|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Arsyen raz jak zjesz więcej to spokojnie powinno się spalić, ja za to właśnie wypiłam piwo, nie wiem co gorsze słodycze czy piwo przed @
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
witam,
miałam dzisiaj wolne, więc trochę więcej poćwiczyłam, pogotowałam dietetycznie na najbliższe 2 dni, potem dostałam w końcu @ i włączył mi się szwendacz - pojechałam na zakupy, bo spodnie wszystkie juz takie zniszczone, no i na zakupach miła niespodzianka bo kupiłam 2 pary jedne 42 a drugie 40 ![]()
#3423 |
Raczkowanie
|
Dzieńdobry wszystkim
Mam za sobą ciężką noc, bo młodego bolała strasznie noga, więc co chwila była pobudka, masowanie nogi i smarowanie amolem. Nie mam na nic siły teraz. Waga stoi jak zaklęta, a @ raczej się nie usprawiedliwię, bo według przewidywań to dopiero za tydzień. Nie wiem co to będzie w piątek. Miłego dzionka
![]() |
#3424 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki,
Grenka, masz rację- chyba wszytskim potrzeba słońca, stąd humory takie sobie. Chociaż ja nie przepadam za wiosną-latem ( tzn. wiosnę lubię mimio wszytsko bardziej), bo zaraz się pojawią chudzinki laski na ulicach w miniówkach i szortach,a mój tyłek nadal wielki:/ zimą to się człowiek w szaliki i kurtki owinie, to nie widać. A im cieplej tym gorzej ![]() Sysiajaw, zdrówka dla Młodej!mam nadzieję, ze już lepiej. Megilay, głowa do góry- u mnie też przez pierwsze dwa miesiace diety wbrew wszelkiemu rozsądkowi spadło bardzo mało, chociaż teoretycznie na początku waga leci ładnie. Dopiero później jak dodałam ćwiczenia to się ruszyło. A gdzie się wybierasz na wakację, że pogoda na bikini będzie? Jeżeli oczywiście mogę spytać ![]() Fioolka, gratulację! Jesli przy Twoim wzroście masz spodnie 40 to musisz być super laska! Ja oczywiście wczoraj cały dzień popłynęłam- bułka słodka, tłusta kanapka w knajpie, tort, pierogi ruskie, drink. Ale była okazja, to nie ma co żałować tylko spiąć tyłek. Miłego dnia Dziewczynki! Edytowane przez raficzyca Czas edycji: 2016-03-10 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zadomowienie
|
Fiolka super zakupy
![]() ![]() Ja po śniadaniu ImageUploadedByWizaz Forum1457597980.641697.jpg Mała na szczęście lepiej wiec idzie zaraz do szkoły ![]() Dziś na obiad pierś grillowana z sałatka i moze kasza jaglana ![]() A i od dawna wczoraj weszłam na klub bo cały czas to na tel korzystam i widziałam wasze zdjęcia dziewczynki super ![]()
#3427 |
Zadomowienie
|
A tu znowu cisza
![]() Ja już po obiadku ImageUploadedByWizaz Forum1457615278.448623.jpgImageUploadedByWizaz Forum1457615289.128965.jpg Nawet pojawiło sie słoneczko wiec zaraz biorę młodego na spacer i po córę do szkoły ![]()
#3428 |
Rozeznanie
|
Witam się w ten paskudny zimny ,deszczowo-śniegowy dzień
![]() Nudzi mi się w pracy okropnie i tak siedzę i myślę... Przydała by mi się duża wygrana w totka ![]() ![]()
#3429 |
Rozeznanie
|
Witanko ja siedzę jak mysz pod miotłą i czekam na @.... na samo ważenie przyjdzie bo już brzuch mnie boli....
Raficzyca ciut lepiej z małą ![]() Grenka no coś cicho ostatnio u nas Odrey nie tobie jedynej by się jakaś wygrana przydała :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Rozeznanie
|
Grenka obiadek super i moja ulubiona kasza
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zadomowienie
|
Arsyen spoko to zdjęcie w trakcie
![]() Ja po spacerku poszłam po córę do szkoły zrobiłam zakupy i kupiłam ta marchewkę i jutro próbuje ta owsiankę z marchewka na mleku kokosowym ![]() A mała i tak poszła do koleżanki i za godzinkę muszę po nią lecieć a przynajmniej pospacerujemy znowu ![]()
#3433 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
![]() u mnie na śniadanko była owsianka z orzechami, sezamem, rodzynkami i siemieniem, a na obiadek zgadnijcie ![]() odrey - ja też marzę o wygranej w lotka ale na marzeniach się kończy zmykam zaraz ćwiczyć
#3434 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
U mnie zbyt dietetyczne to nie jest ale staram się nie jeść dużo niestety nie ćwiczyłam już 2 dni pewnie jak jutro wejdę na wagę to zaraz potem zacznę ćwiczyć aż padne ![]() Żebym tylko nie zapomniała się zwazyc
#3435 |
Zadomowienie
|
hej
![]() sysiajaw-serio, dają dzieciom w szkołach paprykarza szczecińskiego? przecież to jest sama chemia, że sanepid się do tego nie przyczepi. fiooolka-gratuluję mniejszego rozmiaru, to zawsze cieszy ![]() grenka-Ty tam w tej Szkocji nie pracujesz? odrey-też by mi sie przydała wygrana w totolotka. ja już w ogóle planuję za wypłatę gdzieś polecieć latem. Malta mi się marzy, a jest dość tania, więc może się skuszę ![]() ja po tej pracy jestem wykończona. kładę się często spać przed 21, śpię po 10-11h i jeszcze mi mało. pocieszam się faktem, że dobra wypłata wpłynie i że niedługo będę miała obronę (połowa maja, albo początek czerwca) i będę mogła się wyprowadzić stąd. ciasta już mnie nie ruszają, teraz mam zajawkę na świeże soki wyciskane i codziennie sobie robię z pomarańczy i jabłka. pychotka. ale tydzień nie był zbyt piękny i zbliża się @, więc jutro będzie wzrost na bank. miłej nocy ![]()
![]() |
#3436 |
Zadomowienie
|
gpaltrow niestety teraz nie pracuje zrobilam jakis kurs w college a teraz od tygodnia intensywnie szukam pracy
![]() ![]() ![]()
#3437 |
Rozeznanie
|
Gpaltrow, ta którą uczuliło do przedszkola chodzi, oni ten paprykarz sami robią, dostałam rozpiskę ze składem i obróbką krok po kroku, tam dali makrelę, ryż koncentrat pomidorowy i przyprawy, młoda nie może jeść nic z pomidorami, ja mam wrażenie, że ludzie myślą, że paprykarz jest z papryką.... i dlatego przedszkolanka podała, ogólnie opuchlizna już zeszła, usta też odpuchły, tylko są mega suche i całe popękane w poniedziałek będę musiała porozmawiać z wychowawczynią
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Świeże soki są super, ja robie koktail z jarmużu, soku z pomarańczy, banana, cytryny i miodu, alle to zastępuje mi jeden posiłek w ciągu dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A na wakacje na Kanary jadę na tydzień, nie byłam w zeszłym roku nigdzie i muszę sobie odbić, bo mi już psychika siada od tego kieratu - praca-dom-praca-dom... i tak w kółko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w ramach podbudowania motywacji dietowych odkopałam nasz stary wątek, ten pierwszy pierwszy gdzie się poznałyśmy...
Jeny ile my tam pisałyśmy, jak opętane ![]() ![]()
#3440 |
Rozeznanie
|
Witanko, melduję mimo @ 69,2kg, ważne że nie ma wzrostu, no ale -0,1 to szał heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- U mnie 90,7 także też szał -0,3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Raczkowanie
|
Hej, dzień dobry wszystkim
u mnie słaby dzień się zapowiada. Wszystko mi z rąk leci :/ Waga mowi 109,4 wiec slabiutki spadek o 0,5. Liczyłam na więcej bo w końcu ten tydzień nie był taki zły. Sporo ćwiczeń miałam i poza tą jedną kolacja było naprawdę nieźle. No ale trudno. Dobrze ze chociaż spadek a nie wzrost ![]() teraz odejdą mi jutro ćwiczenia. Trochę słabo. , bo w sobotę najbardziej lubię ale to jest mój weekend i zamierzam świętować i lenic się na całego ![]() 10 rocznica slubu. Kurde. Mój tata nie mógł uwierzyć że to już tyle zlecialo, hehe. Zresztą ja też nie ![]() miłego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Megilay - tak, bóle wzrostowe. Na szczęście już dzisiaj było ok ![]()
![]() |
#3443 |
Zadomowienie
|
Arsyen wszystkiego dobrego i miłego świętowania 🍾🍾🍾
U mnie waga bez zmian ![]() ![]() Teraz jem śniadanko ImageUploadedByWizaz Forum1457681867.114811.jpg Ale jak lubie owsiankę to ta marchewkowe to nie mój klimat wiec nie zjadłam nawet połowy Miłego dnia ![]()
#3444 |
Zadomowienie
|
U mnie 104 kg pozdrawiam was
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki,
u mnie też bez szału 76.5, nic nie zleciało ![]() Dzisiaj w planach trening, jutro jak będą wolne miejsca to chciałabym iść na pierwsze zajęcia z pole dance( taneic na rurze), ale boję się, że nie podołam. Miłego dnia Dziewuszki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Rozeznanie
|
Raficzyca suuuuper
![]() Arsyen jak na razie masz największy spadek ![]() Nadalka ty chociaż masz -0,3 bo ja mam -0,1 ale dostałam w nocy @ więc podejrzewam, że to przez to, więc i tak się cieszę, że nie ma wzrostu ![]() A ja jutro w ramach ćwiczeń mam mycie okien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Raczkowanie
|
Raficzyca - Nie martw się. Napewno dasz rade tylko nie możesz się poddać po pierwszym razie jak odkryjesz mięśnie w nieznanych miejscach
![]() moja kuzynka chodzi i bardzo jej sie podoba. I jak poszla to tez miala lekka nadwage. Takze wiesz - do dzieła! Ja też planuje pójść jak juz zejde pponiżej 80 kg. Jako nagroda za ciężką pracę. Czyli mam nadzieje to będzie jakoś w przyszłym roku ![]()
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie +0,2kg, także bosko. 89,2. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Najstraszniejsze jest to, że to było 3 lata temu. Marzec/kwiecie jakoś tak. Jak ten czas leci... ![]()
#3450 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Odpadam z dzisiejszego ważenie ![]() Od tygodnia walczę z chorobą i końca nie widać eh...Moja córka ma zapalenie oskrzeli a ja mam zapalenie płuc.Kiepsko u mnie i to bardzo .Już nie mam sił na te choroby ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się dziewczyny i gratuluję spadeczków ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.