|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() ![]() No nie, od czasu do czasu się gdzieś po drodze mijaliśmy i nic wiecej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A większość facetow to taka jest, zaliczyc i zostawic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3452 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15178662]Bardzo fajne uczucie, te wlasnie motylki w brzuchu, to wyczekiwanie kiedy sie spotkacie itp
![]() ![]() A ja chyba jestem ![]() ![]() ![]() A większość facetow to taka jest, zaliczyc i zostawic ![]() uch, samotne urodziny? Grunt, że są przyjaciele, oni kochają nas mimo wszystko ![]() Be faceci, be! Złe chłopy i już ![]() Ok, girls, w czwartek idę pierwszy dzień do pracy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3453 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3454 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15178901]Solenizant ma kolegów to bedzie się z kim bawić
![]() To czekamy na relacje jak było ![]() ![]() ach, to będziesz miała się z kim bawić ![]() ![]() Za granicę do pracy? Eee, mi dobrze tutaj ![]() ![]() A relację zdam na pewno, ale wrócę do domu dopiero koło 22, bo mam na późniejszą zmianę ![]()
![]() |
![]() |
#3455 |
Rozeznanie
|
no ja przed chwilą wróciłam do domu, bo byłam na zakupach po kreacje na moje urodziny
![]() ![]() ![]() jezu, ale pewnie będe miała @ ![]() i dzisiejszy sukces to to, że na uczczenie zakupów już chciałam zjeść drożdżówkę lub lila stars, ale w ostatniej chwili je odłożyłam i wypiłyśmy z koleżanką wielką butlę pysia ![]() i cicho, żadna z Was nie jest na pewno żadną zimną suką, po prostu czekacie na Tego Jedynego ![]()
![]() |
#3456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że nie jesteśmy zimne suki! Jesteśmy szalone, cudowne, piękne i w ogóle w ogóle ![]() Mam maraton za tydzień! Praca, uczelnia, uczelnia, praca, impreza, impreza, praca. Mój tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() taaak się cieszę, że idę do pracy w końcu! Ach i och ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz pracę w niedziele ![]()
![]() |
![]() |
#3458 |
Wtajemniczenie
|
no 53 kcal, ale duża butla ma na pewno z litr, więc 530kcal
![]() Załóż swoją nową piękną kreację i zdjęcie nam pokaż ![]() Ja pracuję na 1/2 etatu, ale zaznaczyłam w grafiku, że mam wolne czwartki od południa, całe piątki, soboty, niedziele i poniedziałki. Więc mogą mnie wpisać kiedykolwiek ![]() ![]() EDIT: weszłam dziś na wagę rano i co zobaczyłam? 66,2kg... Schudłam kolejny kilogram... W sumie się chyba cieszę ![]() A to wszystko przez to, że teraz wstaję rano i jem zazwyczaj na śniadanie jakąś kanapkę, a później praktycznie nic! Jestem poza domem średnio do godziny 20, więc na mieście zjadam ukochane sushi, które nie ma przecież jakiejś ogromnej ilości kalorii i w domu już nic a nic nie jem. Teraz dojdzie mi praca, będę na nogach stała po 9h dziennie, więc liczę szczerze na to, że jeszcze z 6kg schudnę ![]() Dziewczyny, a jak Wasze dietowanie?
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-11-11 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3459 |
Rozeznanie
|
no ale wypiłam pół tej butli! kurde Navien zanieczyszczasz mój sukces!
dzisiaj moja dieta to wielka klapa, bo przyszli goście, więc na stole słodycze. specjalnie zrobiłam galaretkę by nie patrzeć na ciastka, ale pierwszy dzień @ zrobił swoje i zjadłam pełno ciasteczek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś na nogach od 7. Śniadanie: kanapka z serem żółtym II śn: kanapka na ciepło ![]() O: Kanapka ![]() K: śledzik i trochę ziemniaczków Do tego uczelnia i praca cały dzień. Zapieprz na maksa! Nie mam siły pisać nic więcej, ale w pracy ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3461 |
Konto usunięte
|
Navien chudnij tak nadal, a nie gadam z Tobą
![]() Bawcie się dobrze dziewcznki, ja dziś na tą nieszczęsną 18stke ide - sama ![]() Corny wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3462 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15272732]Navien chudnij tak nadal, a nie gadam z Tobą
![]() Bawcie się dobrze dziewcznki, ja dziś na tą nieszczęsną 18stke ide - sama ![]() Corny wszystkiego najlepszego ![]() ja Ci zaraz dam, że nie będziesz tu ze mną gadać! hah ![]() mam wolny weekend! Ale odeśpię ![]() I nie martw się, że idziesz sama! Może tam kogoś poznasz? ![]() ![]() Ojej, Corny, dziś urodzinki Twoje kochana? Sto lat, sto lat! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3463 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny!!
![]() Oczywiście nie udało się mi utrzymać w ryzach, chociaż impreza się jeszcze nie zaczęła, ale dostałam czekoladki od babci i stwierdziłam, że w urodziny nie będę się przejmować dietą! Ale dowiedziałam się przed chwilą, że ten cudowny chłopak nie przychodzi ![]() ![]()
![]() |
#3464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję kochana, że bawisz się cudownie! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3465 |
Rozeznanie
|
O jezu, ratunku, co to była za impreza!
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Wtajemniczenie
|
hahaha, gratulację Corny!!
![]() ![]() i nie martw się, mi też zawsze imprezę opowiadają dopiero następnego dnia, hahaha ![]() ale hola hola! ja tu zaraz 21 skończę! A Ty jeszcze taka niepełnoletnia! ![]() Więc udawajmy, że to było piccolo, haha ![]() jutro do pracy na 6.30. Och i ach. Ciekawe jak wstanę po 4 ![]()
![]() |
![]() |
#3468 |
Konto usunięte
|
Mnie też chyba będą musieli opowiedzieć co było na imprezie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() ![]()
![]() |
#3470 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15307979]Mnie też chyba będą musieli opowiedzieć co było na imprezie
![]() ![]() ![]() ![]() ja też ostatnio nic jem. Dziś wstałam o 4 do pracy! wróciłam chwilkę temu, ledwo żyję, a później znowu wychodzę. Ogólnie zapieprz maksymalny, więc nie mam czasu na jedzenie! I ja też imprezowo będę miała w tym tygodniu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
Rozeznanie
|
Przyznam, że też ostatnio ze mnie niejadek, co mnie dziwi, bo zazwyczaj o tej porze roku już zajadałam wszystko
![]() Topciu gratulacje! I co się działo z Tobą przez ten czas?!
![]() |
#3472 |
Rozeznanie
|
Zdjęć nie mam.. Aparatu też nie, bo od kwietnia mam nie po drodze żeby go zanieść do naprawy
![]() A co się ze mną działo? Cuda... Otóż, poszłam na studia do Warszawy, na których wytrzymałam dwa dni. Potem wróciłam na studia do swojego rodzinnego miasta, a teraz po mału zaczynam zaliczać niektóre przedmioty, żeby od lutego przenieść się na studia do Olsztyna. W ogóle studiuję pielęgniarstwo, przed którym zawsze uciekałam. I co ciekawsze - BARDZO mi się podoba. Już wiem, że to jest to, co w życiu chcę robić. A chudnę chyba z miłości ![]()
![]() |
#3473 |
Rozeznanie
|
a czemu tylko dwa dni? naprawdę było aż tak źle/trudno? ale w sumie, skoro jesteś zadowolona z pięlęgniarstwa, to oczywiście świetnie. i w ogóle cieszę się, że tak dobrze Ci się układa, zwłaszcza z Twoim loversem
![]() i dobrze, że wróciłaś, mam nadzieję, że Nam znowu nie znikniesz tak bez słowa! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy powinnam pisać prawdę, bo wiem, że kilka z Was jest albo z Warszawy, albo z bliskich jej okolic... Trudno nie było. Było koszmarnie! To miasto jest dla mnie przerażające, a jego mieszkańcy zachowują się jak zombie! W dodatku ludzie na moim kierunku byli potworni. Nawet nie było z kim zagadać, wszyscy przekonani o swej wyższości i zadufani w sobie. A wykładowcy jeszcze gorzej... Wpajali nam już od pierwszego wykładu, że Warszawski Uniwersytet Medyczny to najcudowniejsza szkoła we wszechświecie. To wszystko razem mnie po prostu przerosło...
![]() |
#3475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do nauki, to mam dwa zagrożenia ![]() ![]() ![]() + nie wiem, czy zwracacie uwage na mój podpis, ale schudłam kolejne pół cm w talii i biodrach ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-11-18 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3476 |
Wtajemniczenie
|
A więc, Topciu ma kochana, super, że się do nas odzywasz
![]() Ale nic, skoro postanowiłaś tak, a nie inaczej, to życzę Ci, żeby Ci się ułożyło lepiej w Olsztynie ![]() Corny - brawo za chudnięcie ![]() ![]() Praca boska, ludzie cudowni, studia, etc etc ![]() ![]() A i coś się zaczyna zmieniać u mnie... Tak trochę sercowo ![]() ![]() Lecę się szykować laseczki moje piękne, piszcie dużo a ja postaram się jutro poczytać Was trochę ![]()
![]() |
![]() |
#3477 |
Rozeznanie
|
Navien Ty szalona imprezowiczko! w sumie kurcze, jutro piątek, też bym poszła na impreze, ale nie chce mi się wydawać kasy
![]() ![]() Topciu a Olsztyn jak Ci się podoba? tzn. jeśli chodzi o ludzi itp, niekoniecznie o sam kierunek...
![]() |
#3478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A imprezy są kosztowne, to fakt. Mi też szkoda kasy. Odkąd zarabiam to już w ogóle, ciężko mi się wydaje każdą złotówkę, bo wiem jak trudno przyszło mi ją zarobić! To jest straszne, ale uczy przynajmniej szacunku do pieniądza ![]() Od rana biegam i jeżdżę, za chwilę znowu wylatuję, wrócę jutro ![]() Dieta u mnie ok. A właściwie to ja nic nie jem. Kompletnie nic. Potrafię zjeść śniadanie i na tym koniec. Żyję szczęściem, euforią i dziwnym stanem, który mnie dopadł! Aaaaa! Zauroczenie jest naprawdę złe! hah ![]() EDIT: Powiem tylko, że wczoraj bawiłam się bosko! A dziś weszłam na wagę i jest już 66,5 kg! To jakieś czyste szaleństwo! Schudłam 3kg w ciągu jakiś 2-3tygodni! Musiałam Wam to napisać, bo jestem mega szczęśliwa ![]()
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-11-21 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
Wtajemniczenie
|
a co tu tak cicho laseczki? Piszcie coś, bo ja jutro pracuję i pewnie dopiero w pon wieczorem najwcześniej się odezwę. Jutro kolejna impreza
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3480 |
Konto usunięte
|
Mówiłam Wam, że od poniedziałku razem ze mna w pokoju beda praktykanci?
![]() ![]() Aaaa i umowę mi przedłużyli do końca roku ![]() ![]() Topciu super, ze wrociłaś ![]() Navien I kill you ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.