![]() |
#3421 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
Kocham mojego Tż. To co mnie w tym związku bardziej męczy niż odległość to nasza różnica charakterów;-) Ale już się przyzwyczajam do jego toku rozumowania ;-) ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak się czujesz,ale podejrzewam,że okropnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3422 | |
BAN stały
|
Cytat:
ehhh nie wiem co mam Ci powiedzieć.. bardzo mi przykro, że tacy ludzie trafiają na takie właśnie kobiety, gotowe poświęcić dla niego wszystko. Mogę też stwierdzić, że dobrze się stało, że to przeczytałaś, przynajmniej wiesz jaki z niego typ. Wiem, że to boli i jest cholernie przykre, ale musisz dać sobie trochę czasu, a wszystko się ustatkuje.. wiem wiem, kolejne gadki.. ale będzie dobrze! pomyśl tylko jak się czujesz, i czy warto przez kogoś takiego? Nie sądzę. Porozmawiaj z rodziną, z przyjaciółką tak szczerze.. wszystko będzie dobrze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
Jest foch
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Zadomowienie
|
Wiesz co jest najważniejsze? Najważniejsze, to umieć wyciągnąć wnioski na przyszłość. Nasi eks, te relacje, powinny nas czegoś uczyć. Potraktuj to jak doświadczenie.
![]() Jakie plany na dzisiaj? Ja miałam lecieć do sklepu ale przelew nie przyszedł jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skoro wiesz jaki on jest to może postaraj się na przyszłość zostawić mu choć krótka wiadomość ![]() poza tym ty masz tak jak mój, a ja widze ze jestem podobno do twojego tz. dlatego rozumiem to jego zdenerwowanie sytuacją. napisałam to tylko z perspektywy osoby, która tez by sie zdenerwowała, fajnie, że sobie wyjasniliscie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Konto usunięte
|
cala_ja do wieczora na pewno mu minie ten foch
![]() Vicodin_89 o matko... Straszna świnia z Twojego byłego. Współczuję Ci, że trafiłaś na takiego drania. A ja właśnie wróciłam od lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
Zadomowienie
|
a mi się przypomniało, że mamy takiego świniaka-skarbonkę
![]() ![]() ![]() ![]() no nic, idę się ogarnąć, opatulić i ruszam w miasto po żywność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3429 |
Konto usunięte
|
Położyłam się spać na chwilę, teraz się budzę, a tu wiadomość od mojego TŻ:
"te amo te amo te chero eres unica moher de mi vida chero estar con tigo toda la vida te iubesc, vas a ser mi moher seguro te huro mi vida TE CHERO MUCIOOOO" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3430 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Raczkowanie
|
Mimo nawału nauki mam nadzieję, że ten weekend spędzę z moim Tż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3432 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() booombelek mam taką nadzieję, że nam się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem Wam ogromnie wdzieczna za wsparcie, naprawde duzo to dla mnie znaczy. Bedzie ciezko, bo naprawde trudno mi uwierzyc ze mozna byc z kims tylko dlatego ze nie ma sie odwagi zerwac i mozna do tego stopnia udawac uczucie... Dla niego to bylo zupelne nic, on sie poprostu "pomylil" bo tylko mu sie "wydawalo" ze mnie kocha... Szkoda tylko ze nie pomyslal przez 5 sekund o mnie... Ze moze mi zalezy a skoro jemu nie, powinien to zakonczyc odrazu, a nie utwierdzac mnie w blednym przekonaniu o swojej milosci... Ale co nas nie zabije, to nas wzmocni. A ja wciaz zyje, i bede. Wyciagne z tego wnioski na przyszlosc, nie bede juz na slepo ufac i wierzyc w kazde slowo, bo juz teraz wiem ze dla niektorych ludzi slowa nic nie znacza. Jestem jednak dobrej mysli, bo sadze ze po czyms takim bede naprawde silna i bede mogla byc z siebie dumna ze dalam rade, przetrwalam. Wiecie ze mialam nawet ochote napisac mu co sadze na jego temat ale chyba jednak daruje sobie, jak to mowia w g**** nie warto sie paprac. A pozatym moglby miec satysfakcje z tego ze mnie zranil, a ja juz nigdy nie chce dac mu zadnej satysfakcji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3434 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- uda się uda! wierzę w to, a i Ty i twój tż też w to wierzy, więc musi się udać! kurcze, tak sobie myślę.. potrafię pomóc i zrozumieć chyba każdego, ale sama siebie nie ogarniam, a już o pomocy samej sobie nie wspomnę.. ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3435 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3436 |
Rozeznanie
|
Azalia, przełam się, nawet jak coś Ci nie wyjdzie to on i tak będzie zachwycony, gwarantuję
![]() Co do tego pytania, czy wiedząc jak to będzie zdecydowałabym się na związek na odległość? Moja odpowiedź brzmi: NIE. Zrobiłabym wszystko żeby zatrzymać TŻa w Polsce. Za bardzo się męczę. Jak mi powiedział o swoim pomyśle to próbowałam mu podsunąć jakieś inne rozwiązania, ale bardziej było to na takiej zasadzie, że mówiłam mu: a może tak, a może inaczej. I powtarzałam, że zrobi jak uważa, że nie będę go zatrzymywać na siłę. Płakałam za to przy tym, jak próbował mnie też namówić na wyjazd, ja odpowiedziałam, że niestety nie ma takiej opcji i argumentowałam to, a on nic nie rozumiał, uważał, że to tylko moje widzimisie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Zadomowienie
|
Mój po moich wywodach poprawił wszystkie podpunkty, które były dla mnie najgorsze i niezrozumiałe i w końcu jakoś porządnie wszystko opisał o co mu chodzi. Od rana dostaje też smsy czy przeczytałam, czy jeszcze jestem czymś zawiedziona i że mnie kocha i żebym się nie spinała tym tak. No ale gdybym się o te jego odpowiedzi nie spinała to by mi tego nie napisał porządnie... dobrze że się przejął tym jak to przyjęłam...
Dzisiaj wieczorem z nim jeszcze będę o tym rozmawiać na spokojnie. A na wczorajszym "weselu" było super ![]() ![]()
![]() |
#3438 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
Rozeznanie
|
Ja już nie wyrabiam Dziewczyny...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | ||
Wtajemniczenie
|
Ale mam kryzys emocjonalny
![]() ![]() ![]() Mam PMS i tęsknię za Tż. Czuję się dziś FATALNIE. Jakoś wszystko widzę w czarnych barwach, nakręcam się negatywnymi myślami. W głowie sobie roję,że Tż pewnie sobie innej szuka (NIE MAM POWODÓW ABY TAK MYŚLEĆ). Do tego dziś ani ja nie odzywam się do niego ani on do mnie ,ale ja to odbieram osobiscie. Tzn że pewnie mu nie zależy itp. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA Dziś jestem jedną wielką negatywną myślą. Pomóżcie!!!!!!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() We wszystkim co napisałaś łącznie z dwoma ostatnimi zdaniami:/ Tulę mocno i ślę wirtualne wsparcie:-*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 | |
sissy that walk
|
Dziewczyny, skąd te negatywne myśli?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3444 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3445 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do Tż nie będę dzwonić i mu gadać jak to kocham ,zwłaszcza,że ani to w moim stylu,ani sama się dzisiaj nie czuję jak najukochańsza dziewczyna(pewnie przez nakrętki), dlatego zamiast tego wolę się zdystansować aby nie narozrabiać. Zawsze rozrabiam gdy się tak czuję,więc wolę tego uniknąć. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Ech...ja mam tendencję do nakrętek ->nigdy żadna się nie sprawdziła. Ech w ogóle to ja mam jakiś lęk przed opuszczeniem itp. Co jest dziwne bo nigdy nikt mnie nie zostawił, moi rodzice są w zwiazku małżeńskim 30 lat itp. A ja jakoś się boję,że można o mnie zapomnieć z dnia na dzień.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3446 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3447 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale nie martw się, nie można o NIKIM zapomnieć tak z dnia na dzień, to nie jest wykonalne ani normalne. Spokojnie, to minie.. I nie nakręcaj się tak nie potrzebnie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za te słowa. Bedę Was za przykład brać!!!! Teraz na zajęcia idę dalej. Telefon zostawię aby durnych akcji nie robić jak np: *żałosne zwracanie na siebie uwagi *opieprzanie Tż ,że pewnie mu nie zależy plus foch!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3450 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.