|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Kurczę, Kasiu, to cie załatwili lekami
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Med jednym słowem
Brałam mniejszą dawkę i mi spadało normalnie, a teraz to już przegięcie w drugą stronę
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
med gratuluję!!!
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Med - gratuluję
![]() my właśnie wróciliśmy z poradni małżeńskiej powiedzcie mi ile ważny jest akt chrztu i papiery z Urzędu Cywilnego? Czy trzeba urząd w mieście zameldowania załatwiać? i czy akt wypiszą np. mamie?
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf z tego co wiem to 3 miesiące- na pewno jest tak w przypadku aktu małżeństwa,ale chyba i odnosi to też do reszty.
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Smerfetka z tego co wiem,ciotce musiałam pisać upoważnienie do wydania dla niej mojego aktu urodzenia. Nie wiem jak to jest w przypadku mamy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Med, wyglądasz pięknie ![]() zaszalałam dziś w drogerii i kupiłam sobie lakiery magnetyczne, lakiery do stempli i pękające
|
|
|
|
|
#3429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie czego dam Ci namiar na agentkę, z której na 100% będziesz zadowolona ![]() Cytat:
Cytat:
super Akurat w urodziny mojego Taty się hajtacie ![]() Oby pogoda była lepsza.... ![]() Zaliczyliśmy właśnie dwie godziny wspólnego tarzania się po naszym łóżku - kot, ja,mąż,narodzone i nienarodzone Pokój wygląda jak po bombardowaniu,ale fajnie było
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
gwizdak
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam w poradni było? Coś ciekawego się dowiedziałaś?
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
nam za Tobą też
Z psem było gorzej, nie mógł w ogóle jeść, ślina mu ciekła, więc wczoraj po pracy pojechałyśmy z mamą do kliniki wet. w której był leczony w 2010 roku ze złamania nogi i nawet mieliśmy farta i trafiliśmy na jego lekarza (jest najlepszy). Pamiętał go sprzed tych prawie 3 lat, bo mój pies jest znany na całą klinikę ze swej ucieczki i powrotu do domu w kołnierzu na trzech łapach następnego dnia po operacji może pamiętacie tę historię. To leczenie antybiotykiem u lokalnej wet. nic by nie dało Wet. go uśpił i zbadał, zrobił rtg które nic nie wykazało, być może w optymistycznej wersji jest to eozynofilowe zapalenie mięśni i psiak dostał sterydy, jutro jedziemy z nim do kontroli. No i jeśli jest to ta choroba to niestety mojego psiaka czekają sterydy do końca życia w razie nawrotów, bo jest to choroba autoimmunologiczna, która niestety nawraca co jakiś czas. Częsta jest u owczarków niemieckich, wet. twierdzi, że jego matka mogła mieć coś z owczarka i stąd ta choroba u niego. Ale to jest optymistyczna wersja. Jeśli sterydy nie pomogą i okaże się, że to nie to, to moze być mnóstwo innych gorszych chorób włącznie z jakimś guzem w głowie albo nowotworem i pies bedzie się tylko męczył, bo jeść nie będzie mógł, mnóstwo kasy na diagnostykę (tomograf), karmienie sondą do żołądka i wtedy będziemy musieli go uśpic mi to chyba serce pęknie wtedy. Dziewczyny dzisiaj rozmawiałam z mamą i on ma w sobie tyle woli życia, jest aktywny jak zdrowy pies, gdyby nie ta dolna żuchwa byłby zupełnie zdrowy, ma apetyt, szczeka, rodzice karmią go strzykawką, ale on nawet już uczy się jeść sam bez tego zamykania pyska, więc modlę się, żeby to była ta choroba, nic gorszego, bo chyba nie przeżyję jego śmierci beczałyśmy z mamą w tej klinice, jak wracałam wczoraj do domu to też wyłam w głos w aucie, najgorzej jest jak go widzę, po prostu mnie serce boli. Straszne to ![]() med cudnie Ci w tej kiecce, jest naprawde piękna normalnie dorosłe dziecko ![]() byliśmy ponad rok temu w Egipcie z nimi Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- najka przykro mi, że oblałaś, ale dobrze, że się nie podłamałaś... Następnym razem musisz już zdać |
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, trzymam mocno kciuki za psiaka
Gwizdak, wyobrażam sobie, co myślało nienarodzone w czasie tej tarzaniny W sobotę idziemy do knajpy ze znajomymi lubego - tymi, z którymi jedziemy na Mazury. Poznam te żony i ocenię, czy jest się czego bać za dwa tygodnie mierzenie w tym miesiącu na pewno nie będzie tak dobrze, jak było...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-04-03 o 21:03 |
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zapytać Med czy ja mogłabym też zobaczyć Cię w sukni ?? Bardzo mi się podoba taki krój i jestem mega ciekawa jak wygląda na Tobie ![]() By czeeeeeeeeeeeeeeeść ale fajnie, że jesteś ? Jak tam Roszpunka ? Daje popalić mamusi ? Naj trzymam kciuki za następny egzamin Teraz już będzie z górki a jak już się ogarnęłam tak jak Ty teraz to zdałam![]() Jovii mam nadzieję, że z tż-tem się wszystko ułoży :tuli: A czy coś konkretnie jest powodem tych waszych kłótni ostatnio jeśli można wiedzieć? I wkurza mnie ebay nie mogę założyć konta bo wprowadzili jakieś potwierdzanie tożsamości... a ja nie mogę wprowadzić numeru telefonu, cały czas mi wyskakuje komunikat "Nie mogliśmy zweryfikować podanego przez Ciebie numeru telefonu. Spróbuj ponownie." i nie wiem co z tym zrobićA specjalnie założyłam sobie konto na paypal bo znalazłam kilka fajnych rzeczy z darmową przesyłką za śmieszne pieniądze i dupa dupa![]() A i od dzisiaj oszczędzamy z tż-tem bo musimy uzbierać pieniądze na geodetę, pozwolenie na budowę, projekt i takie tam Jaram się![]() Tylko jeszcze w ramach tego oszczędzania mamy ochotę gdzieś pojechać na weekend majowy Polecacie jakieś miejsca?
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
claris oby bylo dobrze
jakby moj psiak mial teraz sie rozchorowac tez by mi bylo bardzo żal mimo, że juz nie mieszkam z rodzicami, pies to jak członek rodziny kocha sie go tak samo mocno... bedzie dobrze! musi byc!---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- zuken a wpisujesz numer tel +48?? a gdzie chcecie jechac blisko gdzies czy dalej?
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja wam zazdroszczę wojaży w ciepłe miejsca
tak bezczelnie, no... nawet wolałabym nie brać ślubu, ale wyjechać na wczasy w ciepłe kraje
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Claris
Mam nadzieję, że z psiakiem będzie jednak mimo wszystko dobrze Trzymam kciuki i czekam na pozytywne wiadomości!!!Karola Wpisywałam ale myślę, że powinno być ok... A tu dupa:/
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, 0048?
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
Chcielibyśmy gdzieś blisko i tanio Tutaj w Polsce na pewno Jechalibyśmy ze znajomymi, więc opcja jakiś domek w lesie z dużym paleniskiem byłaby idealna---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- 0048 nie można bo są tylko 3 miejsca do wpisania ![]() Ogólnie jest podany taki przykład: Przyk?ad: ( 0 ) 22 123 4567. Wpisuję i nic... ![]() Trudno, nie kupię sobie nowej obudowy na telefon z wieżą Eiflla prosto z Chin ![]() Obejdę się jakoś |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę gdzieś wyjechać,ale pewnie zostaje w domu. Przynajmniej będę miała mieszkanie dla siebie
![]() Mi się podobało w K. Dolnym
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, szkoda obudowy... walcz!
Idę na Skalpel. przejrzałam Turbo i jednak zrobię jutro przed pracą. miałam kilka dni przerwy, a po tym czuję, że będę wrakiem, więc na rozgrzewkę wezmę coś light
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mi nie cytujeclaris na pewno będzie dobrze ![]() zuken super, że zaczynacie oszczędzać a co z planem wyjazdu?poka tą obudowę
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa...! Plan po ćwiczeniach i kąpieli? "Co się wydarzyło w Madison County". Szejm on mi, bo jeszcze nie widziałam, a mam dziś nastrój na taki klimacik.
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
zuken na majówkę polecam Ci Dąbie koło Krosna Odrzańskiego, byliśmy tam 2 lata temu ze znajomymi właśnie na majówce w drewnianym domku, nad fajnym jeziorkiem i było super
![]() tu byliśmy http://www.osrodekdabie.pl/cennik |
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Ananas - jedno i drugie. Teraz rób prawko, w pół roku się powinnaś wyrobić, a potem odkładaj na wakacje. Za rok, bo czemu czekać dwa lata?
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ewentualny wyjazd to więcej będę wiedziała jutro także napiszę jakby co
ale obojętnie czy coś z tego wyjdzie czy nie po dłuuuuuuuugiiiich rozmowach z tż-tem, jego siostrą i moją mamą doszliśmy do wniosku, że będziemy brać ten kredyt![]() A jeśli chodzi o te obudowy to mnie interesuje kilka ![]() http://www.ebay.com/itm/18-Special-P...item5d37bce2b9 http://www.ebay.com/itm/Luxury-Vinta...item4607fae472 http://www.ebay.com/itm/1xBeautiful-...item53f6e123f0 http://www.ebay.com/itm/1-x-Flower-B...item51aa832ef3 Podobają mi się wszystkie tak właściwie ![]() No i jeszcze chciałam zamówić te paletki tanich chińskich cieni bo mam nowy ambitny plan nauczyć się malować oczy I takie jakieś badziewne co by nie było mi szkoda by się przydały![]() http://www.ebay.com/itm/180-COLOR-EY...item43af1b6def |
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
ananas po moich przeżyciach radzę - daj sobie spokój z prawkiem
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poradni ciekawie - dowiedzieliśmy się, że pary bez ślubu i małżeństwa inaczej wychodzą z domu i poruszają się po klatce i od razu widać czy są małżeństwem (to o mieszkaniu razem i gorszeniu otoczenia, po tekście tż skąd ludzie mają wiedzieć)
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
naj i peach chodzi o to, że na prawko uda mi się dopiero nazbierać do wakacji. No i nie uda mi się uzbierać na to i na to
Jestem studentką i niestety w te wakacje nie idę do roboty bo czekają mnie praktyki bezpłatne oczywiście. A w moim miasteczku są małe predyspozycje na pracę..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Brałam mniejszą dawkę i mi spadało normalnie, a teraz to już przegięcie w drugą stronę

Oby cię poród nie złapał gdzieś w plenerze

Wet. go uśpił i zbadał, zrobił rtg które nic nie wykazało, być może w optymistycznej wersji jest to eozynofilowe zapalenie mięśni i psiak dostał sterydy, jutro jedziemy z nim do kontroli. No i jeśli jest to ta choroba to niestety mojego psiaka czekają sterydy do końca życia w razie nawrotów, bo jest to choroba autoimmunologiczna, która niestety nawraca co jakiś czas. Częsta jest u owczarków niemieckich, wet. twierdzi, że jego matka mogła mieć coś z owczarka i stąd ta choroba u niego. Ale to jest optymistyczna wersja. Jeśli sterydy nie pomogą i okaże się, że to nie to, to moze być mnóstwo innych gorszych chorób włącznie z jakimś guzem w głowie albo nowotworem i pies bedzie się tylko męczył, bo jeść nie będzie mógł, mnóstwo kasy na diagnostykę (tomograf), karmienie sondą do żołądka i wtedy będziemy musieli go uśpic
Ktoś mi dziecko podmienił....
13 maja ide
a do tego czasu maja mi wzor zaprojektowac 
nie mogę założyć konta bo wprowadzili jakieś potwierdzanie tożsamości... a ja nie mogę wprowadzić numeru telefonu, cały czas mi wyskakuje komunikat "Nie mogliśmy zweryfikować podanego przez Ciebie numeru telefonu. Spróbuj ponownie." i nie wiem co z tym zrobić

znowu mi nie cytuje