|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, Ĺźe kaĹźdy nasz problem rozwiÄ
zaÄ umiemy- PART III
Czemu mnie kochasz Maryś?
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczeta
Mi niedziela minela strasznie leniwie. Chcialam isc na Piotrkowska z Tz na lody, ale tak sie ochlodzilo, ze skonczylo sie na spacerze do parku i piwku w domu.Marys, zazdroszcze Ci takiego kontaktu z klientami, bo ja wlasnie przez nich dostaje szalu. Ciagle slysze pretensje o polityke sklepu, jakby to byl moj wymysl, a tlumaczenia nic nie daja. Bedziemy cierpiec kolejne 3 miesiace razem, to zawsze razniej ![]() Lala, fajnie patrzec, ze po 4 latach zwiazku, nadal jestescie w sobie tak zakochani przynajmniej na mnie dziala to tak motywuja
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Lala dokladnie za to co napisala Mysza
Jak tak patrze na to co piszesz i jak piszesz znaczy o was to az mi sie klocic z Mirkiem odechciewa.. ![]() osob tak super zyczliwtych Oj tam. czasami jak sie trafil jakis debil to potrafil awanture na caly sklep zrobic.. ale bylo pare osob tak super zyczliwych i milych, ze mozna bylo tam siedziec. ![]() ale teraz jestem tak przerazona ta praca, ze nie masz pojecia... wlasnie wrocilam do domku, bo od rana najpierw w urzedzie, pozniej u lekarza, pozniej znowu kolejka w urzedzie. idzie oszalec! teraz nacieszam sie ostatnimi trzema dniami spokoju w domku.. no i przez staz poszly sie j**** nasze wakacyjne plany
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Maryska nie narzekaj. Nawet nie wiesz, ile osób ci zazdrości.
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
wolny kraj. zamierzam narzekac dalej.
![]() a twoj garnier mi sie z wlosow spral!
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
To nie trzeba bylo isc na ta rozmowe
Hmmm to dziwne bo mi sie trzyma pomimo iloci myc. |
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
a czy ja mowie, ze tam nie pojde, rycze, ze ie chce?
jestem przerazona, a do tego mam swiete prawo..
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Maryś
|
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
jak bylo w pracy?
![]() co tu taka cisza, babyyyy! znowu bedzie trzeba apelowac? ![]() zastanawiam się nad pofarbowaniem wlosow. bo mi pociemnialy. i odrosty sie juz pojawily. a trzeba wygladac jak czlowiek, no nie? tylko sie zastanawiam czy farba mi sie przyjmie jak mam @..
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
haloooooooooooooooooooooo ooooooo! jest tu ktos?
![]() zapisalam sie dzisiaj do szkoly, pojutrze zaczynam prace, wczoraj postanowilam, ze zapisze sie na prawko. Bylam taka szczesliwa i dumna z siebie. I w ciagu minuty moj ukochany tatus potrafi zepsuc wszystko.. znowu czuje sie jak taka malenka Panna Nikt.. miłego dnia..
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Maryś Ty jesteś cudowna, a nie jakaś Panna Nikt
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
powiedz to temu facetowi co mnie splodzil. to mu pokazę: http://demotywatory.pl/3404148/Wiec-patrz
a ty to widze pracujesz jak pszczolka?
|
|
#3433 |
|
Rozeznanie
|
zaÄ umiemy- PART III
Hej dziewuchy, meldowac sie na watku? Gdzie sie podziala Agatka, Nati, Marta? o reszcie nie wspominajac
Marys, chyba bedzie trzeba apelowac ![]() Jak sie masz? Podoba mi sie demot, ktorego wrzucilas, bardzo motywujacy
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Dzień dobry słońca
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
zaÄ umiemy- PART III
Nati, jak zyjesz? Tylko nie wykrecaj sie jednym, lakonicznym zdaniem
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, şe kaşdy nasz problem rozwi�za� umiemy- PART III
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, şe kaşdy nasz problem rozwi�za� umiemy- PART III
Dobrze Ci tak ;p smieje sie poki moge, bo jutro sama zaczne harowac jak wol
![]() MIREK MI SIE OSWIADCZYL!!!
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-08-31 o 17:23 |
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
ale ze jak?
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
ze najpiekniej!
gralismy w chinczyka, on przegral, ubral sie i wyszedl.. wrocil, ukleknal i zapytal sie czy za niego wyjde! a pierscionkow dostalam 10! za zlotowke byly.. ![]() KOCHAM GO! hihi
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Czesc dziewczyny,
bardzo zachecajacy macie watek, chociaz nie wiem czy uda mi sie dolaczyc, mam nadzieje, ze tak ![]() nawiasem mowiac, wlasnie przeczytalam Twoja opowiesc MarysN i swietne, bardzo mi sie spodobalo Edytowane przez eyeonfire Czas edycji: 2011-08-31 o 19:30 |
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. jak sie gra w chinczyka moze ja na to tez jakiegos faceta zlapie i dostane pierscionek |
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo prosta sprawa to jest
![]() dobra myslalam, ze to jakis laszek jest.. ale.. -chyba nie. dziewczyny jestem najszczesliwa dziewczyna na swiecie! i bez roznicy mi czy to pierscionek za zlotowke, tysiac czy dwa.. ale teraz juz wiem, ze mowil serio.. zakochalam sie jak wariatka! Witaj eyeonfire ![]() super, ze jestes i zapraszamy ale koniecznie nam cos o sobie opowiedz!
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
hehe musisz nauczyc mamusię...
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Raczkowanie
|
MarysN a ile jestescie razem?
Co do pierscionkow, mam podobne podejscie, chociaz u mnie jeszcze dluga droga ![]() Tak wiec, jestem z Lodzi. W zasadzie to chyba bede tu najmlodsza - druga klasa liceum. Mam TZta, okolo 2,5 roku. Co tu by jeszcze... interesuje mnie wiele rzeczy - muzyka (spiewam, ucze sie grac na roznych instrumentach), uwielbiam szkicowac, ostatnio zajelam sie malowaniem obrazow sprayami, ale to dopiero zaczynam. Poza tym uwielbiam jesc, haha No i mysle, ze jeszcze sporo innych rzeczy wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
no nie mow, ze nie umiesz! toz ja sie na tym wychowalam!
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wychowywalam na zabawie z grze w chowanego a jak padalo to eurobuisness calymi dniami
Albo gralismy w durnia
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
w durnia?
w eurotego to ja tez gralam ale jak juz zdziebko podroslam, siedzialam z kuzynkami, siostra i przychodzil do nas sasiad [bo to u babci zawsze bylo] ze swoim kuzynem i gralismy codziennie kazdy siedzial w tym samym miejscu, a my z Baska lazlysmy wczesniej do pokoju i pod dywan chowalysmy sobie kase zeby zawsze miec jak najwiecej
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Nienormalne! My gralismy zawsze na zapozyczanie sie w banku itp.. Oj mialo sie kredyty, miało..
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz? my na oszustwie i tez przegrywalysmy.. takie my zdolne
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- potrzebuje wsparcia a was nie ma! <foch> ![]() nie mam sie w co ubrac na pierwszy dzien do pracy! aaaaaaaaa!
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Łezka mi się w oku zakręciła...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Mi niedziela minela strasznie leniwie. Chcialam isc na Piotrkowska z Tz na lody, ale tak sie ochlodzilo, ze skonczylo sie na spacerze do parku i piwku w domu.

przynajmniej na mnie dziala to tak motywuja