|
|
#3421 | ||||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() Cytat:
Nie znoszę słowa licha tak w ogóle Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam Flo i w ostateczności zamawiam na Jej adres ![]() Dopiero wróciłam do domu,a wyszłam przed 7 rano I byłam u nowej dziewczyny na rzęsach, ceny ma powalające, będę stałą klientką
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||||
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to normalne i bardzo miłe jest.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3423 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Justyno
![]() nic mądrego nie napiszę... czasem każdy z nas tak ma chyba mam tylko nadzieję, że to coś DUZEGO to nie będę ja na obrazku??? ![]() ja się już żegnam rano pobudka i jedziemy na długi weekend do Sopota
|
#3424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. miłego tworzenia Cytat:
![]() Cytat:
spakowałm i zawiozłam dwa torbiszcza różności siostra jutro tam jedzie i jak pozytywnie zweryfikuje, to ma wziąć pełen adres
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, ja może perfum nie mam aż tyle, za to kupuję zazwyczaj pełne flachy, a to kosztuje
![]() Za to ciuchów mam tyla, że już się w szafie i na półkach nie mieszczou ![]() A i tak chodzę w kółko w 4-5 bluzkach/swetrach, co wygodne i akurat na wierzchu ![]() że przezywam swoje życie w wyobraźni a nie naprawdę? Nieeee, wcaaleee
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-20 o 21:53 |
|
|
|
#3426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-20 o 21:59 |
||
|
|
|
#3427 |
|
BAN stały
|
To może wszyscy tak mają i nie ma się czym przejmować?
Ja ciągle jak gdzieś idę sama (czyli prawie zawsze), to w myślach zawsze idę z kimś (bardzo konkretnym), myślę sobie, o czym byśmy rozmawiali, co bym chciała tej osobie powiedzieć (a raczej w myślach to wszystko mówię), w ogóle w głowie mi odchodzi jakieś drugie życie.
|
|
|
|
#3428 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
tylko nie piszcie za dużo ziuty pa!
|
#3429 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ci mówię, 2 godz dopełniała, bo mi b.szybko rzęsy rosną i wzięła za to całe 60 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chuopu trudno zrozumieć,że zapomniałam o tym czy tamtym i nie zrobiłam połowy zaplanowanych rzeczy, bo mnie "życie wewnętrzne" fciongło
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja szukam przepisu na piersi gęsie - mam robić za tydzień na rodzinny spędzik - po raz pierwszy i co widzę - ze robią w przepisach jako i kacze ![]() ale przecież to całkiem inne miecho? |
|
|
|
|
#3434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, nic mądrego nie powiem spryciara ![]() Cytat:
Cytat:
świat byłby nudny jakby się wszyscy fascynowali tym samym i rozumieli w związku z tym nawzajem
|
|||
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale jeszcze 2 szafy do przejrzenia zostały. Spadam. Kolorowych!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w tym sęk ![]() bo se wymyślę, że wszystko się pięknie układa, a w zyciu prawdziwym doopha blada i mi się nic nie podoba, bo nawet nie przystaje do moich wyobrażeń ![]() Cytat:
ale jak życie w wyobraźni zaczyna zastępować realne i jest od niego lepsze, to nie jest dopsz
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak jednak mimo wszystko dystans trzymam - bo inaczej juz mnie ni ma - joł joł joł czek dys ałt ( czy Szymon W. to czyta? powinien![]() )
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nawet biorąc pod uwagę ciągły ruch, wymianki, sprzedaże
|
|
|
|
#3439 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i malutką kamenke w wanience ![]() nawet odłożyłam fundusze na ten cel jakby wypalił ![]() Cytat:
no ale w sumie co w tym złego? wiadomo jakby wydawała całą całą kase na perfumy to by sie mogł wnerfic, a tak to ja nie wiem o co chodzi w sumie..mialam na przykład kolezanke ktora czły czas czytała ksiązki i sie nimi jarała- no takie hobby, a ju ma hobby-kupno-srzedaz flaszek ![]() co do zycia wyobrazonego-0to chyba oczywiste ze zawsze jest lepsze niz rzeczywiste-no chyba nikt nie marzy by miec gorsze zycie niz ma
|
|
|
#3440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tak jak Wy nie mam Kiedyś to dużo tak myślałam, teraz już raczej nie ![]() Tak wcześnie? Kolorowych
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy regularne granie w blilard, motocykle, samochody, nie wiem zbieranie kolekcjonowanie rożnych rzeczy przez facetów to nie jest kosztowne? nawet uprawianie sportu jest, tenis? - a każdy na miarę swoich możliwości finansowych to jednak kroi - nic nie ma za darmoszke - pewnie kolekcjonowanie znaczków jest bardziej ksoztowne laski wydają więcej na akrylowe paznockie i an fryzjera niz niejedna na perf - a jednak na perf patrzają chuopi jak na "zbytek" coś ponad stan pfff |
|
|
|
|
#3442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja Ju poniekąd rozumiem, bo sama jestem w gorącej wodzie kąpana i zdarzało mi się na początku pasji zapachowej kupić jakiś zapach na promocji w SP nazajutrz po testach itp Ale im droższe zachcianki, tym musiałam nauczyć się przeczekać chcenie i przemyśleć sprawę, czasem nawet miesiącami, czy na pewno tego zapachu chcę i dopsz na tym wychodze, tylko walka z chciejstwem męcząca jest okropnie Cytat:
![]() zetknięcie jednego z drugim rodzi tylko niezadowolenie i frustrację, że miało byc tak fajnie, a nie jest ![]() branoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-20 o 22:36 |
|||
|
|
|
#3443 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bez porównywania do innych
||
|
|
|
#3444 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co? ![]() Cytat:
całom flaszkeAgnes baw sie dobrze w Copot
|
|
#3445 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn że większość osób ma coś na co wydaje pieniądze tak jakby "na siebie" i o ile rodzina w związku z tym głodem nie przymiera to ok
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Że kosztowne to tak ogólnie o perfumach i na podstawie własnych doświadczeń Gdzie napisałam,że Ju wydaje za dużo i stąd kłótnie z W.? ![]() Idę lepiej spać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3448 | |
|
Nindżopesz
|
Wyłamię się, nie prowadzę podwójnego życia
![]() Co najwyżej przed snem wymyślam se jakąś historię (to cały serial jest, tasiemiec) i dzięki temu szybciej zasypiam. Ostatnio nawet na to nie mam siły. Cytat:
|
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu się już po prostu nowy nurt rozmowy nawiązał w konsekwencji Twojej wypowiedzi o kosztach Ideu Hause'a oglądać ![]() Rejcz widziałaś juz nowe odcinki House'a?
|
|
|
|
|
#3450 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. udanego weekendu Cytat:
Cytat:
![]() albo zaczemy się leczyć zbiorowo za grupę zorganizowaną dostaniemy zniżkę![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja już zaczynam się tłumaczyć chorobą jakąś np. Cytat:
teraz się modlę, aby to wszystko miało sens
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

Zawiódł mnie podlec 

Nie znoszę słowa licha tak w ogóle
ale przynajmniej główka pracuje, czacha dymi nie to co u mnie - nawet nie chce mi sie szarą komórkąruszyć 

skoro utrzymujesz kolekcję na jednym poziomie tylko potrzebujesz zmian to chyba nic złego, W. powinien to zaakceptować

), ale jeszcze 2 szafy do przejrzenia zostały.