W kółko i w kółko, bez żadnych efektów... - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 17:11   #3451
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...

Cytat:
Napisane przez Navien Pokaż wiadomość
2lata w jednym? O jejku. Szkoda, że się tak późno dowiedział!
A ja w sumie chciałabym się zakochać Jestem ciekawa jak to jest
Bardzo fajne uczucie, te wlasnie motylki w brzuchu, to wyczekiwanie kiedy sie spotkacie itp ale moze to tylko zauroczenie

Cytat:
Napisane przez Corny Pokaż wiadomość
Ir i nic nie zauważył przez tak długi czas?
No nie, od czasu do czasu się gdzieś po drodze mijaliśmy i nic wiecej

Cytat:
Schudłam cm w talii i od zaczęcia mojego postu słodyczowo-fastfoodowego zjadłam tylko jednego batona. Jestem dumna
ja z Ciebie tez

Cytat:
aaa, serio! nigdy przenigdy nie byłam zakochana! Tzn wiesz, coś takiego, że siedzę na wykładzie i mówię koleżankom - ooo, miłość mojego życia idzie, jaki boski, piękne etc, ale to miłość na 5 minut, bo później zapominałam jak wygląda, hah
serio serio, zero przyspieszonego tętna, serce nie biło mi nigdy szybciej na widok "ukochanego", nie skrywałam żadnej miłości i nie miałam motylków w brzuchu. Fajnie by było coś takiego czuć, ale jak widać nie jest mi to na razie dane i nie jestem zimną suką bez uczuć, jak określają mnie niektórzy faceci, którzy mieliby radochę spędzić ze mną jedną noc wyłącznie! Bo kurcze, myślę, że mogłabym naprawdę kogoś pokochać... Tak na maksa. Ach ach, chlip chlip
A ja chyba jestem w sobote gościu, z ktorym bylam w kinie dostal kosza. Chyba jestesmy z dwoch roznych bajek, a raczej nie mial tego "czegoś" w sobie i na 18stke ide sama
A większość facetow to taka jest, zaliczyc i zostawic
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 17:17   #3452
Navien
Wtajemniczenie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15178662]Bardzo fajne uczucie, te wlasnie motylki w brzuchu, to wyczekiwanie kiedy sie spotkacie itp ale moze to tylko zauroczenie

A ja chyba jestem w sobote gościu, z ktorym bylam w kinie dostal kosza. Chyba jestesmy z dwoch roznych bajek, a raczej nie mial tego "czegoś" w sobie i na 18stke ide sama
A większość facetow to taka jest, zaliczyc i zostawic[/QUOTE]

uch, samotne urodziny? Grunt, że są przyjaciele, oni kochają nas mimo wszystko
Be faceci, be! Złe chłopy i już

Ok, girls, w czwartek idę pierwszy dzień do pracy ciekawe jak będzie, hihih
Stary 2009-11-09, 17:25   #3453
Konto usunięte

Cytat:
uch, samotne urodziny? Grunt, że są przyjaciele, oni kochają nas mimo wszystko
Be faceci, be! Złe chłopy i już
Solenizant ma kolegów to bedzie się z kim bawić

Cytat:
Ok, girls, w czwartek idę pierwszy dzień do pracy ciekawe jak będzie, hihih
To czekamy na relacje jak było a mnie to się marzy wyjechać za granice do pracy
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 17:29   #3454
Navien
Wtajemniczenie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15178901]Solenizant ma kolegów to bedzie się z kim bawić

To czekamy na relacje jak było a mnie to się marzy wyjechać za granice do pracy[/QUOTE]

ach, to będziesz miała się z kim bawić haha, poderwij kogoś!

Za granicę do pracy? Eee, mi dobrze tutaj tzn dopóki studiuję, bo nie zamieniłabym tego wydziału na żaden inny

A relację zdam na pewno, ale wrócę do domu dopiero koło 22, bo mam na późniejszą zmianę
Stary 2009-11-09, 21:08   #3455
Corny
Rozeznanie

no ja przed chwilą wróciłam do domu, bo byłam na zakupach po kreacje na moje urodziny kupiłam sobie taką czarną tunikę mrrr taką seksi tylko muszę jeszcze sobie dokupić jakieś fajne rajstopy i będzie cudownie. ajjj już planuję jak się będę szykować! haha jezu jak się cieszę! zwłaszcza, że będzie mój cudowny przystojniaczek ten z imprezy 2 czy 3 tyg temu co nie zmienia faktu, że pewnie nic się nie wydarzy znając mnie

jezu, ale pewnie będe miała @ grrrr

i dzisiejszy sukces to to, że na uczczenie zakupów już chciałam zjeść drożdżówkę lub lila stars, ale w ostatniej chwili je odłożyłam i wypiłyśmy z koleżanką wielką butlę pysia

i cicho, żadna z Was nie jest na pewno żadną zimną suką, po prostu czekacie na Tego Jedynego
Stary 2009-11-10, 19:20   #3456
Navien
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja przed chwilą wróciłam do domu, bo byłam na zakupach po kreacje na moje urodziny kupiłam sobie taką czarną tunikę mrrr taką seksi tylko muszę jeszcze sobie dokupić jakieś fajne rajstopy i będzie cudownie. ajjj już planuję jak się będę szykować! haha jezu jak się cieszę! zwłaszcza, że będzie mój cudowny przystojniaczek ten z imprezy 2 czy 3 tyg temu co nie zmienia faktu, że pewnie nic się nie wydarzy znając mnie

jezu, ale pewnie będe miała @ grrrr

i dzisiejszy sukces to to, że na uczczenie zakupów już chciałam zjeść drożdżówkę lub lila stars, ale w ostatniej chwili je odłożyłam i wypiłyśmy z koleżanką wielką butlę pysia

i cicho, żadna z Was nie jest na pewno żadną zimną suką, po prostu czekacie na Tego Jedynego
uuu, ale pyś też ma swoje kalorie haha
Oczywiście, że nie jesteśmy zimne suki! Jesteśmy szalone, cudowne, piękne i w ogóle w ogóle

Mam maraton za tydzień! Praca, uczelnia, uczelnia, praca, impreza, impreza, praca. Mój tydzień równe siedem dni hahaha ajjj, mega party w ekskluzywnym klubie hoho! Więc mała czarna, perły i jazda na parkiet

taaak się cieszę, że idę do pracy w końcu! Ach i och
Stary 2009-11-10, 19:26   #3457
Corny
Rozeznanie

Cytat:
uuu, ale pyś też ma swoje kalorie haha
Oczywiście, że nie jesteśmy zimne suki! Jesteśmy szalone, cudowne, piękne i w ogóle w ogóle

Mam maraton za tydzień! Praca, uczelnia, uczelnia, praca, impreza, impreza, praca. Mój tydzień równe siedem dni hahaha ajjj, mega party w ekskluzywnym klubie hoho! Więc mała czarna, perły i jazda na parkiet

taaak się cieszę, że idę do pracy w końcu! Ach i och
53kcal/100ml to chyba nie tak dużo?
Masz pracę w niedziele

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 20:22   #3458
Navien
Wtajemniczenie

Cytat:
53kcal/100ml to chyba nie tak dużo?
Masz pracę w niedziele
no 53 kcal, ale duża butla ma na pewno z litr, więc 530kcal
Załóż swoją nową piękną kreację i zdjęcie nam pokaż

Ja pracuję na 1/2 etatu, ale zaznaczyłam w grafiku, że mam wolne czwartki od południa, całe piątki, soboty, niedziele i poniedziałki. Więc mogą mnie wpisać kiedykolwiek Mi to tam nic a nic nie przeszkadza

EDIT: weszłam dziś na wagę rano i co zobaczyłam? 66,2kg... Schudłam kolejny kilogram... W sumie się chyba cieszę

A to wszystko przez to, że teraz wstaję rano i jem zazwyczaj na śniadanie jakąś kanapkę, a później praktycznie nic! Jestem poza domem średnio do godziny 20, więc na mieście zjadam ukochane sushi, które nie ma przecież jakiejś ogromnej ilości kalorii i w domu już nic a nic nie jem. Teraz dojdzie mi praca, będę na nogach stała po 9h dziennie, więc liczę szczerze na to, że jeszcze z 6kg schudnę byłoby bosko!

Dziewczyny, a jak Wasze dietowanie?

Edytowane przez Navien
Czas edycji: 2009-11-11 o 10:05
Navien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 22:01   #3459
Corny
Rozeznanie

no ale wypiłam pół tej butli! kurde Navien zanieczyszczasz mój sukces!

dzisiaj moja dieta to wielka klapa, bo przyszli goście, więc na stole słodycze. specjalnie zrobiłam galaretkę by nie patrzeć na ciastka, ale pierwszy dzień @ zrobił swoje i zjadłam pełno ciasteczek ale przynajmniej je spaliłam najpierw sprzątaniem a potem lataniem za dzieciakami tzn. mam nadzieję, że spaliłam. za to w moje urodziny nie zjem nic słodkiego
Stary 2009-11-12, 19:12   #3460
Navien
Wtajemniczenie

Cytat:
no ale wypiłam pół tej butli! kurde Navien zanieczyszczasz mój sukces!

dzisiaj moja dieta to wielka klapa, bo przyszli goście, więc na stole słodycze. specjalnie zrobiłam galaretkę by nie patrzeć na ciastka, ale pierwszy dzień @ zrobił swoje i zjadłam pełno ciasteczek ale przynajmniej je spaliłam najpierw sprzątaniem a potem lataniem za dzieciakami tzn. mam nadzieję, że spaliłam. za to w moje urodziny nie zjem nic słodkiego
hahaha, przepraszam za zanieczyszczenie Twojego sukcesu, hahah

Ja dziś na nogach od 7.
Śniadanie: kanapka z serem żółtym
II śn: kanapka na ciepło
O: Kanapka
K: śledzik i trochę ziemniaczków

Do tego uczelnia i praca cały dzień. Zapieprz na maksa! Nie mam siły pisać nic więcej, ale w pracy ok
Stary 2009-11-14, 11:39   #3461
Konto usunięte

Navien chudnij tak nadal, a nie gadam z Tobą

Bawcie się dobrze dziewcznki, ja dziś na tą nieszczęsną 18stke ide - sama

Corny
wszystkiego najlepszego bo to chyba dziś nie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 13:08   #3462
Navien
Wtajemniczenie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15272732]Navien chudnij tak nadal, a nie gadam z Tobą

Bawcie się dobrze dziewcznki, ja dziś na tą nieszczęsną 18stke ide - sama

Corny
wszystkiego najlepszego bo to chyba dziś nie?[/QUOTE]

ja Ci zaraz dam, że nie będziesz tu ze mną gadać! hah
mam wolny weekend! Ale odeśpię za to w poniedziałek idę na 6.30, wrrr!

I nie martw się, że idziesz sama! Może tam kogoś poznasz?
Ojej, Corny, dziś urodzinki Twoje kochana? Sto lat, sto lat!
Stary 2009-11-14, 15:24   #3463
Corny
Rozeznanie

Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny!!
Oczywiście nie udało się mi utrzymać w ryzach, chociaż impreza się jeszcze nie zaczęła, ale dostałam czekoladki od babci i stwierdziłam, że w urodziny nie będę się przejmować dietą!
Ale dowiedziałam się przed chwilą, że ten cudowny chłopak nie przychodzi chociaż jeszcze wczoraj wieczorem go spotkałam to miał przyjść i tak nagle nie! ale się wkurzyłam i już humor mam niefajny, ale mam nadzieję, że znajomi mi go poprawią, choćby nie wiem co
Stary 2009-11-14, 20:09   #3464
Navien
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny!!
Oczywiście nie udało się mi utrzymać w ryzach, chociaż impreza się jeszcze nie zaczęła, ale dostałam czekoladki od babci i stwierdziłam, że w urodziny nie będę się przejmować dietą!
Ale dowiedziałam się przed chwilą, że ten cudowny chłopak nie przychodzi chociaż jeszcze wczoraj wieczorem go spotkałam to miał przyjść i tak nagle nie! ale się wkurzyłam i już humor mam niefajny, ale mam nadzieję, że znajomi mi go poprawią, choćby nie wiem co

mam nadzieję kochana, że bawisz się cudownie! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
Stary 2009-11-15, 12:38   #3465
Corny
Rozeznanie

O jezu, ratunku, co to była za impreza! Pomijam, że nie pamiętam połowy a nawet więcej (to niechlubne, wiem) i z tego, co wiem, to robiłam trochę dziwne rzeczy było 70 osób w ogóle i teraz teoretycznie sprzątam (taa ). Ale było świetnie normalnie prawdziwe sweet sixteen hahaha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 15:52   #3466
Konto usunięte

Cytat:
O jezu, ratunku, co to była za impreza! Pomijam, że nie pamiętam połowy a nawet więcej (to niechlubne, wiem) i z tego, co wiem, to robiłam trochę dziwne rzeczy było 70 osób w ogóle i teraz teoretycznie sprzątam (taa ). Ale było świetnie normalnie prawdziwe sweet sixteen hahaha
No, no, no to co to będzie na 18stke dopiero szał ciał
Stary 2009-11-15, 20:45   #3467
Navien
Wtajemniczenie

hahaha, gratulację Corny!!
i nie martw się, mi też zawsze imprezę opowiadają dopiero następnego dnia, hahaha
ale hola hola! ja tu zaraz 21 skończę! A Ty jeszcze taka niepełnoletnia!
Więc udawajmy, że to było piccolo, haha

jutro do pracy na 6.30. Och i ach. Ciekawe jak wstanę po 4
Stary 2009-11-16, 10:10   #3468
Konto usunięte

Mnie też chyba będą musieli opowiedzieć co było na imprezie dziś ledwo żyję, dwie imprezy z rzędu to za dużo, jeszcze wcześnie rano zadzwonił telefon Ale powiem Wam, że jakby tych imprez było więcej to bym szybciej schudła bo prawie nic nie jem
Stary 2009-11-16, 10:17   #3469
topcia06
Rozeznanie

GG do topcia06

cześć jeszcze nie zdążyłam prześledzić zaległości w wiadomościach, bo nie było mnie tu od września. Dużo się u mnie pozmieniało i jeszcze więcej się dzieje... W każdym razie, dzisiaj rano moja waga pokazała 67,5kg. A to oznacza, że od matury schudłam 7,5 kg Jeszcze drugie tyle przede mną.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 15:57   #3470
Navien
Wtajemniczenie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15307979]Mnie też chyba będą musieli opowiedzieć co było na imprezie dziś ledwo żyję, dwie imprezy z rzędu to za dużo, jeszcze wcześnie rano zadzwonił telefon Ale powiem Wam, że jakby tych imprez było więcej to bym szybciej schudła bo prawie nic nie jem[/QUOTE]
ja też ostatnio nic jem. Dziś wstałam o 4 do pracy! wróciłam chwilkę temu, ledwo żyję, a później znowu wychodzę. Ogólnie zapieprz maksymalny, więc nie mam czasu na jedzenie!
I ja też imprezowo będę miała w tym tygodniu

Cytat:
Napisane przez topcia06 Pokaż wiadomość
cześć jeszcze nie zdążyłam prześledzić zaległości w wiadomościach, bo nie było mnie tu od września. Dużo się u mnie pozmieniało i jeszcze więcej się dzieje... W każdym razie, dzisiaj rano moja waga pokazała 67,5kg. A to oznacza, że od matury schudłam 7,5 kg Jeszcze drugie tyle przede mną.
Topciu, nareszcie jesteś! Oj kochana, 7,5 kg mniej?! Na miłość boską, to cudownie!! Ważysz tyle co ja! Ej, dziewczyno, mega gratulacje! Dawaj foty!
Stary 2009-11-17, 16:53   #3471
Corny
Rozeznanie

Przyznam, że też ostatnio ze mnie niejadek, co mnie dziwi, bo zazwyczaj o tej porze roku już zajadałam wszystko
Topciu gratulacje! I co się działo z Tobą przez ten czas?!
Stary 2009-11-17, 17:44   #3472
topcia06
Rozeznanie

GG do topcia06

Zdjęć nie mam.. Aparatu też nie, bo od kwietnia mam nie po drodze żeby go zanieść do naprawy
A co się ze mną działo? Cuda... Otóż, poszłam na studia do Warszawy, na których wytrzymałam dwa dni. Potem wróciłam na studia do swojego rodzinnego miasta, a teraz po mału zaczynam zaliczać niektóre przedmioty, żeby od lutego przenieść się na studia do Olsztyna.
W ogóle studiuję pielęgniarstwo, przed którym zawsze uciekałam. I co ciekawsze - BARDZO mi się podoba. Już wiem, że to jest to, co w życiu chcę robić.
A chudnę chyba z miłości Pamiętacie jak Wam pisałam w wakacje o tym znajomym? No cóż... hm... jesteśmy parą. Mniej - więcej od września czy sierpnia. I właśnie od sierpnia straciłam 5 kg, więc tak ok. po 1 kg na każdy miesiąc. Cieszę się, że ta waga leci w takim a nie innym tempie, bo jest większa szansa na to, że już nigdy do mnie nie powróci. W każdym razie nie zamierzam już ważyć 70 kg. Zamierzam za to do wakacji ważyć te wymarzone 60. Albo jeszcze mniej, jeśli się da!
Stary 2009-11-17, 20:56   #3473
Corny
Rozeznanie

a czemu tylko dwa dni? naprawdę było aż tak źle/trudno? ale w sumie, skoro jesteś zadowolona z pięlęgniarstwa, to oczywiście świetnie. i w ogóle cieszę się, że tak dobrze Ci się układa, zwłaszcza z Twoim loversem

i dobrze, że wróciłaś, mam nadzieję, że Nam znowu nie znikniesz tak bez słowa!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 17:13   #3474
topcia06
Rozeznanie

GG do topcia06

Cytat:
a czemu tylko dwa dni? naprawdę było aż tak źle/trudno? ale w sumie, skoro jesteś zadowolona z pięlęgniarstwa, to oczywiście świetnie.
Nie wiem czy powinnam pisać prawdę, bo wiem, że kilka z Was jest albo z Warszawy, albo z bliskich jej okolic... Trudno nie było. Było koszmarnie! To miasto jest dla mnie przerażające, a jego mieszkańcy zachowują się jak zombie! W dodatku ludzie na moim kierunku byli potworni. Nawet nie było z kim zagadać, wszyscy przekonani o swej wyższości i zadufani w sobie. A wykładowcy jeszcze gorzej... Wpajali nam już od pierwszego wykładu, że Warszawski Uniwersytet Medyczny to najcudowniejsza szkoła we wszechświecie. To wszystko razem mnie po prostu przerosło...
Stary 2009-11-18, 18:03   #3475
Corny
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez topcia06 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy powinnam pisać prawdę, bo wiem, że kilka z Was jest albo z Warszawy, albo z bliskich jej okolic... Trudno nie było. Było koszmarnie! To miasto jest dla mnie przerażające, a jego mieszkańcy zachowują się jak zombie! W dodatku ludzie na moim kierunku byli potworni. Nawet nie było z kim zagadać, wszyscy przekonani o swej wyższości i zadufani w sobie. A wykładowcy jeszcze gorzej... Wpajali nam już od pierwszego wykładu, że Warszawski Uniwersytet Medyczny to najcudowniejsza szkoła we wszechświecie. To wszystko razem mnie po prostu przerosło...
hm, w sumie to mi to tam nic nie robi, że masz takie zdanie, ale dziwi mnie, że wyrobiłaś je sobie po dwóch dniach mi też w LO najpierw wszyscy wydawali się niefajni, ale potem okazało się, że to sa spoko ludzie! mam nadzieję, że nie będziesz żałować...

co do nauki, to mam dwa zagrożenia oczywiście z matmy, ale takie łatwe raczej do wyciągnięcia, bo muszę poprawić jedną klasówkę i dostawać do końca semstru 2 przynajmniej (dobra, to jednak nie takie proste), ale drugie? hahah nie uwierzycie! z wfu! aż mi wstyd, ale po prostu u nas wfiści są porąbani i jak masz 4h nieobecne (nawet jak nie było cię w szkole) to już jesteś nieklasyfikowany czy tam masz ocenę niżej, nie wiem sami g* z siebie dają, a spodziewają się, że zmuszą ludzi do chodzenia na wf grrr tzn akurat mnie nie trzeba zmuszać, ale po prostu często go mamy na pierwszej godzinie i ja nie zdążam albo się spóźniam, a oni nie zanaczają obecności. ale się wkurzyłam!

+ nie wiem, czy zwracacie uwage na mój podpis, ale schudłam kolejne pół cm w talii i biodrach i to tylko nie jedząc słodyczy i fast foodów!

Edytowane przez Corny
Czas edycji: 2009-11-18 o 18:04
Corny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 15:36   #3476
Navien
Wtajemniczenie

A więc, Topciu ma kochana, super, że się do nas odzywasz szkoda, że nie wytrzymywałaś na WUMie, bo kurcze, to tylko dwa dni! Na bank by się później wszystko zmieniło! Ja po swoich pierwszych dniach to miałam takiego stresa, czułam, że wszyscy są ode mnie lepsi etc. A się okazało, że jest zupełnie inaczej! Przywykłabyś do Warszawy, bo jest naprawdę cudowna. Ja ją kocham i najchętniej przeprowadziłabym się do niej już teraz.

Ale nic, skoro postanowiłaś tak, a nie inaczej, to życzę Ci, żeby Ci się ułożyło lepiej w Olsztynie

Corny - brawo za chudnięcie ja też chudnę! I jestem mega szęśliwa!
Praca boska, ludzie cudowni, studia, etc etc dziś impreza, tak więc w domu bywam tylko na noce, a często i nie to
A i coś się zaczyna zmieniać u mnie... Tak trochę sercowo Ale zobaczymy co z tego wyjdzie, heh

Lecę się szykować laseczki moje piękne, piszcie dużo a ja postaram się jutro poczytać Was trochę
Stary 2009-11-19, 22:32   #3477
Corny
Rozeznanie

Navien Ty szalona imprezowiczko! w sumie kurcze, jutro piątek, też bym poszła na impreze, ale nie chce mi się wydawać kasy zresztą nie lubię klubów, a wszyscy moi znajomi idą do klubu oczywiście... bleh. za to może kupię sobie w końcu jakieś oleje do włosów i popracuję nad moimi loczkami (pewnie jak zwykle to przejem)
Topciu a Olsztyn jak Ci się podoba? tzn. jeśli chodzi o ludzi itp, niekoniecznie o sam kierunek...
Stary 2009-11-20, 13:03   #3478
Navien
Wtajemniczenie

Cytat:
Navien Ty szalona imprezowiczko! w sumie kurcze, jutro piątek, też bym poszła na impreze, ale nie chce mi się wydawać kasy zresztą nie lubię klubów, a wszyscy moi znajomi idą do klubu oczywiście... bleh. za to może kupię sobie w końcu jakieś oleje do włosów i popracuję nad moimi loczkami (pewnie jak zwykle to przejem)
ja ostatnio naprawdę bywam w domu czasami tylko. Dzielę życie pomiędzy studia/pracę/przyjaciół/imprezy. Na sen zostaje mi 4h na dobę i tyle naprawdę tylko śpię haha

A imprezy są kosztowne, to fakt. Mi też szkoda kasy. Odkąd zarabiam to już w ogóle, ciężko mi się wydaje każdą złotówkę, bo wiem jak trudno przyszło mi ją zarobić! To jest straszne, ale uczy przynajmniej szacunku do pieniądza

Od rana biegam i jeżdżę, za chwilę znowu wylatuję, wrócę jutro

Dieta u mnie ok. A właściwie to ja nic nie jem. Kompletnie nic. Potrafię zjeść śniadanie i na tym koniec. Żyję szczęściem, euforią i dziwnym stanem, który mnie dopadł! Aaaaa! Zauroczenie jest naprawdę złe! hah

EDIT: Powiem tylko, że wczoraj bawiłam się bosko! A dziś weszłam na wagę i jest już 66,5 kg! To jakieś czyste szaleństwo! Schudłam 3kg w ciągu jakiś 2-3tygodni! Musiałam Wam to napisać, bo jestem mega szczęśliwa

Edytowane przez Navien
Czas edycji: 2009-11-21 o 10:27
Navien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 16:18   #3479
Navien
Wtajemniczenie

a co tu tak cicho laseczki? Piszcie coś, bo ja jutro pracuję i pewnie dopiero w pon wieczorem najwcześniej się odezwę. Jutro kolejna impreza muszę się teraz zrelaksować na tą okazję hehe
Stary 2009-11-21, 17:31   #3480
Konto usunięte

Mówiłam Wam, że od poniedziałku razem ze mna w pokoju beda praktykanci? biedni Ci chłopcy, bedzie "przynieś, zanies, idz tam, idz tu"

Aaaa i umowę mi przedłużyli do końca roku czułam, że tak będzie

Topciu super, ze wrociłaś

Navien I kill you ale gratuluje tych kg na minusie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości