![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Właśnie?! O_o
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj tz gipsował przy rusze od komina pieca na gaz i naruszył - mama włacza ciepła wode poszedł wielki dym i cosik jakby buchło. Zyjemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja juz po pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Zara jak tam po rozmowie??
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapewne każda z Wa smiałą ta przyjemność, najlepiej jak się tyleczkiem wpada w mise z woda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybieramy się jeszcze z Tżtem po mój prezent gwiazdkowy.Chyba jutro... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja jestem bardzo zadowolona - otoz umowilismy sie z TZ, ze nie robimy sobie w tym roku prezentow bo nie mamy kasy, wiadomo remont itp....
no ale, ze ja lubie zaskakiwac to zakombinowalam i zdobylam kase i robie mu niespodzianke, wlasnie niedawno wrocilam z miasta z nowiuskim piekniuskim telefonikiem, o ktorym marzyl TZ a nie kupilby sobie bo sa inne wydatki ![]() ![]() druga sprawa - dostalam kredyt ![]() ![]() trzecia sprawa - TZ wczoraj mi powiedzial, ze to nie jest tak, ze on nie chce wziac ze mna slubu, bardzo pragnie abym byla jego zona, ale teraz mieszkanie, remont, dzidzia w drodze....i nie mysli o tym jako o czyms biezacym ale jak wszystko sie ulozy to wezmiemy slub - byc moze za rok ![]() (oczywiscie za rok to abstrakcja bo przeciez musze dojsc do formy po porodzie ![]()
#3429 |
Zakorzenienie
|
Gosia co to za prezent chcesz
![]() Svinecka super,że Ci sie jakos układa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na ogół nie jestem zwolenniczką drogich prezentów na święta. Uważam, że liczy się gest i drobny upominek jest jak najbardziej na miejscu, ale Tz mi ten łańcuszek obiecał ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no taki fajny to on nie byl bo jestem ciagle zmeczona a do tego od wczoraj meczy mnie migrena
![]() ![]() ale zadowolona jestem z tego co zalatwilam a TZ odebral wanne ![]()
#3432 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Obiecałam sobie że odezwę się dopiero jak Was nadrobie i czytałam tylko i wyłącznie od końca. Nie chciałam się tak wcinać w wątek ![]() ![]() Dlugo mi zeszlo z tym czytaniem bo bylo pelno prania i innej roboty, no i ta dzisiejsza rozmowa, jak z niej wrocilam to bylam masakrycznie zmeczona (zawsze po rozmowie kwalifikacyjnej czuje sie jak po egzaminie na studiach i nie mam na nic sily przez jakies pol dnia). Do konca roku maja mi dac znac czy przeszlam, wtedy czeka mnie jeszcze rozmowa z managerem, decydujaca. Ogolnie mam troche dola przez prace bo szukam jej juz dlugo i bezowocnie. I naprawde juz mnie drazni jak slysze ze moze po nowym roku bo kryzys finansowy... ![]() Haniu, koleżanka dała mi dzisiaj zdjęcia więc zamieszczam ![]() ![]() Ogolnie bylo cudownie, pomijajac podroz ![]() ![]() ![]() ![]() Jezdzilismy od 9-10 do zamkniecia wyciagow, potem prysznic, kolacyjka na miescie i do znajomych ![]() ![]() Warunki jak na ta pore roku super, przyznam ze troche jednak sie balam i o snieg, i o to ze zmarzne, bo czytalam na forach ze w grudniu bywa tam w dzien jakies -11. Na szczescie nam sie udalo ![]() ![]() ![]() Juz chyba pisalam, przez 2 dni sliczne sloneczko, przez reszte- sloneczko subtelnie ![]() ![]() Oj piekne widoki, jak ja kocham gory ![]() ![]() ![]() ![]() A jesli moge na chwilke wrocic do pysznego ![]() ![]() ![]() ![]() Ide spac, jutro sobie z Wami wreszcie pogadam ![]() ![]() ![]() Kolorowych snow ![]() Edit: 1) Przepraszam że mi wyszedl taki tasiemiec. 2) Zapomnialam załączyć zdjęć ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-23 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj udało mi się kupić mamie łańcuszek, widać było, że mnóstwo ludzi kupuje pod choinkę biżuterię, bo normalnie były kolejki. No i bardzo dużo facetów chyba oświadcza się w świeta, bo przy mnie 3 kupowało pierścionki zaręczynowe. Dziś już mam ze sobą w pracy rzeczy i od razu po 16 jadę do rodziców na święta. Dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczynki
![]() zaro to mialas super wycieczke - ahh jak ja Ci zazdroszcze, nigdy nie bylam zima w gorach a zawsze marzylam o nartach ale chyba juz nie bede miec okazji... a ja dzisiaj mam kupe roboty i nie wiem za co sie zabrac, musze jechac kupic baterie do lazienki, listwy, potem szybko do jakiejs apteki po prezent dla mamy i do tesco po mak poza tym mam wielkie sprzatanie i nie wiem od czego zaczac i musze ciasta upiec
#3435 |
Zakorzenienie
|
Zaro, super zdjęcia aż nie mogę się doczekać mojego wyjazdu i mam nadzieję, że z moją nogą będzie dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() A ja wpadłam w przedświąteczny wir pracy, sprzątania i shoppingu... A czas oczywiście tak ucieka, że wydaje mi się, że doba jest 2 razy krótsza ![]() W pt wieczorem (jak Dorinka mnie zczaiła ![]() Zbieram się, bo już kawkę wypiłam i karteczki rozpisałam, aby nie zapomnieć co najważniejsze ![]() Miłego dnia... Edit: Tak szybciutko jeszcze:P Zaro zazdroszczę wyjazdu, patrząc na zdjęcia to aż się ryczeć chce, że u nas nie ma śniegu ![]() Dorinko dobrze, że poszłaś do tego lekarza w pt., bo pewnie przez weekend pokłóciłabyś się z mężem i święta do d.... ![]() ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2008-12-23 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Rozeznanie
|
Właśnie, zapomiałam o dzień dobry
![]() Sviniecko, nie martw sie, skoro marzysz o wyjezdzie w gory w zimie to przeciez zaden problem ![]() ![]() A w ogole to strasznie mnie rozczulaja malenkie dzieci na nartach a wlasciwie- narteczkach ![]() ![]() Miśku z Twoja noga do czasu wyjazdu na pewno bedzie juz w porzadku, skoro tylko nie jest zlamana. Zobaczysz, bedziesz smigac jak wariat ![]() A co do oswiadczania sie w swieta to zawsze mi sie to wydawalo jakies takie.. no niezbyt fajne, bo jednak swieta to zupelnie inna okazja, i jak tu się "wcinac" z zareczynami :P ale wczoraj przeszlam sie po rynku i atmosfera jest naprawde bajkowa. I romantyczna ![]() Szykuje sie powoli do wyjscia po prezenty ale jeszcze mi sie nie chce. Poki co kawka ze sniadaniem. Edit: Mango, my wlasnie nie bylismy z TŻ nigdzie na wakacjach w tym roku wiec uznalismy ze naprawde nalezy nam sie wyjazd, tym bardziej ze to w ogole byl nasz pierwszy wyjazd razem na dluzej ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-23 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei znowu w pracy i jak słyszę o tych wszystkich świątecznych przygotowaniach, to odechciewa mi się tu siedzieć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
he ja najpierw musze sie sama nauczyc a potem moze i naucze dzieci
poki co marzy nam sie wyjazd z TZ do cieplych karajow sami we dwoje, bez dzieciaczkow - wiecie taka romantyczna podroz ![]() moze w poslubna kiedys pojedziemy ![]()
![]() |
#3440 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
eee a mi sie TZ oswiadczal w nasza rocznice i poza oswiadczynami dostalam jeszcze rocznicowy prezent ![]() ![]()
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
my już postanowiliśmy, że jedziemy w tym roku na urlop do Chorwacji. Chcemy zacząć wcześniej zbierać i wygrzać się tam we wrześniu przez dwa tygodnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
fajnie, my nie mozemy sobie tak planowac, nie wiadomo co bedzie, jak sie sprawy w firmie potocza, poza tym w wakacje sie urodzi dzidzia... my co roku planowalismy jechac sami i jednego roku nie bylo kasy, drugiego roku kupilismy auto i tez nie bylo, trzeciego TZ mial remonty w praccy i tez nie dalo rady i co rok mowilismy ze za rok. tym razem tez mielismy juz na 100% pojechac w przyszlym roku i wyszla dzidzia ![]() ![]()
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() Zara super zdjęcia! Zazdroszę tych nart ![]() Ale wczoraj się obkupiłam w Reserved ![]() ![]() Idę na 10.30 do fryzjera a potem pomagać mamie w kuchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja w ogole nie czuje magii swiat - dzien taki zwykly, za oknem zamiast sniegu swieci slonce i w ogole jakos tak normalnie - az dziwne ze jutro wigilia
#3446 |
Zakorzenienie
|
ja mam to samo właściwie, tylko jak słyszę, że wszyscy w panice, że jeszcze tyle do zrobienia, to mi się przypomina, że zaraz święta - no i te wszystkie "świąteczne" piosenki w radiu, poza tym jakoś tak ze spokojem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny!!
Po wczorajszym masakrycznie cięzkim dniu w pracy 9pierwszy posiłek zjadłam w domu o 18.30, cały dzień na jednej kawie z automoatu) dzisiaj mam zamiar wszystko olac i byle dotrzmac do 15-tej. Własnei konsultuję prezenty dla rodziny z tatem przez telefon. CO myślicie o: - stacja pogodowa dla babci - dla takiej cioci-babci jakis zestaw herbat i słodkości (nie dajemy jej zazwyczaj rzeczy materialnych bo ma tendencję do przekazywania prezentów dalej) - drewniany młynek do kawy dla mamy (styl retro) |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezenty jak najbardziej ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W podroz poslubna nie moze, a na pewno pojedziecie! Tylko najlepiej wczesniej zaplanowac zeby potem nie korcilo Was przekladanie na kolejny rok bo sa inne wydatki. Mieszkanie bardzo wazne, auto tez, remonty tez.. I bez tego sie nie da. Ale pobycie ze soba tylko we dwoje- przeciez bezcenne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny moge Was prosic o rade? Tylko bede musiala sie troszke rozpisac... Edit: L_V, nie daj sie "zajezdzic". Jutro swieta, przeciez juz praktycznie nikt jakos ostro nie pracuje. O 15 do domu, rozliczymy Cie z tego ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-23 o 08:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja lece w miasto....trzymajcie kciuki zebym nie padla po drodze
![]() EDIT: zaro dlatego pewne jest, ze kiedys we dwoje sami gdzies pojedziemy, tylko nie wiem kiedy ale napewno ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2008-12-23 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.