|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Punto pokaż fryzurke
![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() ja juz w Radomiu ![]() wczoraj film porażka ale za to mam super szalik i rekawiczki i zakiet ![]() dziś w pracy ale dobrze bo teraz troche wolnego bedzie bo dopiero do pracy w poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Znow nie pisalam bo wyobrazcie sobie ze jak skonczylam dyzur w srode rano to w czwartek zaczelam kolejny. A weekend tez w pracy. Teraz mam wolny ale co mi z tego jak mnie kompletnie rozlozylo, mam ostre zapalenie zatok az tak, ze mi kolezanka na ostrym TK zlecila. Plus od piatku seplenie (teraz juz troche mniej) i prawie nic nie jem (przez co jestem bardzo rozdrazniona) bo mi sie 8 wyrzyna ![]() W pracy masakra. Pacjentow mase a dyrektor szpitala w ramach oszczednosci wymyslil zeby nam od 1 grudnia zlikwidowac dyzury. Kolejka do okulisty w poradniach wydluzy sie do pol roku, to raz a dwa ze my podczas ksztalcenia specjalizacyjnego musimy dyzurowac na ostro i nie ma zmiluj. Jak dyrektor faktycznie je zlikwiduje to szpital straci akredytacje przyznana prez Ministerstwo a nas poprzenosza do innych jednostek szkoleniowych. Pieknie ![]() Ogolnie lipa na calego, w ogole mnie nie cieszy ten dlugi weekend. Zapisalam sie tez do watku oszczedzajacych (pytanie czy bede miec czas sie udzielac ![]() Inna sprawa ze zywnosc strasznie podrozala i paliwo tez ![]() Przepraszam ze sie nie udzielam regularnie, mysle o Was Dziewczyny i jak tylko mam czas to podczytuje ![]() Milego popoludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dlatego tak robi, że podatków od tego nie płaci czy co? Ja tylko na przelewy się zgadzałam i żadnego włażenia bez uprzedzenia ![]() tallu: co stosujesz na ta 8ke? Ja dentosept- pomaga mi bardzo, płucze płynami do ust z alkoholem, żeby zabić ew zarazki i wtedy też jest ulga- pytanie czy tak mi wolno robić:P To plus ketonal mi pomaga, a Tobie nic? ![]() nurku: Jaki film był niefajny? listy do m?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-10 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam nie wchodzi, mamy ustalony termin i dzwoni. Bierze kasę, pogada 3 minuty i idzie. Bez uprzedzenia i sam to nie wchodzi no co ty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niestety wszystko wzwyż poszło, strach liczyć. Ja paragonów ostatnio nie zbieram, bo aż się boję, ale nie wyrzucam jedzenia i mądrze gotuję. Ja ostatnio robię listę obiadów na tydzień, kupuję kurczaka w całości porcjuję, nie wybrzydzam, tzn. wyjadam resztki, nie wyrzucam jedzenia ![]() Poza tym towar ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Nurek no to faktycznie musiała być porażka
![]() No ale przynajmniej zakupce zrekompensowały ![]() Talu zdrówka zyczę i porządnego odpoczynku - takiego bez choróbska ![]()
#3427 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Punto nie fryzurkowała :P
Jeść mi się chce, myślę co przyrządzić sobie pysznego ![]() Nadia, brawa dla paputka ![]() ![]() Lilik, chyba dawno pierdoły nie kupiłaś, co? ![]() Talu, wracaj do zdrowia ![]() ![]()
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
dość dawno, w sumie to nie pamiętam kiedy
![]() Kasa leci, ale na to co potrzeba, na zero wychodzimy nadal ![]() w ogóle to baciki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Mam ochotę na plasterki
![]() Jak to gdzie, w pracy ![]() ![]()
![]() |
#3430 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja tam bym nie miała czasu na ogarnianie, bo właściciel przychodzi. Raz akurat przyszedł w ważnej sprawie to jak stało tak stało, miałam pełno pracy i wolałam się nią zająć niż się przejmować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- nie wiem skąd mi się wzięło to listy do m. Ale dobrze wiedzieć na co nie iść.
![]() |
#3431 |
Zadomowienie
|
Witam sie wieczorowa pora
![]() wlasnie jem ostatnia porcje ryby po grecku ![]() po wczorajszej zumbie czuje sie jakby mnie przewialo, oby tylko mnie nie rozlozylo ![]() spedzilam dzisiaj rowniez 3 godz u fryzjera, schodze z prawie czarnych wlosow przez pasemka jasny braz, za miesiac powtorka i wiecej pasemek ![]()
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sobotę będę dzwonić do fryzjera zapisać się na przyszły tydzień ![]() A jutro będę robiła rybę ale dodam jeszcze pora bo kupiłam i nie mam jak go zużyć ![]()
![]() |
#3433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie to jest jeden plus- mam motywację do sprzątnięcia całego syfu ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
ja bym tez chciala w ekspresowym tempie ale niestety jeszcze musze troche poczekac i kilka wizyt przejsc, za miesiac bedzie jeszcze wiecej pasemek i mam nadzieje, ze kolor jeszcze bardziej zlapie
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam dać znać, że żyję. Braku czasu ciąg dalszy.
Jutro jadę z rodzicami do Poznania. Komu przywieźć rogala marcińskiego? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dobrze, że odzywasz się kontrolnie
![]() A ja mam kawę, zaraz lecę się ogarniać. Na obiad robię placki po węgiersku ![]() Słońce mam ![]() ![]() Ja robię przelewy. Przez lata byli u nas tylko raz.
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-11-11 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ten dyr to oby sie tak nie rozpedzal ... Cytat:
osttnio sie nawet smialam z tz-em bo na kompie mnostwo fot i kolory jakie tylko chcesz Cytat:
Cytat:
nie jadlam chyba ja glowe susze i na 1 do pracy nistety te moje wlosy to prawie 40 min suszenia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3440 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Wstalam po 9 i jako ze zapomnialam ![]() ![]() Ale jestem wsciekla ze mnie tak rozlozylo, chcielismy z TZ isc do kina ![]() Moze do niedzieli mi sie poprawi, licze na to ![]() Cytat:
Ketonal mi pomagal w zeszlym roku jak rosla mi z drugiej strony - ale robilam sobie sama zastrzyki domiesniowe przez tydzien, w tabletkach lipa, nic nie pomagalo. Na szczescie juz lepiej i jem bez ligno ![]() Cytat:
![]() Podziwiam za porcjowanie kurczaka - ja bym nie potrafila, tzn rozkrojonego ludzkiego ciala sie totalnie nie brzydze a kurczaka juz tak - cos jest ze mna chyba nie tak ![]() Zreszta my z TZ i tak z kurczaka tylko piersi ![]() ![]() Dziekuje ![]() Doczytalam ze masz Paputka - super ![]() ![]() I pochwal sie zakupami ktore planujesz, lubie ogladac chociaz bo sama mam odwyk ![]() To juz wiem na co nie isc, dzieki ![]() Cytat:
To jest dla mnie bezczelnosc najwyzszego stopnia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tallu zyje ale jak widac wyzej - przepraszam, nie bede kopiowac ![]() Musimy skierowac sprawe do ministerstwa, z nim sie inaczej juz nic nie da bo uwaza sie za wszechwladnego. Zreszta, juz 3 sprawy o nieprzestrzeganie zasad zawodowych ma (z lekarzami) i z tego co wiem chce isc na ugode wiec ogolnie to mi brak slow. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na poprawe humoru wczorajsze teksty ludzi do których dzwoniłam: 1) ja: numer pani gosodarstawa domowego.... respondent: ja nie mam pola ani świń 2)ja: w jakiej sieci ma pani telefon komórkowy? respondent: no w sklepie spożywczym mam 3) ja: przeprowadzamy badanie na temat...... respondent: to do której przychodni mam isc?? ja wam mówie, ze kiedys zwariuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja, ale znów chora, te tabsy mnie wykończyły, ledwo żyję, nie mam sił nawet z łóżka wstać
![]() w poniedziałek muszę jechać po wyniki badań, ciekawe co wyjdzie. Nurek kiedyś tam pokażę ![]() ![]() Tallu kuruj się ![]() ![]() idę dziewczyny zdychać do łóżka ![]() miłego weekendu życzę ![]()
#3443 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja się tylko witam i lecę, bo zmęczona już jestem ![]() Spacery dziś zrobiliśmy, ale mroźno brr ![]() Resztę dnia leniliśmy się przed tv ![]() Poza tym spaghetti zrobiłam, nic nie posprzątałam, jutro muszę ogarnąć cały syf ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3444 |
Zadomowienie
|
Tz oglada mecz a ja siedze z czekoladowa maska na buzi mmmmm
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3445 | ||||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() A już w sklepie nie przejdę przez dział mięsny, bo dostaje obrzydzenia.b Tak samo nie wiem jak można postawić na stole prosiaka w całości i go zjeść potem- fuuuuuj. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Bo z takich badań zawsze dzwonią z zastrzeżonych, tak? ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Ja sobie pogadam przez tel z tż, potem kąpiel i książka ![]()
![]() |
#3446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ue.html&next=1
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
caro uwielbiam ta maske
![]() ![]() Tallu ![]() no ale dyr to przegina ![]() ja mam w pracy niezbyt atmosfere i jakbym tylko miala na co to bym zmienila ale przed swietami to troche ryzykowne bo biora pracownikow na same swieta i potem dowidzenia wiec puki co zostaje w tym szambie ![]() z mieszkaniem tez puki co kicha ze tak powiem ogolnie ,, zycie jest piekne" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
tak, innej możliwości niestety nie ma
![]() a mozna te maski kupić w Polsce? dzień dobry ![]() ja już na nogach na 9.30 ide do kosmetyczki na regulacje brwi ![]() a w srode powinnam dostać swoja wypłate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja od rana sprzątałam. Mam porządek w miarę tylko pranie się jeszcze robi, bo mam 3 tury to wyprania ![]() Teraz odpoczywam z kawą. Ładna pogoda się zrobiła, może później gdzieś się przejdę, chociaż dziś nastroju nie mam ![]() Na obiad dziś naleśniki robię ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Muszę się pochwalić, właśnie wróciłam z pierwszych przymiarek sukien ślubnych ![]() ![]() ahh ten nasz ślub jest już tak blisko ... a jeszcze tyle pierdół trzeba załatwić
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.