|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Bardzo ważna informacja: czekolada z Wedla o smaku creme brulee jest niesamowicie dobra
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Anulka, ja bym zwariowala tam że strachu. nie lubię takich dziwnych sytuacji, bo potem myślę o tym non stop. Elaine, ja też tak mam ostatnio. Niby jestem zmęczona, a nie mogę zasnąć. Jak mała śpi szybko po pobudzce to ja jeszcze się wierce i sumarycznie nie śpię pół nocy. Macie któregoś dobrego tableta do polecenia? Ale w racjonalnej cenie, tak do 500 zł. Perse, trzymam kciuki za lekarza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-11-22 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Elaine tak, Sinlac.
Ghia to chyba normalne, ze mamy sie martwią. Sory za doslownosc, ale krew w kupie dorosłego martwi, a co dopiero niemowlaka. Czekam w poczekalni na razie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43831515]Elaine tak, Sinlac.
Ghia to chyba normalne, ze mamy sie martwią. Sory za doslownosc, ale krew w kupie dorosłego martwi, a co dopiero niemowlaka. Czekam w poczekalni na razie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja tak samo myślałam że to krew bo były brunatne pasma pediatra powiedział że to żadna krew ![]() No i dla lekarza kolejna histeryczka (mówię o sobie) z osrana pielucha to już norma LACHRYMA one Touch evo 7 Ale nie wiem ile teraz kosztuje całkiem rozsądny Edytowane przez Ghia Czas edycji: 2013-11-22 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zadomowienie
|
Witamy sie
![]() Dziec juz na dworzu . Znowu problemy z brzuszkiem ale to pewnie od kupnego chleba bo go jem od kilku dni i pewnie przesadziłam przedwczoraj z iloscia( az 4 małe kromeczki ![]() ![]() Kciuki za wizyty jak dzisiaj sa za tygodnie , ![]() Kawka nadrobie i ide prasowac bo nie mamy w czym chodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Hej żabki
![]() Moje dziecko węgorzy sie jak szalone ![]() ![]() Nie mam na nic natchnienia.Pogoda ponura...moze zmusze sie i wyjde na spacer z Laurą.
#3456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perse ![]() I dla wszystkich potrzebujących. I ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
arrabiata
![]() baloniku oby juz nie trzeba było nic przetykac Anulka 3 godz. zgrozy. Moze tez wezcie sobie psa albo zamntujcie atrape kamery czy cos Perse moja wczoraj i dzisiaj walneła takiego gluta . Sam sluz. U niej to nie tolerancja na jakis składnik-podejzewam ze w chlebie była serwatka , soja albo ziarna moczone w mleku wiec czekam 2 dni i nie panikuje bo juz sie przyzwyczaiłam. Dla was moze to byc szok taki widok ![]() No i cos jeszcze miałam pisac...... ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Czekam na swój chlebek bo padam juz z głodu.... a lodówka pusta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Ghia ja czekoladę w każdej postaci od początku wpierdzielałam.. czy samą czy na ciasteczkach, wafelkach, w batoniku.. Teraz postanowiłam przystopować, bo Mały ma suche plamki na nogach i suchą buźkę..nie wiem po czym to czy mleko, czy czekolada/kakao czy orzeszki (bo w ciastach też jadłam), więc muszę wszystko powykluczać na jakiś czas. Nie wiem po jakim czasie może wyjść alergia..ale wydaje mi się, że niekoniecznie od razu..a po większej kumulacji nawet
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- U nas pogoda też do bani..zimno, mokro, mgliście.. w dołek mnie wpędza coś takiego. Mam nadzieję, że uda nam się na spacerek wyjść, bo muszę do Rossa wejść. Ciepłej kurtki nawet nie mam i marznę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AHOOOJJJ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() ![]() potem usiądę do nadrabiania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój śpi tak krótko, że jak prześpi swoją standardową drzemkę zaczynam się do niego skradać na czworaka czy oddycha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- przed chwilą właśnie tak zrobiłam, bo śpi ponad 40 min.. aktualnie 1,5h..niestandardowo jak na tę porę dnia ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Co z Wami? Jak mam czas, to zastój na wizażu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie przegladam ich gazetkę
![]()
#3466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ANULKA- to nie jest nirmalne zeby ktos stal i sie gapil w dom, tym bardziej ze przez przypadek tam sie nie znalazl. Zamontujcie swiatlo na czujniki ruchu i mize jakas kamerke?
![]() |
#3467 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja gdy nie widzę unoszącej się klatki próbuję wsłuchać się w oddech, Mały czasami lekko sapie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dajcie spać swoim pociechom
![]()
#3471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Robimy podejście do kaszki. Zaraz wszystko będzie w kaszce łącznie ze mną i nawet pewnie psem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zadomowienie
|
Czesc laseczki
Mlody dzis spal ciagiem do 7 rano ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam Was ale nie wiem co napisac ![]() Anulka ![]() Dzoan dzieki za cynk o promo w Rossmanie ![]() Perse ![]() ![]() Pogoda do bani, jakieś gówno kapie z nieba a ja nie mam kurtki z kapturem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3473 |
Konto usunięte
|
Mamy odstawić Sinlac i dawać probiotyk (Tari, Mela - Lacidobaby, nie wiem, na ile dobry, kupiłam to, co przepisała lekarka).
Gdyby się coś działo (gorączka, więcej krwi) to pogotowie. W przyszłym tygodniu ostrożnie podać jabłuszko. Mogę też dać kleik ryżowy, ale ja czekam, do wtorku-środy wracam tylko na moje mleko. Sory ale wybitnie nie idzie nam to rozszerzanie. Manną pluje, po Sinlacu krew. Może jeszcze nie jest gotowy? Ja bym jeszcze nie rozszerzała, ale lekarka mówi, żeby dać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
spokojna mama to niewyspane dziecko
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
![]() perse- a dlaczego lekarka ma takie parcie żeby już rozszerzać, a nie poczekać z 2,3 tygodnie? mówiła coś?
#3476 |
Konto usunięte
|
Lachryma w zasadzie to nie wiem, może dlatego, że Artek słabo przybiera ostatnio...
Ale ten probiotyk dobry, waniliowy ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-11-22 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
Perse a zrobił już następne kupki? I jakie są?? My dajemy jako probiotyk Dicoflor ale pewnie to to samo. No i widzisz znowu co lekarz to opinia bo u nas jak powiedziałam że Antek ma problemy brzuszkowe przy rozszerzaniu to żadnych jabłuszek tylko warzywa a jak i to nie daje rady to mamy tylko kaszkę podawać i zostaliśmy przy zwykłej kaszce bananowej z nestle bo tylko to połyka i nie boli go potem brzuch. Więc nie tylko Wam nie idzie rozszerzanie diety
![]() O właśnie przyszła karuzelka dla Antosia, taki faaajny kurier a ja taaaka nieumalowana ![]() No nic idę rozpakowywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3479 |
Konto usunięte
|
Ghia nam teraz zaleciła kleik ryżowy. Kupiłam już, ale boję się podawać znowu jakieś węglowodany, zacznę faktycznie od tego jabłka, tym bardziej, że często i Wy piszecie, że po marchewce są akcje brzuszkowe.
A do nas przyszedł lewek z Fisher Price, poprawił mi humor, jak go zobaczyłam w skrzynce. |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
ostatnio czytałam o kleikach i w wielu miejscach było zaznaczone, że najlepiej ryżowy, kiedy dziecko robi sporo kupek o rzadszej konsystencji, a kukurydziany, kiedy kupki są raczej zbite i jest np tylko 1 dziennie albo co drugi dzień.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.