|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Sprawdzalam Oli zabki i wyczulam ze z tylu ma 1 przebity na dole i tak mi sie wydawalo ze u gory tez plus dwie 1 u dolu ktore ida i 3 na dole
![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Rozeznanie
|
SiLLee- na ogół chyba idą dolne jedynki, później górne dwójki
![]() Camomile-był czas,że dawałam Kubie kaszke na noc ale teraz od dłuższego czasu daję samo mleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Nadia zaliczyla wlasnie przewrot z pleckow na brzuszek przez prawe ramie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musialam sie pochwalic :P: Wzruszylismy sie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maciuś bardzo dziękuje za życzenia ![]() Brawo dla Nadii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zapraszam 12 zrobiłam ![]() Cytat:
![]() jęki jęki i jęki od godziny, nie moge sie skupic na wizazu, nalesnikach i pierwszej milosci!!!!!! ![]() co jej jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Rozeznanie
|
Andziot-superowy laptopek
![]() Gusia- super! Brawo dla Nadusi! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() princi wiem ze sie wykoncze, w pracy jestem jeszcze gorsza, nie pozwalam sobei na zaden blad, na zadne potkniecie, jak buduje sie moj projekt to po nocach nie spie ![]() ![]() ![]() agus ja tak 45min -gopdziny przed kapiela podaje kaszke lyzeczka na gesto, inaczej Zoska nie chce... ![]() andziot postaram sie nie bac zaby ![]() gusiaczku gratuluje karmienia z kubeczka i PRZEWROTU!!! daisyy tam juz sa warzywka w tym one sie tak fajnie udusily i do tego ryz, bo z warzyw i kurczaczka robi sie taki sosik, wywar pyszny ![]() ![]() catia 88 dobrze, ze psizecie ze wasze dzieciaki tez tak robia, to uspokajajace ![]() no nic nie mam jak odpisac dalej bo mala wyjeeee.... na szybko paulizia ![]() camomile fajnie ze jestes ![]() ![]() lece kaszke robic czas ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | ||
Raczkowanie
|
Kasia popatrz w C&A, ja ostatnio byłam w szoku jaki mają duży wybór jeansów i jak dla mnie w spoko cenach ( można je kupić już za 79zł)
Ja też mam walory, które trudno ukryć w biodrówkach. Cytat:
Cytat:
a czy Wy też czujecie się takie ubezwłasnowolnione bez prawka??? to jest mój największy kompleks i czuję się taka beznadziejna, że to odpuściłam...
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
pisze jedną ręką bo mam Zuzę na kolanach, która marudzi od godziny
![]() nie mam czasu nawet doczytać dzisiaj ![]() caffelate oczywiście piszę się na łódzki zlocik tylko musimy wyzdrowieć ![]() Doczytam jak odłożę marudę i zajmie się choć chwile sobą ![]()
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Paulizia Zdrowka
![]() Dziekujemy za gratulacje ![]() ![]() ![]() Troszke sie jednak martwie. Nowa umiejetnosc = kiepska nocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Paulizia a Wy samolotem z Antonio??
#3464 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My jeszcze trenujemy.. nadal tylko z brzuszka potrafimy ![]() Cytat:
Mam odplamiacz Andziotkowy, w razie czego użyje, jak proszek niespierze.. Marchewki teraz nie jemy, bo mieliśmy ten wyjazd i teraz tez nie dawałam, bo były te przestoje z kupką i byłam się ![]() A Gabrysia już pewnie wszytskei smaki zaczyna odkrywać ![]() ![]() Anulka mój Antek jak trenuje przewrót z plecyków to też ak się wygina i boję się, że będzie go boleć, bo tak to wygląda!! ..ale myślę sobie, że skoro tak robi, próbuje i powtarza to widocznie nic go nie boli i jest w porządku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Rozeznanie
|
Witam!
Znacie może jakąś wartą zaufania stronę z interpretacją wyników badań krwi? Albo może potraficie mi pomóc odczytać wyniki Antosia? Bo wizytę u pediatry mamy dopiero w poniedziałek, a się trochę martwię wynikami, bo wiele wartości nie mieści się w normach. Dodam może tyle, że badanie było robione w piątek, natomiast w poniedziałek Antek dostał kataru, bez gorączki, bez kaszlu. Krew miał pobieraną z palca. Bardzo proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do prawka czuje to samo! aż wstyd się przyznać nieraz... nie wiem czy jestem stworzona do bycia za kierownicą, nigdy tak mi na tym nie zależało...może ze strachu ![]() ![]() gusia gratki dla Nadii!! super uczucie patrzeć jak dziecko się rozwija ![]() olliwka moja niko tez na kolanach- inaczej się nie da ![]() ależ ona niedobra dzisiaj!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Wtajemniczenie
|
nikunia opanowala przewroty w taki sposob, ze musze juz uwazac bo latwo z koca laduje na dywan ehhh
![]() dobra mamusie my spadamy, niko piszczy i jestem na wykonczeniu ![]() buzka ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3470 |
Rozeznanie
|
Dzieć mi poszedl wczesnie spać, chyba wyczuł że mama chce dziś przypomnieć sobie smak piwka
![]()
![]() |
#3471 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Znowu goście, goście, goście....dwa dni imieniny świętowałam ![]() Piotruś nie mógł dziś zasnąć...ale to w sumie moja wina, bo chciałą go jak najdłużej przetrzymać, żeby poszedł spac o 20.. próbowałam go na drzemkę uśpc o 17, ale się nie dał ![]() ![]() ![]() jestem zmęczona :ziewa: ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Dziewczyny miałam się pytać. Piotrusiowi dzisiaj zaczerwieniła się końcówka siusiaka...ale to bardzo....rano tego nie było...dopiero przy kąpieli zauważyłam.... myślicie, że sobie odparzył ???? próbowałam go delikatnie sudocremem posmarować. ale ciężko było zrobić to dokładnie..
#3472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam ochotę walnąć głową w ścianę... Teściowa ma jutro ze mną i Kubą jechać na szczepienie (po cholere???) do tego sama mówi,że ją garło boli i kijowo się czuje a chce go brać na ręce... (żeby go zarazić? ) i jeszcze do tego wszystkiego chyba chce nas ugotować..tak pali w piecu że co wieczor co nas mamy w pokoju 23-24 stopnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Wtajemniczenie
|
a ja już się naczytałam, że takie zaczerwienienie to może być jakiś stan zapalny
![]()
#3474 |
Zakorzenienie
|
antropia spoznione zyczenia
![]() ![]() bozesz ale bym pozarla czegos polskiegoooo, juz prawie 2 lata nie jadlam ani pierogow ani ogoraskow kiszonych uh ja biedna wychudzona ![]() ![]()
#3475 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówisz, że to nie musi być nic poważnego? Bo się przeraziłam normalnie jak go zobaczyłam.... ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ale ja miałam w domu tylko pączusie imieninowe ![]() ![]()
![]() |
#3476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko ok, jak na moje oko. Tzn Hematokryt ciut za nisko i hemoglobina 12, a od 12 norma,więc na styku. Ale ogólnie dobrze. Edytowane przez spice1985 Czas edycji: 2011-10-26 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Rozeznanie
|
Antropia-zrób badanie ogólne moczu to będziesz spokojna. wiesz,ja się nie znam,piszę tylko jak to jest u Kuby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Zoske przeciagnelisny dzisiaj , nie spala od 15:15 i padla przed 20 sta ale juz bidulka zmeczona taka byla, ze nawet jesc nie chciala..
ciekawe co noc przyniesie... princi chce ci sie czegos polskieg? kochana! mnie sie chcialo i co? nagle umiem robic i pierogi i golabki i kopytka trzaskam, nawet ogorka zakisze jak trzeba! potrzeba matka wynalazku, wiec zakasuj rekawy i pierogi raz ![]() Lolus ja ci sie nie dziwie ze sie martwilas ta kupka, ja tez sie zazwyczaj zamartwiam jak nie ma 1 dzien..... dobrze ze Antos tez tak sie wygina bo ja juz sobie wmowilam, ze z pewnoscia Zoska tak przez te cwiczenia u pani terapeutki ![]() uciekam ogladac filmik moze was na FB zlapie.. spokojnej nocki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak siuśki łapiesz?
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wartości które masz w nawiasach są dla osoby dorosłej a nie dla niemolaka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.