|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
![]() ale nas też to czeka! czekaj jak w 200 części będziemy pisać o naszych sukcesach ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie założyłam cały tydzień bez słodyczy. A w weekend mogę sobie na trochę pozwolić
u mnie tragiczny jest brzuch i udai teraz się ważyłam i jest 61,9 kg heh
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-03-05 o 11:12 |
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Bry
|
|
|
|
#3456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uprzedź pielęgniarkę jak reagujesz na pobieranie krwi - a na pewno się Tobą odpowiednio zajmą ![]() i dodatkowe dla męża za pójście do dietetyka
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, pomyziaj kotka odemnie
![]() Gotka, fajny brokat ![]() Aleks, a może A. jest Ci w stanie jakoś pomóc? Justyna, szkoda że mama nie potrafi zrozumieć że chcesz dorosnąć... i przykre że Twoja wyprowadzka jest dla niej definitywnym zerwaniem kontaktu... Sanrioo, ale czad!!!!!!!!!! Gratuluję ![]() By, uaktualnij listę bo do mnie nie doszło ![]() I w ogóle żadna mi smsa nie wysłała Patuska, obierak fajny, ale co gdy jabłko nie jest równe :P? Karola, za siedzenie w pracy. L4 masz!!! I co za różnica czy ty masz płacone za etat, a tamta za godziny. Skoro przekraczasz swoją ilość godzin to należą Ci się nadgodziny. Zapisuj ile dokładnie siedzisz w pracy, a potem wystaw jej rachuneczek. (zbieraj dowody, żeby się nie mogła wyprzeć...) Bez jaj, siostra a tak cię urządza I jak to ci grozi że Ci nie wypłaci? Ona ci jeszcze ze starą pensją zalega. A za L4 tez masz kasę tyle że mniejszą. Łaski Ci nie robi. Kurcze no, aż mnie nosi żeby na nią PIP nasłać!!! No i w dupę chyba chcesz za terrarium. Chomików ani innych futerkowych nie trzyma się w szklanych pojemnikach!!! Frezi, będzie dobrze My w Ciebie wierzymy!!!Simply, późno ten termin, ale dasz radę. Staraj się ćwiczyć, jeść mało ale często. ![]() Oglądałam wczoraj służące, bardzo fajny film Pasowałoby zabrać się za chociaż jeden podrozdział pracy. Ehh...
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Miko, a ile ważysz i przy jakim wzroście?
Frezi dasz radę Ja też wybieram się już od dawna na morfologię (mam darmową jeden raz w roku z pracy), ale wstrzymuję się, bo chciałabym od razu jak mnie mają już kłuć zrobić badanie tych hormonów. Tylko teraz nie wiem czy na to jest skierowanie czy muszę prywatnie i płacić. w ostateczności zapłacę, ale przydałaby mi się też przed wizyta u gin... Aaaaaaaaaaaaaaa, i wiem co zapomniałam napisać Gwizdak pilnuj Mrówkę, bo Ci ją ukradnę! Zachwycam się Nią okropnie, Mama moja, Siostra i TŻ mają mnie już dość, bo non stop pokazuję im zdjęcia jak tylko wrzucasz i każę oglądać Tak samo mam z Antkiem Zachwycam się naszymi dzieciaczkami wątkowymi strasznie, nie wiem co mi jest Nigdy nie miałam jakiejś więzi z małymi dziećmi ani nawet do czynienia nic a nic, a teraz coś mi się włącza odkąd jest Mrówka i Antoś
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż stara się o "wpuszczenie" mnie na siłownie w jego korporacji, w związku z tym napisał maila do gościa 'wyżej':
"Czy coś się zmieniło (np. bardzo małe zainteresowanie) i można trochę poszerzyć grono „bliskiej rodziny” Tak aby przyszła żona łapała się do kryteriów?" no ja pierdzielę ![]() Magda ważę +/- 64kg przy wzroście 182 cm
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-05 o 11:21 |
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
uda to ja juz podciągnełam pod dupę i biodra
a hulahop to ja nie umiem krecic wiecej krece się cała niz biodrami jakoś tak nawet bede się wstydzic przed domem krecic hulahopem a w mieszkaniu nie ma miejsca to jedynie własnie skakanka przed dom jest odpowiednia.kurde ja 2 lata temu byłam taka chudziutka i zaczełam brac te pierdo$$^loną depakine chrono i przytyłam tyle ze szok ja sobie zrobiłam wtedy nawet A6W od tak do szkoły jezdziłam rowerem wazyłam 64 kg a teraz ponad 80 czuje sie jak wieloryb i mam wielkie rozstępy wszędzie przez głupie leki teraz schudnąc nie mogę. ale wezmę sie za siebie 2 x ostrzej niz wtedy wroce do swojej wagi i jeszcze zrzucę trochę mam plan do Woodstocku schudną cprzynajmniej 10kg aby moc załozyc krótkie spodenki a do mojego slubu (mam nadzieje za 2-3 lata) chce wazyc 60kg ![]() latem bede do zabki jezdzic rowerem 30km w jedna stronę, bede slim jak huj
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dłuuugo
Poprzednie dwie świnki miałam chore pod koniec ich życia; jedna żyła 2,5 roku, druga 3 lata. Obecną mam troszkę ponad 3 lata i niech żyje, jak najdłużej Cytat:
![]() Na wiosnę Wam będę częściej brokacić
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
choji można chomiki mieć w terra i akwarium ;-)
|
#3463 |
|
MBZ♥
|
Choji, Mayu sms do Was nie wysłałam bo nie ma Waszych nr w podsumowaniu Frezyjki w klubowym wątku o namiarach.-a ja po awarii telefonu spisywałam stamtąd numery. plasiam
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jak usiedzę w pracy... najgorsze, że bolą mnie oczy, więc kiepsko
Ja uważam, że nie powinnam jej zazdrościć, tylko cieszyć się moim szczęściem, a skoro zazdroszczę, to jestem bijacz i tyle. Ona zamieszkała ze swoim wówczas narzeczonym 3 miesiące później niż my. w międzyczasie wzięła ślub, kupili mieszkanie, znalazła superpracę i jest w ciąży. a u mnie nic nie rusza... :/ Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-03-05 o 11:25 |
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dasz radę! masz silną motywację! razem nam się uda ![]() dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków.... mam nadzieję, że nie spanikuję i pójdę rano na to pobieranie
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przytyłam odkąd biorę tabletki heh
czy to możliwe że w ciągu trzech dni z wagi 63 kg zejść na 61,9?
|
#3467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za odwagę dasz radę![]() Cytat:
na pewno się udaCytat:
![]() Cytat:
tyłek zawsze miałam duży, ale go lubięzależy co robiłaś przez te 3 dni:P |
||||
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
w pierwszym tygodniu odchudzania traci się wodę. A nie tłuszczyk
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Peach generalnie nic męczącego
ale nie jadłam słodyczy i niezbyt dużo jadłam ![]() ja wczoraj jak zobaczyłam w lustrze swoje uda i brzuch to się załamałam heh
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
'można', ale to nie humanitarne. Chciałabyś siedzieć 24 na dobę w szklanym pokoju, bez cyrkulacji świeżego powietrza? Dodatkowo w ciepły dzień działa szkło jak soczewka. Sauna dla chomików gratis. chyba, że planujesz dla nich zainstalować klimę, to się nie będę już odzywać. Klatka duża jest dla nich jak najbardziej w porządku. A że Tż razi to że chomiki śmiecą to tylko świadczy o nim... Wielkim problemem jest kupić kawałek ładnej ceraty i położyć w okolicy klatki? Szybko się sprząta i problemu nie ma... Dziecko też brudzi, zamknie je w pokoju za to?
Tak samo jak 'można' trzymać rybki w szklanej kuli. Ładnie to może wygląda, ale właściciel jakoś nie zauważa że ryba się męczy. Może moje słowa są ostre i się o nie obrazisz, ale wkurza mnie takie podejście do zwierząt. Właśnie na meila przyszło mi info z jakiejś gry z lalkami, że mam konto i nawet kilka zaprzyjaźnionych osób, a ja się nigdzie nie rejestrowałam. WTF? ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ właśnie zapowiedzial mi , że mam sobie przemyśleć jak ma wyglądać nasz pokój (później sypialnia) bo w maju zrobimy sobie remont
a no i nie mówiłam Wam ale jeszcze przed ślubem zaczniemy wymianę dachu więc jak wszystko dobrze pójdzie to za rok o tej porze może będziemy mieć gotowe nasze cztery kąty wszystko zależy od kasy ale jestem dobrej myśli . Już z TŻ mierzyliśmy i powoli projektujemy górę
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można jeszcze tylko dodać, że szklane terrarium w środku działa trochę jak pudło rezonansowe i wszelkie odgłosy z zewnątrz są tam głuchym dudnieniem - kto nie wierzy niech przyłoży chociażby ucho do szklanki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
eee to ja nie wiedziałam, jak byłam na chomikowym forum to za klatke mnie zjechali i polecali akwarium to teraz to ja juz sama nie wiem
cyrkulacja powietrza będzie bo góra cała otwarta a powierzchnia nie az tak wielka aby powietrze nie docierało stoją w cieniu na szafie słonce do nich nie dociera cerata jest postawiona ale trociny latają na boki i za szafę, kurde jedni mowią ze można inni ze nie to ja już sama nie wiem....
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko kilogram wiec jak najbardziej mozliwe
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, cyrkulacja jest gdy powietrze wlatuje ci od boku. Od góry, to wybacz... może górna warstwa się wymienia, na dole chomiki oddychają starym powietrzem.
Radzę zmienić chomicze forum. Na tym co teraz siedzisz, doradzają Ci delikatnie mówiąc pacany. Ceratę może kup większą i delikatnie przyklej taśmą do ściany, mebli. Unikniesz problem wlatywania za szafę i na meble. A nawet jak coś na meble wpadnie, dużym problemem chyba nie jest wyciągnięcie odkurzacza/zmiotki i sprzątnięcie.... |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł to super, że jednak ruszacie z remontem.
|
|
|
|
#3478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tak łatwo przychodzi Ci chudnięcie albo ważyłaś się różnych porach dnia. rano chyba się mniej ważyCytat:
![]() Cytat:
![]() ja staram się pisać na żałośnicowym odchudzanu, ale zawsze zapomnę:/ Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-03-05 o 12:03 |
|||
|
|
|
#3479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Doczytałam już, dlaczego uważasz, że nie można w szklanych pojemnikach trzymać chomików, ale jak dobrze ustawisz akwarium, to nie będzie działało na nie słońce No i dostęp powietrza też był, bo z góry było całe odsłonięte. Z klatki to mój chomik zwiałby w 5 minut, bo miał wyjątkową zdolność przeciskania się przez najmniejsze szczeliny Zresztą nawet książki nt. opieki nad chomikami mówią o klatkach lub terrariach ![]() Równie dobrze można powiedzieć, że żadnego psa nie powinno trzymać się w mieszkaniu, bo lepiej, jak pies może w każdej chwili wyjść do ogrodu i się wybiegać ![]() A z ostatnim zdaniem łączę się w bólu, też powinnam pisać
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
spoko choji nie obraże się jak juz pisąłam ostatnio w klubie ;-) wazne sa tez dla mnie słowa krytyki. chce dla moich chomików jak najlepiej wiec jak odradzacie akwarium to się poważnie nad tym zastanowię, a teraz tez robia klatki z plastiku i w ogóle sama juz nie wiem myslałam, ze to bedzie dobre bo beda miały duzo miejsca i w ogole wiecej trocin ale jak ma to zaszkodzic to ja nie chce...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

to nie fairrrrrrr
kurde nagorzej u mnie biodra i dupa macie jakeis dobre cwiczenia-procz skakanki bo to juz wiem 

uprzedź pielęgniarkę jak reagujesz na pobieranie krwi - a na pewno się Tobą odpowiednio zajmą 
za siedzenie w pracy. L4 masz!!! I co za różnica czy ty masz płacone za etat, a tamta za godziny. Skoro przekraczasz swoją ilość godzin to należą Ci się nadgodziny. Zapisuj ile dokładnie siedzisz w pracy, a potem wystaw jej rachuneczek. (zbieraj dowody, żeby się nie mogła wyprzeć...) Bez jaj, siostra a tak cię urządza

Zachwycam się Nią okropnie, Mama moja, Siostra i TŻ mają mnie już dość, bo non stop pokazuję im zdjęcia jak tylko wrzucasz i każę oglądać
Zaręczyny 11.10.2013

Doczytałam już, dlaczego uważasz, że nie można w szklanych pojemnikach trzymać chomików, ale jak dobrze ustawisz akwarium, to nie będzie działało na nie słońce