|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Cytat:
, bo o szamponie tez chyba pisalas![]() Dziewczyny moczylam chyba z pol godziny te pazuru i ani drgneły Wiec powoli drewnianym patyczkiem posciagałam ![]() Mam teraz obolale pazurki ale sie nie połamały ![]() Kupilam olejek rycynowy do wmasowywania w paznokcie i chyba bede uzywac na rzesy i brwi ![]() Używała któras? Cytat:
![]() Cytat:
Zapach Ci podchodzi? Cytat:
![]() To działaj
|
|||||
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A na paznokcie też to działa ? : O nie słyszałam o tym
|
|
|
|
|
#3423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może mój nos się myli.
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
blond bunny, takie krótkie pytanko, co otrzymam po srebrna perła joanna/głęboki popiel na wodzie 3? Po prostu zmianę odcienia? Mam typowy blond.
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i brwi są ciemniejsze co u mnie na plus bo mam bardzo jasne swoje i tak robię hennę a rzęsy wydają się dłuższe, ciemniejsze i lepiej się je maluje tuszem![]() dziewczyny robił ktoś wymiankę na wizażu? |
|
|
|
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was laski
![]() Czy któraś z Was używa może wosku do depilacji ? Po jakim czasie odrastają włoski ? Co myslicie o takim sposobie depilacji ? Właśnie zastanawiam się poważnie nad zakupem podgrzewacza do wosku na all ale nie wiem czy jest to opłacalne....
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
ja po laserowej depilacji i nie żałuję :P
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostawał mi na nogach itd. ;/---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- też bym chciała |
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i akuarat były rabaty przy zakupie 3 wychodziło - 10% i 4 raz -50% najlepiej powtórzyć 3-4 razy i najlepiej robić marzec/kwiecień tak robiłam bo potem nie można się 2 tyg. opalać więc latem bezsensu
|
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a ile mniej więcej za wszystkie 4 zabiegi dałas ?
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
a wloski to zależy gdzie ja przez 2 tygodnie mam spokój i jest gladkosc jak od razu po, ale mi włoski na ciele rosną dość wolnoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3432 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
doradzi mi ktoś jaką farbę powinnam wybrać, aby uzyskać taki kolor blondu jaki ma dziewczyna z grzywką na 3cim zdjęciu?Pierwsze dwa załączam z moim aktualnym kolorem włosów ;p |
|
|
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu takie pustki ?!
|
#3435 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
Kolor naprawdę mi się podoba. Raz jest ciemniejszy, raz jaśniejszy. Raz cieplejszy, a znowu za chwilę chłodniejszy. Fajnie, że nie jest monotonny ![]() O, to super, że sukienka już prawie gotowa. I że bardzo dobrze się w niej czujesz Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Bunny wysłałam ci prywatną wiadomość z numerem tel do takiej babki. Ona mam malutki sklepik, i sama robi różne kartki okolicznościowe, zaproszenia, i bukieciki ślubne również. Wiem, że ceny ma naprawdę niewielkie. |
||
|
|
|
#3436 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam nadzieje, że poratujecie mnie radą. W środę zafarbowałam włosy Wellatonem 12/0. Myslałam, że nic tu nie może się nie udać, a jednak. Moje włosy są rude i bardzo żółte. Szampon z Joanny nic mi nie daje. Moje włosy przed farbowaniem miały pasemka zrobione rozjaśniaczem na koronie a reszta włosów ciemny blond. No i nie wiem co teraz zrobić. Zafarbować znowu włosy tylko inną farbą? Najbardziej chciałabym mieć baby blond. |
|
|
|
#3437 |
|
Konto usunięte
|
Ale dostałam prezent od męża na urodziny. Kupił mi laptopa
Ale ma wgranego Windowsa 8 i jakoś nie mogę sobie z nim poradzić.
|
|
|
|
#3438 |
|
Wtajemniczenie
|
Anka ja też mam nowego z win8, przyzwyczaisz się
na początku trudno było, teraz ok
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki trzymajcie kciuki, jade zaraz na usg jamy brzusznej, a w pazdzierniku bede miala kolonoskopie i gastroskopie- niestety takie terminy ;/ ale bylam u gastrologa i wspaniala lekarka bedzie mnie prowadzic
|
|
#3440 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bunny współczuję ci tych badań. Ja też mam problemy żołądkowe i na razie leczę się tabletkami. Muszę wszystko uregulować. A po tym też mnie czeka gastroskopia ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Bunny i oczywiście napisz jak tam po usg! |
|
|
|
|
#3441 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny,wszystko idzie do przodu
![]() ja najpierw korzystałam przez milion trylion lat z windowsa xp i zapierałam się rękami nogami przed siódemką - ale przy zakupie laptopa był już zainstalowany i stwierdzam, że jest lepszy. w związku z tym, ósemka pewnie wymiata
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, sorry ze takie zdjęcia okrojone. ale wklejam Wam jak wygląda mój kolor po palette 318 10 dni po farbowaniu. Uwazam ze trzyma się bardzo dobrze i nie odznacza jakos mocno od reszty wlosow. |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na usg wszystko w normie, takze szukamy przyczyn dalej w pazdzierniku... poki co na debretinie czuje sie swietnie i jem mnostwo ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- i takie pytanko moze ktoras z was brala jakies tabletki na uspokojenie ale bez recepty ogolnodostepne? dzialaly? bardzo otepialy? podacie nazwy
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super i ze jesz![]() I najważniejsze ze na usg jest ok. Duzo to pewnie nerwy, wlasnie drażliwe jelito. Pazurkow calkiem nie skrocilam, znaczy skróciłam ale już urosły. Ja tez uważam ze ten kolor jest fajny, paletka się spisala ![]() Ja stosowałam valerin forte, ten najmocniejszy. Szczerze mowiac nie wiem czy rezultaty były duże, jakies na pewno, ale jakie ciężko powiedzieć. |
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
czeko gratuluje pracy ![]() kituś tak czułam, że kiedyś zatęsknisz za jasnymi włoskami agatko piękny kolor i ładna opalenizna Cytat:
ale polecam również melise ![]() szykuje się na wczasy odrost mam mega bo chce zrobić na 3 dni przed wyjazdem i włosy nadal mi lecą garściami
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() bunny-dzieki, to w takim razie teraz ostatni raz sprobuje mojej mieszanki alfy, bo mam jeszcz na raz, a jak dalej bede rudzien to przyciemnie oczywiscie zapewne poprosze o rade ![]() ![]() i super że se w koncu wziełas za swoje zdrowie! dobrze,że na usg ok, oby dalej tez tak było ![]() Muszę sie pozalic ![]() W czwartek mój TŻ wyjechał na tygodnowe szkolenie. Od przyszłego czwartku miał rozpoczac planowany urlop 3tygodniowy, mielismy wyjechac do Niemiec do jego rodziny.. i co? Pisze mi dzisiaj,że cofnieto mu urlop, wysylaja go na dalsze szkolenie do innego miasta, jedzie tam prosto z tego szkolenia, wiec sie nie zobaczymy, wróci dopiero 20ktoregos sierpnia.. także, ani TŻ, ani wakacji.. Mała go nie pozna
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn że odmówili mu urlop i dopiero za ok miesiąc ma wrócić... co to za firma współczuje zepsutych planów ![]() czy wam latem tez waga skacze jak głupia ? ja potrafie w ciągu kilku dni ważyć dwa kilo mniej lub więcej czy to wina nadmiaru wody w organiźmie ?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:45 |
|
|
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety na uspokojenie to ja brałam tylko przepisywane przez lekarza np. hydroxyzine ![]() Ale słyszałam,że ten noeopersen forte, o którym Asia wspomiala jest dobry Cytat:
![]() Najgorzej to ,że z mała tak długo nie bedzie sie widział. Może to jeszcze nic przesadzonego? Jest 7 30 rano a umnie jest tak goraco,że siedze i ze mnie po prostu cieknie Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-28 o 07:31 |
||
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Asiu ta opalenizna to początek wakacjowania, ale już jest....niestety trochę czerwona... z waga tak jest, to woda. wiele osob ma tak na lato. a ja w sumie się chyba przegrzałam. wiedziałam ze nie mogę siedzieć na sloncu a tu 2 godzinki tak 2 godzinki i kilka dni bolała mnie głowa, az mi oczy wysadzalo. brałam nurofen forte, od wczoraj boli mnie już mniej ale jednak trochę nadal. biore pod uwagę ze to z przegrzania słonecznego. bo z czego innego. tylko kiedy ten łeb przestanie boleć tak calkiem...no chyba ze to jakas migrena ale nigdy nie miałam czegos takiego. |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hej kochane
![]() Bunny ja jakieś ziołowe raz bralam tak przed snem, bo miałam problemy z zasypianiem, ale nic mi nie daly nie pamiętam nazwy niestety ![]() Asiu zatesknilam za jasnymi, ale wczoraj pomyslalam, ze jak bede miala swoje naturalne to bedzie jeszcze fajniej ![]() Taki byl wczoraj upal, a ja zamiast siedziec na plazy to w Ikei sie kisilam, ale chociaz w klimatyzacji ludzi malo wiec kupilam wiekszosc rzeczy, ktorych chcialam reszta jak juz w koncu skonczy sie remont koldry, bo z TZ spimy pod dwoma, jedna bym sie z nim nie podzielila pościele, jakies ☠☠☠☠☠☠☠y do kuchni chyba zaczynaja mnie krecic tego typu rzeczy, wtf co sie ze mna dzieje ![]() Przytylam kolejny kg nie wiem kiedy ani jak to siw stalo. A wczoraj wlasnie wracalam od Rodzicow do Gdanska, siódemka była cała zakorkowana, więc stwierdziłam, że nadłoze z 15 km i pojadę na około, ale autostradą... I dwie godziny stalam w ponad 10 km korku na bramkach wyjazdowych myślałam, że umrę z głodu! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Renatka bardzo mi przykro jak to w ogóle możliwe, że cofnęli urlop? TŻ pracuje w jakiejś korporacji..?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

PRzeciez to sie w acetonie rozpuszcza....
acetonowym zmywaczem bys pomoczyla z 10 minut i by sama odeszla...

i brwi są ciemniejsze co u mnie na plus bo mam bardzo jasne swoje i tak robię hennę 

nie pamiętam nazwy niestety 
nie wiem kiedy ani jak to siw stalo.