|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Rozeznanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Widze pełna synchronizacja co do okresu, ja tez dzisiaj dołaczyłam
![]() ![]()
#3452 |
kobieta za ladą
|
hejka
nie wiem czy dam rade puzniej wejśc więc wchodze teraz i chciałam prosić o trzymanie za nas jutro kciukasów za podróż a zwłaszcza za Juleńkę ![]() dziewczyny nie będzie mnie do 2-3 lipca mam nadzieje ze do tego czasu o mnie niezapomnicie ![]() do zobaczenia w lipcu kochane pa!!! ![]() ![]()
#3453 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny...chłopaki i młoda szlaleją...Kuba ma nowego guza ,a Miłek fika i bryka więc nie wiem skąd u niego w nocy taka gorączka...@ mnie rozwala...i to boleśnie..no i chcę już bez pampków śmigać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- dudi jedź wypoczywaj i śmigaj szybciorem do nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zadomowienie
|
hello girl
![]() ![]() u nas dupna pogoda,pada zimno i wogole,nic tylko se w łeb strzelić. Zuzia nie spała nic w dzień,nie wiem co jej sie ostatnio odwidziało,teraz Tż pojechał z nią na przejażdrz(?)kę samochodem,może przytnie komara ![]() Kupiłam dziś matę bambusową i osłoniłam 2 balkony,bo już kurna mam dośc ciekawskich mord z akademika,teraz mam wsio zasłonięte ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Dudigirl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Wtajemniczenie
|
Gościów mam pełen dom dlatego dopiero jutro zajrzę...do jutra babole
![]() PS. Kinia wścibskie zaglądają by podpatrzeć ten Twój ognisty seksior ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zadomowienie
|
Anetko toz juz wiem czemu cie nie ma
![]()
#3457 |
Zadomowienie
|
cześć i czołem
![]() uuuuu,piewsza jestem ![]() u nas spokojna noc z pobudką o 8.30 także jestem w miare wyspana,Tż ma dziś ekzamin zaległy z biometerologii ![]() Pogoda pod psem,kotem i wszystkim możliwym ![]() ja kcem slońca Teraz czekam na drzemke smoka i pójde chałupe ogarnąć. Miłego dnia babeczki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 |
Raczkowanie
|
Witam Mamuski
![]() Powrocilam do zywych po tym wszystkim co sie u mnie dzialo. Zona mojego brata stwierdzila po 4 latach ze sie zakochala i sie rozwodzi tylkos zkoda malej Gosi i Brata ktory strasznie przezywa rozlake z corka ![]() ![]() ![]()
#3459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Raczkowanie
|
No wlasnie dobrze, ja jestem osoba obiektywna i ona na prawede miala za***oistego faceta zrobil dla niej wszytsko jak sie spotykali to dawal pieniazki na anty. a on te pieniazki do kieszeni i zaszal w ciaze, wiec on jako odpowiedzialny Tata postanowil zalozyc rodzine. placil za wszystko dawal na wszytsko poprpstu za dobrze miala...
![]()
#3461 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() ![]() Dzieciaki już w drodze na Trójmiasto..a tam mają długo i mocno machać dla Eweliny(przykazałam ![]() ![]() Gabi szczęka mi opadła...i nie umiem zebrać ![]() Kinia też potrzymam kciukaski...podobno szczęście innym przynoszę ![]() ![]() Gości ciąg dalszy tak więc słabo teraz z zerkaniem na wizaż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3463 |
Zadomowienie
|
No Gabisiu to widzisz jedna ma dobrze to jej za dobrze itd, wspolczucia dla brata,
Anetko kochana to jak by cos wypluc to to ty wiesz ja zawsze moge podskoczyc do maluchow albo odebrac albo cos w razie potrzeby i odmacham oczywiscie ze tak ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Aha mialo byc inaczej, Czesc dziewczyny przepraszam ze nei bylo mnie w weekend ale jak mnie tyle nie ma z mala to nie chce zadnej chwili stracic no a wieczorkiem w sobote lecielismy do znajomych no i wrocilismy dopiero o 4 jak sie juz jasno robilo, a w nidziele to mialam kaca kilometrowego i bylam nie przytomna i nie mialam sily wiecej niz tyle co musze dziecku poswiecic (ale bawilam sie dobrze nagadalam i nasmialam). Milego dnia bo u mnie pogoda do kitu, ani cieplo ani slonecznie ![]()
#3464 |
Rozeznanie
|
Cześć babeczki!Melduję się i ja...Ale nic dobrego nie powiem,bo pogoda mnie zabiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zadomowienie
|
Halo kochane,
jestem juz w domciu, zjadlam obiad ktorego jesc nie powinnam bo byla to zupa z miesem i z kartoflami ale byla taka apetyczna wiec zjadlam ale za to wieczorem juz tylko same pomidorki. no i mam niespodzianke, pytalam was o foteliki i moj problem sam sie rozwiazal bo nie bede kupowac nowego. W przedpokoju stoi u mnie juz fotelik chicco troche starego typu uzywany i troche brudny ale jest nie uszkodzony ![]() ![]() Tesciowa dostala od znajomych co go trzymali w piwnicy , bo maja duzy dom (ich cora ma juz 8 lat). No wiec dzisiaj lubie moja tesciowa ![]() a my dzisiaj z ZUza same do wieczora ![]()
#3466 |
Rozeznanie
|
Co z wami?????????????????Też pogoda??????????????????? ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zadomowienie
|
jestem,ale za chwile spadam kąpać malą
![]() dodałam kilka zdjec Zuzy do albumu,kto chce może luknąć. bede coś koło 19.30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
BAN stały
|
Hej
![]() Dudi milej podrozy, oby Julcia zniosla ja dobrze i milego urlopu. Bedziemy tesknic ![]() Musze sie wam pochwalic ![]() ![]() ![]() P.S. Kupilam sobie, dzis mnostwo ciuchow nowych, buty, zabawki do basenu dla malej, pileczki, stateczek itp. i kolo ratunkowe z "Barbie" i humor mam wysmienity, mimo brzydkiej pogody ![]() No a Milenka na weekendzie otrzymala rozowa zjezdzalnie na ogrodek, narazie stoi u rodzicow bo my nie posiadamy ogrodu ![]() ![]() ![]() ![]() Ide Milenke nakarmic. Bede wieczorkiem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Kinia lece ogladac zdjecia (zaraz jak nakarmie Milenke) i zaraz sama dodam do albumu kilka z weekendu i zabawy Milenki na ogrodku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aga pochwal zakupami,bo ja mam narazie odwyk,tylko opyle wsio na allegro i może załapie na wyprzedaże jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aha i jeszcze mini krzeselko dla malej do stolika Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-22 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
no mala po kapieli i jedzonku lezy w lozeczku i juz powoli zasypia, a ja zaraz bede miec wolny wieczor
![]() Aga no super zakupki zazdroszcze troszke ale w pozytywnym znaczeniu ![]() ![]() a no i napawaj sie mila chwila z tz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Kinga ZUza przesliczna ![]()
#3472 |
BAN stały
|
Dodalam zdjecia z weekendu KLIK
KINGA Zuzia przesliczna, jaka ona slodziutka, ma fajne rysy twarzy, odrazu widac ze todziewczynka. Moja dlugo mylili z chlopcem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Zadomowienie
|
dzieczynyn dziekuje w imieniu Księżnej
![]() Aguś milenka taka fajniutka,śmieszek chyba z niej i te kucyki....marzenie ![]() ja już jestem,dzidziol spi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zadomowienie
|
no ja też ,mam cichą nadzieje że dopiero rano obudzi,bo w zeszłym tygodniu miała 2 noce co na jedzenie ok.4 budziła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Wtajemniczenie
|
..ja tylko na chwilkę...dojechali szczęśliwie i mówią że super...no się dowiedziałam
![]() ![]() wazne że cało i bezpiecznie a tak to miałam duszę na ramieniu....uf..... Aga to się pięknie obkupiłaś ![]() ![]() Kinia Zuza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Rozeznanie
|
No anetko to kamień z serca ci pewnie spadł...
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Kinga,Aga-córy pierwsza klasa! ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Chyba dzisiaj sobie nie pogadam... ![]() smutno mi ![]() idę więc spać... dobranoc... |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Rozeznanie
|
oj kobiety jakas jestem zdolowana wiec nic nie bede gadac
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.