|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)
Cześć moje kochane Czarownice! A u mnie w pracy dziś luzik - tradycyjnie "wigilia": śledziki, sałatki, ciasta
ale wpadłam tu do Was na momencik. Wczoraj wypucowałam łazienkę i toaletę, no i oczywiście ubrałam choinkę Dzisiaj mężuś robi sledzie, a ja ciasteczka kakowe z płatkami owsianymi, potem musze spakować ostatni prezent i wysprzątać ostatnie dwa pokoje. Mam nadzieję, że uda mi się dziś wreszcie pójść spać przed 23...
|
#3422 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Malinku
![]() mi nie udaje się pójść spać przed 00.00 od paru tyg. choć zawsze sobie obiecuję. dzisiaj też pewnie nie
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Czarownice
Chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość by sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość. Wesołych Świąt Kochane!!! |
|
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!
buziaki moje Czarownice
|
|
|
|
#3425 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Okazało się, że mnie nie było, a Wy sobie pogadałyście. Wyjechałam wcześniej z pracy i spałam prawie do 18:00. Ale mam gorączkę, więc mi wolno Niestety musiałam wstać i wziąć się za pieczenie ciast, bo to moja działka. Ale zaraz kończę i idę znów do łóżka. Muszę się wykurować do jutra.Kochane, życzę Wam zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie najbliższych. Niech Jezus, którego narodziny wspominamy, wypełni Wasze serca pokojem i radością i niech spełni Wasze najskrytsze marzenia w Nowym Roku. |
|
|
|
#3427 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Betig kuruj sie bo tak z goraczka na swieta to niefajnie, swoja droga moj dziadek juz by cie winkiem wyleczyl
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Czarowniczki moje kochane!
Magicznych chwil w te święta, dużo miłości, spokoju i pogody ducha oraz spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku życzy Kulbit
|
|
#3429 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Kulbitku juz noworoczne zyczenia?
![]()
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane Czarownice! Przepraszam, że mnie tu dawno nie było i że nie złożyłam Wam życzeń.
Poprawię się przed nocą sylwestrową...
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() melduję się poświątecznie i pojedzeniowo ![]() tylko gdzie ten śnieg??
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ano śniegu niet...
![]() Ale jestem objedzona...
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pustki! A ja dziś wróciłam z dwudniowego pobytu w 3mieście. Było fajnie, ale zimno - nawet w pociągu
Jak przygotowania do sylwestra?
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaczynam gadać tu sama do siebie
![]() Kochane, na przekór kryzysowi życzę dużo zdrowia, radości, szczęścia, miłości, życzliwości, dobrych ludzi wokół, słoneczka na niebie i w sercu, ale i odrobiny szaleństwa w Nowym Roku 2009
|
#3435 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3437 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego Dziewczynki w Nowym Roku!!!
Mój nie zaczął się najlepiej.. a już miałam nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy niż ten poprzedni...
|
|
#3439 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dzieweczki
Wszystkiego naj w Nowym Roku ![]() Kulbitku - a co się stało Kochana? Ja miałam nie najlepsze święta i urlop niestety. Choroby... Z jednej nie wyszłam i druga się przypałętała. Zaraziliśmy się w rodzinie grypą żołądkową, także po świętach było łóżko i kilsielki. Mojego męża oszczędziło, na szczęście. No ale już ok i jestem w pracy. Ale znów weekend za kilka godzin |
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich w Nowym Roku
|
|
#3441 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteś Strawberko
Co u Ciebie? tak nagle zniknęłaś.. Wszystko w porządku? |
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
w pewnych sprawach w porządku, w pewnych nie...sporo łez wylałam przed końcem roku, zawiodłam się na pewnych osobach.. ale Sylwester miałam fajniusi więc teraz mogę powiedzieć że jest dobrze
mimo że zostaliśmy z TŻ w domu i oprócz nas była jeszcze jedna para, to było super zrobiliśmy sobie karaoke, pośpiewaliśmy, poszłam spać o 4.30 ![]() przepraszam, że tak nagle zniknęłam- nie pożegnałam się z Wami przed wyjazdem na święta.. wybaczycie mi?
|
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie, że wybaczymy
![]() To dobrze, że już jesteś ![]() Ja pierwszy raz spędziłam sylwestra w domu, dochodziłam do siebie po chorobie, ale było miło
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w 2009
![]() Kulbit mam nadzieję żew wszystko Ci się powoli układa.będę za to mocno trzymać kciuki.betig strawberku ![]() malinku ![]() a ja jestem u Męża tylko teraz musiał iść do pracy a ja muszę coś na obiadek wymyślić![]() ściskam mocno |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Czarownice
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ W NOWYM ROKU!!! I ŻADNYCH ŁEZ! Doszłam jakoś do siebie po Sylwestrze, mieliśmy domówkę połączoną z parapetówką. Wydaje mi się, że wszyscy się ubawili, a głupie nakrycia głowy zrobiły furorę ![]() LilStar, naciesz się mężusiem. A kiedy dokładnie na stałe się przeniesiesz do niego?? Betig, szkoda, że choróbsko cię dopadło Kulbitku, mam nadzieję, że ten rok będzie dla ciebie jednak wspaniały Ja zaraz lecę na naleśniki do babci
|
|
|
|
#3446 |
|
Moderatorka z pazurem
|
A ja pakuje TZ do wyjazdu i mi smutno
|
|
|
|
#3447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Roses, wyleczyłaś się już?
Cytat:
Cytat:
Życzę dużo zdrowia w Nowym Roku![]() Cytat:
Skoro miałaś tak fajną imprezkę sylwestrową, to weszłaś w Nowy Rok z dobrym humorem, a to procentuje na cały rok. Wierz mi ![]() Cytat:
![]() Naleśniki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
na metamorfozach umieściłam swoje zdjęcie, od tego czasu trochę się zmieniłam: oceńcie pozytywnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279708 te drugie foto jest z Sylwestra
|
|
#3449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życzę Ci dobrego czasu z mężusiem Cytat:
Smacznego Dziękuję Czuję się już lepiej i pracuję ![]() A nam padły komputery i informatyk siedział 2 godz. Ale już działają. Fajnie się zaczął nowy rok w pracy
|
||
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

ale wpadłam tu do Was na momencik. Wczoraj wypucowałam łazienkę i toaletę, no i oczywiście ubrałam choinkę

Poprawię się przed nocą sylwestrową...

mam nadzieję żew wszystko Ci się powoli układa.będę za to mocno trzymać kciuki.