|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
|
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest niemożliwe wszystkie rzeczy zmieścić w takiej torebeczce ;Dco na górę? kurtkę pierniczę sprawę ![]() Cytat:
pamiętaj, żeby wrzucić jakieś zdjęcie i pokazać nam, jak wyglądasz
|
|
#3423 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do włosów to też nie wiem za bardzo co zrobić.. na pewno nie będę spinać w kok czy coś takiego bo znając życie mi jakieś krostki wyskoczą proste też nie bo się brzydko skręcą, więc pozostaje skręcenie.. tylko boję się, że kuzynka choć fryzjerka zrobi mi nie tak jak chcę ![]() a no i kupiłam dziś sukienkę czarna-a miała być w ostateczności takiego koloru ale podoba mi się ![]() nad kolana, dekolt dość mocny, ale ja i tak nie mam się czym chwalić więc nie będzie wulgarnie.. no i z przodu ramiączka i pod biustem jest z cekinów czarnych.. jak znajdę wieczorem trochę czasu to wrzucę zdjęcie ![]() i widziałam w orsay'u sukienkę jednej z Was ale nie pamiętam której :P taka szarawa w czarne wzory i powiem, że na żywo o wiele ładniejsza niż na zdj ![]() kasiencja ja też życzę udanej zabawy |
|||
|
|
|
#3424 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to ledwo ledwo. Tak wiec nie wiem co moge z nimi zrobic
|
|
#3426 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja wam zazdroszczę długich włosów... Miałam zniszczone i musialam sciac na prosto, ponadto mialam grzywke. W tym momencie mam troche za ramiona i takie cos co niegdys bylo grzywą i się zastanawiam, co z tym zrobic o_o Może jeszcze urośnie troche do lutego i wtedy pomyślę...
|
#3427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobisz zdjęcia swojej sukienki? ![]() _____________ Wszystkim, które mają dzisiaj 100dn, życzę udanej zabawy!
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Płaszcz czarny wełniany
studniówkę mam 17. i mam nadzieje, ze z TŻ do tego czasu będzie dobrze... i jeszcze jakis 27latek przyczepil się do mnie na gg gada, ze sie z widzenia znamy i jakies glupie teksty wali...
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam szary płaszcz do kolan
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też płaszcz, co prawda jest w pepitkę, ale co tam.
![]() A włosy mam dosyć krótkie, idę do fryzjera w dniu studniówki je ładnie obciąć. Kręcić nie będę, bo nie mogę. Może kupię ładną opaskę do włosów, chyba będzie pasować do tej sukienki scarlettowej.
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
a chyba Twoja to była
a zdj zrobię ale później ![]() teraz idę poćwiczyć
|
|
|
|
#3432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy tak mogę pow, bo nie znam sytuacji z tż-tem, a takie starych zawsze upierdliwe i namolne. A co do okrycia wierzchniego to ja też wełniany, szary/siwy płaszcz.
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Przymierzałam w orsayu tę siwą sukienke, ale byl tylko rozmiar 42, i wygladalam w niej jak jakas... beza
ale material i faktura bardzo ciekawa Po swietach mi sie przytylo ( 65 kilo przy 173 cm) Od jutra zacznę South Beach Ja tez zaloże jakis plaszcz, ale kto na to bedzie zwracal uwage, i tak sie wszyscy rozbiora za moment kolejny zbedny a niby konieczny wydatek
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie rozumiem dlaczego koles 10 lat (!) ode mnie starszy nawet jesli mnie skads zna z widzenia do mnie wypisuje. dodam, że na nk mam zdjecie z TŻ i nie można na podstawie tego zdjecia wnioskowac, ze to jakis tylko kolega moj a na gg wiekszosc czasu siedze na niewidocznym. teraz weszlam na dostepnosc i od razu sie odezwal :rolleye s: czyli czekal az sie pojawie od dawna... no nic, przestalam mu odpisywac, jesli znow zacznie pisac, to najwyzej zablokuje
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Konto usunięte
|
to tak jak ja sie bawisz
ja mam wszystko. tylko neiwirm jaka fryzura . ale chyba zrobie troche takiego irokeza. (super ejst 178 + obcasy + włosy postawione= 2 metry? )jutro wstawie wam fote bo neiwiem czy z paskiem czy bez paska |
|
|
|
#3436 |
|
Przyczajenie
|
heej
Mam pytanie do osób zdających wos rozszerzony ,a mianowicie z jakich materiałów korzystacie oprocz vademecum z operonu , bo domyślam się ,ze wiele osób z niego sie uczy Pozdrowienia
|
|
|
|
#3437 |
|
Konto usunięte
|
cziki cziki wstawiam foty. miałam sie dzisiaj uczyć. chol.era jasna no!
i tż znowu wsiakł ..... doradźcie bo neiwiem czy z paskiem czy bez ale ten pasek do niczego mi nie pasuje... a tak to już wszysto łacznie z dodatkejszyn
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10329486]cziki cziki wstawiam foty. miałam sie dzisiaj uczyć. chol.era jasna no!
i tż znowu wsiakł ..... doradźcie bo neiwiem czy z paskiem czy bez ale ten pasek do niczego mi nie pasuje... a tak to już wszysto łacznie z dodatkejszyn [/quote]super zestaw a co do paska to nie wiem co Ci doradzić bo podoba mi się i z paskiem i bez :PPS. świetna figura
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-03 o 21:41 |
|
|
|
#3439 |
|
Konto usunięte
|
miałam ją już raz na weselu bez paska. on mi tam do niczego nie pasuje, bo to jest ciemny szary a torebka jasna, srebrna.
hehehe dzięki Renia, ale i tak dzisiaj zakupiłam motylek na allegro, hehe. w ogóle teraz obczaiłam co mi sie dzieje w tym dekoldzie bo w lusterku to tego nei widać o heheheide sie pouczyć |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
według mnie z paskiem!
ja wczoraj kupiłam buciki WRESZCIe, TŻ odetchnal z ulga ![]() a dzisiaj kupilam sobie rureczki nowe zrobilam zdjecie i sie przerazilam, wyszly mit akie szerokie biodra!!!
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
no to chyba lepiej bez paska
![]() ja też bym musiała się pouczyć ale taaak mi się nie chce! odpuszczam jeszcze dziś
|
|
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem bez paska
![]() Przerobiła dzisiaj wreszcie BEZCZASZKOWCE sydunia,
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10329486]cziki cziki wstawiam foty. miałam sie dzisiaj uczyć. chol.era jasna no!
i tż znowu wsiakł ..... doradźcie bo neiwiem czy z paskiem czy bez ale ten pasek do niczego mi nie pasuje... a tak to już wszysto łacznie z dodatkejszyn [/quote]Świetnie wyglądasz w tej sukience. Ale - zdecydowanie bez paska.
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
lirangel
moim zdaniem lepiej wygląda z paskiem. ja bym go zmieniła tylko na inny bo ta klamra tam nie pasuje. najlepiej na gładki albo jakąś szarfę i postawiła na czarne dodatki. wtedy możesz mieć tą opaskę na głowie (dobrze pamiętam? to ty o niej myślałas? )
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
ja też popieram wersję z paskiem, sukienka dostaje z nim jakiegoś takiego nowego wyrazu
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jutro zaczynamy szkole łee ![]() ![]() Ja mam ferie dopiero od polowy lutego.
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Lirangel, jak dla mnie tez bez paska
![]() Cytat:
a co to?
|
|
#3448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podpinam sie swoją droga słyszaqłam że podstawowa biologia ejst całkiem łatwa a z rozszerzoną to jest masakra ale mneiw kruza jak ktos mówi zę gegre zdają ci co nie mają co zdawać kurde niech sie wykują na blache rozszerzenia to zobaczymy czy takie proste. przebrnęłam rpzez litosfere 9znienawwidzony dział) ale jkilka rzeczy musze powtórzyć, bo wiecie sa rzeczy ktore możesz znac pobeirznie a są, ktorych musisz być wykuta... np rodzaje wybrzeży ;]
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj się dowiedziałam, że najprawdopodobniej moja szkoła nie bd miała tej próbnej teraz, bo nie ma pieniędzy... Ważne, a oni sobie jajca robią... Mi bardziej pasuje wersja z paskiem. I stawiałabym na czarne dodatki... Pasek bardzo ładnie zaznacza gdzie masz talie, podkreśla i wysmukla. Nogi wydają się też dłuższe w takim połączeniu w moim mniemaniu.
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Boże ale jestem wkurzona, mam ciężkie 4 dni bo jestem przed okresem wszystko mnie wkurza.
Zadzwonil do mnie instruktor i powiedzial ze jak nie wplace ostatniej raty to nie moze ze mna jezdzic, u nas wplaca sie ostatnia rate po 15 wyjezdzonych godzinach a ja mam dzisiaj dopiero 14.... wiec mowie ze chyba sobie ze mnie jaja robi ze moge sobie wyjezdzic jeszcze 2 godziny bez problemowo, a on ze to nie od niego zalezy i ze ZARYZYKUJE ![]() mowie o tym TŻtowi, a on do mnir "jak jesteś zdenerwowana i masz na mnie krzyczec to moze w ogole nie bedziemy rozmawiac" ![]() owszem bylam zdenerwowana ale na te sytuacje z instruktorem a nie na niego, ale tak mnie juz tym wkurzyl ze rzucilam mu sluchawka.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

to jest niemożliwe wszystkie rzeczy zmieścić w takiej torebeczce ;D
Mam najwcześniej... i w sumie średnio chce mi się iść, no ale... 

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

( 65 kilo przy 173 cm)