki calodziennym szalenstwem i pobytem praktycznie caly czas na powietrzu, bo pogoda byla wspaniala, popadaly wieczorem jak muchy, po 20.00 juz wszystkie spaly, zanim my poszlismy spac ok. 0.30 kazde dalo o sobie znac, pierwszy byl moj wito, a pozniej to juz po kolei, ikola to przewidziala (czarownica?) dobrze ze byly nianie elektr.

wieczorna integracja byla super, juz dawno sie tak nie usmialam

dzis rano poszlismy razem na sniadanie, osrodek w ktorym nocowalismy byl super, zreszta hadzi juz wszystko napisal,

zakrecony ten moj post jak nie wiem co

zdjecia ogladalam juz kilka razy

ikola - jakies nowe wiesci?
Stary 2008-09-07, 21:19   #3442
lachkasia
Zadomowienie

GG do lachkasia Send a message via Skype™ to lachkasia

Widać po fotkach, że spotkanie było luxio!!!
lachkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 21:26   #3443
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Dodałem parę fotek ale niestety Jula miała rację jak powiedziała że nasz zdjęcia są nudne .

Wisience ( wspanałej Cioci) tak dla przypomnienia "Bujaj Ciało"

Widać po fotkach, że spotkanie było luxio!!!

To chyba był najlepszy Zlot. Dobre miejsce i Kompania Doborowa
Stary 2008-09-07, 21:41   #3444
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

Cytat:
Napisane przez Hadżi Pokaż wiadomość
Dodałem parę fotek ale niestety Jula miała rację jak powiedziała że nasz zdjęcia są nudne .

Wisience ( wspanałej Cioci) tak dla przypomnienia "Bujaj Ciało"
hadzi -

nie sa nudne wasze fotki, mi sie podobają
Stary 2008-09-07, 21:47   #3445
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka

No my też już w domku!! Po drodze jeszcze zajechalismy do Lichenia

Dziekujemy za spotkanie, było naprawdę super Pozwolicie, ze na razie tylko tyle, bo musze sie wykąpać, bo chyba zaraz zwariuje. No i tobołki rozpakować, coby nie stały takie rozwalone w domku.

Wpadne później

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 21:48   #3446
ikol_a
Zadomowienie

ja tylko na chwilę...
dziękuję wszystkim za spotkanie. BYło przecudnie i z przyjemnością powtórzę.
Julitko mam prośbę do Ciebie o zabranie zdjęć z moją podobizną z forum i wstawienie do albumu wiesz czemu

Ja nic więcej nie napiszę teraz ani przez najbliższy czas...
Mój tato od dziś jest w szpitalu. Jutro ma pobranie próbek do badań. Już wiadomo, że jest to rak...złośliwy....Teraz zrobią badania próbek, żeby wiedzieć jaki jest stopień zaawansowania i jak leczyć. Nie jest dobrze, bo ma już zmiany na węzłach chłonnych. Bolą go też. Już jest na lekach p.bólowych....Ma zdefiniowany rodzaj nowotworu jako chłoniak. Schudł 8 kg przez krótki czas. Chłoniak to mało znany twór i dlatego trudny do leczenia. http://www.cai.pl/chloniak.htm Tato mial właśnie takie objawy, jak piszą. Leczyli go najpierw na zapalenie oskrzeli. Miał cały czas podwyższoną temp. Kaszlał, mial duszności...i tak po badnaiach kolejnych wyszło co wyszło....
Kończę, bo zaraz się rozryczę, a muszę się trzymać, bo obok mnie mama...Zabraliśmy ją dziś do nas. Mama ledwo sie trzyma. Tato tez nie ma nadziei... Powiedziałam mu, że musi doczekać kolejnego wnuka i musi mnie poprowadzić kiedyś do ołtarza (bo mamy tylko cywilny). I powiediząłam, ze musi o tym myśleć i niech to mu dodaje sił....
Mama powiedziała, że gdy wychodził z domu żeby pojechac dziś do Gdańska do szpitala, to powiedział: "powiedz dzieciom, że chciałem ich wychować na dobrych ludzi"...
Jutro jedziemy do taty...

kamilko, gołąbku przepraszam Was, że nie połączyliśmy się on-line, ale dotarliśmy późnym popołudniem. Od strony tarasów nie wykazywało żadnej sieci, a tam wszyscy bylismy zgromadzeni. Sygnał był po drugiej stronie domków, ale nie mozna było się połączyć i dopiero dziś chyba TZ dowiedział się, ze trzeba w recepcji pobrać hasło Wtedy działał net, ale już się zbieraliśmy wszyscy. Ale staraliśmy się wczoraj....

Nie walcz z życiem...i tak nie wyjdziesz z tego żywa...

Edytowane przez ikol_a
Czas edycji: 2008-09-07 o 21:56 Powód: dopisek
ikol_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 21:51   #3447
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

ikola - trzymaj sie kochana, nie wiem co napisac ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-07, 22:00   #3448
kaśka333
Zadomowienie

ikola jest mi strasznie przykro i wyobrażam sobie co czujesz, bo... sama coś podobnego przeżyłam. Moja mama wygrała z rakiem 17 lat temu i mocno wierzę, że Twój tata też wygra. Jestem z Wami, podobnie jak wszyscy na wątku. Trzymaj się ikola i pisz jeśli tylko będziesz chciała się wygadać, wypłakać, to pomaga i daje siłę. A jak Twój tata zobaczy, że Wy jesteście silni to wierz mi, że jemu też to da siłę. I tu akurat wiem co mówię... Przesyłam gorące uściski

ALBUMIKI
Stary 2008-09-07, 22:01   #3449
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Ikola zrobione - zdjęcia zabrane Trzymaj się

Idę spać, miłej, dłuuuugiej nocki
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-07, 22:13   #3450
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

Cytat:
Napisane przez ikol_a Pokaż wiadomość
kamilko, gołąbku przepraszam Was, że nie połączyliśmy się on-line, ale dotarliśmy późnym popołudniem. Od strony tarasów nie wykazywało żadnej sieci, a tam wszyscy bylismy zgromadzeni. Sygnał był po drugiej stronie domków, ale nie mozna było się połączyć i dopiero dziś chyba TZ dowiedział się, ze trzeba w recepcji pobrać hasło Wtedy działał net, ale już się zbieraliśmy wszyscy. Ale staraliśmy się wczoraj....
wlasnie mialam pisac to samo, dlaczego nie laczylismy sie z wami przez net, ale ikola mnie uprzedzila
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości