Technik farmacji -warto? - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 15:45   #3451
palulanka
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Technik farmacji -warto?

A czy jesli obwiodło się kółkiem ale nie podpisalo ze to brudnopis, to sprawdza to czy odejma pkt za estetyke?
palulanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 16:37   #3452
kasiek523
Przyczajenie

Dot.: Technik farmacji -warto?

koszmar z tym egzaminę......mam tylko nadzieje,ze klucz bedzie nieco inny niż ten ze standaryzacji. mam nadzieje że zrobią klucz z kilkoma możliwościami odnośnie tabletek. co o tym myślicie?
kasiek523 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:57   #3453
belladonnaXww
Przyczajenie

a ja mam cichą nadzieję ze unieważnia ten egzamin, ale skoro uczylismy sie przez 2 lata sumiennie to chyba nie powinnismy miec problemu aby jeszcze raz napisac egzamin, a przeciek byl niewątpliwie. my juz chyba nie mamy nic do powiedzenia w tej sprawie to juz CKE zadecyduje czy egzamin powtórzyc czy tez nie!!!mam tylko nadzieję ze w miarę szybko nas poinformują o podjętej decyzji.
belladonnaXww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:10   #3454
czaaarrrnaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belladonnaXww Pokaż wiadomość
a ja mam cichą nadzieję ze unieważnia ten egzamin, ale skoro uczylismy sie przez 2 lata sumiennie to chyba nie powinnismy miec problemu aby jeszcze raz napisac egzamin, a przeciek byl niewątpliwie. my juz chyba nie mamy nic do powiedzenia w tej sprawie to juz CKE zadecyduje czy egzamin powtórzyc czy tez nie!!!mam tylko nadzieję ze w miarę szybko nas poinformują o podjętej decyzji.

nie wiem z jakiej paki mają unieważnić egzamin... Mieliśmy podobną receptę, i co z tego ? na 100% nikt nie wiedział, że ta recepta będzie. Każdą receptę inną trzeba by było zrobić, a kto domaga się unieważnienia?
Tym, którym nie poszło!!!!
czaaarrrnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:18   #3455
olkaq
Raczkowanie

Cytat:
Oj dziewczyno do nauki sie wez ,a nie kombinuj teraz..
Przeciek by byl gdyby pojawila sie IDENTYCZNA recepta (jesli nie znasz slowa identyczna odsylam do encyklopedii)
skoro uczylas sie sumiennie z pewnoscia zdalas egzamin swietnie i nie powinnno Ci zalezec na uniewaznieniu.
olkaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:23   #3456
kasiek523
Przyczajenie

a ja coś czuję ze bedziemy pisac jeszcze raz. tak zrobili kiedyś z maturą
Stary 2011-06-20, 18:25   #3457
olkaq
Raczkowanie

Artykul tez jest smieszny poniewaz nie mielismy zrobic 11 czopkow tylko 12, wzorow nie musielismy miec w jednym paluszku, bo byly jak byk napisane wszystkie wzory. Jedna substancja byla z wykazu B, nie bylo interakcji. Ta Malgorzata z artykulu chyba inny egzamin pisala.. w ogole ten artykul mi smierdzi ściema.
Wyluzujcie ,bo zadnego przecieku nie bylo nikt nic na 100%nie wiedzial, a ze ktos napisal PODOBNA recepte -bo z pewnoscia nie taka sama (ktos napisal,ze dziecko 1 rok , a dziecko mialo 13 lat i nie bylo czopek 3 razy dziennie tylko 1 raz dziennie nie czesciej niz 3 czopki na dobe-a to juz jest zupelnie inna recepta, inne wyniki..)
to czysty przypadek
i nie panikujcie bo nie ma powodu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 18:26   #3458
kasiek523
Przyczajenie

ja trochę panikuję bo wziełam 3 tabletki 10mg ,nie wpadłam na to ze w kluczu mogło być wzięcie najwyzszej dawki. myśle ze stres tak na mnie zadzialal. może zabraknąć mi 1-2 punkty....
Stary 2011-06-20, 18:29   #3459
miminka10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez palulanka Pokaż wiadomość
A czy jesli obwiodło się kółkiem ale nie podpisalo ze to brudnopis, to sprawdza to czy odejma pkt za estetyke?
Ja również się nad tym zastanawiam bo zrobiłam tak samo tylko ,że jeszcze dodatkowo przekreśliłam ale myślę ,że to jednoznaczne z brudnopisem
miminka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:34   #3460
belladonnaXww
Przyczajenie

oj chyba nie jestescie tak pewni swojej wiedzy skoro boicie sie powtarzac egzamin! no wcale sie nie dziewie , pewnie jestescie z jakiejs prywatnej szkółki i dlatego takie oburzenie!!! przekonamy sie wkrótce!!!

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

a gdzie sa wyniki z przedsiębioczośći????
belladonnaXww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:37   #3461
olkaq
Raczkowanie

Cytat:
oj chyba nie jestescie tak pewni swojej wiedzy skoro boicie sie powtarzac egzamin! no wcale sie nie dziewie , pewnie jestescie z jakiejs prywatnej szkółki i dlatego takie oburzenie!!! przekonamy sie wkrótce!!!

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Kogo Ty straszysz?
bedzie trzeba powtarzac to sie powtorzy choc nie ma najmniejszego powodu..
w du**e sa.
taka madra jestes to sobie znajdz
Zebys Ty na tym gorzej nie wyszla
tak walczysz o uniewaznienie,a okaze sie,ze poszlo Ci calkiem niezle i bedzie Ci lyso.
szkoda dyskusji.
bez odbioru
pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 18:44   #3462
miminka10
Raczkowanie

oj chyba nie jestescie tak pewna swojej wiedzy skoro boicie sie powtarzac egzamin! no wcale sie nie dziewie , pewnie jestescie z jakiejs prywatnej szkółki i dlatego takie oburzenie!!! przekonamy sie wkrótce!!!
Jak narazie to Ty chyba nie wierzysz w to,że Ci dobrze poszło skoro tak piłujesz temat "przecieku"i powtórnego poprawiania egzaminu.Nie martw się bo widzę,że będziesz miała okazję pisać go jeszcze raz jak Ci na tym tak bardzo zależy tyle ,że za rok he he.Ale nie martw się podrzucimy Ci tu jakiś przeciek w przyszłym roku więc zaglądaj tutaj i powodzeniaMi poszło za...biście i nie zamierzam pisać go jeszcze raz

Edytowane przez miminka10
Czas edycji: 2011-06-20 o 18:47
Stary 2011-06-20, 18:50   #3463
farma4755
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olkaq Pokaż wiadomość
Oj dziewczyno do nauki sie wez ,a nie kombinuj teraz..
Przeciek by byl gdyby pojawila sie IDENTYCZNA recepta (jesli nie znasz slowa identyczna odsylam do encyklopedii)
skoro uczylas sie sumiennie z pewnoscia zdalas egzamin swietnie i nie powinnno Ci zalezec na uniewaznieniu.
olkaq popieram Twoje zdanie na ten temat ...,masz kompletna racje .., ta niby "przeciekowa "recepta sporo odbiega od tej co mieliśmy na egzaminie zanim ktoś znow zaczniecie sie wypowiadac w tej kwestii niech popatrzy sobie dobrze jak wyglada to rzekome "przeciekostwo'".., po za tym przeczytajcie sobie ten artykuł ...ja mam wrazenie ze osoba ktora sie w nim wypowiadała mowiła kompletnie o innej recepcie niż ta co była na egzamine ..,

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez miminka10 Pokaż wiadomość
oj chyba nie jestescie tak pewna swojej wiedzy skoro boicie sie powtarzac egzamin! no wcale sie nie dziewie , pewnie jestescie z jakiejs prywatnej szkółki i dlatego takie oburzenie!!! przekonamy sie wkrótce!!!
Jak narazie to Ty chyba nie wierzysz w to,że Ci dobrze poszło skoro tak piłujesz temat "przecieku"i powtórnego poprawiania egzaminu.Nie martw się bo widzę,że będziesz miała okazję pisać go jeszcze raz jak Ci na tym tak bardzo zależy tyle ,że za rok he he.Ale nie martw się podrzucimy Ci tu jakiś przeciek w przyszłym roku więc zaglądaj tutaj i powodzeniaMi poszło za...biście i nie zamierzam pisać go jeszcze raz
muminka10 ..,U ARE THE BEST
farma4755 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:58   #3464
miminka10
Raczkowanie

Ja jestem z "prywatnej szkółki z Iławy"i bardzo chwalę tą szkołę i tamtejszych wykładowcówA Wy laseczki z jakich"prywatnych szkółek jesteście?Może w ten sposób nasza belladonna się ujawni skoro tak chwali szkołę dzięki której będzie musiała poprawiać egzamin.No ale może zrobiła to specjalnie bo już tęskni za swoją świetną szkoła???
Stary 2011-06-20, 18:58   #3465
farma4755
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek523 Pokaż wiadomość
ja trochę panikuję bo wziełam 3 tabletki 10mg ,nie wpadłam na to ze w kluczu mogło być wzięcie najwyzszej dawki. myśle ze stres tak na mnie zadzialal. może zabraknąć mi 1-2 punkty....
Kasiek523 nie martw sie bedzie dobrze ..,fakt powinno sie wziąśc tabletke o najwiekszej zawartosci substancji czynnej .., ja wziełam 2 te po 0.02 i z tego odważyłam mase na 1.5 tabl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 19:02   #3466
miminka10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez farma4755 Pokaż wiadomość
Kasiek523 nie martw sie bedzie dobrze ..,fakt powinno sie wziąśc tabletke o najwiekszej zawartosci substancji czynnej .., ja wziełam 2 te po 0.02 i z tego odważyłam mase na 1.5 tabl
Ja dokładnie tak samo zrobiłam jak Ty ale może będą brali inne możliwości wykonania.Z nimi nic nie wiadomo
Stary 2011-06-20, 19:09   #3467
olkaq
Raczkowanie

Laseczki kazdy wariant twziecia tabletek musza uznac bo jest poprawny
Jak ktos obliczyl encorton choc nie musial poprostu nie bedzie mial tego ocenianego nic wiecej
jezeli nie obliczalyscie z nadmiarem na 1 czopek to bedzie okej

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

i egzaminu tez nie uniewaznia ,bo co roku jest jakas plota o domniemiaym przecieku..
poprostu robia to ludzie,ktorzy maja problem ze soba-olac ich i tyle
w styczniu tez niby byl przeciek i mieli uniewaznic..
za rok tez pewnie bedzie przeciek takze spoko
gratuluje co niektorym bujnej wyobrazni..
zdradzcie co bierzcie,moze tez zaczne brac
Stary 2011-06-20, 19:11   #3468
miminka10
Raczkowanie

Tylko proszę Cię nie skumaj się z belladonna i nie bierz tego co ona.Bo 2 takie na tym forum to będzie ciężka atmosfera i będzie trzeba się odseparować na jakiś czas
Stary 2011-06-20, 19:12   #3469
farma4755
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miminka10 Pokaż wiadomość
Ja dokładnie tak samo zrobiłam jak Ty ale może będą brali inne możliwości wykonania.Z nimi nic nie wiadomo
Sluchajcie jak czytam te wszystkie posty ...,szczegolnie opisujace jak kto policzył tabletki dla Encortonu .., coż jedno można rzec..., ŻE WSZYSTKIE SPOSOBY SA DOBRE ..., JEŚLI TYLKO PROWADZĄ DO "RZYMU"
Stary 2011-06-20, 19:12   #3470
kasiek523
Przyczajenie

a ja myślę ze w kluczu bedzie tylko możliwość właśnie tych 2 tabl.20mg. podobnie wygląda klucz wrzucony wczesniej. na egzaminie do wyboru były 5mg i 10mg tebl a w kluczu ocenili tylko 10mg-te wyższe....zalamka....
Stary 2011-06-20, 19:15   #3471
olkaq
Raczkowanie

konsultowalam sie z moim wykladowca i powiedzial,ze beda wszystkie odpowiedzi brane pod uwage bo sa dobre!
i musza to uznac
ile szkol tyle sposobow liczenia takze spoko bo oszlaejemy
Stary 2011-06-20, 19:15   #3472
hita33
Raczkowanie

kasiek głowa do góry będzie dobrze tak jak ci kiedyś mówiłam kto wkońcu ma zdac jak nie my ha ha ,na moje możemy pisać ale zeby wyniki były zbliżone data co te pierwsze prawda
hita33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 19:18   #3473
farma4755
Raczkowanie

Cytat:
Laseczki kazdy wariant twziecia tabletek musza uznac bo jest poprawny
Jak ktos obliczyl encorton choc nie musial poprostu nie bedzie mial tego ocenianego nic wiecej
jezeli nie obliczalyscie z nadmiarem na 1 czopek to bedzie okej

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

i egzaminu tez nie uniewaznia ,bo co roku jest jakas plota o domniemiaym przecieku..
poprostu robia to ludzie,ktorzy maja problem ze soba-olac ich i tyle
w styczniu tez niby byl przeciek i mieli uniewaznic..
za rok tez pewnie bedzie przeciek takze spoko
gratuluje co niektorym bujnej wyobrazni..
olkaq znalazłaś już apteke na staż ?
Stary 2011-06-20, 19:19   #3474
olkaq
Raczkowanie

jeszcze nie,czekam na wyniki
Stary 2011-06-20, 19:20   #3475
miminka10
Raczkowanie

Będzie dobrze,musi być My już mamy kody ,żeby w sierpniu sprawdzić wyniki w necie Wy już też macie?
Stary 2011-06-20, 19:21   #3476
czaaarrrnaaa
Raczkowanie

Cytat:

Może i się uczymy w "prywatnej szkółce" jak to określiłaś bo ktoś np. pracuje. I to nie znaczy, że wiemy mniej. Nie ma to znaczenia gdy są dobrzy wykładowcy.
A Ty co do dziennej chodzisz i Ci nie poszło?
Przecież codziennie chodziłaś do szkoły to powinnaś się TYLE nauczyć, że ten egzamin nie sprawiłby najmniejszego problemu A tu LIPA? Heh zastanów się lepiej, bo praca w aptece na pewno NIE JEST dla zarozumiałych i bezczelnych osób- takich jak Ty.
czaaarrrnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 19:22   #3477
miminka10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czaaarrrnaaa Pokaż wiadomość
Może i się uczymy w "prywatnej szkółce" jak to określiłaś bo ktoś np. pracuje. I to nie znaczy, że wiemy mniej. Nie ma to znaczenia gdy są dobrzy wykładowcy.
A Ty co do dziennej chodzisz i Ci nie poszło?
Przecież codziennie chodziłaś do szkoły to powinnaś się TYLE nauczyć, że ten egzamin nie sprawiłby najmniejszego problemu A tu LIPA? Heh zastanów się lepiej, bo praca w aptece na pewno NIE JEST dla zarozumiałych i bezczelnych osób- takich jak Ty.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 19:22   #3478
farma4755
Raczkowanie

Cytat:
konsultowalam sie z moim wykladowca i powiedzial,ze beda wszystkie odpowiedzi brane pod uwage bo sa dobre!
i musza to uznac
ile szkol tyle sposobow liczenia takze spoko bo oszlaejemy
doładnie to samo powiedział nasz wykładowca od tplu ...,nie szalejmy tylko bierzmy sie za ..,apteczki .., przed nami staże do odrobienia
Stary 2011-06-20, 19:27   #3479
miminka10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez farma4755 Pokaż wiadomość
doładnie to samo powiedział nasz wykładowca od tplu ...,nie szalejmy tylko bierzmy sie za ..,apteczki .., przed nami staże do odrobienia
skąd jesteście i gdzie zamierzacie szukać stażu,w jakich aptekach?
Jest ktoś może z Grudziądza albo ktoś kto zamierza właśnie tu szukać stażu?

Edytowane przez miminka10
Czas edycji: 2011-06-20 o 19:28
Stary 2011-06-20, 19:28   #3480
farma4755
Raczkowanie

Cytat:
jeszcze nie,czekam na wyniki
olkaq nie czekaj na wyniki tylko zacznij teraz szukac .., po wakacjach jeszcze trudniej bedzie tak mi doradzili zeszłoroczni absolwenci ..,ja dziś zaczełam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości