|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Przyczajenie
|
![]()
A czy jesli obwiodło się kółkiem ale nie podpisalo ze to brudnopis, to sprawdza to czy odejma pkt za estetyke?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Przyczajenie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
koszmar z tym egzaminę......mam tylko nadzieje,ze klucz bedzie nieco inny niż ten ze standaryzacji. mam nadzieje że zrobią klucz z kilkoma możliwościami odnośnie tabletek. co o tym myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Przyczajenie
|
a ja mam cichą nadzieję ze unieważnia ten egzamin, ale skoro uczylismy sie przez 2 lata sumiennie to chyba nie powinnismy miec problemu aby jeszcze raz napisac egzamin, a przeciek byl niewątpliwie. my juz chyba nie mamy nic do powiedzenia w tej sprawie to juz CKE zadecyduje czy egzamin powtórzyc czy tez nie!!!mam tylko nadzieję ze w miarę szybko nas poinformują o podjętej decyzji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem z jakiej paki mają unieważnić egzamin... Mieliśmy podobną receptę, i co z tego ? na 100% nikt nie wiedział, że ta recepta będzie. Każdą receptę inną trzeba by było zrobić, a kto domaga się unieważnienia? Tym, którym nie poszło!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeciek by byl gdyby pojawila sie IDENTYCZNA recepta (jesli nie znasz slowa identyczna odsylam do encyklopedii) skoro uczylas sie sumiennie z pewnoscia zdalas egzamin swietnie i nie powinnno Ci zalezec na uniewaznieniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Przyczajenie
|
a ja coś czuję ze bedziemy pisac jeszcze raz. tak zrobili kiedyś z maturą
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Raczkowanie
|
Artykul tez jest smieszny poniewaz nie mielismy zrobic 11 czopkow tylko 12, wzorow nie musielismy miec w jednym paluszku, bo byly jak byk napisane wszystkie wzory. Jedna substancja byla z wykazu B, nie bylo interakcji. Ta Malgorzata z artykulu chyba inny egzamin pisala.. w ogole ten artykul mi smierdzi ściema.
Wyluzujcie ,bo zadnego przecieku nie bylo nikt nic na 100%nie wiedzial, a ze ktos napisal PODOBNA recepte -bo z pewnoscia nie taka sama (ktos napisal,ze dziecko 1 rok , a dziecko mialo 13 lat i nie bylo czopek 3 razy dziennie tylko 1 raz dziennie nie czesciej niz 3 czopki na dobe-a to juz jest zupelnie inna recepta, inne wyniki..) to czysty przypadek ![]() i nie panikujcie bo nie ma powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Przyczajenie
|
ja trochę panikuję bo wziełam 3 tabletki 10mg ,nie wpadłam na to ze w kluczu mogło być wzięcie najwyzszej dawki. myśle ze stres tak na mnie zadzialal. może zabraknąć mi 1-2 punkty....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Przyczajenie
|
oj chyba nie jestescie tak pewni swojej wiedzy skoro boicie sie powtarzac egzamin! no wcale sie nie dziewie , pewnie jestescie z jakiejs prywatnej szkółki i dlatego takie oburzenie!!! przekonamy sie wkrótce!!!
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- a gdzie sa wyniki z przedsiębioczośći???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bedzie trzeba powtarzac to sie powtorzy choc nie ma najmniejszego powodu.. w du**e sa. taka madra jestes to sobie znajdz ![]() Zebys Ty na tym gorzej nie wyszla ![]() tak walczysz o uniewaznienie,a okaze sie,ze poszlo Ci calkiem niezle i bedzie Ci lyso. szkoda dyskusji. bez odbioru ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Raczkowanie
|
oj chyba nie jestescie tak pewna swojej wiedzy skoro boicie sie powtarzac egzamin! no wcale sie nie dziewie , pewnie jestescie z jakiejs prywatnej szkółki i dlatego takie oburzenie!!! przekonamy sie wkrótce!!!
Jak narazie to Ty chyba nie wierzysz w to,że Ci dobrze poszło skoro tak piłujesz temat "przecieku"i powtórnego poprawiania egzaminu.Nie martw się bo widzę,że będziesz miała okazję pisać go jeszcze raz jak Ci na tym tak bardzo zależy tyle ,że za rok he he.Ale nie martw się podrzucimy Ci tu jakiś przeciek w przyszłym roku więc zaglądaj tutaj i powodzenia ![]() ![]() Edytowane przez miminka10 Czas edycji: 2011-06-20 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z "prywatnej szkółki z Iławy"i bardzo chwalę tą szkołę i tamtejszych wykładowców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
Ja dokładnie tak samo zrobiłam jak Ty ale może będą brali inne możliwości wykonania.Z nimi nic nie wiadomo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Raczkowanie
|
Laseczki kazdy wariant twziecia tabletek musza uznac bo jest poprawny
![]() Jak ktos obliczyl encorton choc nie musial poprostu nie bedzie mial tego ocenianego nic wiecej ![]() jezeli nie obliczalyscie z nadmiarem na 1 czopek to bedzie okej ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- i egzaminu tez nie uniewaznia ,bo co roku jest jakas plota o domniemiaym przecieku.. poprostu robia to ludzie,ktorzy maja problem ze soba-olac ich i tyle w styczniu tez niby byl przeciek i mieli uniewaznic.. za rok tez pewnie bedzie przeciek takze spoko ![]() gratuluje co niektorym bujnej wyobrazni.. zdradzcie co bierzcie,moze tez zaczne brac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
zdradzcie co bierzcie,moze tez zaczne brac
![]() Tylko proszę Cię nie skumaj się z belladonna i nie bierz tego co ona.Bo 2 takie na tym forum to będzie ciężka atmosfera i będzie trzeba się odseparować na jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Przyczajenie
|
a ja myślę ze w kluczu bedzie tylko możliwość właśnie tych 2 tabl.20mg. podobnie wygląda klucz wrzucony wczesniej. na egzaminie do wyboru były 5mg i 10mg tebl a w kluczu ocenili tylko 10mg-te wyższe....zalamka....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Raczkowanie
|
konsultowalam sie z moim wykladowca i powiedzial,ze beda wszystkie odpowiedzi brane pod uwage bo sa dobre!
i musza to uznac ![]() ile szkol tyle sposobow liczenia takze spoko bo oszlaejemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
kasiek głowa do góry będzie dobrze tak jak ci kiedyś mówiłam kto wkońcu ma zdac jak nie my ha ha ,na moje możemy pisać ale zeby wyniki były zbliżone data co te pierwsze prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Raczkowanie
|
jeszcze nie,czekam na wyniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
Będzie dobrze,musi być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może i się uczymy w "prywatnej szkółce" jak to określiłaś bo ktoś np. pracuje. I to nie znaczy, że wiemy mniej. Nie ma to znaczenia gdy są dobrzy wykładowcy. A Ty co do dziennej chodzisz i Ci nie poszło? Przecież codziennie chodziłaś do szkoły to powinnaś się TYLE nauczyć, że ten egzamin nie sprawiłby najmniejszego problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest ktoś może z Grudziądza albo ktoś kto zamierza właśnie tu szukać stażu? Edytowane przez miminka10 Czas edycji: 2011-06-20 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.