|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stare plotkary '93 :D `cz. VIII !
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie nażarłam racuchów, ktore byly tkaie słodkie ze rzygam
![]() tez nie mam swojego pokoju, i bardzo nad tym obolewam tez mam dzisiaj dzien do dupy też mam jutro wolne ![]() i stwierdzam ,ze powinnam leczyć sie z tych wymianek, w tym tyg. przyszly mi juz 3 paczki
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sama swój pokój, rodzeństwo ma razem
Mały, ale swój ![]() Co tam ;> ? |
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
Znacie jakąś fajna czarną mzykę ?
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
ale żenua
![]() ****a
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
mali współczuję
ja też nie mam swojego pokoju ale już niedługo ;d i ściany bd na czerwono nauczyłam się a teraz gadam z kumplem, wiecie eM ;d i on jutro kończy 18 ;d i nawet się nam rozmowa klei ![]() powiedziałam mamie, że jutro idę na wagary, bo dzień wiosny pomyślimy nad tym ... ;d
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
A my jutro mamy dzień wiosny, wiec luz w miare :P
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
u nas mozliwe ze jakis apel ma byc jutro.
bio juz nawet nauczona. teraz chem .. a o 21 moment prawdy
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro na zawody jade, więc też mam powiedzmy wolne
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yy jak chce tylko 10cm pasek na ścianie czerwony, żeby było kontrast to wszyscy stwierdził, że ****iaszczo co dopiero cały pokój oO po 1 złe skojarzenia ;p po 2 nie radzę, oczy bd Cie boleć po jakimś czasie ale Twój wybór ![]() aj, w sumie o gustach się nie dyskutuje ide Zmierzch czytać zaraz znowu
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
joł ! umiem już na angielski.
teraz chemia, a potem biologia. masakra chłopcy niechętnie komentują moje zdjęcie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chemie juz nawet umiem, na bio tak se ale zawsze cos. teraz angol powtarzam. i ide spać!
![]() zawsze jak mam wiecej nauki to sie szybciej wyrabiam
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chemię tez już umiem ..
![]() ![]() z ang. rano powtórzę słówka, ale jeszcze mam tyle nauki z biologi a muszę mieć 5 ! |
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byłam wczoraj na tym koncercie Much i happysadu wyśmienicie było![]() najlepsze jest to, że jechałam tylko z jedną kumpelą, a bawiłyśmy się w małej ekipce..xD No bo jak przyszłyśmy to była kolejka do szatni i za nami stało dwóch chłopaków.. i jeden mówi do drugiego (jak ten ściągał kurtkę) 'o ubrałeś tę koszulkę the doors' a moja pierwsza reakcja - odwróciłam się tak centralnie i look równie szybko się odwróciłam z powrotem i zaczęłyśmy się śmiać, oni też no ale potem my same poszłyśmy zająć sobie dobre miejsce, na takim podwyższeniu^^ i stoimy i się rozglądamy po sali i wylukałyśmy tych chłopaków w tłumie (tych dwóch i jeszcze ich dwóch kolegów)... no to ja 'a co mi tam', i poszłam SAMA (buhahaha ) do nich... podchodzę i tak patrzę i "cześć", oni tam uśmiechy na twarzach i w ogóle spoko luzik i nawet częstowali mnie papierosami;/;/;/ no i ja do nich "chodźmy tam na podwyższenie^^" a oni "po co?" a ja "bo moja koleżanka tam jest" i śmiech i poszli tam do niej ze mną![]() i cały koncert bawiłyśmy się z nimi (później wzięłam od dwóch z nich numery kom i gg ), z początku Muchy trochę nudziły, bo grali chyba z 10 piosenek a ja znałam tylko cztery xDD ale happysad był to czad![]() przed nami pogo robili, trampki mi totalnie podeptali i happysad grał chyba z 15 piosenek [dwóch nie znałam;o] a w przerwie między Muchami a Happysadem, gadamy sobie z tymi chłopakami i jeden do drugiego 'widzisz, dobrze że ubrałeś tę koszulkę doorsów " a potem "ale to dzięki mnie bo to ja powiedziałem że ją masz " hahah a w trakcie koncertu jak ktoś chciał coś powiedzieć to tak prosto do ucha i jeden z nich się do mnie nachyla i mi nos wsadził do ucha ale happysad świetnie grał, jeden kolega tych dwóch najfajniejszychxD tak się podniecał w ogole wielki fan![]() i trochę się naśmialiśmy z niego xD ale spoko ja tam z kumpelą też szał hahah my takie przeżycia robiłyśmy jak śpiewałyśmy (tak do siebie ) że koleś co przed nami stał się odwrócił i patrzył się ciesząc puche poza tym obok mnie stał jakiś naćpany facet no normalnie oczy zamykał i tak jakby miał odlot xD w sumie to mało co widziałam na scenie, ale co tam, muzyka się liczy i tak sie bawiłam świetnie;d a nic nie widziałam bo przede mną stał taki wielkolud no normalnie z osiem metrów miał hahahah czad![]() teraz muszę sobie tylko doładować kom, bo jeden z tych kolesi co ich poznałyśmy^^ podał mi zły numer gg [nie pamiętał i sie zastanawiał z 10 minutxDD ale kom chyba dobry podał xD] hahaha
|
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
Bwtij... haha
O kurde, no to fajnie miałyście. Ale ja bym pewnie nie podeszła sama. A po ile były bilety ?I fajni jacys Ci chłopcy ?
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
bilety 30zł :F w sumie jak dla mnie to mógłby być sam happysad (wtedy byłoby też taniejxD) bo Muchy nie powalili...:/
Cytat:
a chłopcy.... czterech ich było, jeden, z którym najmniej gadałam, miał 14 lat, hahaha xDD, kolejny miał 16 i to był ten co się tak podniecał tym happysadem, bardziej ode mnie , blondyn chyba też 16, a ciemnowłosy co najwięcej cieszył puchę miał 18 xD i ogólnie blondyn i ciemny najfajniejsi... CHYBA, bo najładniejsi to na pewno![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a tak poza tym to dostałam wiadomość na gg: Wrozka Elwira zawiadamia: ktos wpisal Twoj numer gadu gadu uzywajac opcji "Rzuc klatwe". Aby dowiedziec sie wiecej, kliknij: http://burnurl.com/rNkwkG buhahaha co to ma być? XD |
|
|
|
|
#3441 |
|
Zadomowienie
|
też dostałam tą Elwę
A to głupota jedna wielka. Taki niby łancuszek.No w sumie, inny klimat, to i myśli się inaczej fajniee...Jak by był koncert Akona, to bym się obsrała od góry do dołu
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
tylko jedno mnie zastanawia...
no bo ta moja kumpela co ze mną była, to w ogóle piła sobie piwo z jednego kufla z jednym z tych chłopaków.. no i później pod koniec jeszcze wewnątrz klubu byliśmy, to jak stąłam koło jednego z nich bo podawał mi numer gg, to moja kumpela stała kawałek dalej z drugim... i ona tam się ubierała i on w ogóle jej czapke ubierał x_X no i potem ja wyszłam i na nią nie zaczekałam {bo chciałam szybko złapać taksówkę żebyśmy nie musiały czekać;p} no i ona dopiero po 2 minutach przyszła {zdążyłam z mamą przez telefon pogadaćxD} i do mnie z tekstem "przecież ja mam tomka.. ale dobra to tylko kolega" (tzn. tomek to jej chłopak, a mówiła o tym ciemnowłosym co jej czapkę poprawiał...)... mam nadzieję że się z nim nie przelizała o_O [bo podczas koncertu to się do niego 'łasiła'.... tzn. jak był jakiś miłosny moment w piosence czy coś to np. łapała go za ramię albo śpiewała patrząc na niego;f]... x_X a ona nawet nie wzięła od żadnego z nich numeru gg ani kom, to co ona tam robiła? o_O w ogóle 10 gości nas podgląda o___________O Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2009-03-20 o 13:51 |
|
|
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeszłabym się na jakiś koncert rockowy
Nie ma to jak być deptanym przez napierający na ciebie tłum podczas dzikiego pogo ![]() ![]() Haha, ja też bym chyba nie podeszła tak do obcych chłopaków (Chociaż kto wie, kto wie )Ale fajnie, że zawarłaś nowe znajomości
|
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy rzucili się na historię Bwtij !!
PODGLĄDUJCIE! CZYTAJCIE! HULAJ DUSZA, HEJ HEJ HEJ HEJ !
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam na ACDC ale do Pragi tata nie chciał jechać
a jak będzie koncert Chylińskiej to zrobię wszystko żeby na nim być ![]() ogólnie wróciłam właśnie z zawodów. mamy 2 miejsce i przeszłyśmy na wojewódzkie |
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam stypendium
Edytowane przez mircia14 Czas edycji: 2009-03-21 o 08:12 |
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2009-03-21 o 10:34 |
|
|
|
#3448 |
|
Rozeznanie
|
xyz.
mircia, gratuluje!
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nieno, super ja widziałam dzisiaj Mii na mieście, nie widział mnie chyba. i widziamiam eM jak mnie zobaczył to zaczą się do mnie tak uśmiechać uhahany ![]() ![]() kup mi bilet do USA :PP
Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-03-21 o 15:02 |
|
|
|
#3450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dwa poprosimy ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- znalazłam dla siebie szkołę, gdzie ucza włoskiego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

ale już niedługo ;d i ściany bd na czerwono