Zazdrośnice część 51 :) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 11:09   #3451
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Frezi, dasz radę

A wczoraj siostra tego kolesia, co nie chcę iśc do niego na ślub, ale chyba pójdę, oznajmiła rodzicom, że jest w ciąży. Dała skarpetki i test ciążowy
Jestem złym człowiekiem, bo żałoszczę jej - ma 80-metrowe mieszkanie, które za kilka lat spłacą, mąż po 3 latach się oświadczył, po 3 latach od ślubu ciąża, ona zaczynała od stażu, a teraz jest dyrektorem na państwowej posadzie.
Fajnie tak
no fajnie

ale nas też to czeka! czekaj jak w 200 części będziemy pisać o naszych sukcesach

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
naj ja tez jej zazdroszcze to nie fairrrrrrr

a ja jestem zmotywowana przez watek frezi aby schudnąc kurde nagorzej u mnie biodra i dupa macie jakeis dobre cwiczenia-procz skakanki bo to juz wiem
bo brzuch jest w miare 2tyg brzuszków i jest plaski a za to mam tak a cyckach podac 100 w talii 70-80 i w dupie znowu 100 wiec jak kupuje spodnie czy cos to wszystko mi tak odstaje bo mam taka klepsydrę ze szok :P i przez chuda talie dupa i biodra zdaja sie jeszcze większe
a hula-hop?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:11   #3452
kasia0912
Zakorzenienie

Ja sobie założyłam cały tydzień bez słodyczy. A w weekend mogę sobie na trochę pozwolić u mnie tragiczny jest brzuch i uda

i teraz się ważyłam i jest 61,9 kg heh

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Edytowane przez kasia0912
Czas edycji: 2012-03-05 o 11:12
kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:13   #3453
BYou
MBZ♥

Naj też Jej zazdroszczę
ale nie jesteśmy złe

Simply miesiąc szybko zleci, zobaczysz

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:13   #3454
kkasia007
Zadomowienie

Bry
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:13   #3455
upadly_aniol00
Zakorzenienie

karola może jutro się pokażę dziś jeszcze jest u mnie TŻ to może wieczorem poproszę go aby cyknął mi fotę
Stary 2012-03-05, 11:13   #3456
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
16 kwietnia dopier mam wizyte No ja pierdziele... I co ja mam do tego czasu zrobic? Jak zaczne chudnac sama to mnie odesla z kwitkiem bo przeciez sobie radze a jak nic do tego czasu nie zrobie to sie rozrosne do ogromnych rozmiarow
no, ale jak trochę schudniesz to i tak dietetyk się przyda - więc nie powinni Cię odesłać z kwitkiem. Dasz radę przez ten m-c jakoś z tą wagą
Cytat:
ona ma wahania nastrojów tak wielkie za ja za nią nie nadążam, chyba że uwierzyła, ze odejdę z pracy i na prawdę sobie nie da rady, zreszta dobrze wie ze w zyciu sie dogadujemy dobrze tylko w pracy nie możemy i może to moje smsy i telefony od rana jej uswiadomiły. postawiłam sprawę jasno powiedziałm, ze pogadam z partnerka i w ogole ze ma sie ogarna bo prywatne zycie i problemy w małżenstwie to jej osobista sprawa a nie wszystkich pracowników i ze bierze mnie na litośc oczywiscie na koncu puściłam beksę i się rozłączyłam, no i juz wstała i jedzie do sklepu ja koncze dzisiaj o 12 tak jak przyjezda towar, zebym chora nie musiała towaru robić jutrozawiezie mnie do gina (fakt ona nie wiedziała o tym problemie moze to ja ruszyło...chyba na pewno to) 7 i 8 wolne zebym w koncu mogła odpocząc piątek się dogadamy wiem ze to nie ejst wiele na to jak bylo dotychczas ale sam fakt, ze zrozumiała ze robi źle zobaczymy czy do jutra jej sie nie odwidzi 3majcie kciuki

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

aleks na kaca duzo cukru i duzo witaminy c ja zawsze robię sobie wodę z cukrem i z cytryną najlepiej mi pomaga a tz za to pije magnez mozesz wypróbować ;]
mam nadzieję, że jej się nie odwidzi to - trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

zmotywowana Waszą troską o moje zdrowie, zapisałam się na jutro na badania krwi

strasznie się boję i już mam nerwobóle

wesprzyjcie jakoś
brawo za taki krok uprzedź pielęgniarkę jak reagujesz na pobieranie krwi - a na pewno się Tobą odpowiednio zajmą
i dodatkowe dla męża za pójście do dietetyka

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:14   #3457
Choji
Zakorzenienie

Arrakis, pomyziaj kotka odemnie
Gotka, fajny brokat
Aleks, a może A. jest Ci w stanie jakoś pomóc?
Justyna, szkoda że mama nie potrafi zrozumieć że chcesz dorosnąć... i przykre że Twoja wyprowadzka jest dla niej definitywnym zerwaniem kontaktu...
Sanrioo, ale czad!!!!!!!!!! Gratuluję
By, uaktualnij listę bo do mnie nie doszło
I w ogóle żadna mi smsa nie wysłała
Patuska, obierak fajny, ale co gdy jabłko nie jest równe :P?
Karola, za siedzenie w pracy. L4 masz!!! I co za różnica czy ty masz płacone za etat, a tamta za godziny. Skoro przekraczasz swoją ilość godzin to należą Ci się nadgodziny. Zapisuj ile dokładnie siedzisz w pracy, a potem wystaw jej rachuneczek. (zbieraj dowody, żeby się nie mogła wyprzeć...) Bez jaj, siostra a tak cię urządza I jak to ci grozi że Ci nie wypłaci? Ona ci jeszcze ze starą pensją zalega. A za L4 tez masz kasę tyle że mniejszą. Łaski Ci nie robi. Kurcze no, aż mnie nosi żeby na nią PIP nasłać!!!
No i w dupę chyba chcesz za terrarium. Chomików ani innych futerkowych nie trzyma się w szklanych pojemnikach!!!
Frezi, będzie dobrze My w Ciebie wierzymy!!!
Simply, późno ten termin, ale dasz radę. Staraj się ćwiczyć, jeść mało ale często.

Oglądałam wczoraj służące, bardzo fajny film
Pasowałoby zabrać się za chociaż jeden podrozdział pracy. Ehh...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:19   #3458
magda2109
Zakorzenienie

Miko, a ile ważysz i przy jakim wzroście?

Frezi dasz radę Małe dzieciaczki kłują i dają radę, a Ty jesteś dzielną Małżonką, więc też dasz

Ja też wybieram się już od dawna na morfologię (mam darmową jeden raz w roku z pracy), ale wstrzymuję się, bo chciałabym od razu jak mnie mają już kłuć zrobić badanie tych hormonów. Tylko teraz nie wiem czy na to jest skierowanie czy muszę prywatnie i płacić. w ostateczności zapłacę, ale przydałaby mi się też przed wizyta u gin...

Aaaaaaaaaaaaaaa, i wiem co zapomniałam napisać Gwizdak pilnuj Mrówkę, bo Ci ją ukradnę! Zachwycam się Nią okropnie, Mama moja, Siostra i TŻ mają mnie już dość, bo non stop pokazuję im zdjęcia jak tylko wrzucasz i każę oglądać Tak samo mam z Antkiem Zachwycam się naszymi dzieciaczkami wątkowymi strasznie, nie wiem co mi jest Nigdy nie miałam jakiejś więzi z małymi dziećmi ani nawet do czynienia nic a nic, a teraz coś mi się włącza odkąd jest Mrówka i Antoś
Stary 2012-03-05, 11:19   #3459
mikonada
Zakorzenienie

mój tż stara się o "wpuszczenie" mnie na siłownie w jego korporacji, w związku z tym napisał maila do gościa 'wyżej':

"Czy coś się zmieniło (np. bardzo małe zainteresowanie) i można trochę poszerzyć grono „bliskiej rodziny” Tak aby przyszła żona łapała się do kryteriów?"

no ja pierdzielę

Magda ważę +/- 64kg przy wzroście 182 cm

Edytowane przez mikonada
Czas edycji: 2012-03-05 o 11:21
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:21   #3460
karola991
Zakorzenienie

uda to ja juz podciągnełam pod dupę i biodra

a hulahop to ja nie umiem krecic wiecej krece się cała niz biodrami jakoś tak nawet bede się wstydzic przed domem krecic hulahopem a w mieszkaniu nie ma miejsca to jedynie własnie skakanka przed dom jest odpowiednia.

kurde ja 2 lata temu byłam taka chudziutka i zaczełam brac te pierdo$$^loną depakine chrono i przytyłam tyle ze szok ja sobie zrobiłam wtedy nawet A6W od tak do szkoły jezdziłam rowerem wazyłam 64 kg a teraz ponad 80 czuje sie jak wieloryb i mam wielkie rozstępy wszędzie przez głupie leki teraz schudnąc nie mogę. ale wezmę sie za siebie 2 x ostrzej niz wtedy wroce do swojej wagi i jeszcze zrzucę trochę mam plan do Woodstocku schudną cprzynajmniej 10kg aby moc załozyc krótkie spodenki a do mojego slubu (mam nadzieje za 2-3 lata) chce wazyc 60kg
latem bede do zabki jezdzic rowerem 30km w jedna stronę, bede slim jak huj
Stary 2012-03-05, 11:21   #3461
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
poprzednia była ze mną gdzieś 6,5 roku
Dłuuugo Chciałabym, żeby moja tyle żyła... Poprzednie dwie świnki miałam chore pod koniec ich życia; jedna żyła 2,5 roku, druga 3 lata. Obecną mam troszkę ponad 3 lata i niech żyje, jak najdłużej

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
i strasznie się cieszę,że ta część jest szczęśliwa dla dziewczyn i się zaręczają
Już 4 zazdrośnice się zaręczyły w tym roku Będą pustki na liście za niedługo

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
I w ogóle to fajnie brokacisz
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Gotka, fajny brokat
Na wiosnę Wam będę częściej brokacić
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:23   #3462
karola991
Zakorzenienie

choji można chomiki mieć w terra i akwarium ;-)
Stary 2012-03-05, 11:24   #3463
BYou
MBZ♥

Choji, Mayu sms do Was nie wysłałam bo nie ma Waszych nr w podsumowaniu Frezyjki w klubowym wątku o namiarach.-a ja po awarii telefonu spisywałam stamtąd numery. plasiam

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:24   #3464
najfajniejsza
Zakorzenienie

nie wiem, jak usiedzę w pracy... najgorsze, że bolą mnie oczy, więc kiepsko

Ja uważam, że nie powinnam jej zazdrościć, tylko cieszyć się moim szczęściem, a skoro zazdroszczę, to jestem bijacz i tyle.

Ona zamieszkała ze swoim wówczas narzeczonym 3 miesiące później niż my. w międzyczasie wzięła ślub, kupili mieszkanie, znalazła superpracę i jest w ciąży. a u mnie nic nie rusza... :/

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2012-03-05 o 11:25
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:25   #3465
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
uda to ja juz podciągnełam pod dupę i biodra

a hulahop to ja nie umiem krecic wiecej krece się cała niz biodrami jakoś tak nawet bede się wstydzic przed domem krecic hulahopem a w mieszkaniu nie ma miejsca to jedynie własnie skakanka przed dom jest odpowiednia.

kurde ja 2 lata temu byłam taka chudziutka i zaczełam brac te pierdo$$^loną depakine chrono i przytyłam tyle ze szok ja sobie zrobiłam wtedy nawet A6W od tak do szkoły jezdziłam rowerem wazyłam 64 kg a teraz ponad 80 czuje sie jak wieloryb i mam wielkie rozstępy wszędzie przez głupie leki teraz schudnąc nie mogę. ale wezmę sie za siebie 2 x ostrzej niz wtedy wroce do swojej wagi i jeszcze zrzucę trochę mam plan do Woodstocku schudną cprzynajmniej 10kg aby moc załozyc krótkie spodenki a do mojego slubu (mam nadzieje za 2-3 lata) chce wazyc 60kg
latem bede do zabki jezdzic rowerem 30km w jedna stronę, bede slim jak huj
no niestety z lekami tak jest

dasz radę! masz silną motywację! razem nam się uda

dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków.... mam nadzieję, że nie spanikuję i pójdę rano na to pobieranie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:38   #3466
kasia0912
Zakorzenienie

Ja przytyłam odkąd biorę tabletki heh
czy to możliwe że w ciągu trzech dni z wagi 63 kg zejść na 61,9?

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-03-05, 11:43   #3467
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

zmotywowana Waszą troską o moje zdrowie, zapisałam się na jutro na badania krwi

strasznie się boję i już mam nerwobóle

wesprzyjcie jakoś
za odwagę dasz radę
Cytat:
Jedyny problem to taki, ze ja cale zycie albo tylam albo chudlam. Nigdy nie mialam okresu utrzymywania wagi, jedynie walczenie z nia. 35 kg w miesiac nie zrzuce wiec nawet jak tam pojde za miesiac o 5 kg lzejsza to i tak bede sie musiala pozbyc kolejnych 30 z ich pomoca
ja bym sobie dała cel te 5 kilo i poszła spokojnie do poradni. trzymam mocno za Ciebie kciuki na pewno się uda
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Frezi, dasz radę

A wczoraj siostra tego kolesia, co nie chcę iśc do niego na ślub, ale chyba pójdę, oznajmiła rodzicom, że jest w ciąży. Dała rodzicom skarpetki i test ciążowy - w urodziny swojego taty taka niespodzianka
Jestem złym człowiekiem, bo żałoszczę jej - ma 80-metrowe mieszkanie, które za kilka lat spłacą, mąż po 3 latach się oświadczył, po 3 latach od ślubu ciąża, ona zaczynała od stażu, a teraz jest dyrektorem na państwowej posadzie.
Fajnie tak
to ja też zazdroszczę
Cytat:
Ja sobie założyłam cały tydzień bez słodyczy. A w weekend mogę sobie na trochę pozwolić u mnie tragiczny jest brzuch i uda
też mam tragiczny brzuch i uda tyłek zawsze miałam duży, ale go lubię
Cytat:
zależy co robiłaś przez te 3 dni:P
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:44   #3468
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
w pierwszym tygodniu odchudzania traci się wodę. A nie tłuszczyk
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:44   #3469
kasia0912
Zakorzenienie

Peach generalnie nic męczącego ale nie jadłam słodyczy i niezbyt dużo jadłam
ja wczoraj jak zobaczyłam w lustrze swoje uda i brzuch to się załamałam heh

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-03-05, 11:48   #3470
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
choji można chomiki mieć w terra i akwarium ;-)
'można', ale to nie humanitarne. Chciałabyś siedzieć 24 na dobę w szklanym pokoju, bez cyrkulacji świeżego powietrza? Dodatkowo w ciepły dzień działa szkło jak soczewka. Sauna dla chomików gratis. chyba, że planujesz dla nich zainstalować klimę, to się nie będę już odzywać. Klatka duża jest dla nich jak najbardziej w porządku. A że Tż razi to że chomiki śmiecą to tylko świadczy o nim... Wielkim problemem jest kupić kawałek ładnej ceraty i położyć w okolicy klatki? Szybko się sprząta i problemu nie ma... Dziecko też brudzi, zamknie je w pokoju za to?
Tak samo jak 'można' trzymać rybki w szklanej kuli. Ładnie to może wygląda, ale właściciel jakoś nie zauważa że ryba się męczy.
Może moje słowa są ostre i się o nie obrazisz, ale wkurza mnie takie podejście do zwierząt.

Właśnie na meila przyszło mi info z jakiejś gry z lalkami, że mam konto i nawet kilka zaprzyjaźnionych osób, a ja się nigdzie nie rejestrowałam. WTF?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Choji, Mayu sms do Was nie wysłałam bo nie ma Waszych nr w podsumowaniu Frezyjki w klubowym wątku o namiarach.-a ja po awarii telefonu spisywałam stamtąd numery. plasiam

Stary 2012-03-05, 11:51   #3471
upadly_aniol00
Zakorzenienie

TŻ właśnie zapowiedzial mi , że mam sobie przemyśleć jak ma wyglądać nasz pokój (później sypialnia) bo w maju zrobimy sobie remont i mam do tego czasu wiedzieć już co chcę mieć
a no i nie mówiłam Wam ale jeszcze przed ślubem zaczniemy wymianę dachu więc jak wszystko dobrze pójdzie to za rok o tej porze może będziemy mieć gotowe nasze cztery kąty wszystko zależy od kasy ale jestem dobrej myśli .
Już z TŻ mierzyliśmy i powoli projektujemy górę
Stary 2012-03-05, 11:51   #3472
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
ale za to schudniesz zdrowo! trzymam za Ciebie kciuki!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja bym sobie dała cel te 5 kilo i poszła spokojnie do poradni. trzymam mocno za Ciebie kciuki na pewno się uda
dziekuje Taki mam plan. Do tego w kalendarzu bede zapisywac co jadlam, ile, o jakiej porze, jakie cwiczenia i wtedy bedzie im latwiej mi pomoc mam nadzieje
Stary 2012-03-05, 11:52   #3473
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
'można', ale to nie humanitarne. Chciałabyś siedzieć 24 na dobę w szklanym pokoju, bez cyrkulacji świeżego powietrza? Dodatkowo w ciepły dzień działa szkło jak soczewka. Sauna dla chomików gratis. chyba, że planujesz dla nich zainstalować klimę, to się nie będę już odzywać. Klatka duża jest dla nich jak najbardziej w porządku. A że Tż razi to że chomiki śmiecą to tylko świadczy o nim... Wielkim problemem jest kupić kawałek ładnej ceraty i położyć w okolicy klatki? Szybko się sprząta i problemu nie ma... Dziecko też brudzi, zamknie je w pokoju za to?
Tak samo jak 'można' trzymać rybki w szklanej kuli. Ładnie to może wygląda, ale właściciel jakoś nie zauważa że ryba się męczy.
Może moje słowa są ostre i się o nie obrazisz, ale wkurza mnie takie podejście do zwierząt.
Zgadzam się z każdym słowem
Można jeszcze tylko dodać, że szklane terrarium w środku działa trochę jak pudło rezonansowe i wszelkie odgłosy z zewnątrz są tam głuchym dudnieniem - kto nie wierzy niech przyłoży chociażby ucho do szklanki
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 11:54   #3474
karola991
Zakorzenienie

eee to ja nie wiedziałam, jak byłam na chomikowym forum to za klatke mnie zjechali i polecali akwarium to teraz to ja juz sama nie wiem cyrkulacja powietrza będzie bo góra cała otwarta a powierzchnia nie az tak wielka aby powietrze nie docierało stoją w cieniu na szafie słonce do nich nie dociera cerata jest postawiona ale trociny latają na boki i za szafę, kurde jedni mowią ze można inni ze nie to ja już sama nie wiem....
Stary 2012-03-05, 11:58   #3475
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
to tylko kilogram wiec jak najbardziej mozliwe
Stary 2012-03-05, 11:58   #3476
Choji
Zakorzenienie

Karola, cyrkulacja jest gdy powietrze wlatuje ci od boku. Od góry, to wybacz... może górna warstwa się wymienia, na dole chomiki oddychają starym powietrzem.
Radzę zmienić chomicze forum. Na tym co teraz siedzisz, doradzają Ci delikatnie mówiąc pacany.
Ceratę może kup większą i delikatnie przyklej taśmą do ściany, mebli. Unikniesz problem wlatywania za szafę i na meble. A nawet jak coś na meble wpadnie, dużym problemem chyba nie jest wyciągnięcie odkurzacza/zmiotki i sprzątnięcie....

Stary 2012-03-05, 11:59   #3477
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Anioł to super, że jednak ruszacie z remontem.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:59   #3478
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Peach generalnie nic męczącego ale nie jadłam słodyczy i niezbyt dużo jadłam
ja wczoraj jak zobaczyłam w lustrze swoje uda i brzuch to się załamałam heh
to nie wiem o co kaman może tak łatwo przychodzi Ci chudnięcie albo ważyłaś się różnych porach dnia. rano chyba się mniej waży

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
TŻ właśnie zapowiedzial mi , że mam sobie przemyśleć jak ma wyglądać nasz pokój (później sypialnia) bo w maju zrobimy sobie remont i mam do tego czasu wiedzieć już co chcę mieć
a no i nie mówiłam Wam ale jeszcze przed ślubem zaczniemy wymianę dachu więc jak wszystko dobrze pójdzie to za rok o tej porze może będziemy mieć gotowe nasze cztery kąty wszystko zależy od kasy ale jestem dobrej myśli .
Już z TŻ mierzyliśmy i powoli projektujemy górę
super!
Cytat:
dziekuje

dziekuje Taki mam plan. Do tego w kalendarzu bede zapisywac co jadlam, ile, o jakiej porze, jakie cwiczenia i wtedy bedzie im latwiej mi pomoc mam nadzieje
dobry pomysł a do tego Ty będziesz miała większą kontrolę nad tym wszystkim jak sobie spiszesz

ja staram się pisać na żałośnicowym odchudzanu, ale zawsze zapomnę:/

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2012-03-05 o 12:03
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:00   #3479
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
ilsa wiem, ze masz rację ale ja ogolnie taka uległa jestem jak ona mnie cały dzien bombardowała smsami ze przeze mnie bedzie cały dzień w pracy i dzisiaj od rana i ze w huja sobie lece ze mi nie zaplaci to dla swietego spokoju przyszłam noo :/ ja nie chce aby przez te robote były jakies rodzinne spory:/ beznadzieja
Przecież ona Ci i tak zalega z kasą... Dobrze, że zmieniła zdanie, bo to straszne, jak ona Cię wykorzystuje

Cytat:
No i w dupę chyba chcesz za terrarium. Chomików ani innych futerkowych nie trzyma się w szklanych pojemnikach!!!

Oglądałam wczoraj służące, bardzo fajny film
Pasowałoby zabrać się za chociaż jeden podrozdział pracy. Ehh...
Ja lata temu miałam chomika w akwarium i żyło mu się bardzo dobrze Doczytałam już, dlaczego uważasz, że nie można w szklanych pojemnikach trzymać chomików, ale jak dobrze ustawisz akwarium, to nie będzie działało na nie słońce No i dostęp powietrza też był, bo z góry było całe odsłonięte. Z klatki to mój chomik zwiałby w 5 minut, bo miał wyjątkową zdolność przeciskania się przez najmniejsze szczeliny Zresztą nawet książki nt. opieki nad chomikami mówią o klatkach lub terrariach

Równie dobrze można powiedzieć, że żadnego psa nie powinno trzymać się w mieszkaniu, bo lepiej, jak pies może w każdej chwili wyjść do ogrodu i się wybiegać

A z ostatnim zdaniem łączę się w bólu, też powinnam pisać

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:02   #3480
karola991
Zakorzenienie

spoko choji nie obraże się jak juz pisąłam ostatnio w klubie ;-) wazne sa tez dla mnie słowa krytyki. chce dla moich chomików jak najlepiej wiec jak odradzacie akwarium to się poważnie nad tym zastanowię, a teraz tez robia klatki z plastiku i w ogóle sama juz nie wiem myslałam, ze to bedzie dobre bo beda miały duzo miejsca i w ogole wiecej trocin ale jak ma to zaszkodzic to ja nie chce...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości