|
|
#3421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
A co do studiów i zaręczyn... Święta prawda! ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Cóż za teściowa!
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
nom
o teściowej to akurat złego słowa nie mogę powiedziec, super babka![]() i to zaproszenie na święta to założę się że była to nie Tża a jego mamy inicjatywa tak wogóle to jakieś pół roku temu powiedziała nam że chciałaby żebyśmy się pobrali JESZCZE W TYM ROKU, ale zaszalała a niedawno Tż mi zdał relację z rozmowy z mamą na temat ślubu bo mama się ciągle dopytuje kiedy i kiedy, to Tż jej powiedział że za jakieś 2 lata, a ona mu na to "to tyle jeszcze będziesz Madzie zwodził?"bo ja Madzia jestem
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sem Madzia też Hmm... Piona?
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
:d :d piona!
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() ![]() Tak pozazdrościłam dziewczynom tego sylwestra w wannie, że sama zaczęłam szukać czegoś takiego Ale na miejscu znalazłam, co by Tż nie miał problemów z Rodzicami typu "Jak to? Jedziecie gdzieś tak na jeden weekend? Gdzie?" ![]() Dobra, ja tam uciekam, bo muszę zacząć jakoś kolejkę do prysznica zajmować ![]() Dobranoc dziołszki kochane
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-12-07 o 23:37 |
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym czekają mnie inne atrakcje, będę miec sylwka z okresem
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co w sylwestra to przez cały rok To się ciesz, bo nie będzie jeszcze dzidzi Co do planów wannowych to nie mówię o sylwestrze bo tak się nie da już ![]() Poszukaj też czegoś u siebie na taki weekend ![]() Teraz już naprawdę lecę spać
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-12-07 o 23:44 |
|
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
narazie musimy się z Tż wstrzymac z takimi rarytasami
ja też zmykam spac dobranoc ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- oo dziewczyny wróciły to jeszcze nie idę ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- czekam noo a ona jest równie napalona na zaręczyny jak ja i ma nadzieje że jak do ślubu jeszcze tyle musi czekac to że przynajmniej narzeczoną już będę wkońcu![]() a czy to nie jest kolejny znak? przecież Tż wogóle nie musiał mi mówic o tej rozmowie z mamą, ale widocznie chciał poruszyc ten temat i przekazał mi całą treśc rozmowy z detalami...hmm Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-12-08 o 00:07 |
|
|
|
#3430 |
|
Rozeznanie
|
Oglądałam zaręczyny na YouTubie... i aż mi się łzy cisnęły ze wzruszenia
Chciałabym częściej przeżywać takie chwile... Może jeszcze wiele przede mną...
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea fajnie poznałaś swojego TŻ, nie ma jak rajd plus %
![]() Mabi ja też o sylwestrze z\w wanna mogę zapomnieć, pewnie się skończy na sylwestrze z jedynką ew.z polsatem-nie wiem która opcja lepsza?
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedys mojemu powiedzialam, ze nie lubie kwiatkow i on to zapamietal
a od tamtego czasu troche sie u mnie pozmienialo i juz lubie dostawac kwiaty... Mowilam mu to tez z reszta...Ale powiem wam, ze jakos nie musze koniecznie dostac kwiatow na zareczyny.... Wazne, zeby pierscionek byl ![]() mabi - gratuluje tesciowej...
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też rzadko kiedy dostaję kwaity, wyjątkiem od reguły są walentynki i dzień kobiet....A i ostatnio jak się pochamraliśmy to dostałam na imieniny
Dostaję je tak rzadko,że pamiętam dokładnie kiedy któego dostałam;PNa zadręczyny nie dostałam i dobrze,bo jak bym miała zwiedzać Wenecję z bukietem róż to bym się zapłakała;P
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Paniom, a raczej Panienkom (jeszcze
) ![]() Ja Was tylko podczytuje i zbytnio się nie udzielam, bo nie nadążam nie wiem czy ktoś mnie w ogóle pamięta tylko czasem wpadam i dodaję swoje 3 grosze ![]() Dalej czekam na zadręczyny, ale powiem Wam, że już coś się w tej sprawie ruszyło,a mianowicie w ubiegły weekend TŻ poprosił, abyśmy na stronie apartu pooglądali pierścioneczki oczywiście nie mogłam się zdecydować konkretnie jaki jest mój typ, bo większość mi się podoba Mnie na szczęście minie sylwester z tv, bo zapisaliśmy się na taki jakby bal - impreza z sukienkami, z muzyką weselno-taneczną w parach i swoim koszyczkiem jedzenia. Ustawiliśmy się jeszcze z kilkoma znajomymi parami i może będzie fajnie jeszcze idą z nami moi rodzice! Mówię Wam, poważna imprezka może wstawię jakieś fotki na mejla jak już będzie 2011
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to piona za teściową bo moja też tak mówi ![]() a ja lubię dostawać kwiatki i od czasu do czasu je nawet dostaję ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Evvcia, pamiętamy i cieszymy się, ze coś się ruszyło no bo w końcu oglądanie pierścionków to faktycznie krok w dobrą stronę
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Evvcia właśnie miałam się o Ciebie pytać-cos nam tak zamilkłaś...
![]() Skoro oglądaliście razem pierścienie na www to już poważny krok na przód;0 Ale oscylujesz w te z jednym oczkiem czy raczej klikoma?:P
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że wczoraj były ciekawe historie opowiadane
, to może i ja swoją dorzucę. Otóż ja poznałam mojego TŻ na juwenaliach W pewnym momencie zobaczył, że jakiś mocno wcięty koleś próbuje mnie zaczepiać, no to nim trochę wstrząsneło i stwierdził, że jak będzie jeszcze zwlekał to mu ktoś mnie sprzątnie sprzed nosa..hehe No i tak jakoś poszło dalej, bawiliśmy się już razem do końca koncertu, potem odprowadził mnie do akademika, wziął mój numer tel i tak się zaczęło...i trwa już 3,5 roku
|
|
|
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale też nie chciałabym żeby to był jakiś wielki wydatek (reszte kasy może wydać na mnie, ale np. jakiś fajny ciuszek czy kosmetyk ) dlatego jedno oczko jest tańsze i gównie je przeglądałam - poza tym są takie klasyczne ale też niektóre z kilkoma albo takim skupiskiem kryształków bardzo mi się podobały. Generalnie nie podjęłam decyzji, niech TŻ to zrobi :P chciałabym juuuuuż! ![]() Miło, że o mnie pamiętacie podgladam Was czasem na fejsie same fajne laski tu się zebrały, nie ma co!
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem! Otóż:
* w piątek podpisujemy umowę. Wyprowadzka po Nowym Roku! ![]() * do ślubu rok i 9 miechów. Takie ładne, równe ![]() * dostałam jajko z niespodzianką, a tam króliczek ![]() * a jaki TŻ kochany, jak Agatka mu w rączkach schodzi. Bardzo źle się wczoraj po slajdowisku kumpla czułam, a J. był taki czuły i kochany. I kazał mi nie chorować ![]() Fajne te Wasze historie poznaniowe! Opowiem swoją ![]() Przyjaciel TŻta zaciągnął go do naszej drużyny harcerskiej na zimowisko. Tam się poznaliśmy. Byłam zastępową 3 wielkich, starszych ode mnie facetów, których widziałam pierwszy raz w życiu na oczy! Pierwszego dnia zimowiska bałam się wejść do ich pokoju (a musiałam, bo trzeba było nazwę zastępu wymyślić). Po dwóch dniach już cała czwórka nie umiała bez siebie żyć. Nosili mnie na rączkach, znosili na stołówkę, chcieli mi pomóc się przebierać, debile Wtedy podobno wpadła J. w oko. Akcja właściwa zaczęła się rok później. Mama założyła neta i spędzałam długie godziny na ggadaniu z J. Jak nie miałam co robić, to niewinne i bez podtekstów rzucałam: chodźmy na spacer! I tak chodziliśmy na te spacery i chodziliśmy, a ja byłam szczęśliwa, że mam takiego fajnego przyjaciela. Nie ważne, że wszyscy dokoła już zakłady robili, kiedy się wreszcie spykniemy. Ja byłam ślepa jak kret. Potem przyszła noc w harcówce przed turniejem grunwaldzkim, którą spędziłam w całości głową na brzuchu J (bo na 12m2 spało 10 osób). To było takie urocze! On myślał, że już jesteśmy razem, tak czule odgarnął mi włosy za ucho, a ja popłynęłam. Cały turniej miałam banana na gębie, a J. wydawał mi się najprzystojniejszym facetem na świecie w tej swojej rycerskiej tunice i z łukiem/mieczem. Potem nastąpił tydzień spacerów, aż w końcu 28 III 2005 pod pretekstem zdrętwiałej ręki (chodziliśmy pod rękę) złapał mnie tak normalnie za łapkę. Moja pierwsza myśl:"k***, mam faceta!" ![]() Mabi, sklonuj mi swoją teściową, sklonuj! ![]() Evcia, może do końca roku Ci się TŻ oświadczy ![]() propo wanny. Obniżyli ceny pokoju o 25 zł 9więc płacimy 225 zł), przedłużyli dobę hotelową do 15:00 1 I 2011 i dają szampana gratis
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-08 o 12:06 |
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja dziś dzień dobrych wieści!
Cena za Sylwestra obniżona, krągła data do ślubu, wyprowadzka w Nowym Roku-daj trochę tych dobrych wieści dla innych![]() Evvcia-niech TŻ wybierze-to będzie dla Ciebie wielka niespodzianka ![]() A ja dziś z TZ jadę na przegląd podwozia-oczywiście auta:p
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzisz TŻ się ogarnął ![]() ![]() ale fajna Wasza historia szczególnie ta pierwsza myśl hehea u nas nic nie obniżyli i o szampanie też nic nie wiem ale nie musieliśmy płacić zaliczki
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny przy wypasionej wannie to szampan jest naprawdę mało istotny
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrych wieści to jest 8 IX, tak serio serio. W dzień dobrych wieści powiemy sobie TAK!
![]() A teraz coś dla innych: * Ala w Krakowie dostanie pierścień * TŻ Sylvi po odpowiednim komunikacie z jej strony skuma, że na życie nie trzeba milionów (jakby co powiedz mu, że my się wyprowadzamy mając 2 tys wszystkiego )* Mutny i Evci TŻty coś kręcą. Metal kręcą ![]() * Czekam po Nowym Roku się broni na mur beton! * Beautiful sama sobie zapewnia dobre wiadomości ![]() Szampan do 20 zł do przodu! Już wydałam te zaoszczędzone pieniądze na kadzidełka i olejek do kąpieli My wpłaciliśmy 50 zł zaliczki tylko ![]() Pierwsza myśl to prawda najprawdziwsza! ![]() Ogarnął się, uf
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-08 o 12:21 |
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sama nas zaopatrzę w szampana i moze świeczuszki jakieś też
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm Gaja mylisz mnie już któryś raz z Sylvi!!!!! to jej facet zarabia 2 tysiące i nie daje wiary,że da się za taką kwotę żyć-mój nie ma do swoich czy moich zarobków żadnych zastrzerzeń
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Aj.....Sorryyy!!! Bo macie niki na S i to dlatego
![]() Sierota ze mnie ![]() Hm..jak dziewczynki będą już zawsze takie grzeczne jak wczoraj, to tez nie będę miała nic do swoich zarobków. Przez 1,5h czytałam gazetę, bo małe się bawiły same nowymi pluszowymi kotkami, które dostały na Mikolajki
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-08 o 12:26 |
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielgachny krok na przód ![]() Gajaa, łooooo No to zaczynamy teraz nasze odliczanie A ta historia z Twoim Tż taka fajna! No i ta wanna i szampanik, i przedłużenie doby... I ta data ślubu Ajć, ty Gajuś jedna ![]() A co do dobrych wieści, niech mi Tż jakąś zapewni za niedługo
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie to słodkie uslyszec takie slowa
Wszystkie macie calkiem romantyczne te historie zapoznania w sensie, ze oni o was zabiegali itd., a u mnie nic stalismy pod bramka pol dnia i gadalismy i gadalismy i chodizlismy na spacery na waly i gadalismy nuda ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Wlasnie, zapomnialam - evvcia, pierscionki ze stron internetowych wygladaja zupelnie inaczej niz na zywo!! Wiem po sobie
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak się zlewamy i nie można nas odróżnić
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To JA zabiegałam o TŻ, a nie odwrotnie Bo na obozie jakaś inna laska się w nim też podbujała i...wybrała sobie mnie jako swoją koleżankę do zwierzeń Czyli słyszałam od niej jaki to on fajny, jaki super, jaki przystojny i do tego się mnie pytała o rady jak go zdobyć
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

uważa, że jest to zbędny prezent.

) byłam w szoku!

Ale na miejscu znalazłam, co by Tż nie miał problemów z Rodzicami typu "Jak to? Jedziecie gdzieś tak na jeden weekend? Gdzie?"
poza tym czekają mnie inne atrakcje, będę miec sylwka z okresem

a od tamtego czasu troche sie u mnie pozmienialo i juz lubie dostawac kwiaty... Mowilam mu to tez z reszta...
nie wiem czy ktoś mnie w ogóle pamięta 

ale też nie chciałabym żeby to był jakiś wielki wydatek (reszte kasy może wydać na mnie, ale np. jakiś fajny ciuszek czy kosmetyk
)