|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
W jakim markecie widzialam karton 3pak pampersow +30% za 100zl??? Bo juz mnie oczy bola od skakania po tych gazetkach i nie moge znalezc!! To byly Pampersy zielone, pomocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
lolka
jak Olka nie robila kupy 3 dni to czasem zdarzały się takie powinna zejść plama, ja robię vanishem, a później oczywiście piorę normalnie z podwójnym płukaniem |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3424 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Aguś, Princi ![]() ![]() ![]() Ciekawa jaka będzie koljena kupka i normlanie jutro sie pojawi! Dziękuje wam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Wtajemniczenie
|
Catia88 nigdzie nie moge znalezc takich spodni, a ja mam dziwną figurę i biodrówki jakie bym nie kupiła spadaja mi z tyłka
![]() jak kupie za ciasne to mi w nogi nie wchodzą ![]() zgłodniałam idę jajaczka z majonezem zjeść ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- loluś najważniejsze, ze w koncu kupkę zrobił ![]()
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
mężul zapomniał kupić baterii do myszki
i wiecie co ........... chciał zabrać z Zosinego laptopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Jestem!!
Leje jak z cebra ale humor dalej boski!! Kupilam sobie butki na zime wygodne do "trilleturer" jak tu pieknie nazywaja spacerki z wozeczkami ![]() Zosce woreczek do ciumkania owockow, ale jabluszko jej kwasne... i nowa Sophie..bo stara Zoska zgubila wyrzucajac z wozka... zrobilam pyyszny obiadek..kyllingryte, nie wiem jak po Polsku to nazwac, takie duszone w ceramicznym naczyniu kamionkowym warzywa z kurczakiem w tymianku i rozmarynie, caly kurak sie robi, juz pachnie mi w calym domu a tu jeszcze godzine sie musi pichcic ![]() zaraz bede prasowac tylko ksiezniczce gruszeczke zaserwuje ![]() enchan gratuluje przespanych nocek!! co do placzu to nie slyszalam takiej teorii, raczej wlasnie biora dzieci na rece i pakuja do tych nosidelek baby Bjorn... ale ta teoria todo mojej mamy pasuje bo mi nigdy Zoski z wozka nie pozwala wyjmowac jak ta marudzi... daisyy mocno przytulam, chyba rzeczywiscie Gabik sobie odbija za pierwsze miesiace zycia , kiedy to dawala mamie pospac... bidulki obie jestescie . Co do Zosi to biore pod uwage ewentualnosc ze moglbyc to jak zwykle jednorazowy wybryk niestety... ja mam tryb czuwania bo jednak pryzwyczailam sie ze ona czesto sie wierci i budzi plus na razie kikla dni tylko w nowym pokoju wiec pewnie dlatego. andziot ![]() ![]() mary pozioma a no butki kupilam sie impregnuja wlasnie, moze fote jutro wrzuce bo w tym deszczu cimno w domu jak w d.pce ![]() spice ja mam tryb czuwania nawet jak dziecka jescze nie mialam wiec bedzie ciezko, ale chyba zatyczki do uszu ![]() ![]() anulinka ja dzisiaj w ulewe z Zoska na zakupach popylalam, bierz pepego w deszcz i nie bojcie sie szarugi, przeciez nic mu nie bedzie. Ja fiksowalabym siedzac w domu caly dzien ![]() night trzymaj kciuki, trzymaj to moze sie taka nocka mi dzisiaj powtorzy ![]() lolus co to za zly humor cooooooooooo????????????? ??? a moje dziecko probuje bezskutecznie obrocic sie na brzuszek i wygina mega glowe do tylu przy tym i sie wscieka ze jej sie nei udaje ,gamon noooo juz prawie ale jeszcze nie o i krzyk ! bo przeciez ambitna z niej bestia ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ahha jescze mam od razu skoro obserwuje ta moja mala gimnastyczke do Andziotka pytanko..... Czy to normalne ze Zoska jak probuje sie przewrocic na brzuszek to tak straszliwie mocno glowe do tylu wygina i caly kregoslupek az? bo sie normalnie az boje o nia...(ps. wiem wiem histeryczka to moje drugie imie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
wiele z Was podaje dzieciom na dobranoc kaszke wersji super gęstej ? tzn łyżeczką?
bo jestem ciekawa jak mi Ola zareaguje dzisiaj, dam jej tą z lipą, bo mam próbkę i dopoję mlekiem jak będzie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalne Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
aha DAISYY dawaj maila to wysle ci ten kupon rabatowy
![]() ![]() andziot dzieki musze sprobowac lyzeczka tylko, ze ona to już taka zmęczona jest po tej kąpieli i jeść jeść jeść ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko jazdy i egzaminy ^^ . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Lolka U nas pojawila sie podobna kupka po tej 3 dniowej przerwie
![]() ![]() Anula Nie zlamie Ci sie Zosienka. Kochana, nie zamartwiaj sie, prosze ![]() A teraz UWAGA bede chwalic corke. Przyszedl kubeczek DoidyCup i Nadia wypila z niego pieknie mleczko ![]() ![]() Przyszla tez hustawka, ktora Nadia od razu pokochala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chodziłam zimową porą i spokojniejsza byłam, że będę umiała jeździć w takich warunkach .. ; ] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chwila wytchnienia dla mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kąpieli cyc Cytat:
![]() super, że tak podpasował kubeczek Zosia też ma taki, ale Gabi jeszcze z niego nie piła |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
andziot; Zosia ma już swojego laptopa ? ![]() agus87 ja robiłam bardzo gęstą, ale pusta jestem bo z butelki dawałam i cięęęzko leciało gusiagatko; jaką macie huśtaweczkę? Tzn do ilu kg? To cudowny wynalazek do usypiania ![]() Loluś, my tez tylko iryginalne pampersy a kupa nieraz mi przeleciała.. np dziś Plamy schodzą tylko od razu zamocz i do prania, swietny jest też odplamiacz pollecany przez Andziotkę. A czy marchewkę już dawałaś? Anulko, nei złamie się !! ![]()
![]() |
#3439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3440 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- mam kaszkę holle Bio- milchbrei ( wiem,ze na mleku) hirse. Bouillie au lait et au millet bio organic milk cereal with millet... dostalam, nie wiem jak się ją przyrządza, nie ma po polskiemu ![]() a na moje pytanie ile mam czasu na zlozenie papierow o zasilek bezrobotny- nikt nie zna odpowiedzi?? ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
śliczna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | ||
Rozeznanie
|
Anula- Kuba też takie wygibasy wyczyniał, tez się bałam że się połamie-ale cały czas jest cały
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dodam,że my po spacerku (udało mi się wyciągnąć Tżta JUPI) Edytowane przez Catia88 Czas edycji: 2011-10-26 o 16:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() masz czas do pół roku tak mi pani w bezrobociu powiedziała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To muszę kupić, bo to 20zł mniej niż 2xjedna paczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o zbawco!!!!! dzieki ![]() smaże naleśniki, będą z serem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
A, jeszcze się chciałam odnieść do porządków - jestem ZA.
Ale usuwając kogokolwiek skądkolwiek wnoszę prośbę o pisanie na PW tej osobie, że zostaje usunięta z listy/klubu. I że zostanie przywrócona, jeśli ponownie zacznie się udzielać ![]() To chyba sprawiedliwe?
![]() |
#3448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() P.s. musze się częściej udzielać,żebyście mnie kiedyś nie wyrzuciły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
Hej kochane!
Przepraszam Was, ze tak rzadko zagladam... sama nie wiem czemu ![]() Mielismy ciekawa noc, bo o 4 pobudka i do 6 zabawa. Korzysc z tego taka, ze ogarnelam caly watek zywieniowy i czuje sie wyedukowana jak nie wiem ![]() Jestem przeziebiona. Tragedyja normalnie ![]() ![]() Ja powoli zaczynam planowac wyjazd, bo wczoraj doszlo do mnie, ze zostalo tylko kilkanascie dni... kasia lodzka ja wlasnie odswierzam temat prawka i tez jetsem po kursie. Kurs nie przepada, ale trzeba sie naglowic by zdobyc zaswiadczenie o ukonczonym kursie. Mysle by rozpoczac znow w Polsce w trybie przyspieszonym. Moria, Mary zdradzicie ten cudowny lek na katarek? My wciaz walczymy co konczy sie pobudkami w nocy ![]() Maciusiowi zycze wszytskiego najlepszego z okazji miesiecznicy! Katarzynce00 gratuluje coreczki!!! ![]()
#3450 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej.
Nie nadrobie Was znowu chyba... Nadia pobila dzis swoj rekord, spala od 21 do 9, ale potem ominela dwie drzemki i nie spala w ogole do... 16 ![]() Teraz przysnela w koncu na drzemke wieczorna... (oby jak najdluzej) Czekam na dostawe zakupow, wiec mam jakies 10 min dla siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja tez sie wygina i glowe do tylu mocno bierze, nic jej nie bedzie. Obiad pyszny Ci sie szykuje. I w ogole podziwiam Cie, ze tak dobrze znasz norweski ![]() Cytat:
Wy wszystkie dajecie kaszke?? Cytat:
![]() A Ty wreszcie bedziesz miec wychodne ![]() Cytat:
![]() Tez mialam egzamin w zimie, podczas sniezycy ![]() Mniam, nalesniki ![]() Cytat:
![]() My krzeselko mamy tez z Ikei ale takie. Ma niby podporke na nozki, ale nie wiem czy ja zamontuje, podobnie Enchant pamietam, ze nogami uwielbialam majtac jak bylam mala ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.