|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Mam 17lat a w polowie czerwca moj TŻ obchodzi 18 urodziny. No i mam problem, gdyż postanowiłam nie kupować mu prezentu, a zabrać w niezapowiedzianą 'wycieczkę' do Krakowa (mieszkamy jakies 100km od Krakowa). Wymyśliłam że rano zerwę go z łóżka i pojedziemy najblizszym pociągiem ![]() Z niecierpliwością czekam na sugestie i propozycje atrakcji, rozrywek. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
HeHe.. Cykaj cykaj:P
A kiedy TEN Wasz dzień?? Ja mam niecałe 3 tygodnie.. I mam mnostwo zdjec myslalam o nim i mysle.. Ale.. Jak mowilam, chce zeby bylo to cos podrecznego by przydało sie Mojego TŻowi... Ale nie mam pomyslow.. Moze Ty cos poradzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
My 2 czerwiec. Hm tez zastanawiam się nad czymś przydatnym, co przypominałoby mu mnie. Narazie brak pomysłów, ale chyba w weekend wybiorę się na mały spacer po mieście i poszukam czegoś. Nie chce powtórki z przed jego urodzin i bieganiny po sklepach w dzień przed. Zazdroszczę ci. Mój za nic nie chce się fotografować.
![]()
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
Gdy TŻ wyjeżdża za granicę...
Kiedyś znalazłam na wizazu pomysł jednej z pań na takie jakby "pudło z liścikami" na czas wyjazdu dla swojego TŻ, tzn: chcę zrobić coś podobnego- w dzien wyjazdu dać Tż pudełko z kopertami i pakunkami. na każdym będzie data (na kazdy dzien jedna rzecz), niestety nie moge znależć tego postu i nie mam pomysłów, co można włożyć do takiego pudełka TŻ... Może macie ciekawe pomysły.? ;>
Ja wiem, że napisze mu liściki,wierszyki, włoże kilka naszych zdjęc na małych i duzych formatach, kalendarzyk na te miesiące zrobiony recznie, wypisze za co go kocham i za co mu dziekuje, narysuje nasz portrecik...Tylko co dalej....? nie mam pojecia, a wyjazd tuz tuz...
![]() |
#3485 |
Rozeznanie
|
Nie masz czego zazdrościc:P
Moj też za żadne skarby świata nie chce sie fotografować.. Ale ja foch i po sprawie:P Jak znajdziesz cos to napisz:P Ja nie mam pomyslu wiec moze sicagne cos od Ciebie hehe a moze kup mu w sportowym puchar i na tej tabliczce gdzie zawsze są miejsca wygraweruj coś innego np: Zająłes pierwsze miejsce w moim zyciu i date waszą.. Ja taki puchar swojemu dałam na pól roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Rozeznanie
|
świetny pomysł z tym pucharem!
![]() sama mam (1)rocznice pod koniec maja z moim TZ i zastanawiam sie co by tu dać... ![]() Wasze pomysły są extra ![]() ps.a jaki jest mniej więcej koszt takiego puchara + grawer...? |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
ćwir ćwir
|
Dot.: Gdy TŻ wyjeżdża za granicę...
Gdy TŻ wyjeżdża za granicę jest to sama okazja do dania mu prezentu jak każda inna. W związku z tym łączę wątek z ogromnym wątekiem na ten temat, który warto jednak przeszukać
![]()
#3488 | |
ćwir ćwir
|
Dot.: pomysl na ciekawie spedzony dzien 18 urodzin ?
Cytat:
![]() |
#3489 |
Rozeznanie
|
Puchar świetny.! Tylko gdzie coś takiego znaleźć? Robią podobne rzeczy na allegro, albo gdzieś w niecie?
![]() ![]()
![]() |
#3490 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
moj tz ma urodziny 26.05, jestesmy razem poltora roku ponad, i wlasnie sie zastanawiam nad prezentem.
http://www.allegro.pl/item625835283_...em_logiem.html mysle nad taka koszulka polo z napisem na plecach - jego ksywka, ale bede musiala wybadac czy mu sie to spodoba ![]()
#3491 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaramy się jakoś pomóc. ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Lady of Harley-Davidson
|
no ale wlasnie nie wiem czy z jakims smiesznym tekstem bedzie nosil, bo on raczej nie przepada za koszulkami z nadrukami, ale jakby byl tylko napis na plecach z jego ksywka to mysle ze mu sie spodoba
![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcez myslalam zeby wywolac troche naszych wspolnych zdjec, wyciac z bristolu takie wielkie sercei ponaklejac ![]() ![]()
#3493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dołączam się do pytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Rozeznanie
|
Paula03 ja już mam kilka pomysłów co dać. jak już pisałam nie zmieści mi się to wszystko w pojedynczych pudełkach więc włożę do jednego większego. Jeśli tylko chcesz mogę Ci napisać moje wstępne pomysły. to narazie tylko taki zarys mam.
![]()
![]() |
#3496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm...to jest w sumie w ten sposób, że ja lece na Rodos na 3 miesiące, a on w tym czasie jedzie do Niemiec na rok.. Niestety nie jestem w stanie zrobić 'pakunkow' na cały rok, więc robie na te 3 miesiące, na ktore ja wyjezdzam, czyli 92 sztuki 'czegos'. na pierwszy dzien mam dla niego liścik, na drugi kalendarz, zeby sobie skreslał kolejne dni. Trzeciego dnia odpakuje nasz portret rysowany przeze mnie... Chcę zrobić wszystko swoimi rękoma.. Myślałam, że to będzie dość proste, ale jak przyszło co do czego, to nie mam pomysłów dalszych ![]() Bardzo mi się podoba ten pomysł z cukierkami, na pewno go wykorzystam xD
Edytowane przez ZiomMO Czas edycji: 2009-05-07 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój Tż ma 21-sze urodziny w niedzielę i zamierzam upiec mu taki mały torcik, myślę, że będzie zadowolony, zauważyłam, że strasznie mu się podoba, jak coś dla niego ugotuję, a co dopiero jak upieczę ![]() Znacie jakieś przepisy, jak zrobić taki nieduży tort? Ja właśnie szukam w necie, nie wiem, czy sobie poradzę coś takiego upiec...
![]() |
#3499 |
Wtajemniczenie
|
A ja ostatnio znalazłam na allegro taka ramkę cyfrową , w Której nie tylko można oglądać zdjęcia ale też słuchać muzyki i oglądać filmy. i Tak sie zastanawiam czy nie kupić mu tej ramki na urodziny. Do tego skoczyłambym do fotografa na jakąś sesyjke i bym tam te zdjęcia powżucała. Jak myślicie dobry pomysł??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, w sportowym dostaniesz, albo spróbuj na allegro, często są aukcje na których oprócz pucharu grawerują właśnie różne napisy. O grawer możesz się też zapytać u jubilera, chociaż nie wiem, czy też grawerują w takim zwykłym metalu... Zdaje się, że tak ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Rozeznanie
|
Ja znalazłam je także na allegro.
Wpisz sobie 'puchar grawerka' i pełno tego znajdziesz. ![]()
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
ZiomMO i Ta jedyna dziekuje WAM BARDZO!
![]() ![]() zaraz sobie sprawdze na allegro, a jak bede miała czas to musze koniecznie sie przejść do sportowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraz proszę bardzo o pomoc dla mnie i dla koleżanki ZiomMo. ;*
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-05-07 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pytaj u fotografów ![]() Niestety nie jest to bardzo tanie - wiem, że u mnie w mieście zdjęcie wielkości kartki a4 to kwestia ok 17 zł, więc szacuję, ze a3 będzie mniej więcej koło 40-50... (ale jestem z małego miasta, więc mogą sobie na takie ceny pozwolić ![]() A sesyjka- również u fotografa...albo pobaw się z koleżankami, później na photoshopie ładnie przerób i daj do wydrukowania jak wczesniej mowiłam - w jakimś studiu fotograficznym ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Na rocznicę ja zwykle próbuję dogadać się z moim TŻ, że nie będziemy robili sobie zadnych prezentów, tylko spędzimy ten dzień wspólnie i inaczej niż zwykły dzień. Jeżeli koniecznie chcesz kupić, to może bilety do kina/ teatru/ opery/ na koncert? Robiłaś już kolację przy świecach? A jeśli nie potrafi się poddać romantycznemu nastrojowi (tak jak moj ;p ) to na pewno ucieszy się widząc Cię seksownie przebraną z biletami na mecz w stringach hihi ![]() Może pomyśl, co u Was w mieście jest ciekawego i zaplanuj ten dzień.. np. zrób mu rano kanapki- w kształcie serduszek. Do kupienia są takie jakby patelnie na jaja sadzone, z wgłębieniami w kształcie serca- posyp je szczypiorkiem, będzie jeszcze do tego jeszcze bardziej zdrowe xD pozniej może miły spacerek po parku za rączkę (koniecznie wez ze sobą aparat ![]() ![]() Mój TŻ zrobił mi kiedys taką niespodzianke- nie zapomne tego nigdy xD było wspaniale, chociaż pogoda niezbyt dopisała Wspaniałym pomysłem jest też kupić kilka puszek Montany i namalować przed blokiem TŻ na jakiejść szarej ścianie napis np. "Kocham Cię Skarbie". Będzie to później widział za każdym razem, jak wyjdzie z domu xD Ja chciałam coś takiego zrobić, ale mojego TŻ coś takiego nie kręci ![]()
Edytowane przez ZiomMO Czas edycji: 2009-05-07 o 17:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
kosztował mnie 30zł... i grawer 10zł.. razem zapłaciłam cos do 45zł nie wiecej! a TŻ dumnie postawił go na szafie.. był strasznie zadowolony! ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
nie musisz biegać w te i nazad.. w sportowym puchar gdzie indziej grawer.. Przeciez sportowe sklepy grawerują puchary np. dla szkoł na zawody czy cos... Nie przjemuj sie.. W sportowym znajdziesz i puchar i grawer! Ja czekałam na swój 3 dni.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Rozeznanie
|
ZiomMo jesteś aniołem i na pewno wykorzystam twój pomysł lecz jak narazie nie mieszkamy razem więc śniadanie do łóżeczka odpada a romantyczny wieczór również bo ja mieszkam z rodzicami. Chyba popatrzę co ciekawego puszczają w kinach, bo ostatnio jęczał że dawno w kinie nie byliśmy, i kupię bilet na coś fajnego.
![]()
![]() |
#3509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do anioła mi daleko ![]() ![]() Jak masz więcej pieniędzy, może wynajmij pokój na noc w jakiejś małej willi w mieście, albo niedaleko miasta (jakies 200zł za dobę. Moze znajdziesz taniej- u mnie sa takie cenniki). Albo jedźcie nad jeziorko, połóżcie się na plaży i porozmawiajcie o wszystkim. Napisz mu wierszyk xD albo wczesniej jedz do lasu, schowaj gdzieś torbę słodyczy i zrób wskazówki do tego miejsca i każ mu szukać (jak w podchodach) hahaha ale zwała by była xD ![]() A kto mi pomoże...? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Rozeznanie
|
Okej jakoś się postaramy. Powiedz tylko ile mamy na to czasu? Bo jeśli jeszcze kilka dni to jak jutro będę siedzieć na zajęciach na uczelni to trochę pogłówkuję i może co nieco wymyśle.
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Jeszcze muszę prosić was o pomoc w jednym. Znacie jakieś fajne rockowe kawałki w stylu Linkin Park? Muszę nagrać mu na płytę coś w tym stylu bo on kocha taką muzykę. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.