|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Cytat:
![]() Może on potrzebuje więcej czasu? Jedni potrzebują go więcej a inni mniej. Dla facetów to duży krok w związku. Dla nas to naturalne a oni muszą do tej decyzji dorosnąć ![]() Ale na Ciebie też przyjdzie kolej Wtedy będziemy świetować Twoje zaręczyny
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30035812]Kochana nie smuć się
![]() Może on potrzebuje więcej czasu? Jedni potrzebują go więcej a inni mniej. Dla facetów to duży krok w związku. Dla nas to naturalne a oni muszą do tej decyzji dorosnąć ![]() Ale na Ciebie też przyjdzie kolej Wtedy będziemy świetować Twoje zaręczyny [/QUOTE]Dokładnie tak ![]() Untouched ma rację ja jestem w związku ponad 3 lata i również czekam
|
|
|
|
#3453 |
|
Konto usunięte
|
Aniołku na każdą z nas będzie czas, jedna wcześniej druga później ale chodzi o to samo
Ja czekałam 3 lata i też miałam czasem mieszane myśli, że w lata się wpędzam a potem nie wiadomo jak się ułoży ale cierpliwość popłaca! Nie wierć dziury w brzuchu chłopakowi! Jeśli zaczniesz marudzić, narzekać, prosić się to on się oświadczy, owszem, ale dla świętego spokoju a nie z potrzeby z serca! Moja koleżanka była prawie 4 lata z chłopakiem. Martwiła się, że sprawy stoją w miejscu i zaczęła temat, coś tam gdybała, marudziła, marzyła. Widziała, że on to jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza więc zaczęła coraz częściej wspominać. Aż chłopak uległ, uklęknął i się oświadczył. Dziewczyny, jaka ona była szczęśliwa! Po jakimś czasie pokłócili się i on jej w oczy krzyknął, że nie chciał zaręczyn ale nie mógł słuchać jej ciągłego gadania i zrobił to dla świętego spokoju. Koleżanka wpadła w czarną rozpacz i po paru miesiącach się rozeszli. On nie chciał ślubu a ona tego zawieszenia i braku poważnej decyzji w ich związku z jego prawdziwej inicjatywy. On znalazł małolatkę, a ona pobyła jakiś czas sama i znów jest zakochana i szczęśliwa. Ponoć chłopak w ogóle inny od tamtego i coś się szykuje... ![]() Napisałam to ku przestrodze! Bo usłyszeć takie słowa to chyba najgorsze po zaręczynach. I powiem Wam kochane - jako narzeczona - że samo oczekiwanie na ten dzień, marzenia dot. pierścionka są najpiękniejsze zaraz po samych zaręczynach |
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003586 3]Aniołku na każdą z nas będzie czas, jedna wcześniej druga później ale chodzi o to samo
Ja czekałam 3 lata i też miałam czasem mieszane myśli, że w lata się wpędzam a potem nie wiadomo jak się ułoży ale cierpliwość popłaca! Nie wierć dziury w brzuchu chłopakowi! Jeśli zaczniesz marudzić, narzekać, prosić się to on się oświadczy, owszem, ale dla świętego spokoju a nie z potrzeby z serca! Moja koleżanka była prawie 4 lata z chłopakiem. Martwiła się, że sprawy stoją w miejscu i zaczęła temat, coś tam gdybała, marudziła, marzyła. Widziała, że on to jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza więc zaczęła coraz częściej wspominać. Aż chłopak uległ, uklęknął i się oświadczył. Dziewczyny, jaka ona była szczęśliwa! Po jakimś czasie pokłócili się i on jej w oczy krzyknął, że nie chciał zaręczyn ale nie mógł słuchać jej ciągłego gadania i zrobił to dla świętego spokoju. Koleżanka wpadła w czarną rozpacz i po paru miesiącach się rozeszli. On nie chciał ślubu a ona tego zawieszenia i braku poważnej decyzji w ich związku z jego prawdziwej inicjatywy. On znalazł małolatkę, a ona pobyła jakiś czas sama i znów jest zakochana i szczęśliwa. Ponoć chłopak w ogóle inny od tamtego i coś się szykuje... ![]() Napisałam to ku przestrodze! Bo usłyszeć takie słowa to chyba najgorsze po zaręczynach. I powiem Wam kochane - jako narzeczona - że samo oczekiwanie na ten dzień, marzenia dot. pierścionka są najpiękniejsze zaraz po samych zaręczynach Dobrze to napisałaś
|
|
|
|
#3455 |
|
Konto usunięte
|
Natasiu, jak zawsze zgodne
Ja swoje 'oczekiwania' wspominam cudownie! Pamiętam, jak po kryjomu oglądałam pierścionki w internecie, jak wyobrażałam sobie tę chwilę, jak w głowie układałam cały scenariusz, jak obserwowałam jego błysk w oku gdy przechodziliśmy obok jubilera w galerii To właśnie fajne było, ta niepewność |
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003600 5]Natasiu, jak zawsze zgodne
Ja swoje 'oczekiwania' wspominam cudownie! Pamiętam, jak po kryjomu oglądałam pierścionki w internecie, jak wyobrażałam sobie tę chwilę, jak w głowie układałam cały scenariusz, jak obserwowałam jego błysk w oku gdy przechodziliśmy obok jubilera w galerii To właśnie fajne było, ta niepewność zgodziłam się z Tobą bo ja wiem co to znaczy sama miałam taką chwilę że bardzo mnie to wszystko frustrowało nawet mówiłam o tym TŻ i to był błąd bo on zaczął się tylko denerwować i to nie było fajne i na pewnym wątku dziewczyny doradziły mi odpościć i w momencie kiedy ja odpuściłam ( zero rozmów itp) TŻ zaczął sam poruszać ten temat a teraz wiem że ten dzień kiedyś nastąpi i tak jak napiasałaś cieszę się oczekiwaniem to ma coś w sobie
|
|
|
|
#3457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak jest z oświadczynami Albo drążysz temat i co do czego może być rozczarowanie, albo czekasz na jego ruch i dajesz pole do popisu
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam ślicznie dziewczynki za wsparcie
jesteście kochane naprawdę i owszem macie racje , ale dziwi mnie to że wiecie on jakoś daje znać że tego chce ale jeśli chce a nie jest gotowy to po co to mówi.. ale macie racje.. olać to :P jak będzie to poprosi a jak nie to niewiem ![]() Ale ważne że to jesteśmy razem i że się kochamY
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003617 6]Moja pani wykładowczyni z psychologii w formie żartu wspomniała, że na faceta działa metoda 'kija lub marchewki' - albo kijem czyli zakaz/nakaz albo jesteś marchewką i kusisz sama w sobie
![]() Tak jest z oświadczynami Albo drążysz temat i co do czego może być rozczarowanie, albo czekasz na jego ruch i dajesz pole do popisu [/QUOTE]dokładnie tak ja to bym cofneła to swoje wcześniejsze zachowanie ale się nie da ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
Ja też niekiedy w związki źle się zachowuje ale on też nie jest lepszy ;P
Ale teraz jest już wszystko dobrze ![]() Kochaniutkie a tak po za tematem :P chciałam się pochwalić moja wczorajszą fryzurką :P heh narcyzik jestem wiem wiem :P
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna fryzura ![]() ładnemu we wszystkim ładnie |
|
|
|
|
#3462 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najważniejsze jest to, że jesteście razem i się kochacie![]() Na wszystko przyjdzie czas ![]() Cytat:
Kolczyki też są fajne, mam podobne ![]() Każdy z nas jest w jakimś stopniu narcyzikiem
|
||
|
|
|
#3463 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo zobacz, każdy boi się dostać kosza, prawda? A im ważniejsza sprawa tym strach jest większy Nie ma nic gorszego niż długie przygotowania, klękanie, magiczne słowa a dziewczyna "wybacz misiu, ale ja nie chcę". To wstrząśnie każdym zaangażowanym w związek facetem. Czekaj czekaj kochana coś się święciCytat:
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-19 o 11:10 |
||
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiej farby używasz? jeśli można wiedzieći w ogóle bardzo ładna jesteś
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003646 8]
Kochana każdy z nas ma chwile, które chciałby cofnąć. Ale zamiast się zamartwiać trzeba dbać o lepszą teraźniejszość i przyszłość. Nieważne co się kiedyś stało - staranie się i dbanie o siebie wymazuje złe rzeczy z przeszłości masz rację dzięki
|
|
|
|
#3466 |
|
Zadomowienie
|
Shanayko on doskonale wie czego ja chcę
wiesz ja mam 26 latek a mój kotek ma 22 ;P więc może faktycznie musi dorosnąć ;P---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- A dziękuję ;* to farba palette 219 farbuje nią już dobre pół roku jak nie więcej ;P tylko że niestety odrosty nie wyglądają super jak pozostałe włoski no ale cóż dobre że chociaż troszkę się rozjaśniają :P
|
|
#3467 |
|
Konto usunięte
|
Angel, dlatego nie pozostaje nic tylko czekać
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3003700 3]Angel, dlatego nie pozostaje nic tylko czekać
[/QUOTE]NO tak tak.. tylko że bidulek nie ma czasu na takie myślenie bo kurde dziennie pracuje po 15 h ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
eeee nie ma się czym chwalić .... nie mam za bardzo zdjęć odpowiednich, ale na tym kolor włosów widać
|
#3471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ty to jaką farbą farbujesz?? i jakie masz naturalne??;>
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię tym
http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290...-pasemek-i.jpg to jest rozjaśniacz do pasemek i balejażu Joanny a swoje włosy naturalne mam mniej więcej takie https://polki.pl/work/privateimages/...MAIN/35952.jpg czyli duża różnica jest
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czy odrosty nie wychodzą ci żółte?? I jak włoski są po farbowaniu?? pewnie sianowate co?? kurde szkoda że wcześniej my o tym nie gadały to bym się skusiła i taka farbę kupić i już bym miałam zafarbowane :P w rossmanie można kupić ją??
|
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Arabic ja znalazłam na necie tez takie rozjaśniacze czy to ma jakieś znaczenie ze są lepsze czy gorsze?? czy tylko pudełkiem się różnią ?
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co zależy chyba od dnia... czasem robią się od razu a czasem właśnie najpierw wychodzą takie żółtawe, ale ja wtedy jeszcze raz kładę na nie farbę i ''dorabiają się'' U mnie mają dużo tonów do przejścia więc liczę się z tym, że czasem nie od razu wychodzą
Po samym spłukaniu farby są takie sobie, ale ja później je myję, kładę odżywkę i po wyschnięciu są ładne i gładkie W rossmanie właśnie jej nie ma ja kupuje w sklepie kosmetycznym, w hipermarketach bywają, ale w innym opakowaniu---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- tą w żółtym opakowaniu używałam na początku, teraz chyba nawet jej już nie ma bo zmienili opakowanie one się w zasadzie niczym nie różnia chyba że ilością tonów rozjaśnianiaJa lubię tą co ci pokazałam bo ona ma jakiś ekstrakt z brzoskwini czy coś i mniej śmierdzi i wydaje mi się jakaś delikatniejsza od tej w tym innym pudełku
|
#3476 |
|
Marudziara
|
Ech fajnie że tak rozmawiacie o zaręczynach ja nawet nie marzę bo nie mam o czym ... mój Tż się do tego nie kwapi i nie widać żeby było coś na rzeczy ...
możliwe że się wcale nie doczekam Enamuor Gratulacje
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
mandragona i na Ciebie przyjdzie czas
|
#3478 |
|
Marudziara
|
Angels2708 piękny kolor włosów masz
też bym taki chciała ja mam miodowy blond---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Może i tak ale nie wiem czy z tym Tż etem , bo on się jakoś nie kwapi naprawdę do dorosłego życia zresztą nie ma do czego bo nie mamy warunków do życia samodzielnego, a on jest wygodnicki
|
#3479 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
mandragona skąd ja to znam...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

witajcie 

ja kupuje w sklepie kosmetycznym, w hipermarketach bywają, ale w innym opakowaniu
, bo on się jakoś nie kwapi naprawdę do dorosłego życia zresztą nie ma do czego bo nie mamy warunków do życia samodzielnego, a on jest wygodnicki