|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Marcelko i kolorowych snow zycze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobranoc spij dobrze ![]() kasiu juz cie szukam i zapraszam hehe ![]() poszło zaproszenie ![]() Asienko odezwij sie kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Mam Cie Emi,a ja cie szukalam po Tułazach ,dlatego cie nie znalazlam
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zadomowienie
|
takze ze juz cie mam u siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Ale jest Emilia Malecka z Tulaz wiec myslalam ze to Ty kochana
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Asienka widze nas podczytuje ale sie nie odzywa cos..........hej hej Mezatko odezwij sie do nas
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
hehe czyli jest cos takiego...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no teraz to ja juz całkiem sama zostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem Emi tylko zdjecia brzuszkow ogladalam na brzuszkowym
Wlasnie tamta Emilka nie wkleilka zdjec a bylam pewna ze to Ty no ale sie mylilam i teraz juz wiem hihi
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
No to traz ja zostalam sama wiec tez uciekam do lozeczka,milej nocki wam wszystkim kochane zycze tym co juz spiochaja i tym co dopiero beda spiochac
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
cześć kobietki
Ale naskrobałyście ![]() Kachulko ![]() ![]() ![]() Dagmaro witam ![]() Emi poproszę o zdjecia ![]() Karolinko poprosimy o zdjecia Amelci ![]() Pomidorko trzymam kciuki żeby wizyta u lekarza była jak najmniej stresujaca.Napisz nam kochana jak było ... Marcelinko dobrze przemyśl pomysł z wynajmowaniem mieszkania.To nie sa tylko same plusy w postaci pieniazków ale też często wielkie kłopoty np ktoś sie po cichu wyprowadza robiąc długi, lub zdemolowane mieszkanie, imprezki i wiele innych kłopotów ![]() Misiu mam nadzieję, ze jak sie laptop wysuszy to zacznie działać. U nas TZ ostatnio robił pranie i zapomniał wyjąć telefon z kieszeni.Więc... było 2 h pranie i wirowanie przy 1600obr/min. Nauczeni wcześniejszym doswiadczeniem z mokrymi telefonami nie próbowalismy go włączać tylko rozłozylismy na czynniki pierwsze i suszyliśmy dwa dni.Po dwóch dniach złozylismy, właczyliśmy i działa do dziś ![]() ![]() Ja dzisiaj mam wolne . Mam w planach rozprawienie sie z lodówka i porzadki w schowku ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ale miałam lekture z rana ![]() Gizelcia fajna rocznica ![]() Emi na prawde ładnie wyglądasz w tej sukni i brzucha tak nie widać. Jest jeszcze troche czasu i ma pewno w tym dniu suknia będzie leżała idealnie na Tobie zobaczysz ![]() Pomidorko nie martw sie wizyta u lekarza dobrze będzie ![]() ![]() ![]() z tym praniem telefonu to nieźle dziewczyny ![]() Ja nie moge jutra sie doczekać bo ide do Amelki i sesje foto sobie zrobie z nią, mam tez kilka drobiazgów dla niej i tak sobie myślałam zeby je zapakowac w ładny papier i niech niunia sie pomęczy troche zeby to rozpakowac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Kasiasiar to juz jest ryzyko i to tez zalezy kogo sie bierze... Do tego to mi jeszcze dluga droga zostala wiec luz ![]() ![]()
![]() |
#3467 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Marcelinko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3470 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
ale was duzo z rana heheh ...
kachulka no bysmy prawie razem rodzily krotko mowiac ale .. no ![]() ![]() moje dziecko po prostu lubi mnie terroryzowac ![]() ![]() wczoraj czulam reka pietki male ![]()
#3472 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
dopiero skonczylam nadrabiac, stukalyscie jedna po drugiej, a Emi jeszcze narzekala, ze nie ma z kim pisac ![]() ![]() Emi, jak juz wybierzesz jakas bizuterie, to pokaz Ray, ja mam normalnie stracha po twoich postach. Juz sie martwie skad bede wiedziala czy mam skorcze takie, czy siakie i kiedy sie zaczelo ![]() Ja po sniadanku i niestety jak co piatek musze sie zmusic do sprzatania...tymbardziej, ze jutro znowu jakies Muppety przyjda ogladac to mieszkanie. Moze ktos je w koncu wezmie, bo mam dosc tych pilegrzymek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ufffff, jakos przebrnelam przez wszystkie strony ![]() ![]() Ray co sadzisz o pomysle Kachulki, zeby ktoras miala Twoj numer telefonu i w razie czego dala nam tu znac, co sie u Ciebie dzieje, bo jak Cie dlugo nie bedzie, to my sie martwic bedziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() KASIASIAR foteczki juz poleciały do ciebie ![]() ![]() a mi sie tak wczoraj jakos smutno zrobiło ze nawet spac nie mogłam ![]() ![]() dzis tez kiepsko sie czuje wiec lece troche pokój ogarnac bo przyniesli mi sterte prania i oczywiscie połozyli na samym srodku jak ja tego nie cierpie ![]() ![]() oki juz dosc tych złych humorków dzisiaj miłego dnia dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
juz wyslalam kachuli moj numer musi dac mi zwrotny to wam napisze jak cos i wysle mms
![]() mijaela nie martw sie... tego podobno nie da sie przegapic hehehe... podobno boli to wiadomo ze trzeba jechac hehe tylko przed porodem pare tyg wczesniej sa skurcze przepowiadajace i kurka ciezko czasem odroznic ale u mnie to przez spojenie i bol w miednicy ktory czasem promieniuje na kregoslul stad ciezko mi czasem okreslic o co chodzi... ale jesli nie bedziesz miala bolu spojenia to nic cie bolec nie bedzie i dopiero jak dopadna cie prawdziwe skurcze to bedziesz wiedziec ![]() ja zamierzam sie wybrac w ten weekend do fryzjera bo juz mam dosc moich wlosow wrrrr... ochlapniete takie nic na nie nie dziala poprosze zeby mi jakos frzyjerka je pocieniowala pazurki zrobila i cos z grzywka ale zeby na dlugosci zostawila jedynie moze centrymetr podciela wtedy bede mogla spinka spiac albo wsuwkami bo mam do ramion ... i bedzie ok ![]() mysle zeby z mezem sie jeszcze do kina wybrac przed tym porodem hehe w koncu nie wiadomo kiedy nadazy sie okazja na wyjscie sam na sam to trzeba korzystac ![]()
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mnie tak strasznie boli glowa, ze ledwo siedze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
Witam kochane kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ray, dobrze, że torbę już spakowałaś, trzeba być przygotowanym ![]() ![]() Nikitko, to widzę, że mama chrzesta zakochana w swojej chrześniaczce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Emi, to żeby prasowanie szybko ci minęło, bo to straszne zajęcie. Madziu, mam nadzieję, że z mieszkaniem szybko wszystko załatwicie. A jak tam nudności? Już się zmniejszyły czy ciągle cię męczą? Marcelko, z egz. będzie dobrze ![]() A ja lekarza mam na 14, będę dzielna, może nie ucieknę sprzed drzwi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko juz wzielam 2 tabletki, ale dalej boli, buuuuu, mam nadzieje, ze przejdzie
![]() nie uciekaj prosze spod drzwi, lekarz Ci pomoze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Kiniu, jakos sobie poradzę, wmawiam sobie, że to dla mojego dobra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomidorko bedzie dobrze u lekarza, a pomysl sobie, ze jak juz pojdziesz, to bedziesz to miala za soba i ta wizja nie bedzie sie za Toba ciagnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.