![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
no fajnie by było, ale chyba nie mamy co liczyć na scenatrzystów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Wtajemniczenie
|
Teraz leci Hela w opałach , a za pół godziny NW
![]()
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
kurcze od 12.50 oglądałam dopiero.O co chodzi z tą Zuzą i Igorem.Całowali się to wiem.On może i się zakochał,ale ona?!
#3484 |
Raczkowanie
|
kiedyś oglądałam, ale to jak były same początki, teraz praktycznie nie oglądam serialów ;p czasami się zdarzy że włącze ''Pierwsza miłość''.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Raczkowanie
|
Ja oglądam NW zazwyczaj w soboty, bo w tygodniu nie mam czasu. Wogóle to ja sobote poświęcam na seriale - przed południem Na Wspolnej, wieczorem Niania i Kryminalni (choć coraz rzadziej, mimo że ich lubie, z reguły wychodze gdzieś wieczorem)
![]() Jak mnie Zuza wkurzaaaaa.....Ja lubie i Kamila i Igora, więc jak ona ma tak na dwa fronty, to ja bym ja już pożegnała ![]()
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
Z tego co czytałam w programie, wynika, że Igor będzie chciał dać sobie z nią spokój, wyprowadzić się i nawet zacznie się spotykać z tą Katią, ale Zuza będzie mu to utrudniać z zazdrości. Kurcze, niech się dziewczyna zdecyduje którego chce
![]()
#3489 |
Zakorzenienie
|
ale to w ogóle nie wygląda jak to ona by go lubiała. Tylko ON ją ... dziwne...
#3490 |
Zadomowienie
|
Nie wiem o co chodzi z ta zuza i Igorem.
Igor w niej jest zakochany, ale ona... przeciez ona ma chlopaka? No i bylo wszystko dobrze miedzy nimi.. masakra. Ten Igor wogole jakis strasznie kochliwy jest zauwazylyscie? Pelno kobiet sie kolo niego kreci zawsze.
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
na telemagazynie sa juz streszczenia do konca pazdziernika, jak ktoras ciekawa, niech zajrzy.
wkleilabym, ale wolno mi ta strona chodzi =/
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bedziesz miała już sprawny net to wklejaj streszczenia ![]()
![]() |
#3493 |
Raczkowanie
|
No właśnie z tym Igorem to dziwna sprawa. Dlaczego on nie jest z tą rehabilitantką , bo chyba coś przeoczyłam .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
ona wyjechała podobno do Irlandii...
#3495 |
Zakorzenienie
|
z poniedziałku
![]() Zuza i Igor czują się niezręcznie w towarzystwie Kamila, który nie ma pojęcia, co wydarzyło się między nimi. Igor nie wytrzymuje napięcia, pakuje swoje rzeczy i wyprowadza się z mieszkania. Karolina informuje rodziców, że ma nowego chłopaka, który pochodzi z Pakistanu i ma już za sobą jedno małżeństwo i syna. Nalega, aby rodzice przylecieli do Stanów Zjednoczonych i poznali jej narzeczonego. Brzozowscy postanawiają jak najszybciej pojechać do córki. Paweł wyjaśnia, skąd ma w torbie radia samochodowe. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Wtajemniczenie
|
wtorek (16.X)
Marek ma zamiar udowodnić Gosi, że Piotr jest oszustem i ją zdradza. Postanawia wynająć prywatnego detektywa, który będzie śledził Mierzejewskiego… Krystyna próbuje porozmawiać z Jerzym. On prosi córkę, aby powiedziała, że nie ma go w domu. Edyta kłamie, że ojciec wyjechał na parę dni, aby skończyć swoją powieść. Dudek nie ma pojęcia co dokładnie jego córka powiedziała Kopczyńskiej. Toteż jest bardzo zaskoczony zachowaniem Krystyny, którą przypadkowo, wieczorem spotyka na ulicy… Daniel odmawia wyjazdu z rodzicami do Stanów. Andrzej zastanawia się czy w tej sytuacji nie zrezygnują z podróży. Michał proponuje mu, że on i Kinga zajmą się Danielem środa (17.X) Marek wraz kolegami Oli przygotowuje się do koncertu na akademii. Okazuje się, że dyrektor szkoły chce zobaczyć, co oni przygotowują. W tej sytuacji chłopakom z zespołu odechciewa się grania i występu. Dzięki Markowi znowu z entuzjazmem zabierają się do prób… Edyta przeprasza Kopczyńską za swoje kłamstwo. Krystyna przyjmuje przeprosiny i jest nawet rozbawiona tą sytuacją. Jerzy wyznaje Izabeli, że powieść, którą właśnie skończył wydaje mu się najlepsza, ze wszystkich jego książek - twierdzi, że jest najbardziej osobista a jej bohaterka ma swój pierwowzór w rzeczywistości… Weronika spotyka się z Lenbachem i jego znajomymi na partyjce brydża. Ku jej zaskoczeniu i niezadowoleniu panowie proponują grę na pieniądzeâ czwartek (18.X) Weronika oddaje Lenbachowi pieniądze, które przegrała w brydża i mówi mu, że więcej nie będzie brała udziału w grze hazardowej. Natomiast Agnieszka bardzo chętnie przyjmuje zaproszenie Szymona - nie widzi w tym nic złego. Weronika ostrzega Olszewską przed Lenbachem - mówi, że jest hazardzistąâ€¦ Żaneta prosi swoją mamę, aby powstrzymała się od nadmiernego, niepotrzebnego rozmachu i nie przygotowywała wesela na całą gminę. Pani Helena informuje ją, że mogą sobie na to pozwolić, bo Staszek zamierza sprzedać swoją ziemię… Krystyna odwiedza Jerzego i wypytuje o jego najnowszą powieść. On mówi tylko, że bohaterką jest niezwykła kobieta o niesamowitej, silnej osobowości. Zaintrygowana Kopczyska wykorzystuje chwilę nieuwagi Dudka i wykrada mu jedną z kopii powieści.. (to na ten tydzień, żródło: www.tvn.pl)
![]() |
#3497 |
Wtajemniczenie
|
i dalsza częśc:
poniedziałek (22.X) Igor mówi Kamilowi i Zuzi, że zamierza przeprowadzić się na Wspólną. Młody Hoffer nie może zrozumieć decyzji przyjaciela i czuje się zakłopotany tą sytuacją. Igor zapewnia go, że tak będzie najlepiej dla wszystkich zainteresowanych. Chwilę potem informuje Romana o swoich planach. Żaneta próbuje porozmawiać z Wieśkiem na temat bezsensownej rywalizacji ich rodzin związanej ze ślubem i weselem. On jednak uważa, że to wszystko wina Żanety, bo gdyby nie odrzuciła jego oświadczyn nie byłoby takiego problemu. Ewa stara się porozmawiać z Przemkiem o ich wspólnym interesie. Wiśniewski nie chce rozmawiać na ten temat. Niespodziewanie pozwala sobie na namiętny pocałunek, który Ewa odwzajemnia. wtorek(23.X) Ewa prosi Przemka, żeby przestał zawracać jej głowę i żeby więcej nie pokazywał się u niej w salonie. Wiśniewski nie ma zamiaru rezygnować z kontaktów z Ewą tym bardziej, że mają prowadzić wspólny interes. Mimo jej protestów Przemek zgadza się zająć przygotowaniami do ślubu i wesela Żanety. Zuza nalega, aby Kamil porozmawiał z Igorem i poprosił go, żeby się nie wyprowadzał. Młody Hoffer próbuje dowiedzieć się od przyjaciela, dlaczego tak nagle postanowił się przeprowadzić do rodziców. Igor bezskutecznie stara się znaleźć jakiś dobry argument. W końcu mówi Kamilowi, że zostanie razem z nimi. Ola zaprasza kolegów z zespołu na imprezę. Daniel i reszta chłopaków uważają, że pan Zimiński też powinien być na tym spotkaniu. Danuta nie jest zachwycona, kiedy dowiaduje się, że jej mąż będzie imprezował z młodzieżą. środa (24.X) Podczas koncertu na akademii szkolnej dochodzi do małego skandalu - Jeżu pod koniec występu roztrzaskuje gitarę. Danuta ma pretensję do Marka, że dopuścił do tak skandalicznego zachowania. Igor zaprasza Katię na wspólny wieczór z Kamilem i Zuzą. Niestety Zuza nie potrafi ukryć swojej niechęci do nowej przyjaciółki Igora. Kamil jest zaskoczony zachowaniem swojej dziewczyny. Natomiast Katia od razu domyśla się, że Zuza jest zazdrosna o Igora. Karol informuje matkę, że planuje na jakiś czas wyjechać do Niemiec. Krystyna uważa, że to dobry pomysł bo nic tak nie rozwija jak podróże. Przy okazji chwali się, że została bohaterką najnowszej powieści pana Dudka. czwartek (25.X) Marek dostaje telefon z agencji detektywistycznej. Detektyw informuje Zimińskiego, że ma dowody na to, że Piotr spotyka się z inną kobietą. Prosi również, aby Marek dobrze się zastanowił, czy jego córka powinna dowiedzieć się o tym. Zuza nie może pogodzić się z tym, że Igor znalazł sobie nową, miłą przyjaciółkę. Posuwa się do kłamstw i krętactwa, aby tylko odciągnąć go od Kati. Filip zabiera Pawła do Akademii Sztuk Pięknych. Prosi swojego profesora, aby przekonał Pawła do dalszej edukacji. Profesor daje Pawłowi spis koniecznych lektur i zaprasza go na konsultacje. Dyrektor szkoły obawia się kłopotów po skandalicznym występie zespołu Daniela. Okazuje się jednak, że panie z kuratorium, które były na akademii są zachwycone koncertem. Daniel i jego koledzy zamiast nagany dostają gratulacje od dyrekcji. (www.tvn.pl)
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
o kurczę,wiedziałam,że Przemek Dżi Wiśniewski coś odwinie.ta Zuza jakaś dziwna
![]()
#3499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to sie zaczyna robić jak moda na sukces ![]() Zuza jest dziwna, wyglądała na szczęśliwą z Kamilem, wydaje mi się że mogli nakręcić te sceny tak że Zuza chociaż raz pokłóci się z Kamilem..
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
a tu coś ze świata seriali na biało :
Marta i Filip Marta przezyje szok gdy nieoczekiwanie zorietuje się że jest w ciąży. A jak Filip zareaguje na wiadomość że zostanie ojcem? Nadspodziewanie dobrze. Wreszcie zachowa się tak, jak na prawdziwego mężczyznę przystało. Zresztą miał wystarczająco dużo czasu, by zrozumieć jak bardzo zalezy mu na Marcie. Kiedy wszystko będzie na jak najlepszej drodze do akcji wkroczy jego mamusia, która nieźle namiesza! W rolę Pani Konarskiej zobaczymy Małgorzatę Pieczyńską. Otóż mamusia Filipa w trosce o jegho przyszłość zacznie przekonywać młodych że nie pora na dziecko. najlepsze wyjście to aborcja. Inna rzecz, że Pani Konarska uważa że Marta jest za słabą partią dla jej syna, który zapowiada się na nietuzinkowego artystę. ich związek to mezalians! Mimo uporczywych nalegań matki Filip nie da się jej omamić i poprosi Martę o rękę a ona przyjmie oświadczyny. Ciekawostką jest że Hofferówna dostanie pierścionek podczas ślubu Żanety i Grzesia. Igor i Zuza Igor nie potrafi wytłumaczyć Kamilowi dlaczego chce się wyprowadzić. Nie chcąc drążyc sprawy rezygnuje z wyprowadzki. Na wspólny obiad zaprasza Katię. Zuza nie kryje do niej niechęci. Katia domyśla się że jej zachowaniem kieruje zazdrość. Zuza przeprasza igora że była tak niemiła ale życzy mu lepszej dziewczyny. A Katii oświadcza: niech sobie da spokój z Igorem on kocha ją i już niedługo będą razem
#3501 |
Zakorzenienie
|
no Zuza daje czadu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
ja lubie Zuzę
![]() ![]() ![]()
#3503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie miałam okazji poznać Katii bo jej tam na oczy nie widziałam ![]()
#3505 |
Zakorzenienie
|
a ja z 3 tyg nie oglądałam filmiku no coś się zaczeło dziać dziś sobie obiejrzę i pewnie szybko nadrobie,to co straciłam
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam zwidy że twoje konto jest pomarańczowe ![]()
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
#3508 |
Wtajemniczenie
|
No i kolejna porcja....
Na poniedziałek, 29.X.2007 Rodzice Daniela wybierają się do Stanów. Basia prosi Kingę, aby miała oko na jej syna, który najwyraźniej przechodzi burzę hormonów. Daniel mówi Oli, że rodzice wyjeżdżają i zaprasza ją do siebie na imprezę. Niestety, Kinga i Michał zabraniają mu spać w jego mieszkaniu… Agnieszka dostaje kosz pięknych kwiatów. Tłumaczy zaskoczonej Weronice, że kwiaty są od Szymona Lenbacha, z którym ostatnio spędza dużo czasu. Weronikę martwi ta nagła zażyłość Agnieszki z Szymonem… Marek wręcza Gosi dowód na to, że narzeczony ją zdradza. Małgosia dowiaduje się skąd ojciec ma zdjęcia, na których jest Mierzejewski i nieznana Markowi dziewczyna. Wyjaśnia, że na zdjęciach jest Piotr wraz ze swoją siostrą! HeHe, swoją drogą co to za detektyw (detektywka? - z wczorajszych zapowiedzi po odcinku?:P) że tego nie wiedziała?? ![]()
![]() |
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
No to ciekawe rzeczy beda sie działy . Ja niestety wczoraj nie dałam rady oglądać a że powtórek nie ma to nie wiem co wczoraj było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.