Majówki 2016 - część trzecia - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-01, 17:07   #3481
anulus17
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Ja kiedys tez bylam taka glupia i tak myslalam co to jest zostawic komus dziecko.
Wszystko zmienilo sie 18 maja. A nie w sumie to juz w ciazy zaczelam sie przestawiac na inne tory.
Czlowiekowi sie wszystko przestawia gdy urodzi swojego Niuniutka.
Pamietam sytuacje jak bylismy u lekarza ze szwagierka ona wtedy zostawila mojej tesciowej prawie roczne dziecko. Nie miala wyjscia miala wizyte. Tyle ze po wizycie u lekarza jej facet z moim D. zamarzyli sobie piwo na miescie.
Jedno drugie itd.
Ją szlag trafiał, chciala jechac do dziecka.
Wtedy bylo mi lotto wkurza sie to sie wkurza. Chlopaki przewracali oczami.
Jak ja ją teraz doskonale rozumiem... Az mi glupio...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Haaaaahahahahaha oblałam sie krupnikiem- dzieki!
Ja w sumie tez kiedys tak myslalam, ale na szczescie nigdy tego glosno nie powiedzialam. Myslalam, ze takiemu malemu to wszytsko jedno, bo sama czesto zostawalam z niemowlakiem kolezanki i on w sumie nigdy nie plakal za mama
Teraz bezdzietna kolezanka mi mowila, ze to zle tak uczyc dziecko od malego, ze tylko z mama albo tata, ze powinnam ja przyzwyczajac zostawiac z kims obcym. nic nie mowilam, bo w sumie mysle sobie-tez taka bylam. A kiedys moze beda mieli dziecko to sie przekona. Zreszta bardzo im tego zycze, bo kolezanka ma problemy zdrowotne. jest bardzo fajna dlatego nie przejmuje sie tymi tekstami, bo wiem juz ze czlowiek zmienia zdanie o 180 stopni jak masz swoje wlasne dziecko. Kolezanka jest w ciazy i czesto mnie pyta o rady, ale ja zawsze mowie, ze kazde dziecko jest inne i nie musi robic tak jak ja. mamy znajoma, ktora ma synka 2 letniego i doslownie zasypuje mnie radami, co mnie strasznie wkurza, bo wg mnie robia zle a ona czuje sie taka doswiadczona z dziecmi- ja nie chce taka byc dla nikogo. W ogole mam poczucie, ze to ze nie mamy blisko rodzicow obliguje wszytskich do matkowania mi, doslownie kilka razy w tygodniu mam cudowne rady.
Co do tesciowych- na moja nie moge narzekac, zreszta widzimy sie 2 czy 3 razy w roku- szkoda by mi bylo czasu na jakies nieporozumienia. to z czym sie niezgadzam poprostu puszczam mimo uszu. Ta sama znajoma, ktora jest w ciazy ma problem, bo jej maz strasznie nie lubi jej mamy do tego stopnia ze nie chce nawet przyjac zadnych prezentow dla dziecka. Wg mnie mimo wszytsko to jest babcia- oczywiscie nie powinna sie wtracac, ale wg mnie ma swiete prawo widziec sie z wnukiem. oczywiscie w ramach rozsadku-jezeli nie robi krzywdy dziecu czy nie podwaza autorytetu rodzicow. jezeli naprawde stara sie, robi tak jak wy sobie zyczycie to wg mnie nie ma powodu zeby unikac jej. Moze mowie tak, bo naprawde nie mam tesciowej z pielka rodem. co nie zmienia faktu ze mala z nikim nie zostanie sama o ile oczywiscie nie bede zmuszona a maz nie bedzie mial mozliwosci sie nia zajac.
anulus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 17:46   #3482
kaylla
Zakorzenienie

To chyba tylko ze mnie taka wyrodna matka, bo ja nie mam problemu, żeby Młodą zostawić czy to z moimi rodzicami czy to z teściową i wyskoczyć w tym czasie z P. na miasto. Dobrze mi robią takie wyjścia raz na jakiś czas
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 17:56   #3483
AnneMariie
Zadomowienie

Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
To chyba tylko ze mnie taka wyrodna matka, bo ja nie mam problemu, żeby Młodą zostawić czy to z moimi rodzicami czy to z teściową i wyskoczyć w tym czasie z P. na miasto. Dobrze mi robią takie wyjścia raz na jakiś czas

Dolaczam do klubu wyrodnych matek. Pewnie gdybym miala kogos blisko korzystalabym czesto.. niestety ciezko jest samemu, wiecie.. nawet nie mam wyboru

Edytowane przez AnneMariie
Czas edycji: 2016-12-01 o 17:57
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 18:02   #3484
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość

Co Ty jesli masz zaufanie tak jak mowi Anulus to zostawiaj
Ja niestety mam uzasadnione obawy ze to co powiem bedzie delikatnie mowiac zlekcewazone...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Nie zapomne komentarza... "I widzisz mowila nie dawac mu kaszki bo ma uczulenie, dałam zjadl a jak spal ladnie jakos mu nic nie jest". Kobieta sie rozpedzila i do mnie sie tym chwalila a ja juz bedac w ciazy skrupulatnie wszystko notowalam...
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 18:05   #3485
ola0605
Zadomowienie

Majówki 2016 - część trzecia

Ja też nie mam problemu zostawiania małej z teściowa No bo mieszkamy z nią, Maja ją lubi tak jak Ala mamę od Fab ale nie zostawiam często No bo cały czas myśle, czy jest głodna czy wypiła mleko. Pewnie jak już będzie jadła dużo więcej innych rzeczy to nie raz skorzystam bo jak na razie wszystko musi zapić cycem a dla teściowej muszę być miła bo mi czasem ciuchy prasuje, może jak będę grzeczna to mi okna umyje Hahaha

Edytowane przez ola0605
Czas edycji: 2016-12-01 o 18:08
ola0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 18:29   #3486
asiaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola0605 Pokaż wiadomość
Ja też nie mam problemu zostawiania małej z teściowa No bo mieszkamy z nią, Maja ją lubi tak jak Ala mamę od Fab ale nie zostawiam często No bo cały czas myśle, czy jest głodna czy wypiła mleko. Pewnie jak już będzie jadła dużo więcej innych rzeczy to nie raz skorzystam bo jak na razie wszystko musi zapić cycem a dla teściowej muszę być miła bo mi czasem ciuchy prasuje, może jak będę grzeczna to mi okna umyje Hahaha
Masz skarb nie teściową

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-12-01, 18:39   #3487
ola0605
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Masz skarb nie teściową

Jest miła bo jej wnuczkę urodziłam, kiedyś bywało średniawo

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

A w ogóle pierwszy raz mam dość ... cały dzień krzyczała, płakała, jęczała a teraz leży w łóżeczku i ani myśli spać, mąż dopiero o 24 wraca

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

A w ogóle pierwszy raz mam dość ... cały dzień krzyczała, płakała, jęczała a teraz leży w łóżeczku i ani myśli spać, mąż dopiero o 24 wraca

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Jest tak źle ze aż się zdublowalo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 19:00   #3488
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Przy usypianiu na noc znowu ten sam cyrk - jęki, spazmy, wrzaski... boli mnie głowa i na nic nie mam siły. Myślałam, że mąż chociaż kuchnię ogarnie kiedy ja się z tym potworem użerałam a zastałam wszystko jak było. Oczywiście na moją uwagę stwierdził, że "tak tak, zaraz miał to zrobić". Plus po dobrych kilku minutach po moim wyjściu z pokoju pytanie "zasnął?", nie k... zostawiłam go i sobie poszłam, bo już mi się nie chciało.
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 19:01   #3489
anulus17
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty jesli masz zaufanie tak jak mowi Anulus to zostawiaj
Ja niestety mam uzasadnione obawy ze to co powiem bedzie delikatnie mowiac zlekcewazone...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Nie zapomne komentarza... "I widzisz mowila nie dawac mu kaszki bo ma uczulenie, dałam zjadl a jak spal ladnie jakos mu nic nie jest". Kobieta sie rozpedzila i do mnie sie tym chwalila a ja juz bedac w ciazy skrupulatnie wszystko notowalam...
wiesz to akurat dla mnie tez bylby argument zeby nie zostawiac malej. znajoma tak tak mowi, zobaczysz Lenka, jak mamy nie bedzie to dostaniesz cukiereczki.
anulus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 19:13   #3490
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulus17 Pokaż wiadomość
wiesz to akurat dla mnie tez bylby argument zeby nie zostawiac malej. znajoma tak tak mowi, zobaczysz Lenka, jak mamy nie bedzie to dostaniesz cukiereczki.

szkoda ze trzeba miec pozwolenie...

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Co to sie dzieje. Kup nie ma a jak juz to raz na dwa czy trzy dni a pierdzi ciagle ze fuuuj.
Powinnam sie martwic? Specjalnie zrobilam stop z warzywami. Przed poludniem je tylko jablko z platkami owsianymi lub manną. I tyle od kilku dni.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Ja tez dzis sama byłam na polu walki.
Było jako tako.
Ale na kąpieli witki mi opadły.
Wrzask jakby go ze skory obdzierali. Nialam ochote siasc obok i tez ryczec. Tylko kto by go wytarł i ubrał.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Teraz juz pojadł i zasnął wtulony w cysia
Stary 2016-12-01, 19:15   #3491
ola0605
Zadomowienie

Cytat:
szkoda ze trzeba miec pozwolenie...

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Co to sie dzieje. Kup nie ma a jak juz to raz na dwa czy trzy dni a pierdzi ciagle ze fuuuj.
Powinnam sie martwic? Specjalnie zrobilam stop z warzywami. Przed poludniem je tylko jablko z platkami owsianymi lub manną. I tyle od kilku dni.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Ja tez dzis sama byłam na polu walki.
Było jako tako.
Ale na kąpieli witki mi opadły.
Wrzask jakby go ze skory obdzierali. Nialam ochote siasc obok i tez ryczec. Tylko kto by go wytarł i ubrał.
Maja kiedyś robiła 1000 na dzień, poźniej raz na 5 dni, myslałam, że jak dietę rozszerzę to te kupy będą częściej ale nie ... Pierdzi też co chwilę. Probiotyk też nic nie daje, na chwile była poprawa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 19:16   #3492
Iwonia27
Zakorzenienie

A tati potwierdził ze z czegos tam pozytywnie sie w pracy wywiazal i ma tydzien urlopu.
Mam ochote na przemeblowanie w salonie...

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Maja kiedyś robiła 1000 na dzień, poźniej raz na 5 dni, myslałam, że jak dietę rozszerzę to te kupy będą częściej ale nie ... Pierdzi też co chwilę. Probiotyk też nic nie daje, na chwile była poprawa.

No to piona...
Hmm dziwne to.
Stary 2016-12-01, 19:20   #3493
ola0605
Zadomowienie

Cytat:
A tati potwierdził ze z czegos tam pozytywnie sie w pracy wywiazal i ma tydzien urlopu.
Mam ochote na przemeblowanie w salonie...

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

No to piona...
Hmm dziwne to.
Piona z kupami i meblami :P też mam ochotę na przemeblowanie żeby zrobić kącik dla małej bo prócz sypialni mamy tylko ten pokój ale nikt nie chce kupić moich starych mebli
Stary 2016-12-01, 19:22   #3494
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Piona z kupami i meblami :P też mam ochotę na przemeblowanie żeby zrobić kącik dla małej bo prócz sypialni mamy tylko ten pokój ale nikt nie chce kupić moich starych mebli

Moze sie wymienimy Twoje stare za moje stare i wszystko bedzie "nowe"
Stary 2016-12-01, 19:23   #3495
zabciajs
Zakorzenienie

Ałłł Gabi mnie w sutka ugryzła dziàsłami. Ja krzyknełam, a ona się śmiała!!

I po bylo jej dawać wode w kubeczku
Stary 2016-12-01, 19:30   #3496
Jowi20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mia mam nadzieję, że marchewka smakowała Igusi

Iwonia pietruszkę już dawałam, ale w połączeniu z innymi warzywkami które Ala już jadła wcześniej.
Dynię gotowałam na parze lub w niewielkiej ilości wody z innymi warzywami jeśli to miała być zupka

Jowi dobrze kojarzę, że Ty coś pisałaś że masz zniżkę na Elodie Details?
Fab dopiero teraz czytam. Sorry.. tak mam zniżkę stałego klienta w sklepie coocoo jeśli jesteś zainteresowana jeszcze to pisz na fb tam będzie mi łatwiej się z Tobą dogadać, bo tutaj ciągle nadrabiam

Milanek
Jowi20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 19:31   #3497
ola0605
Zadomowienie

Cytat:
Moze sie wymienimy Twoje stare za moje stare i wszystko bedzie "nowe"
hahaha i wszyscy będą zadowoleni
Stary 2016-12-01, 20:04   #3498
czekooladki
Zadomowienie

Hubcia była dzisiaj na pobraniu krwi na to badanie pod względem ilości fosforu i wapnia. Wszyscy pacjenci w poczekalni w napięciu czekali aż będzie wielki ryk, a Hubcia po kilku minutach wyszła (tzn. drzewo wyszło z Hubcią na rękach/gałęziach) i zrobiła teatralny uśmiech do wszystkich oczekujących, którzy ją przepuścili w kolejce do badania Trzeba przyznać, że pani w labie ma podejście do dzieci, trochę ją pozabawiała, a że u Ali ciekawość zawsze jest silniejsza niż strach to się patrzała co to takie czerwone, mokre i lepkie jej z paluszka wycieka.

Tak apropo tych opowieści o wyciskaniu krwi, która nie chce lecieć z paluszka - zrobiłam to nieświadomie zupełnie - trzymałam Ali tak rączki podczas rejestracji (chyba ze strachu ), że potem aż gorące były i pani powiedziała, że łapki takie ciepłe, że krew sama leci.

Mała nawet wytrzymała te trzy godziny o głodzie, ale kobietka w labie powiedziała, że u takich maluszków to nawet dwie godziny wystarczą.

Jutro odbieramy wyniki badań i idziemy do lekarza, a potem będziemy myśleć co dalej z tym neurologiem i ewentualnym usg główki.
Stary 2016-12-01, 20:07   #3499
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooladki Pokaż wiadomość
Hubcia była dzisiaj na pobraniu krwi na to badanie pod względem ilości fosforu i wapnia. Wszyscy pacjenci w poczekalni w napięciu czekali aż będzie wielki ryk, a Hubcia po kilku minutach wyszła (tzn. drzewo wyszło z Hubcią na rękach/gałęziach) i zrobiła teatralny uśmiech do wszystkich oczekujących, którzy ją przepuścili w kolejce do badania Trzeba przyznać, że pani w labie ma podejście do dzieci, trochę ją pozabawiała, a że u Ali ciekawość zawsze jest silniejsza niż strach to się patrzała co to takie czerwone, mokre i lepkie jej z paluszka wycieka.

Tak apropo tych opowieści o wyciskaniu krwi, która nie chce lecieć z paluszka - zrobiłam to nieświadomie zupełnie - trzymałam Ali tak rączki podczas rejestracji (chyba ze strachu ), że potem aż gorące były i pani powiedziała, że łapki takie ciepłe, że krew sama leci.

Mała nawet wytrzymała te trzy godziny o głodzie, ale kobietka w labie powiedziała, że u takich maluszków to nawet dwie godziny wystarczą.

Jutro odbieramy wyniki badań i idziemy do lekarza, a potem będziemy myśleć co dalej z tym neurologiem i ewentualnym usg główki.

Brawa.
Wszystko bedzie dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 20:10   #3500
czekooladki
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie u nas to też się tak poprzestawiało, że przez pierwsze chyba trzy miesiące życia co pieluszka to kupa, a teraz kupsztala nie ma nawet do 10 dni. Jutro spytam też lekarza czy jakoś farmakologicznie tu nie zadziałać. Pytałam co prawda już w środę ale wizytę tak zdominowało to ciemiączko, że już potem zapomniałam się upomnieć o jakieś lek -cud na te kupsztale.

Stosujecie te rurki windii (czy jak one się tam nazywają)? sprawdza się to?
Stary 2016-12-01, 20:12   #3501
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo dziewczyny! Wyniki na pewno będą dobre
Cytat:
Właśnie u nas to też się tak poprzestawiało, że przez pierwsze chyba trzy miesiące życia co pieluszka to kupa, a teraz kupsztala nie ma nawet do 10 dni. Jutro spytam też lekarza czy jakoś farmakologicznie tu nie zadziałać. Pytałam co prawda już w środę ale wizytę tak zdominowało to ciemiączko, że już potem zapomniałam się upomnieć o jakieś lek -cud na te kupsztale.

Ja stosowałam ale wcześniej i fajnie dawały rade

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 20:14   #3502
Monanka83
Zakorzenienie

Mam dzisiaj tak wszystkiego dość że chyba nigdy aż tak nie miałam.
Nina od kilku dni tak daje popalić że aż witki opadają, usypianie to udręka, do 22giej zalicza po 3-4 pobudki, w dzień maruda jak cholera, dziś wstała o 4.30. Od jakiegoś tygodnia ma trudne dni. Serio rzadko mi się tak skrzydełka uginają ale laska przelewa pęto goryczy.
Stary 2016-12-01, 20:16   #3503
czekooladki
Zadomowienie

Dzięki Dziewczyny

Martunia, a myślisz, że taka nieudolna matka jak ja będzie umiała to Ali zaaplikować i przy okazji jej wszystkich jelit nie podziurawię tym cudem? dzisiaj kombinowałam jej wciskać jabłko, wcześniej jakieś śliwki, ale kupy ani widu ani słychu ... hmmm w sumie to słychać jak coś tam w gaciach jej się pruje , ale bez spektakularnych efektów
Stary 2016-12-01, 20:18   #3504
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo Hubcia.
My stosowalismy, fajnie dawały radę. Ale to bardziej na zagazowanie, choć kupka też zazwyczaj po nich szła. Nie wiem jak by to wyglądało teraz bo jednak kupsztale już mają konkretną konsystencję

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Martunia, a myślisz, że taka nieudolna matka jak ja będzie umiała to Ali zaaplikować i przy okazji jej wszystkich jelit nie podziurawię tym cudem? dzisiaj kombinowałam jej wciskać jabłko, wcześniej jakieś śliwki, ale kupy ani widu ani słychu ... hmmm w sumie to słychać jak coś tam w gaciach jej się pruje , ale bez spektakularnych efektów
A probiotyk jakiś podajesz? U nas po dicoflorze przeszły masakryczne bąki o masakrycznej częstotliwości i kupki są regularnie codziennie lub co drugi dzień.

Spokojnie sobie z tym poradzisz końcówkę natluscic i wlaaaaz tylko chwilę trzeba to ustrojstwo potrzymac w dupince, ja delikatnie tym bujalam i pięknie odchodzily bąki i kupka szła jak ta lala

Edytowane przez Monanka83
Czas edycji: 2016-12-01 o 20:21
Monanka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 20:21   #3505
czekooladki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj tak wszystkiego dość że chyba nigdy aż tak nie miałam.
Nina od kilku dni tak daje popalić że aż witki opadają, usypianie to udręka, do 22giej zalicza po 3-4 pobudki, w dzień maruda jak cholera, dziś wstała o 4.30. Od jakiegoś tygodnia ma trudne dni. Serio rzadko mi się tak skrzydełka uginają ale laska przelewa pęto goryczy.
a może Ty się denerwujesz i ona to wyczuwa?

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Brawo Hubcia.
My stosowalismy, fajnie dawały radę. Ale to bardziej na zagazowanie, choć kupka też zazwyczaj po nich szła. Nie wiem jak by to wyglądało teraz bo jednak kupsztale już mają konkretną konsystencję

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

A probiotyk jakiś podajesz? U nas po dicoflorze przeszły masakryczne bąki o masakrycznej częstotliwości i kupki są regularnie codziennie lub co drugi dzień.
Kiedyś podawałam biogaję ... muszę sprobować z tym dicoflorem - dzięki

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Brawo Hubcia.

Spokojnie sobie z tym poradzisz końcówkę natluscic i wlaaaaz
a to jest taki spektakularny efekt, że lepiej jakiś fartuch odrazu do tej operacji założyć?
Stary 2016-12-01, 20:23   #3506
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
a może Ty się denerwujesz i ona to wyczuwa?

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Kiedyś podawałam biogaję ... muszę sprobować z tym dicoflorem - dzięki

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

a to jest taki spektakularny efekt, że lepiej jakiś fartuch odrazu do tej operacji założyć?
Jak nie robiła 10 dni to zainwestowałabym w maskę Pegaz i żółtą taśmę żeby drzwi wejściowe oznaczyć

A jak tu się nie denerwować jak ona tylko czyha na moje zdrowie psychiczne

Edytowane przez Monanka83
Czas edycji: 2016-12-01 o 20:25
Monanka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 20:25   #3507
czekooladki
Zadomowienie

Cytat:
Jak nie robiła 10 dni to zainwestowałabym w maskę Pegaz i żółtą taśmę żeby drzwi wejściowe oznaczyć
ooo matko! ale dobrze, że mnie ostrzegłaś - będę przygotowana na najgorsze
Stary 2016-12-01, 20:27   #3508
agassek
Zakorzenienie

Mona, może to ząbki? Ja wiem, że w pewnym momencie wytłumaczeniem na wszystko są ząbki No ale u Was może się zgadzać...

Stosujecie Camilię? Kupiłam to cudo, ale jeszcze Marysi o ząbki nie podejrzewam, więc na razie czeka na gorsze dni

Czeko, brawo dla dzielnej Hubci i za wyniki!

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 20:30   #3509
fablous
Zakorzenienie

Iwonia u mnie też od poniedziałku codziennie kurier za kurierem. Efekty black friday i dnia darmowej dostawy. Tyle dobrego ze tatulka nie ma wtedy w domu bo by mi chyba internet odciął 😁
Ale w większości to prezenty oraz rzeczy dla Alicji. Tez się skusilam na promo w 5-10-15 i właśnie sobie przypomniałam dlaczego miałam tam już nie kupować. Ubranka śliczne ale niemal z każdym coś jest nie tak bo a to wielkie guziki na plecach albo spodnie za długie a uciskają brzuszek. Chyba połowę odesle
Jutro ma przyjść jeszcze paczka z Empiku, Zalando, H&M oraz mały prezencik na Mikołaja dla mnie ode mnie - zamówiłam sobie wino bezalkoholowe z przesyłka za free 😆

Dzielna Hubcia! Super ze tak sprawnie poszło. Na pewno wyniki będą ok i odejdzie wam to zmartwienie o ciemiaczko. Będziecie mogły dalej w spokoju uskuteczniac gałęzing 😄

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 20:31   #3510
dzustam
Zakorzenienie

Stosuję dentinox jak mi nie przychodzi do głowy inny pomysł
Zlizuje skubana i ciuma mi palca

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości