|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
klymat dicho się udzielił, a nie pogięło ;P
#3422 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
A tych od Czinkłaczento słyszałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- kardashi dankjee:P To inne niż te co przerabiałam, ale ślicznie wyglądaszz ![]() (też tak chce..;P)
właśnie tak! ![]() Edytowane przez Mandarynkia Czas edycji: 2010-03-21 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
A no inne..
![]() Te co na nk i jeszcze dwa innee.. ![]() Ale jak patrze na te zdjęcia z wczoraj.. to mam taką dużą buzie ![]() haha pisałam w piątek że jacyś goście se komis pod oknem mi zrobili.. teraz przyjechali znów bo gosć chce zwrócić samochód.. ![]() ![]() i stoją znów i dyskutują ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Moja koleżanka się pyta czemu komentarze na nk piszą mi dziewczyny z różnych stron polski ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Oo jaaa.. .Mój brat jakie foty maa.. jakiejś dziewczynki góra 13 lat w samym staniku i gaciach ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Ejj.. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-21 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że na czółenka jeszcze za wcześnie a co dopiero na baletki ;P
#3425 |
Zadomowienie
|
U mnie aktualnie leje więc wątpię żeby ktoś sensny chodził w baletkach:P
Ale ja np wczoraj chodziłam w moich koturnach bo bylo tak ciepło i sucho w dzień ![]() Co do tych gorących 13stek, nic mnie już nie zdziwi ![]()
#3426 |
Konto usunięte
|
Powyciągałam moje krótkie bluzeczki już, zaraz będę musiała je popakowac i coś miałam wziąść mówiłam mamie co i obie zapomniałyśmy;/
Przypomniało mi się ![]() Edytowane przez de2cb570b595f85b4f69fb0c20d3c79671712866_657ce8def25f6 Czas edycji: 2010-03-21 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale kretynka ze mnie ![]() jaka tu dżampreza ![]() ![]() a ja obejrzałam fajny film 'Julie & Julia" i strasznie mi sie podobał ![]() cały dzięn się lenie, bym mogła coś zrobić, ale taaak mnie sie niee chcee ja tez widziałam pare osób smigajaccych w baleriinach, ale uważam, że jeszcze zdecydowanie za wczesnie
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
No mi też sie wydaje że za wcześnie na baletki
![]() I jeszcze dziś jak tu leje i mokro a tu laska w takich rózowych baletkach se śmigała ![]() moi rodzice pojechali do wawki na zakupy i pytali się czy ja jade, czy nie mam nic do kupienia.. Ale powiedziałam że nie i że nie chce mi się tak oo jechać bez celu.. ale teraz myślę że przeciez adidasy by mi się przydały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś widziałam chłopaka (ok 27 lat) w samych krótkich białych spodenkach przed kolana i t-shircie.
![]()
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no taa.. pierwszy dzień wiosny ![]() ejj no mogli by mi dać kase juty z US.. ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-21 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zadomowienie
|
tu to nic nowego kolesie w spodenkach i koszulkach.
ja mialam ubrany dzis sweterek na to moja skorke dzinsy i baleriny i nie bylo mi ani zimno ani cieplo tak akurat a mijalam laski z cycami na wierzchu gole nogi bo w miniowach i gladiatorki na nogach ![]() ![]() kupilam dzis sobie mus z gosha (oczywiscie za ciemny ![]() ![]() ![]() ![]() jutro malujemy z tz pokoik nasz ![]() ucze sie cale popoludnie angielskiego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
a jak katttka ten Twój ang.?
![]() A ja się podjarałam, bo się okazało że moja uczelnia kręci lip duba! Oczywiście mam zamiar wziąć w tym udział. ![]() A UW takie mają promo: LINK
#3434 |
Zakorzenienie
|
katttka ja mam w sklepiku w bloku kosmetyki Gosha i wszystkie takie drogie właśnie :/
#3435 |
Zadomowienie
|
no juz troszku lepiej niz na poczatku ale mam caly czas taka blokade zeby gadac z angolami i wole gadac z bulgarami wegrami po angielsku bo oni tez tak kalczea jak ja i przez to ich rozumiem
![]() a teraz to sie ucze roznych slowek ktorych nie znam a sie mi przydadza a z tym musem to mi sie tak duplo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
A funt jest teraz po ile? 3,6zł?
katttka, dlatego ja się nie dziwię takim osobom jak Ty i Twój TŻ. Warto wyjechać tam na zarobek, aby móc żyć tutaj.. Ehh. Co za kraj.
#3437 |
Wtajemniczenie
|
ja chciałabym wyjechać na miesiąc w wakacje za granicę trochę ..
ale ani nie mam znajomości ani nie wiem jak to się załatwia ;| moj tz własnie sobie pojechał do domu ![]() ![]()
#3438 |
Zadomowienie
|
funt teraz jest nisko bo tylko 4,3 ale brat tz mowi ze w tym okresie zawsze tak jest i ze teraz nie warto posylac kasy do polski tylko wlasnie jak dopiero podrosnie.
gdyby nie rodzina w polsce to bym tu chciala zamieszkac na stale bo widze jak mozna sobie zyc nie jak w polsce.. a i doslownie 10 krokow od domu mam polski sklep ![]() wlasnie jem moja nowa milosc kanapki z majonezem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż tez pojechał do domu
![]() Wpadł na chwilę.. miałam iść jutro do lekarza, ale Tz mnie poprosił żebym poszla w czwartek bo chce iść ze mną.. To muszę zadyzywonić i się przepisać ![]() No w polsce są strasznie drogie kosmetyki gosha.. Ale są dooobree.. kiedyś zaszalałam i kupiłam sobie tusz.. 50zł.. ale boski był.. ![]() I koleżanki siostra jakiś podkład miała to trochę jej się podkradało jak przychodziłam ![]() Mi jest ciężko wyprowadzić się 12 km od domu.. a gdzie mówić o tysiącach kilometrach ![]() Yhm.. Ale mam zgage ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-21 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zadomowienie
|
ja do teraz nie zdaje sobie sprawy z tego jak daleko jestem od swojeego domku bo przeciez samolotem to tylko 2 godziny i potem z lotniska tez przeszlo 2 godziny to nieodbieram tego ze jestem taki kawal swiata od domu.
a ciezko jest niestety no ale zycie.. tak chcialam to mam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
a ja wrocilam przed chwila z chrzcin... ożarłam się jak świniaaaa xD
dobra, teraz czas dla tż. \buziaki dziewczyny;*
![]() |
#3442 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Wróciłam z Krakowa
![]() ![]() Nie ma jak grill na dachu 15piętrowego akademika ![]() Ja od piątku śmigam w półbutach... Wczoraj było w KRK 20 stopni, dziś 18 a w Kato 14 jak przyjechałam o 18 więc w zimowych noga by mi się chyba usmażyła... Kardashi śliczne fotki na nk wrzuciłaś ![]()
#3443 |
Zakorzenienie
|
katttka, ciocia TŻ też mieszka w UK, jest lekarzem. Jej rodzina mieszka tu. Ona już kilka lat tam siedzi bo pensja... no co tu dużo gadać. Tam płacą jak trzeba.
#3444 |
Zadomowienie
|
Zaglądam sobie na pocztę milion reklam oczywiście i jedna z jakiegoś portalu 12dziewczyn czy coś takiego. Myślę sobie zerknę, jakieś dziewczyńskie forum czy coś w ten deseń. Wchodzę na tą stronę a tam tekst "Podobno trzeba zaliczyć 12 dziewczyn, aby zapomnieć o tej, którą się kochało".
![]() ![]()
#3445 |
Zakorzenienie
|
smiejcie sie smiejcie ja dzis w pracy widzialam kobite w czólenkach bez palcow i piet :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
E ja bym balerinek jeszcze nie ubrała. Botki, półbuty, tak, ale na balerinki jednak jeszcze tak troche za zimno. Ale w tygodniu myśle wskocze już w ekoskórke. Jutro ma być 4-5 stopni więc jeszcze ubieram zimówke i kozaki
![]() Mandarynkia - ciekawe czy na kobiety też to działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
O jaaacieee.. alee mam zaaamuułkeee..
![]() idy chyba zaraz spaaććć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
ehhhh właśnie wysłałam chyba z 15 cv i listów .. może mnie gdzieś zaproszą na rozmowę :P ..
Dont nie mów o jedzeniu :P błagammm :P ja jestem taka głodna i wciągam właśnie jakieś małoapetyczne kanapki :P
#3449 |
Zakorzenienie
|
A ja się wykąpałam.. i czuje że mam taką ciężką głowe
![]() no nie mogę jej utrzymać normalnie ![]() Oo masz! odżywki nie spłukałam ![]() A Tż mnie dziś tak rozczuliiił.. ![]() Zawsze całuje brzuszek, tak na górze i mówię ze w dupkę ją pocałowałeś. a on 'jak się urodzi to mogę ją non stop całować w dupkę' ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Kardashi boskie masz te zdjęcia!
![]() Mandarynkia a mogłabym mieć do Ciebie prośbę? Na galerię wstawiłam 3 fotki, nie chciałabyś ich może jakoś przerobić w wolnym czasie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.