![]() |
#3421 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Vide klamerki do bielizny i inne takie
![]()
#3422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
Trzeba sobie życie urozmaicać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zadomowienie
|
Chyba i ja muszę się dołączyć
![]() Coś tam we mnie zawsze było, ale dopiero związek, w którym jestem teraz pozwolił mi się w pełni... "realizować". Wcześniej od partnerów słyszałam "aniołku, przecież nie mógłbym" ![]() ![]() ![]()
#3425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Mam nadzieję, ze nie będzie Wam przeszkadzało, ze facet tu zagląda i czasem się wypowie. Poczytałem sobie trochę, ale wszystkiego się nie da, musiałbym chyba z pół roku siedzieć żeby to przeczytać ![]() Doradźcie mi jako kobiety. Wiem, że moja zona chce być kneblowana i wiązana itp., ale jakoś zawsze jak mamy chęć na seks to wymyka się spod kontroli i idzie za szybko. Ja mam problem z powiedzeniem jej żeby zwolnić i zabawić się, bo jak to u faceta chuć bierze górę ![]() Doradźcie jak to zrobić z punktu widzenia kobiety, bo boję się, że ją obrażę, a za bardzo ją kocham. Inna sprawa to doradźcie jaki sprzęt zakupić, mamy duże łóżko, które niestety jeśli chodzi o przywiązywanie to ma tylko nogi, może coś polecicie, bo widziałem np. na allegro masę różności, ale nie wiem co kupić, widziałem komentarze w internecie, że niektóre rzeczy ranią, a chciałbym powoli wejść w ten świat (BDSM) i wiem, że moja zona też. Co do sprzętu to chodzi o wiązanie, kneble, itp. Któraś z Was pisała, ze nie wyobraża sobie dominacji nad facetem, a moja żona ostatnio mi powiedziała, ze chciałaby zebym założył maskę, która ma tylko otwór na usta, żeby mogła na niej usiąść, wiadomo po co ![]() Mnie kręci zarówno bycie panem dla żony, jak i to żeby ona była moją Panią. Nie wiem czy jestem wyjątkiem, ale tak chcę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i Ci to mówi. Wiec jej po prostu posłuchaj, BDSM to nie regułki, to rozmowa i komunikacja. A skoro Cię kręci Bycie Panem i Uległym to jeszcze lepiej, będziecie mieć w łóżku ciekawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Przyczajenie
|
A doradzisz jakiś sprzęt do wiązania, kneblowania, itp? Bo trochę się boję tego co jest na allegro czy też sklepach internetowych. Nie chciałbym zrobić żeonie krzywdy (sobie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Przyczajenie
|
Lina to nie problem, kiedyś pracowałem w budowlance, ale co jej założyć na ręce i nogi, żeby sobie nie obtarła i co z kneblem? Mamy kulki gejszy, czy jak jej włożę do ust i zawiążę na przykład paskiem od szlafroka to zadziała i nie zrobi jej kuku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My jesteśmy związane do krwi prawie i to jest to. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Przyczajenie
|
Dzięki, jak coś zrobimy, to Wam napiszę, oczywiście nie dosłownie, bo to nasza intymna sfera. Na razie muszę poczekać na kasę, niestety jesteśmy w "dołku", ale to chwilowo. A co myślicie na temat "gwałtu" na przykład w lesie, bo moja zona niedawno zgwałciła mnie na grzybach, teraz ja bym ją związał i zgwałcił w lesie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nikt Cię ty nie zna, więc jak coś napiszesz, to pozostanie tu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Przyczajenie
|
Jeszcze jedno pytanko:
cholernie mnie kręci głębokie gardło, wiem, że żona też by chciała bo o tym nieraz rozmawialiśmy, ale jej nie wychodzi, dusi się i ma odruch wymiotny, czy coś można na to poradzić? Czy też jak może się tego nauczyć, doradźcie coś proszę Edytowane przez Pitek68 Czas edycji: 2014-10-05 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
trening czyni mistrza, żadne rady nie pomogą. musi się zrelaksować i powoli, ćwiczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Raczkowanie
|
tak jak Hibiku napisala z dodatkowa suka
![]() Pitek68 do delikatnego wiazania sa dobre tez apaszki i inne materialy ... jako knebel tez sie sprawdzaja ... choc oczywiscie liny lepsze ![]() ad glebokiego ... ja tez na poczatku mialam trudnosci ... pocwiczcie rozne pozycje ... musicie sie nauczyc jaka Wam odpowiada ... aa iad gwaltu ... nawet te ktore o tym marza. nie chca prawdziwego ... a "napasc" na zone bedzie napewno jej odpowiadac ... wez cos do zwiazania do lasu lub do zwiazania oczu ... mmmm super |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Jeszcze raz co do gardła: a znacie pozycje, w których łatwiej zacząć, bo słyszałem, ze na przykład na plecach, z głową opadająca za łóżko gardło się bardziej otwiera, ale chciałbym to wiedzieć od osób, ktore mają w tym jakieś doświadczenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- O przypomniało mi się: a co sądzicie na temat seksu oralnego w czasie okresu, mnie to kręci, tylko moja zona ma straszne opory, a ja bym jej chętnie tak zrobił Edytowane przez Pitek68 Czas edycji: 2014-10-05 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;48406919]nic nie sądzimy, każdy robi co lubi.[/QUOTE]
Dobra, źle sformuowałem pytanie. Skoro ona nie ma oporów przed połknięciem tego co ja wypuszczę, skoro ja połykam wszystko co z niej wycieknie, to jak ja przekonać, ze w czasie okresu tak samo można? |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale skoro ty to lubisz, to jej to powiedz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Przyczajenie
|
Już nie raz mówiłem. Z seksem w tym czasie nie ma najmniejszego problemu, tylko z tym jednym. No nic będę próbował przekonać
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Raczkowanie
|
azbra- a macie jakas kandydatke na oku? bardzo ciężko jest znaleźć ladna singielke
![]() pitek - BDSM to nie pluszowe misie i sex w piorkach. Suka ma sie poobcierac, ma czuc ze jest mocno związana. Jak się nie będzie wiercic to nic sobie nie zrobi, jak się będzie wyrywac to sie obetrze. zwiaz ja mocno I to powiedz - to jeszcze bardziej sie podnieci... I będzie sie wyrywac ![]() liny - nie rozciagliwe, nie sztuczne. bawelna 8 mm jest delikatna ![]() co do gardla, tak ta pozycja pomaga. poza tym niech sie krztusi suka, czy to Twoja wina ze jest taka marna w tym? niech sie uczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Intrygujacy dobrze piszesz ![]() ad laski narazie omawiamy miedzy soba czego oczekujemy ... u nas to powoli idzie :/ ale jest juz o wiele blizej niz dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Raczkowanie
|
Ależ ja mam na mysli fakt ze takie urzadzenie nie imituje pchniec jakich mozna sie spodziewać w trakcie interakcji z Panem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Rozeznanie
|
Oralny a okres tak ale bym musiała mieć tampon w którym można uprawiać sex.No chyba, że Pan by mnie zmusił. Zwykły sex w czasie okresu? Oczywiście, że tak tylko wkładam gąbkę (tampon do sexu) i można działać i całe łóżko czyste. Jeśli zabraknie to (prysznic, wanna, blat kuchenny, podłoga w łazience czy kuchni) Wystarczy umyć podłogę i jest czysto.
Pitek za bardzo się przejmujesz. Co z tego, że partnerką obetrą np. kajdanki. No cóż takie życie. Było miło.Sznury obcierają też, oj tak. Mój Pan uwielbia metalowe kajdanki no niestety one mnie strasznie obcierają zatem preferuję skórzane. Wniosek jest taki, moim zdaniem wszelkie zabawki należy kupować razem. Głębokie gardło Suka to suka ma się krztusić, ślinić, im więcej ma problemów z głębokim gardłem tym lepiej. Niech się w końcu nauczy. (Mój Pan uwielbia jak się męczę z jego penisem) Intrygujący26 ma rację, ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- DexteRMorgan0 Oczywiście, że witamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.