|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
Tyle fajnie ![]() Gajuś nie jesteś taka herod baba Chodzi mi bardziej o to, że dbasz o swoje i bardzo Ci się to chwali
|
|
#3422 |
|
Konto usunięte
|
Tak, ważne że D. załatwia powoli.
![]() Gaja bardzo dobrze, że nie dajesz sobą sterowac.
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, bo się zarumienię
![]() Kuraki, znalazłam taką fajna aplikację na fb. Można wysłać mamie niezapominajki, list i doniczkę za fri tylko trzeba opisać jedno wspomnienie. Nie umiem sobie przypomnieć żadnego pozytywnego!
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A reakcja na zaręczyny? Jakieś święta?
|
|
#3425 |
|
Konto usunięte
|
O kurde w czwartek dzień mamy! Zapomniałabym.
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Z sasiadem
![]() :brzyda l:Taaaa wczoraj patatał . Wlasnie mnie zlapal na gg i wykorzystal do napisania tekstu o rozpalce do sklepu internetowego,a on cos innego pisze.Gaja a dlaczego na bialo to napisalas,o tej aplikacji??Gaja ostatnio byla wizyta z mama i przymierzanie sukni slubnych hmm moze to??
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-05-24 o 22:32 |
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to świadczy o tym, jak bardzo było marnie w dzieciństwie. próbuję coś wypocić o obiadku zaręczynowym, ale marnie to idzie :/
Jak sąsiad przystojny to nie ma co wybrzydzać
|
|
|
|
#3428 |
|
Konto usunięte
|
Ja to idę sobie już, bo muszę jeszcze się pouczyć, a już późno. Dobranoc i do jutra zapewne.
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myslisz?? ![]() ,zaraz zapukam w sciane ,bo mamy wspolna
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, tylko oni tam każą wspomnienie opisać, a wspomnienie zawiera w sobie czas przeszły i to jest największy zonk
no nic, dałam rade jakoś. poezją tandetną jedzie na kilometr, ale mam dostanie doniczkę ![]() może być i na mnie. Twój TŻ nie wiem jak wyglądam to nie będzie mnie gonił z siekierą
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gajuś to Cię tylko nauczyło czego od siebie wymagać w życiu
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślałam, że może i do teściowej pośle i podpisze się "Twoja ukochana i jedyna synowa, którą powinnaś kochać i szanować po wsze czasy"
![]() A Kiniowego TŻta batem. Ciągle kurde zajęty no... |
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinia? ![]() Z teściową nie przesadzaj
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-05-24 o 22:58 |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja z tesciowa daj se spokoj:d
A na gg teraz ze mna koresponduje ,bo mu pomagam pisac tekst do sklepu internetowego,bo jutro musi oddac,oczywiscie on sie musi tym zajac ,no bo kto??
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
żartuje z tą teściową
![]() Mogłabyś mu pomóc stacjonarnie to zrobić, a potem moglibyście spędzić upojną noc |
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakie zareczyny http://tosiewytnie.pl/i,UPDTE-177-si...463-v23221-tPR
![]() A juz mi nie zalezy,nie bede se humoru psula,napisal"misiu przeciez wiesz,ze bym przyjechal gdybys mi wczesniej powiedziala"
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda słów :/
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
No piekne te zareczyny
![]() AJ tam mnie juz to nie rusza,wczoraj byl do polnocy prawie u mnie,musze mu chyba znowu przypomniec ,ze daje sie wykorzystywac w pracy i przynosi do domu ta prace.
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
A poza sezonem zimno i też niefajnie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
eeee.. co ja tu miałam napisać... ehmmmmm chyba nic ciekawego ![]() oo, przypomniało mi się coś... Jeden znajomek z pracy niedługo się żeni... Wiecie gdzie robi wesele???.... w mariocie na 175 osób... wolę nie myśleć, ile ta impreza bedzie kosztować
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że tak się daje :/
Ja już uciekam do spania, bo normalnie padam na dziób X_X A jutro wcześnie wstaję, bo szkolenie bhp do roboty, a później duuuuuuużo nauki na czwartkowy egzamin z angielskiego. Tak, tak. Bjuti ma egzamin w czwartek ![]() Dobranoc dziołszki Kochane
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Ładnie naskrobałyście ![]() ![]() Ja z Tż dziś rowerkowałam-i nóżki mi do pupy wchodzą Potem byliśmy obejrzeć kotkę jest cudna: siwo-biała Tż nie brał w łapki bo sie bał jutro Wam wstawię zdjęcie![]() Teraz ogl sobie mecz pożegnalny Nevill'a pięknie go pożegnali-nawet Beckham zagrał po 8latach u Nas![]() Jeszcze dziś się okazało że moja znajoma z gimnazjum jest w 3miesiacu ciąży i bierze ślub we wrześniu jakoś...matko-wokół mnie same ciąże i śluby ![]() I zapomniałam Wam napisać jak zdenerwowała mnie "koleżanka" w niedzielę Jlys dobrze, że załagodziłaś sytuacje zazdrośnik jeden ii jeszcze rafaeloo mniam co do dziadków-wiadomo-wiek i poglądy robią swoje, ale jesteś ich wnuczką-nawet jak na początku pomysł im się nie spodoba to i tak przyjda na wesele-bo Cię kochająBjuti i chyba będziemy musieli z Tż też gdzieś sobie na weekend skoczyć jak ten wyjazd do babci nie wypali dobranoc: *Isabelle to koszmar jakiś ![]() Studi mój Tż też sie kredytu boi-bo wiadomo-nigdy nie wiemy jak sie życie potoczy a kredyt spłacać tzreba-no ale jak nie będzie innego wyjścia to cóż oby zatyczka się znalazłaTruskaweczka no słoneczko było to z pewnością coś Cię chwyciło ![]() Alunia i dobrze, ze sie nasłuchał-weźmie się w garść ![]() a sala klimatyczna i to bardzo-podoba mi się![]() Kamea ehh te byłe ![]() Zulka ajj nie przejmuj się po to są praktyki, żeby się uczyć![]() Kinia manto mu się należy ![]() Mutny no to ładnie ich za portfel pociągnie wesele...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-24 o 23:36 |
|
|
|
#3444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jakie wątkowe szaleństwo! tyle stron do nadrabiania dawno nie miałam po jednym dniu nie dobre wy![]() Cytat:
ja 2 lata temu byłam z tż 2 tyg w Mielnie spaliśmy pod namiotem i wydaliśmy ok 480 zł na głowę za wyjazd... a też nie biedowaliśmy i codziennie coś dobrego było lody gofry czy coś słodkiego... fajnie było <rozmarzona>... w tym roku to chyba nigdzie się nie wybierzemy ...Cytat:
raz byłam na tydzień i było bossssko cudownie i fantastycznie Więc jak kto ma okazję to polecam![]() Cytat:
![]() A ja muszę jeszcze się pouczyć
|
|||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Pączek, nierozgarnięta troche ta koleżanka
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie na yt oglądam reportaże ślubne i trafilam na jeden piękny http://www.youtube.com/watch?v=Yi05Nbe2Xuk |
|
|
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Widzę, że dzisiaj były poruszane przede wszystkim 2 sprawy ![]() 1. WAKACJE - my niestety raczej nigdzie nie wyjeżdżamy, ewentualnie z teściami na Węgry na tydzień, ale nie wiem czy będzie mi się chciało ![]() 2. MIESZKANIE - miałam powiedziec jak to u mnie się przyspieszyło. Mieliśmy za rok zamieszkac tam gdzie obecnie TŻ mieszka z rodzicami a rodzice mieli kupic sobie mniejsze mieszkanie. Kilka dni temu brat TŻ oznajmił, że kupuje dom i prawdopodobnie my zajmiemy ich dotychczasowe wielkie mieszkanie już pod koniec/ na poczatku roku
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
Anannke a na kiedy masz się nauczyć?
![]() Mutny mam dzikie wrażenie, ze zrobiła to specjalnie to samo mi pow koleżanka z którą dziś rozmawiałam jeszcze się dowiedziałam że kupiła swojemu facetowi telefon jakiś za 750zł, on jej kupił też jakiś tel za 700zł. A ona go dodatkowo do hotelu zaprosiła i za noc dała 350zł razem z koleżanka się uśmiałyśmy po pachy bo ja np wychodzę z założenia że lepszy jest prezent za 100zł ale od serca niż jakiś telefon-a ta cała lalunia tylko o kasie myśli. Z Tż przez 6lat nigdy nie wydaliśmy na prezent więcej niż 200zł, a oni cały czas sobie tak coś kupują-panienka leci tylko na kase, nic więcej-żal;/Bluesky widziałam go-piękny
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, no cóż... ja w życiu nie kupiłam sobie telefonu za 700zł
a co dopiero komuś na prezent ![]() aQ, to świetnie, gratulować
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Tyle fajnie

chyba nic ciekawego

oby zatyczka się znalazła

ja 2 lata temu byłam z tż 2 tyg w Mielnie spaliśmy pod namiotem i wydaliśmy ok 480 zł na głowę za wyjazd... a też nie biedowaliśmy i codziennie coś dobrego było lody gofry czy coś słodkiego... fajnie było <rozmarzona>... w tym roku to chyba nigdzie się nie wybierzemy
...