Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 19:28   #3451
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
no właśnie nie dużo. krew - na oznaczenie grupy i morfologię. a do tego mocz zwykły.

cos jeszcze powinno być?
Skromnie. I podstawowo.
Może nie chce Cię naciągać.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15070332]Myśmy seksili się w środku remontu, łącznie z tekstem "jakby teraz dziecko się zrobiło, będzie co opowiadać" [/QUOTE]
Ja raczej nie będę opowiadać... miesiąc wcześniej rozmawialiśmy o rozwodzie.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:30   #3452
kardashi
Zakorzenienie

Ee ja się seksiłam przed imprezą i się na nią spozniliśmy.. no a pozniej po..

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:33   #3453
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kropka, to chyba dobrze, że tak się skończyło? Mam nadzieję, że dalej tylko dobrze będzie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:46   #3454
margo80
Zakorzenienie

skromnie i podstawowo, ale czy nic ważnego nie pominął?

kiedy się robi glukozę?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:51   #3455
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ee ja się seksiłam przed imprezą i się na nią spozniliśmy.. no a pozniej po..

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15070873]Kropka, to chyba dobrze, że tak się skończyło? Mam nadzieję, że dalej tylko dobrze będzie [/QUOTE]
Chyba dobrze.
Mocno mnie widać przekonywał, że jednak nie.

Ja też mam nadzieję.

Cytat:
skromnie i podstawowo, ale czy nic ważnego nie pominął?

kiedy się robi glukozę?
To zależy od lekarza. Jeden każe robić wszystko, inny prawie nic.
Mnie zlecono HBs jeszcze, i odczyn Coombsa oraz cukier. To drugie zrobiłam dla spokoju, pierwszego nie musiałam, bo byłam szczepiona, ale że szczepi mnie mama to nie mam zaśw. więc zrobiłam, niech ma.

Glukozę niektórzy robią kilka razy, inni co miesiąc.

Ja bym robiła na Twoim miejscu, bo za duże ryzyko, jeśli coś.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-11-03 o 19:53
Stary 2009-11-03, 22:01   #3456
sparkly
Raczkowanie

Odebrałam dziś wyniki usg związane z pomiarami wykluczającymi syndrom Downa, jestem w grupie niskiego ryzyka, wynik to 1:1077
sparkly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:17   #3457
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Już po usg Ach wrażenia niesamowite, nie do opisania. od momentu wyjścia z gabinetu siedzę i wpatruję się w zdjęcie mojego szczęścia Jest o tydzień starsze niż wg @, z 15 maja termin przesunął się na 8.
Jak tż wróci to pochwalę się zdjęciem bo mi je zeskanuje
No wrażenia niesamowite.

Cytat:
Napisane przez sparkly Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś wyniki usg związane z pomiarami wykluczającymi syndrom Downa, jestem w grupie niskiego ryzyka, wynik to 1:1077
Super.
A moj maz właśnie pojechał specjalnie do sklepu kupić mi cytryny.Zaraz zrobie sobie herbatke z cytrynką i pare plasterków zjem z cukrem.Już nie wiem co mi może pomóc na te muły.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 06:44   #3458
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
super!

a dzisiaj proszę o "pozytywne wibracje" dzisiaj za mnie o 16.30

boszeeee... ale dzisiaj zimno....brrr....

PS. odebrałam wczoraj wyniki badania moczu i wyszło, że drożdży już nie ma , ale pojawiły się erytrocyty (świeże) i oznaczono ich ilość jako 0-I-I czy to coś złego?

Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2009-11-04 o 06:47
yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:37   #3459
kropka75
Zakorzenienie

Super Sparkly - gratuluję.

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
A moj maz właśnie pojechał specjalnie do sklepu kupić mi cytryny.Zaraz zrobie sobie herbatke z cytrynką i pare plasterków zjem z cukrem.Już nie wiem co mi może pomóc na te muły.
Migdały? Soki? Herbata miętowa albo imbirowa? Żucie skórki chleba? Nic z tego nie działa?

Na pewno pomoże czas.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
super!

boszeeee... ale dzisiaj zimno....brrr....

PS. odebrałam wczoraj wyniki badania moczu i wyszło, że drożdży już nie ma , ale pojawiły się erytrocyty (świeże) i oznaczono ich ilość jako 0-I-I czy to coś złego?
Trzymamy

Zimno? Cudownie jest. Odkąd wstałam i zobaczyłam, że biało, rogal mi z ryja nie schodzi. Kocham pierwszy śnieg. Cieszę się jak koń.

0-1 czyli od zera do 1szt - albo w polu widzenia, albo w preparacie, powinni napisać - tak czy siak, to norma.

Stary 2009-11-04, 07:43   #3460
Puma13
Zadomowienie

W końcu w Poznaniu spadł pierwszy śnieg.

Kropka, wiem, że panga to śmietnik, nie ryba, ale co ja poradzę na to że mój głupi żołądek nie akceptuje innych, bo śmierdzą .....rybą A jak tżcik ze trzy razy w roku zrobi taką rybkę, to chyba nie pomrzemy, co?

Sparkly, super

Yolanda, kciuki zaciśnięte.
.....................

Ja będę używać pampersów firmy Pampers i kosmetyki J&J, maść do pupci Bephanten, tak jak przy Amelce, no chyba, że szanowna dupeczka małego sie uczuli, to będziemy myśleć nad czymś innym.

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:57   #3461
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Zimno? Cudownie jest. Odkąd wstałam i zobaczyłam, że biało, rogal mi z ryja nie schodzi. Kocham pierwszy śnieg. Cieszę się jak koń.
wariatka

Knurów sparaliżowany. korek od cmentarza aż chyba do Rybnickiej. stłuczki, poślizgi, masakra. małż miał dzisiaj jechać zmienić koła w swoim aucie. no to albo nie da rady dojechać albo postoi pół dnia w kolejce...

a ja w ten piękny poranek wybrałam się na badania. oczywiście zrobiło mi się słabo już po wszystkim, ale odczekałam chwilkę i było dobrze. wyniki odbieram w piątek, a to znaczy, że tego samego dnia polecę do gina po L4.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 08:13   #3462
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Kropka, wiem, że panga to śmietnik, nie ryba, ale co ja poradzę na to że mój głupi żołądek nie akceptuje innych, bo śmierdzą .....rybą A jak tżcik ze trzy razy w roku zrobi taką rybkę, to chyba nie pomrzemy, co?
Pomrzeć nie pomrzecie, ale po co się truć.

Kochana, kup np. tilapię, mocno przypraw pieprzem cytrynowym, potem skrop cytryną i zobaczysz, że się zdziwisz.
Nie każda ryba śmierdzi rybą, a jak ją dobrze przyprawisz to większość pachnie całkiem inaczej. Mój mąż nie znosi ryb, a w domu je. Rok temu na święta orzekł, że zje jeśli ja je zrobię, bo moje ryby nie pachną i nie smakują jak ryby - i musiałam do rodziców ryby tachać i smażyć potem dla szanownego pana.

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
wariatka
Nikt nie jest doskonały.

Cytat:
Knurów sparaliżowany. korek od cmentarza aż chyba do Rybnickiej. stłuczki, poślizgi, masakra. małż miał dzisiaj jechać zmienić koła w swoim aucie. no to albo nie da rady dojechać albo postoi pół dnia w kolejce...
U nas podobnie.
Chłopcy spoza miasta przyjechali do pracy mocno spóźnieni. Gość z Zabrza był dopiero na 8.
Mnie przywiózł mąż, bo busy nie jeżdżą normalnie. Ale jechaliśmy 20 na h.

Stary 2009-11-04, 08:44   #3463
Puma13
Zadomowienie

U mnie ciągle pada, tylko tżcikowi się nie uśmiecha, bo za parę dni zabiera się za kopanie wieeelkiej dziury, na szambo

Kropuś, tej rybki to jeszcze nie jadłam, ale pewnie spróbuję a może wpadniesz do nas na święta? Jak twój tżcik, nie lubi ryb a je, to ja będę na pewno, bo jak ryba nie pachnie rybą, to chętnie zjem Albo chociaż wyślij małą porcyjkę dla mnie

A u mnie jest śmiesznie jak spadnie śnieg, mam widok z okna na wąską jednokierukową ulicę z kostki takiej śliskiej (zabytkowej, nie brukowej)
i jak jedzie jakaś ciapa, co nie patrzy na zna,ki to nie wie, że to droga główna i się na wierzchołku ulicy, na skrzyżowaniu zatrzymuje. A reszta za nim już nie może podjechać pod górkępotem wszyscy wychodzą, robią naradę i na trzy cztety zjeżdzają na wstecznym pod prąd, i tak jest co roku

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-11-04, 08:52   #3464
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Uwielbiam śnieg!! Jak małe dziecko cieszę się, że pada snieżek W ogóle to ja uwielbiam zimę, śnieg i mróz taki, że aż skrzypi pod nogami. Narty, łyżwy i sanki to coś co po prostu kocham Och i ach, zazdroszcze Ci tego śniegu, bo u mnie niestety dziś go nie ma.
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:08   #3465
cate_
Zadomowienie

Cytat:
Już po usg Ach wrażenia niesamowite, nie do opisania. od momentu wyjścia z gabinetu siedzę i wpatruję się w zdjęcie mojego szczęścia Jest o tydzień starsze niż wg @, z 15 maja termin przesunął się na 8.
Jak tż wróci to pochwalę się zdjęciem bo mi je zeskanuje
Super, że wszystko ok
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 11:09   #3466
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Kropuś, tej rybki to jeszcze nie jadłam, ale pewnie spróbuję a może wpadniesz do nas na święta? Jak twój tżcik, nie lubi ryb a je, to ja będę na pewno, bo jak ryba nie pachnie rybą, to chętnie zjem Albo chociaż wyślij małą porcyjkę dla mnie
Kurka, nie bardzo mi po drodze, ale dziękuję za zaproszenie.
W święta to bym musiała kurierem puścić. Biorąc pod uwagę talenta naszej poczty, to po nowym roku by doszło.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Uwielbiam śnieg!! Jak małe dziecko cieszę się, że pada snieżek W ogóle to ja uwielbiam zimę, śnieg i mróz taki, że aż skrzypi pod nogami. Narty, łyżwy i sanki to coś co po prostu kocham Och i ach, zazdroszcze Ci tego śniegu, bo u mnie niestety dziś go nie ma.
U mnie już go nie ma.

Stary 2009-11-04, 11:16   #3467
cate_
Zadomowienie

Cytat:
Kolejna szczęśliwa mamusia, gratuluję

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Ja niestety nie pochwalę się zdjęciem z USG bo go po prostu nie dostałam, nawet zapomniałam się o nie upomnieć jak pani doktor powiedziała mi, że przez rentgen który miałam na początku ciąży dziecko może nie widzieć lub słyszeć i żadne badania teraz tego nie są w stanie wykryć. Serduszko bije, niby jest wszystko ok ale od wczoraj nie umiem się cieszyć.

Wyliczyła mi 13 tydz i 6 dzień wiec niewiele się pomyliłam.
Stary 2009-11-04, 11:21   #3468
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość

Ja niestety nie pochwalę się zdjęciem z USG bo go po prostu nie dostałam, nawet zapomniałam się o nie upomnieć jak pani doktor powiedziała mi, że przez rentgen który miałam na początku ciąży dziecko może nie widzieć lub słyszeć i żadne badania teraz tego nie są w stanie wykryć. Serduszko bije, niby jest wszystko ok ale od wczoraj nie umiem się cieszyć.
Trzeba mieć nadzieję, że dawka promieniowania była mała i nic się nie stało, nie ma innego wyjścia.
Ale wiem co czujesz, ja się wczoraj dowiedziałam że maści które stosuję przedostają się do krwiobiegu i nie wolni ich w ciąży... i też mnie siekło. Niestety myślenie trudno wyłączyć.

Stary 2009-11-04, 12:00   #3469
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Witajcie
Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
zaciśnięte

Cytat:
U mnie śnieg był w nocy, nawet ładnie było. A teraz deszcz...

Cytat:
Kochana, kup np. tilapię, mocno przypraw pieprzem cytrynowym, potem skrop cytryną i zobaczysz, że się zdziwisz.
Też nie znam takiej rybki, chętnie spróbuję A potem ją smażysz czy jakoś inaczej przyrządzasz?

Cytat:

Cate
Szkoda że, jak napisała Kropka, nie umiemy wyłączyć tego myślenia... Ale każda z nas ma na sumieniu coś z początku ciąży, już o tym pisałyśmy... Trzeba wierzyć, że będzie ok...
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 12:04   #3470
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Też nie znam takiej rybki, chętnie spróbuję A potem ją smażysz czy jakoś inaczej przyrządzasz?
Jest w marketach, u mnie w Carrefourze zawsze. Mrożone filety, jak panga. Mniejsza, bardziej zwarta i duuużo lepsza w smaku.

Ja toto rozmrażam, potem trochę solę, oprószam pieprzem czarnym i dość mocno cytrynowym. I smażę, bez panierki. Pycha.

Stary 2009-11-04, 12:13   #3471
cate_
Zadomowienie

Mam nadzieję, że za kilka dni zapomnę.

Oczywiście przy tym wszystkim zapomniałam wczoraj zapytać czy na basen mogę chodzić bo różne opinie się słyszy, może mi coś poradzicie
Stary 2009-11-04, 12:28   #3472
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry

Przybywam z wiadomościami, że u mnie i u dzidzi wszystko w porządeczku Ma 72mm, nic się nie spóźnia, wszystko idzie zgodnie z ost @ Ma rączki, nóżki itd....

Mam 4 foty, będzie co pokazywać małżonkowi
Aha teraz będę mieć już tylko USG przez brzuszek

Cate
Mi pozwolila chodzić na basen, uczestniczyć w ćwiczeniach dla ciężarnych...
Sparkly super wieści
Yolanda

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 12:37   #3473
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że za kilka dni zapomnę.

Oczywiście przy tym wszystkim zapomniałam wczoraj zapytać czy na basen mogę chodzić bo różne opinie się słyszy, może mi coś poradzicie
Jeśli nie masz żadnego stanu zapalnego tam na dole i nic Ci nie jest, nie plamisz, nie masz jakichś bóli itp. to nie ma przeciwwskazań.

Przed chwilą dostałam tel. z Feminy w Katowicach... i tak mi się przypomniało... ktoś tu wyżej pisał, żeby nie zajmować miejsc i nie zabierać innym możliwości badań prenatalnych ze wskazań, za darmo, bo może kogoś nie stać...

3 tyg. temu mimo zapisu w Genomie, zapisałam się do Feminy, że niby ze skierowania... w razie jak bym je dostała. Okazuje się, że przez ten czas tyle osób przyszło ze skierowaniem "załatwionym" którego nie miało w dniu rejestracji i potencjalnie nie miało mieć (bo pani pyta o wskazania przez tel.), że już nie ma miejsc do końca roku.

Chyba faktycznie należałoby nie zabierać tych miejsc, skoro mamy dwa miesiące do końca roku, a już dupa...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Przybywam z wiadomościami, że u mnie i u dzidzi wszystko w porządeczku Ma 72mm, nic się nie spóźnia, wszystko idzie zgodnie z ost @ Ma rączki, nóżki itd....
No ślicznie. Gratki.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-11-04 o 12:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 13:28   #3474
Darianna25
Zakorzenienie

Witam,
Cytat:
U mnie ciągle pada, tylko tżcikowi się nie uśmiecha, bo za parę dni zabiera się za kopanie wieeelkiej dziury, na szambo

A u mnie jest śmiesznie jak spadnie śnieg, mam widok z okna na wąską jednokierukową ulicę z kostki takiej śliskiej (zabytkowej, nie brukowej)
i jak jedzie jakaś ciapa, co nie patrzy na zna,ki to nie wie, że to droga główna i się na wierzchołku ulicy, na skrzyżowaniu zatrzymuje. A reszta za nim już nie może podjechać pod górkępotem wszyscy wychodzą, robią naradę i na trzy cztety zjeżdzają na wstecznym pod prąd, i tak jest co roku
Dobre

Ale Wam zazdrosczę tego sniegu.
U mnie słonko swieci ale zimnio strasznie.
Włąśnie wróciłam od położnej.Nadawała mi ksiazeczek do poczytania.Założyła książkę ciąży, pobrała 3 fiolki krwi i kolejne spotkanie dopiero w 16 tyg.
Zaproponowała poród w domu ale jeszcze mam czas na zastanowienie sie.

Wczoraj najadałm się tak cytryn,że dziś na nie patrzeć nie moge.W ruch poszły herbatniki czekolada mleczna.

A teraz ide spać.
Po południu ide do dentysty

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2009-11-04 o 13:31
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:49   #3475
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Wczoraj najadałm się tak cytryn,że dziś na nie patrzeć nie moge.W ruch poszły herbatniki czekolada mleczna.
Uważaj na czekoladę, zwykle potęguje mdłości.

Stary 2009-11-04, 14:35   #3476
Puma13
Zadomowienie

Dobrze, że u mnie czekolada niczego nie powoduje, bo bym z łazienki nie wychodziła

A u mnie sypie śnieg

Kropka, jutro kierunek carrefur, narobiłaś mi smaka na tę rybkę,
oj ty nie dobra, muszę czekać, aż do jutra nie wytrzymam. Nie robisz jej czasem dzisiaj na obiad?

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-11-04, 14:37   #3477
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Pięknie

Cytat:
Jest w marketach, u mnie w Carrefourze zawsze. Mrożone filety, jak panga. Mniejsza, bardziej zwarta i duuużo lepsza w smaku.
Ja toto rozmrażam, potem trochę solę, oprószam pieprzem czarnym i dość mocno cytrynowym. I smażę, bez panierki. Pycha.
Dzięki - przetestuję na pewno, jak już będę "na swoim".
Mój biedny mąż chyba nie wie, co go czeka, jak zacznę rządzić we własnej kuchni

U mnie dziś znowu jakoś sennie... Dostałam kolejna porcję pracy do zrobienia, cieszyłam się, że będę miała zajęcie, a teraz mi się nie chce za to zabrać

A, zapomniałam się pochwalić, że dotarłam wreszcie do Rossmanna i nabyłam balsam i oliwkę z polecanej przez Was serii . Były dwa rodzaje oliwki - chyba stara i nowa wersja, wybrałam nową, bo w starej trochę mnie zapach przestraszył (siła sugestii...). Po 2 dniach używania wrażenia dobre.
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:53   #3478
Puma13
Zadomowienie

Ale u mnie się rozpadało, za oknem mam już święta, idę zobaczyć czy Święty Mikołaj (po poznańsku Gwiazdor) nie wylądowałaaaaaa chyba zaraz będę choinkę ubierać, ale ślicznie jest

Dania, też się zastanawiam, nad tymi specyfikami rossmanowskimi, ale to najwyżej jako dodatek do Fissanu.

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-11-04, 15:02   #3479
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

WITAJCIE
Wróciłam....
nic nie odpoczęłam, codziennie gdzieś latałam, coś załatwiałam, dawałam sie wykorzystać rodzinie bo jedyny "czynny" kierowca między 9 a 17, reszta w pracy...ale plusy też są- kocyk, ręczniczek z kapturkiem, kombinezonik "misiak" z uszkami i pozytywka- dla dzidzi...ciepła kiecka, dwa golfiki, sweterek, majtaski-dla mnie....i trochę żarełka od Mamy dla TŻa, który nic sie kurde nie nauczył- te które pamiętają to skojarzą...w chacie głód, brud i ubóstwo. do ładu będę dochodzić kilka dni- dziś zmywanie, aż mi sie słabo zrobiło więc teraz leżę i nic już dziś nie zrobię, no...może mały spacerek do reala po produkty na sałatkę makaronową.tak mi sie nagle zachciało bo makaron uwielbiam i to jedyne po czym nie mam dziwnych rzeczy w brzuszku...jak jem to nie zupę z makaronem tylko makaron z zupą

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 15:10   #3480
Puma13
Zadomowienie

Kitty, ja też wcinam makaron jak szalona. Właśnie, idę sobie odgrzać moje postne spagetti
A tżtowi należy się zagoń go porządnie do pracy. Ja pamiętam, co pisałaś przedtem, smutne, że nie dało mu to do myślenia.

Nadia 06.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości