Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-31, 11:02   #3421
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
Uświadamiam ile mogę Chociaż on wyluzowany, bo ma brata naście lat młodszego, a że rodzice na roli pracowali, to na niego spadało lulanie, przewijanie i karmienie, wiadomo nie od początku, ale od któregoś tam miesiąca życia głównie on się młodym zajmował, więc ma więcej praktyki ode mnie. Na SR chodzi ze mną jedynie na zajęcia warsztatowe, przy porodzie będzie - bo ja sobie nie wyobrażam być tam sama, z resztą wiem, że jak zobaczy jak wyję z bólu to mnie nie zostawi. Co prawda twierdzi, że na finał chce wyjść, ale coś mi się wydaje, że zaaferowany zostanie do końca - takie mam jakieś przeczucie, ale wyjdzie w praniu.

Co do fotek to mi się te zdjęcia śliczne wydają, ale właśnie nie wiem czy to dobry pomysł będzie, bo to jednak wysiłek dla nas głównie. Może zastanowimy się nad opcją na chrzest tak jak piszesz

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

A mogę podpytać jaki szpital obstawiasz? Bo widzę, też Wrocław Pewnie już pisałas, ale mój budyń nie ogarnia!

Właśnie walczę z zamówieniem na Gemini, jestem w szoku ile tego a już 250 zl natrzaskałam!
Obstawiam Brochów, jeżeli nic po drodze nie wypadnie to pewnie tam trafię Właściwie nigdy nie byłam w żadnym wrocławskim szpitalu. Mieszkamy tu dopiero od 2 lat i jakoś nie było okazji

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
aaa to tak ogólnie nie do Ciebie Coffee pisała to za jednym razem w temacie foto odpowiedziałam bo już cytowanie miałam do Ciebie, nie gniewuj się

Zachcianki? Takkkk soki owocowo-warzywne, sałatki z pieczonymi rybami, łomatkoooo, wczoraj Siasiol narobił mi ochoty na domową pitę z sosem czosnkowym i piersią kurczaka, jeszcze bób bym mogła zjeść Ahhhhhh
Nikt się nie gniewa, tylko myślałam, że to może ze mną coraz gorzej

Cytat:
Napisane przez Letk_a Pokaż wiadomość
Witam Was

dzisiaj pochmurny dzień ale mimo to duszno, przeszłam się do sklepu po coś na obiad i nie wiem czy za szybko chodzę ale muszę się pilnować bo zaraz mnie ciągnie brzuch, może moje małe szczęście również uciska mi coś co sprawia że lekko boli mnie brzuch.

Cieszę się że u Was na wizytach wszystko ok ja też miałam mieć wizytę w środę ale zadzwonili z przychodni że lekarza nie będzie więc mam dopiero jutro. Jestem bardzo ciekawa co słychać u mojego synka, mam też parę pytań do lekarza heh.

Nie poznaję siebie w lustrze, za każdym razem gdy widzę cała swoja sylwetkę to nie mogę uwierzyć :P rosnę w oczach (rośniemy )

Miałam ostatnio trochę gorsze dni, podupadłam na duchu i takie głupie pytania przychodziły mi do głowy typu "czy jestem gotowa na dziecko?; czy poradzę sobie?" aż miałam wyrzuty sumienia i smutno mi było, myślę, że po prostu się troszkę boję :P

Ja też chciałam zrobić sobie sesję z brzuszkiem ale trochę się waham, jeszcze pomyślę... sesję noworodkową chcę na pewno

PedzacaSkarpeta właśnie zauważyłam, że skończyły mi się zachcianki, teraz tylko pilnuję, żeby zdrowo jeść... no dobra od słodyczy nie mogę się opanować hih
Takie pytania stawiam sobie średnio raz tygodniowo. Ale tak szybko jak mnie takie myśli nachodzą, tak szybko znikają
Ech, ja się staram unikać słodyczy. Zastępuje je owocami, które na szczęście uwielbiam i żyć bez nich nie umiem
Niedługo dobiję do 83kg. Tak marzę, żeby nie przeskoczyło 87. Ale pewnie marne szanse... Chociaż podobno w 9. mcu można już trochę tracić na wadze
Stary 2014-07-31, 11:07   #3422
slomka
in the dark of night

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez PedzacaSkarpeta Pokaż wiadomość
Obstawiam Brochów, jeżeli nic po drodze nie wypadnie to pewnie tam trafię Właściwie nigdy nie byłam w żadnym wrocławskim szpitalu. Mieszkamy tu dopiero od 2 lat i jakoś nie było okazji
Jeśli można powiedzieć, że się lubi jakiś szpital to ja mówię 'lubię Brochów' Pamiętam jak byłam pod koniec 13 tc z koszmarnym przeziębieniem w szpitalu i lekarz chciał przy okazjo zrobić to takie wieeeelkie badanie USG, bardzo dobrze się mną zajęli choć byłam bardzo krótko

Nataliaaa no tak, lekarka Niemka, ja kilka tygodni uciekłam od Niemki, straszliwości to były jakieś, te wizyty...
Stary 2014-07-31, 11:19   #3423
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Cytat:

Nikt się nie gniewa, tylko myślałam, że to może ze mną coraz gorzej

Takie pytania stawiam sobie średnio raz tygodniowo. Ale tak szybko jak mnie takie myśli nachodzą, tak szybko znikają
Ech, ja się staram unikać słodyczy. Zastępuje je owocami, które na szczęście uwielbiam i żyć bez nich nie umiem
Niedługo dobiję do 83kg. Tak marzę, żeby nie przeskoczyło 87. Ale pewnie marne szanse... Chociaż podobno w 9. mcu można już trochę tracić na wadze
Aaa fakt coś kojarze z tym Brochowem, odemnie niestety kawał drogi.... I niepodoba mi się fakt, że na poród rodzinny trzeba się tam wczesniej umawiać, Wy będziecie mieć rodzinny?

Co do sesji, to chyba jednak rozważę tą opcję na chrzest, po narodzinach faktycznie możemy lekko nie ogarniać i tylko się namęczymy, przy drugim dziecku zrobimy jak już będzie wprawa

Skończyłam zamówienie na Gemini.....360 zl ( za co się pytam? za co? ) Byłoby więcej, ale wynalazłam w domu sól morską Marimera, Octanisept, Bephanten i jakaś maść rozgrzewającą dla dzieci, skąd ja to mam I wszystko do 2016!

Też mnie nachodzą myśli, że sobie nie poradzę, że za szybko się zdecydowalismy na dziecko itp. To ponoć oznaka zdrowej ciąży.......TŻ się przyzwyczaił, że czasem sobie muszę popłakać ot tak!
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Edytowane przez CoffeeMonster
Czas edycji: 2014-07-31 o 11:20
CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 11:20   #3424
nowa8686
Zakorzenienie

Kupilam kocyk disneya z minnie w tesco za 20 zl. Taki wiekszy nawet na zas
Przeszlam 500 m do galerii i z powrotem, wrocilam mokra i padnieta, upal daje popalic, do tego jakies cisnienie niskie chyba.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 11:21   #3425
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Coffe, ja chciałam sesję ale jak wspomniałam mężowi to powiedział, że to zbędny wydatek. Przymierzaliśmy się do kupna nowego ciut lepszego aparatu i powiedział, że sami będziemy małej robili mnóstwo zdjęć. To na pewno, ale taka sesja jest inna.. Chciałabym, może uda mi się coś odłożyć to zafunduję małej. Patrzyłam już na ceny, nie są wcale takie wysokie jak na początku myślałam. A w którym miesiącu życia chciałaś? Ja myślałam, że 2/3..
Sesje noworodkowe robi się do góra 12 DNIA życia Później to sesja niemowlęca...

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 11:29   #3426
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

magsik: ja mialam sesje 2 tygodnie temu, jak bylam na urlopie w Polsce. moglam wybrac, czy chce sesje w studio czy na dworze, a ze bylo bardzo ladnie tego dnia, to mialam sesje w lesie i na lace z mezem. nie chcialam zdjec w bieliznie lub nagich, gdzie TZ trzyma mnie za piersi (a takie juz widzialam w necie ), wiec mialam normalne, z trzymaniem za brzuch itd. cena zalezy od tego, ile ujec mi sie spodoba. pakiet mini kosztuje jakies 300 zlotych, sredni 400, a maxi 500. caly czas czekam na zdjecia, bo moja pani fotograf ma urlop i musze czekac, az wroci...

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 11:32   #3427
nowa8686
Zakorzenienie

My sesje nowor. Planujemy zrobic. Cudne sa takie zdj. A takapamiątka. Ale wiadome kazdy robi wg uznania.

Fasolinka
Stary 2014-07-31, 11:32   #3428
OkoPani
Wtajemniczenie

melduje się po wizycie z malym wszystko ok, jakas wzorowa ta moja ciaza zelazo mam brac nadal, ale podobno to normalne. pytałam o klucie w dole brzucha, dr stwierdzila, ze dopóki nie jest tak silne, żeby brac leki rozkurczowe to nie ma się czym martwic. mam przystawać albo siadac kiedy się nasila i tyle.
no i l4

miałam za to dość pechowy poranek. w ramach pocieszenia zamawiam Tztowi stolik sniadaniowy (tzn stolik dla mnie, dla Tzta żeby było mu wygodniej mi sniadanie przynosić ). a duzy jest, wiec i na lapka się nada

pedzaca skarpeta, często mam ochote na lody, ale to nie jest jakas nieprzemozna zachcianka. poza tym w ten upal podejrzewam ze w ciąży czy nie i tak bym wsuwala lody

co do sesji noworodkowej, myslalam o tym, ale sama nie wiem. tak jak pisałam już kiedyś przy dyskusji nt ciążowej - nie czułabym się chyba swobodnie...
Stary 2014-07-31, 11:35   #3429
nowa8686
Zakorzenienie

https://m.facebook.com/profile.php?id=448297118522858 i za 10 zdj plus wydruk 10x15 150 zl. Jesli chodzi i noworodka. U niej planujemy zrobic.

Fasolinka
Stary 2014-07-31, 11:42   #3430
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

OkoPani: duzo zalezy od fotografa... ja nie lubie miec robionych zdjec ani byc kamerowana, ale mam szczescie do otwartych ludzi i na slubie w ogole nie bylam speszona, ani na brzuszkowej sesji tez nie. a na noworodkowej to dziecko jest gwiazda.

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 11:42   #3431
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Cytat:
Aaa fakt coś kojarze z tym Brochowem, odemnie niestety kawał drogi.... I niepodoba mi się fakt, że na poród rodzinny trzeba się tam wczesniej umawiać, Wy będziecie mieć rodzinny?

Co do sesji, to chyba jednak rozważę tą opcję na chrzest, po narodzinach faktycznie możemy lekko nie ogarniać i tylko się namęczymy, przy drugim dziecku zrobimy jak już będzie wprawa

Skończyłam zamówienie na Gemini.....360 zl ( za co się pytam? za co? ) Byłoby więcej, ale wynalazłam w domu sól morską Marimera, Octanisept, Bephanten i jakaś maść rozgrzewającą dla dzieci, skąd ja to mam I wszystko do 2016!

Też mnie nachodzą myśli, że sobie nie poradzę, że za szybko się zdecydowalismy na dziecko itp. To ponoć oznaka zdrowej ciąży.......TŻ się przyzwyczaił, że czasem sobie muszę popłakać ot tak!
Tak, planujemy poród rodzinny. Ale z tego co wiem, to nie tylko na Brochowie trzeba się umawiać. Położna wymieniła jeszcze co najmniej jeden szpital ale nie pamiętam gdzie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Sesje noworodkowe robi się do góra 12 DNIA życia Później to sesja niemowlęca...
Hmm.. jeżeli trzymać się terminologii, to noworodkiem nazywamy dziecko do 28. dnia życia Powyżej to niemowlę Ale nie o nazwy tu chodzi teraz

Jejku ja ciągle przeglądam mieszkania, ciągle odświeżam strony i nic nie ma..
Chyba przestało padać, to wybiorę się do spożywczego w ramach odpoczynku
Stary 2014-07-31, 11:45   #3432
mortisha84
Zadomowienie

Cytat:
Uświadamiam ile mogę Chociaż on wyluzowany, bo ma brata naście lat młodszego, a że rodzice na roli pracowali, to na niego spadało lulanie, przewijanie i karmienie, wiadomo nie od początku, ale od któregoś tam miesiąca życia głównie on się młodym zajmował, więc ma więcej praktyki ode mnie. Na SR chodzi ze mną jedynie na zajęcia warsztatowe, przy porodzie będzie - bo ja sobie nie wyobrażam być tam sama, z resztą wiem, że jak zobaczy jak wyję z bólu to mnie nie zostawi. Co prawda twierdzi, że na finał chce wyjść, ale coś mi się wydaje, że zaaferowany zostanie do końca - takie mam jakieś przeczucie, ale wyjdzie w praniu.

Co do fotek to mi się te zdjęcia śliczne wydają, ale właśnie nie wiem czy to dobry pomysł będzie, bo to jednak wysiłek dla nas głównie. Może zastanowimy się nad opcją na chrzest tak jak piszesz

A mogę podpytać jaki szpital obstawiasz? Bo widzę, też Wrocław Pewnie już pisałas, ale mój budyń nie ogarnia!

Właśnie walczę z zamówieniem na Gemini, jestem w szoku ile tego a już 250 zl natrzaskałam!
Fajnie masz, że Tż już jakieś doświadczenie ma Choć tym bardziej dziwi mnie, że tak wszystko na ostatnią chwilę zostawia.
Też sobie nie wyobrażam, żebym była sama, dlatego namawiam, ale nie naciskam. Myślę, że będzie ze mną na początku, potem jak uzna, że chce wyjść to nie będę miała żalu, nie chcę się martwić nim jak zemdleje czy coś Ale jak będzie to dowiem się w trakcie porodu

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość

Gosia za 8 miesiąc tylko 2miesiące i utulisz synusia

Mortisha nie, nie położna jakis specjalista od usg… jutro mam wizyte u swojej gin i coś mi się wydaje ze Ona od razu go znajdzie

Agata o tak ! znikający mięsniak rządzi a tak serio to nie chcę narzekać na Irlandzkich lekarzy ale niestety Oni nie cieszą się dobrą renomą … W polsce badała mnie polka rzecz jasna, później moja ginka Ona jest Niemką i ostatnio badała mnie hinduska i wszystkie 3 widziały tego mięśniaka a 3 irlandki nie wniosek się sam nasuwa…

Kasiamagda faktycznie maluszek ale nie martw się Miłek nadrobi jeszcze ma dużo czasu)) fajnie że parametry się polepszyły

Karolina kolejna rzecz w wyprawce odhaczona!
Uwielbiam słowo "specjalista" Może Irlandki mają genetyczną wadę wzroku? Albo u nich na studiach nie uczą o mięśniakach?

OkoPani za wizytę.

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 11:51   #3433
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm.. jeżeli trzymać się terminologii, to noworodkiem nazywamy dziecko do 28. dnia życia Powyżej to niemowlę Ale nie o nazwy tu chodzi teraz
Wcześniej pisałaś o 2-3 miesiącach i moja odpowiedz odnosiła się do tego czasu kiedy dziecko ma 2-3 mce.

Paulina
Stary 2014-07-31, 11:57   #3434
PedzacaSkarpeta
Raczkowanie

Cytat:
Wcześniej pisałaś o 2-3 miesiącach i moja odpowiedz odnosiła się do tego czasu kiedy dziecko ma 2-3 mce.
Ok, wszystko jasne
Stary 2014-07-31, 12:01   #3435
Agatkia
Zadomowienie

Laski, która zamieszczała przepis na makaron z łososiem i serkiem mascarpone? Przejrzałam 10 stron i nie mogę znaleźć przepisu i zaraz urodzę ze złości .

Uratujcie znerwicowaną Matkie- Polkie

Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 12:10   #3436
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Laski, która zamieszczała przepis na makaron z łososiem i serkiem mascarpone? Przejrzałam 10 stron i nie mogę znaleźć przepisu i zaraz urodzę ze złości .

post 3099 Anasia piasła. Jak chcesz znaleść jakis post i znasz słowa jakie zawierał możesz użyć opcji przeszukaj wątek w prawym górnym rogu. Wpisz serek mascarpone i wnet pojawi się post który szukasz

Paulina
Stary 2014-07-31, 12:11   #3437
nowa8686
Zakorzenienie

O tego nie wiedzialam Liliotka. Dobrze wiedziec

Fasolinka
Stary 2014-07-31, 12:12   #3438
slomka
in the dark of night

Cytat:

opcja po prawej stronie u góry wątku - wyszukiwanie w wątku KLIK
Stary 2014-07-31, 12:12   #3439
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
post 3099 Anasia piasła. Jak chcesz znaleść jakis post i znasz słowa jakie zawierał możesz użyć opcji przeszukaj wątek w prawym górnym rogu. Wpisz serek mascarpone i wnet pojawi się post który szukasz
Lilotka, uratowałaś nasze przyrośniete do kręgosłupa żołądki Dzięki za instrukcje odnośnie wyszukiwania konkretnych wpisów

Stary 2014-07-31, 12:15   #3440
slomka
in the dark of night

Cytat:
ament

Ooo Lilotka, dzwoniłam do swojej położnej właśnie, nie idę się jutro meldować w szpitalu bo.... najpierw trzeba się umówić na konkretną godzinę na meldowanie więc jutro sobie zadzwonimy i postaram się umówić na koniec przyszłego tygodnia (we czwartek mam ostatnie USG to podejdę ze wszystkimi wynikami, badaniami, nowym USG)

Ciekawa jestem czy każą się stawiać raz na jakiś cza na KTG no i chcę porozmawiać o ZZO
Stary 2014-07-31, 12:16   #3441
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
opcja po prawej stronie u góry wątku - wyszukiwanie w wątku KLIK

Stary 2014-07-31, 12:30   #3442
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Lilotka, uratowałaś nasze przyrośniete do kręgosłupa żołądki Dzięki za instrukcje odnośnie wyszukiwania konkretnych wpisów
NMZC

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
ament

Ooo Lilotka, dzwoniłam do swojej położnej właśnie, nie idę się jutro meldować w szpitalu bo.... najpierw trzeba się umówić na konkretną godzinę na meldowanie więc jutro sobie zadzwonimy i postaram się umówić na koniec przyszłego tygodnia (we czwartek mam ostatnie USG to podejdę ze wszystkimi wynikami, badaniami, nowym USG)

Ciekawa jestem czy każą się stawiać raz na jakiś cza na KTG no i chcę porozmawiać o ZZO
Super ja po 31 tyg będę dzwoniła do szpitala się umawiać na CC a 12 lub 26 sierpnia ide eksplorować szpital. KTG mam na każdej wizycie u doktorka. Natomiast w 32 tyg mam (26 sierpnia więc bedzie 2w1) wizytę z ostatnim USG wtedy tez moja córcia będzie miała badanie gin. no i drugi zastrzyk ze szczepionką hpv zostanie tylko jeden w grudniu jak dobrze pamiętam.

Paulina
Stary 2014-07-31, 12:55   #3443
agnieszkakr1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
melduje się po wizycie z malym wszystko ok, jakas wzorowa ta moja ciaza zelazo mam brac nadal, ale podobno to normalne. pytałam o klucie w dole brzucha, dr stwierdzila, ze dopóki nie jest tak silne, żeby brac leki rozkurczowe to nie ma się czym martwic. mam przystawać albo siadac kiedy się nasila i tyle.
no i l4

miałam za to dość pechowy poranek. w ramach pocieszenia zamawiam Tztowi stolik sniadaniowy (tzn stolik dla mnie, dla Tzta żeby było mu wygodniej mi sniadanie przynosić ). a duzy jest, wiec i na lapka się nada

pedzaca skarpeta, często mam ochote na lody, ale to nie jest jakas nieprzemozna zachcianka. poza tym w ten upal podejrzewam ze w ciąży czy nie i tak bym wsuwala lody

co do sesji noworodkowej, myslalam o tym, ale sama nie wiem. tak jak pisałam już kiedyś przy dyskusji nt ciążowej - nie czułabym się chyba swobodnie...
za wizyt ę i oby tak dalej
Stary 2014-07-31, 12:56   #3444
slomka
in the dark of night

Cytat:

Super ja po 31 tyg będę dzwoniła do szpitala się umawiać na CC a 12 lub 26 sierpnia ide eksplorować szpital. KTG mam na każdej wizycie u doktorka. Natomiast w 32 tyg mam (26 sierpnia więc bedzie 2w1) wizytę z ostatnim USG wtedy tez moja córcia będzie miała badanie gin. no i drugi zastrzyk ze szczepionką hpv zostanie tylko jeden w grudniu jak dobrze pamiętam.
ojaaaa to już takie realne się robi, jutro już sierpień :O
Stary 2014-07-31, 13:14   #3445
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
ojaaaa to już takie realne się robi, jutro już sierpień :O
Też jestem w szoku, bo niedawno starania były później dwie kreseczki a za chwilę juz dzidziuś będzie z nami

Paulina
Stary 2014-07-31, 13:28   #3446
slomka
in the dark of night

Cytat:
Też jestem w szoku, bo niedawno starania były później dwie kreseczki a za chwilę juz dzidziuś będzie z nami
prawda, niedawno to pierwsze kopniaki, rozgryzanie rozmiarów ciuszków
Fajnie masz, wiesz kiedy przywitasz na świecie Synka, wszystko zaplanowane, przygotowane, to ogromny plus CC Może i Franko się załapie na CC jak nie będzie posłuszny wzgl. główki w dół
Stary 2014-07-31, 13:43   #3447
magsik
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie masz, wiesz kiedy przywitasz na świecie Synka, wszystko zaplanowane, przygotowane, to ogromny plus CC Może i Franko się załapie na CC jak nie będzie posłuszny wzgl. główki w dół
No teraz to nam czas zleci

23.09.2014 Michałek
magsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 13:43   #3448
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Hhaha Dokładnie!! Teraz inne tematy się zaczęły i dolegliwości ciążowe, ale jak to mówi mój lekarz to są "uroki" Ciąży i wszystko minie po porodzie ! Tego się trzymajmy.
Tak z tym CC to prawda, bo nic (mam nadzieje) mnie nie zaskoczy, no chyba, że synek będzie chciał wyjść dwa tyg. wcześniej wtedy może być stres, ale jak narazie się na to nie zapowiada. Córka sie urodziła 3 dni przed wyznaczona data z USG z OM trafiła idealnie.

Paulina
Stary 2014-07-31, 13:51   #3449
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
No teraz to nam czas zleci
ojjj tak, czuję oddech na karku, muszę zabrać się za ogarnięcie ciuszków bo jak Was czytam co macie zrobione to czuję się zacofana we tej kwestii

Cytat:
Hhaha Dokładnie!! Teraz inne tematy się zaczęły i dolegliwości ciążowe, ale jak to mówi mój lekarz to są "uroki" Ciąży i wszystko minie po porodzie ! Tego się trzymajmy.
Tak z tym CC to prawda, bo nic (mam nadzieje) mnie nie zaskoczy, no chyba, że synek będzie chciał wyjść dwa tyg. wcześniej wtedy może być stres, ale jak narazie się na to nie zapowiada. Córka sie urodziła 3 dni przed wyznaczona data z USG z OM trafiła idealnie.
hahaah o taaaak tu żylaczek tam rozstępik No ba, minie, ofkors, w pozytywnym myśleniu siła

Niech Wiktor dzielnie i cierpliwie czeka na swoją kolej, niech da się rodzicom przygotować, siostra też musi być gotowa
Stary 2014-07-31, 13:53   #3450
anasiia
Raczkowanie

Cytat:
Ja dopiero teraz was nadrabiam wiec dobrze ze dziewczyny uratowaly twoj żoładek
Smakowalo?
anasiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości