Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 20:01   #3481
kasiaszkasiasz
Przyczajenie

Exclamation pomysl na ciekawie spedzony dzien 18 urodzin ?

Witam
Mam 17lat a w polowie czerwca moj TŻ obchodzi 18 urodziny.
No i mam problem, gdyż postanowiłam nie kupować mu prezentu, a zabrać w niezapowiedzianą 'wycieczkę' do Krakowa (mieszkamy jakies 100km od Krakowa). Wymyśliłam że rano zerwę go z łóżka i pojedziemy najblizszym pociągiem Jednak nie mam pomysłu w jakie ciekawe miejsca mogłabym go zabrać.. Może paintball? ZOO?....
Z niecierpliwością czekam na sugestie i propozycje atrakcji, rozrywek.
Pozdrawiam
kasiaszkasiasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 20:12   #3482
shanonnowa
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

HeHe.. Cykaj cykaj:P
A kiedy TEN Wasz dzień??
Ja mam niecałe 3 tygodnie.. I mam mnostwo zdjec myslalam o nim i mysle.. Ale.. Jak mowilam, chce zeby bylo to cos podrecznego by przydało sie Mojego TŻowi... Ale nie mam pomyslow.. Moze Ty cos poradzisz?
shanonnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 20:23   #3483
Ta jedyna
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

My 2 czerwiec. Hm tez zastanawiam się nad czymś przydatnym, co przypominałoby mu mnie. Narazie brak pomysłów, ale chyba w weekend wybiorę się na mały spacer po mieście i poszukam czegoś. Nie chce powtórki z przed jego urodzin i bieganiny po sklepach w dzień przed. Zazdroszczę ci. Mój za nic nie chce się fotografować.
Stary 2009-05-06, 20:42   #3484
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO
Gdy TŻ wyjeżdża za granicę...

Kiedyś znalazłam na wizazu pomysł jednej z pań na takie jakby "pudło z liścikami" na czas wyjazdu dla swojego TŻ, tzn: chcę zrobić coś podobnego- w dzien wyjazdu dać Tż pudełko z kopertami i pakunkami. na każdym będzie data (na kazdy dzien jedna rzecz), niestety nie moge znależć tego postu i nie mam pomysłów, co można włożyć do takiego pudełka TŻ... Może macie ciekawe pomysły.? ;>
Ja wiem, że napisze mu liściki,wierszyki, włoże kilka naszych zdjęc na małych i duzych formatach, kalendarzyk na te miesiące zrobiony recznie, wypisze za co go kocham i za co mu dziekuje, narysuje nasz portrecik...Tylko co dalej....? nie mam pojecia, a wyjazd tuz tuz...
Stary 2009-05-07, 06:04   #3485
shanonnowa
Rozeznanie

Nie masz czego zazdrościc:P
Moj też za żadne skarby świata nie chce sie fotografować..
Ale ja foch i po sprawie:P
Jak znajdziesz cos to napisz:P
Ja nie mam pomyslu wiec moze sicagne cos od Ciebie hehe
a moze kup mu w sportowym puchar i na tej tabliczce gdzie zawsze są miejsca wygraweruj coś innego np: Zająłes pierwsze miejsce w moim zyciu i date waszą.. Ja taki puchar swojemu dałam na pól roku
Stary 2009-05-07, 08:17   #3486
kalinkap13
Rozeznanie

świetny pomysł z tym pucharem!
sama mam (1)rocznice pod koniec maja z moim TZ i zastanawiam sie co by tu dać...
Wasze pomysły są extra

ps.a jaki jest mniej więcej koszt takiego puchara + grawer...?
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 08:26   #3487
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: Gdy TŻ wyjeżdża za granicę...

Gdy TŻ wyjeżdża za granicę jest to sama okazja do dania mu prezentu jak każda inna. W związku z tym łączę wątek z ogromnym wątekiem na ten temat, który warto jednak przeszukać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 08:33   #3488
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: pomysl na ciekawie spedzony dzien 18 urodzin ?

Cytat:
Napisane przez kasiaszkasiasz Pokaż wiadomość
Witam
No i mam problem, gdyż postanowiłam nie kupować mu prezentu, a zabrać w niezapowiedzianą 'wycieczkę' do Krakowa (mieszkamy jakies 100km od Krakowa). Wymyśliłam że rano zerwę go z łóżka i pojedziemy najblizszym pociągiem Jednak nie mam pomysłu w jakie ciekawe miejsca mogłabym go zabrać.. Może paintball? ZOO?....
Pozdrawiam
Łączę z wątkiem o prezentach dla TŻta. Wiele razy był tam poruszany temat wyjazdów/ wieczorów/kolacji okolicznościowych.
Stary 2009-05-07, 09:57   #3489
Ta jedyna
Rozeznanie

Puchar świetny.! Tylko gdzie coś takiego znaleźć? Robią podobne rzeczy na allegro, albo gdzieś w niecie? Narazie jednak pozostanę przy moim wcześniejszym pomyśle. Niestety oddzielne pudełka odpadają bo niektóre rzeczy mi się do nich nie zmieszczą więc pozostaje mi włożenie tego wszystkiego do jednego większego pudełka. Co mogę tam jeszcze dać? brakuje mi 3 rzeczy.
Stary 2009-05-07, 10:00   #3490
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

moj tz ma urodziny 26.05, jestesmy razem poltora roku ponad, i wlasnie sie zastanawiam nad prezentem.
http://www.allegro.pl/item625835283_...em_logiem.html
mysle nad taka koszulka polo z napisem na plecach - jego ksywka, ale bede musiala wybadac czy mu sie to spodoba
Stary 2009-05-07, 10:05   #3491
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość
Kiedyś znalazłam na wizazu pomysł jednej z pań na takie jakby "pudło z liścikami" na czas wyjazdu dla swojego TŻ, tzn: chcę zrobić coś podobnego- w dzien wyjazdu dać Tż pudełko z kopertami i pakunkami. na każdym będzie data (na kazdy dzien jedna rzecz), niestety nie moge znależć tego postu i nie mam pomysłów, co można włożyć do takiego pudełka TŻ... Może macie ciekawe pomysły.? ;>
Ja wiem, że napisze mu liściki,wierszyki, włoże kilka naszych zdjęc na małych i duzych formatach, kalendarzyk na te miesiące zrobiony recznie, wypisze za co go kocham i za co mu dziekuje, narysuje nasz portrecik...Tylko co dalej....? nie mam pojecia, a wyjazd tuz tuz...
Jak długo go nie będzie? Jao mojego pudełka wkładam np. kubek z pyszną i karteczką 'Na zimne, samotne wieczory'. Nie wiem czy dokładnie o coś takiego ci chodzi.

Postaramy się jakoś pomóc.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
moj tz ma urodziny 26.05, jestesmy razem poltora roku ponad, i wlasnie sie zastanawiam nad prezentem.
http://www.allegro.pl/item625835283_...em_logiem.html
mysle nad taka koszulka polo z napisem na plecach - jego ksywka, ale bede musiala wybadac czy mu sie to spodoba
Naprawdę fajna ta koszulka. Niektóre wizażanki pisały już o tych nadrukach, ale myślę że zamiast ksywki lepszy by był jakiś śmieszny tekst. to taka moją sugestia. Gdzieś na tym wątku na pewno to znajdziesz.
Stary 2009-05-07, 10:42   #3492
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

no ale wlasnie nie wiem czy z jakims smiesznym tekstem bedzie nosil, bo on raczej nie przepada za koszulkami z nadrukami, ale jakby byl tylko napis na plecach z jego ksywka to mysle ze mu sie spodoba jeszcze mysle nad jakas ksiazka łysiaka, bo on uwielbia, ale ma ich tyle w 4 mieszkaniach [u mamy taty siostry i u siebie] ze w zyciu nie ogarne ktore ma a ktore nie i jeszcze gdzies tu wyczytalam o 100 cukierkach z karteczkami i napisami, dklaczego go kocham tez mi sie bardzo spodobalo
i jeszcez myslalam zeby wywolac troche naszych wspolnych zdjec, wyciac z bristolu takie wielkie sercei ponaklejac moja kumpela kiedys cos takiego dostala od swojego faceta i strasznie mi sie podobalo
Stary 2009-05-07, 10:50   #3493
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
no ale wlasnie nie wiem czy z jakims smiesznym tekstem bedzie nosil, bo on raczej nie przepada za koszulkami z nadrukami, ale jakby byl tylko napis na plecach z jego ksywka to mysle ze mu sie spodoba jeszcze mysle nad jakas ksiazka łysiaka, bo on uwielbia, ale ma ich tyle w 4 mieszkaniach [u mamy taty siostry i u siebie] ze w zyciu nie ogarne ktore ma a ktore nie i jeszcze gdzies tu wyczytalam o 100 cukierkach z karteczkami i napisami, dklaczego go kocham tez mi sie bardzo spodobalo
i jeszcez myslalam zeby wywolac troche naszych wspolnych zdjec, wyciac z bristolu takie wielkie sercei ponaklejac moja kumpela kiedys cos takiego dostala od swojego faceta i strasznie mi sie podobalo
Ty go lepiej znasz więc może jeśli miałby jej nie nosić to z ksywką będzie lepsze. Hm co do książek jeśli masz możliwość może popytaj jego mamę, siostrę co tam ma w domu za książki, a jeśli nie dasz rady to może coś w podobnym klimacie. Trudno mi powiedzieć bo nigdy nie czytałam Łysiaka. A cukierki z karteczkami też już wcześniej wyczytałam i muszę ten pomysł w końcu wykorzystać.
Stary 2009-05-07, 11:49   #3494
paula03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Ja już mam wstępną koncepcje. Zainspirowana pomysłami koleżanek z forum postanowiłam zrobić 12 pudełek(jako że jesteśmy razem 1rok=12 miesięcy) i do każdego z nich włożyć coś innego z krótkim liścikiem. Tylko mam dylemat co to może być. Może na przykład ciasteczko z karteczką "Do czasu gdy sama będę ci gotować". Ale co włożyć do reszty pudełek. Co myśliciel o tym pomyśle.? Chciałam żeby to był prezent trochę humorystyczny.

Dołączam się do pytania
paula03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 12:13   #3495
Ta jedyna
Rozeznanie

Paula03 ja już mam kilka pomysłów co dać. jak już pisałam nie zmieści mi się to wszystko w pojedynczych pudełkach więc włożę do jednego większego. Jeśli tylko chcesz mogę Ci napisać moje wstępne pomysły. to narazie tylko taki zarys mam.
Stary 2009-05-07, 13:37   #3496
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
Jak długo go nie będzie? Jao mojego pudełka wkładam np. kubek z pyszną i karteczką 'Na zimne, samotne wieczory'. Nie wiem czy dokładnie o coś takiego ci chodzi.

Postaramy się jakoś pomóc.

Hmm...to jest w sumie w ten sposób, że ja lece na Rodos na 3 miesiące, a on w tym czasie jedzie do Niemiec na rok.. Niestety nie jestem w stanie zrobić 'pakunkow' na cały rok, więc robie na te 3 miesiące, na ktore ja wyjezdzam, czyli 92 sztuki 'czegos'. na pierwszy dzien mam dla niego liścik, na drugi kalendarz, zeby sobie skreslał kolejne dni. Trzeciego dnia odpakuje nasz portret rysowany przeze mnie...
Chcę zrobić wszystko swoimi rękoma.. Myślałam, że to będzie dość proste, ale jak przyszło co do czego, to nie mam pomysłów dalszych

Bardzo mi się podoba ten pomysł z cukierkami, na pewno go wykorzystam xD

Edytowane przez ZiomMO
Czas edycji: 2009-05-07 o 13:39
ZiomMO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 13:59   #3497
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
sama mam (1)rocznice pod koniec maja z moim TZ i zastanawiam sie co by tu dać...
Wasze pomysły są extra

mnie puchar z grawerem wyniosl jakies 65 zl
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 14:05   #3498
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiaszkasiasz Pokaż wiadomość
Witam
Pozdrawiam
Myślę, że faceci uwielbiają takie rzeczy jak paintball, powinno mu się spodobać

Mój Tż ma 21-sze urodziny w niedzielę i zamierzam upiec mu taki mały torcik, myślę, że będzie zadowolony, zauważyłam, że strasznie mu się podoba, jak coś dla niego ugotuję, a co dopiero jak upieczę

Znacie jakieś przepisy, jak zrobić taki nieduży tort? Ja właśnie szukam w necie, nie wiem, czy sobie poradzę coś takiego upiec...
borntoboogie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 14:32   #3499
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

A ja ostatnio znalazłam na allegro taka ramkę cyfrową , w Której nie tylko można oglądać zdjęcia ale też słuchać muzyki i oglądać filmy. i Tak sie zastanawiam czy nie kupić mu tej ramki na urodziny. Do tego skoczyłambym do fotografa na jakąś sesyjke i bym tam te zdjęcia powżucała. Jak myślicie dobry pomysł??
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 14:35   #3500
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Hmm...to jest w sumie w ten sposób, że ja lece na Rodos na 3 miesiące, a on w tym czasie jedzie do Niemiec na rok.. Niestety nie jestem w stanie zrobić 'pakunkow' na cały rok, więc robie na te 3 miesiące, na ktore ja wyjezdzam, czyli 92 sztuki 'czegos'. na pierwszy dzien mam dla niego liścik, na drugi kalendarz, zeby sobie skreslał kolejne dni. Trzeciego dnia odpakuje nasz portret rysowany przeze mnie...
Chcę zrobić wszystko swoimi rękoma.. Myślałam, że to będzie dość proste, ale jak przyszło co do czego, to nie mam pomysłów dalszych

Bardzo mi się podoba ten pomysł z cukierkami, na pewno go wykorzystam xD
uuu 92 rzeczy trzeba wymyślić. No to mamy niezły orzech do zgryzienia.
Stary 2009-05-07, 15:31   #3501
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
mnie puchar z grawerem wyniosl jakies 65 zl
dziekuje za odpowiedz

ale jeszcze jedno..gdzie kupic taki puchar? w sportowym tak? a grawer-tam mi tez zrobia czy jak...?

bylabym wdzieczna za odp

bo zastanawiam sie nad tym... pomysl bomba..
Stary 2009-05-07, 16:07   #3502
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
dziekuje za odpowiedz

ale jeszcze jedno..gdzie kupic taki puchar? w sportowym tak? a grawer-tam mi tez zrobia czy jak...?

bylabym wdzieczna za odp

bo zastanawiam sie nad tym... pomysl bomba..

Tak, w sportowym dostaniesz, albo spróbuj na allegro, często są aukcje na których oprócz pucharu grawerują właśnie różne napisy.
O grawer możesz się też zapytać u jubilera, chociaż nie wiem, czy też grawerują w takim zwykłym metalu... Zdaje się, że tak

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
uuu 92 rzeczy trzeba wymyślić. No to mamy niezły orzech do zgryzienia.
Nie będę Was aż tak torturowała xD Poprostu jak macie jakiś ciekawy pomysł, który mogłabym wykorzystac... Każdy jeden jest dla mnie skarbem xD Czasami będe wkładała w kopertę sam liścik, więc można odjec od tych 92 jakieś 30 xD
Stary 2009-05-07, 16:10   #3503
Ta jedyna
Rozeznanie

Ja znalazłam je także na allegro.
Wpisz sobie 'puchar grawerka' i pełno tego znajdziesz.
Stary 2009-05-07, 16:25   #3504
kalinkap13
Rozeznanie

ZiomMO i Ta jedyna dziekuje WAM BARDZO! jesteście kochane

zaraz sobie sprawdze na allegro, a jak bede miała czas to musze koniecznie sie przejść do sportowego
Stary 2009-05-07, 16:29   #3505
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
ZiomMO i Ta jedyna dziekuje WAM BARDZO! jesteście kochane

zaraz sobie sprawdze na allegro, a jak bede miała czas to musze koniecznie sie przejść do sportowego
Naprawdę nie ma za co.

A teraz proszę bardzo o pomoc dla mnie i dla koleżanki ZiomMo. ;*

Edytowane przez Ta jedyna
Czas edycji: 2009-05-07 o 16:31
Ta jedyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:57   #3506
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
Ja dla swojego myślałąm o czymś w stylu plakatu z moim zdjęciem w antyramie. Tylko zupelnie nie mam pojęcia gdzie mozna wydrukoac taki duzy format zdjęcia ile to kosztuje no i co najwazniejsze. kto moglby mi zrobic jakies wyjatkowe zdjecia ale jak myslicie czy owy pomysl jest dobry?
Takie rzeczy są najlepsze
Pytaj u fotografów
Niestety nie jest to bardzo tanie - wiem, że u mnie w mieście zdjęcie wielkości kartki a4 to kwestia ok 17 zł, więc szacuję, ze a3 będzie mniej więcej koło 40-50... (ale jestem z małego miasta, więc mogą sobie na takie ceny pozwolić )
A sesyjka- również u fotografa...albo pobaw się z koleżankami, później na photoshopie ładnie przerób i daj do wydrukowania jak wczesniej mowiłam - w jakimś studiu fotograficznym

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Kurcze ten wątek to jak kopalnia złota.!
Jak myślicie co kupić na rocznicę? mam tylko miesiąc na wymyślenie czegoś sensownego.
A jaki jest Twój TŻ? Romantyczny, czy bardziej praktyczny? I jakie masz fundusze..?
Na rocznicę ja zwykle próbuję dogadać się z moim TŻ, że nie będziemy robili sobie zadnych prezentów, tylko spędzimy ten dzień wspólnie i inaczej niż zwykły dzień.
Jeżeli koniecznie chcesz kupić, to może bilety do kina/ teatru/ opery/ na koncert? Robiłaś już kolację przy świecach? A jeśli nie potrafi się poddać romantycznemu nastrojowi (tak jak moj ;p ) to na pewno ucieszy się widząc Cię seksownie przebraną z biletami na mecz w stringach hihi
Może pomyśl, co u Was w mieście jest ciekawego i zaplanuj ten dzień.. np. zrób mu rano kanapki- w kształcie serduszek. Do kupienia są takie jakby patelnie na jaja sadzone, z wgłębieniami w kształcie serca- posyp je szczypiorkiem, będzie jeszcze do tego jeszcze bardziej zdrowe xD pozniej może miły spacerek po parku za rączkę (koniecznie wez ze sobą aparat ), golf? bilard? kręgle? partyjka szachów? Świetna zabawa, a śmiechu przy tym co niemiara... później weź go na wielkie lody do kawiarni, a jeśli woli - zamiast lodów piwko mu postaw (choc większość facetów to łakomczuchy xD ). Może basen? Pobawcie sie na zjezdzalniech- dosłownie jak dzieci xD Pózniej do kina, a po kinie na impreze xD
Mój TŻ zrobił mi kiedys taką niespodzianke- nie zapomne tego nigdy xD było wspaniale, chociaż pogoda niezbyt dopisała

Wspaniałym pomysłem jest też kupić kilka puszek Montany i namalować przed blokiem TŻ na jakiejść szarej ścianie napis np. "Kocham Cię Skarbie". Będzie to później widział za każdym razem, jak wyjdzie z domu xD Ja chciałam coś takiego zrobić, ale mojego TŻ coś takiego nie kręci (Róbcie to nocą, jak wszyscy śpią w ciemnych dresach, a jak zobaczycie jakiegoś policjanta UCIEKAJCIE!!! - to nielegalne xD )

Edytowane przez ZiomMO
Czas edycji: 2009-05-07 o 17:24
ZiomMO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 18:56   #3507
shanonnowa
Rozeznanie

Red face Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Wasze pomysły są extra

dziewczyny! puchar znajdziecie w najblizszym sklepie sportowym! przerozne sa male duze srednie.. ja dałam swojemu TŻowi duzy puchar.. złoto czerwony..
kosztował mnie 30zł... i grawer 10zł.. razem zapłaciłam cos do 45zł nie wiecej! a TŻ dumnie postawił go na szafie.. był strasznie zadowolony!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Tak, w sportowym dostaniesz, albo spróbuj na allegro, często są aukcje na których oprócz pucharu grawerują właśnie różne napisy.
O grawer możesz się też zapytać u jubilera, chociaż nie wiem, czy też grawerują w takim zwykłym metalu... Zdaje się, że tak

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Nie będę Was aż tak torturowała xD Poprostu jak macie jakiś ciekawy pomysł, który mogłabym wykorzystac... Każdy jeden jest dla mnie skarbem xD Czasami będe wkładała w kopertę sam liścik, więc można odjec od tych 92 jakieś 30 xD

nie musisz biegać w te i nazad.. w sportowym puchar gdzie indziej grawer.. Przeciez sportowe sklepy grawerują puchary np. dla szkoł na zawody czy cos... Nie przjemuj sie.. W sportowym znajdziesz i puchar i grawer! Ja czekałam na swój 3 dni..
Stary 2009-05-07, 20:04   #3508
Ta jedyna
Rozeznanie

ZiomMo jesteś aniołem i na pewno wykorzystam twój pomysł lecz jak narazie nie mieszkamy razem więc śniadanie do łóżeczka odpada a romantyczny wieczór również bo ja mieszkam z rodzicami. Chyba popatrzę co ciekawego puszczają w kinach, bo ostatnio jęczał że dawno w kinie nie byliśmy, i kupię bilet na coś fajnego.A on to całkowity romantyk.
Stary 2009-05-07, 20:12   #3509
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
ZiomMo jesteś aniołem i na pewno wykorzystam twój pomysł lecz jak narazie nie mieszkamy razem więc śniadanie do łóżeczka odpada a romantyczny wieczór również bo ja mieszkam z rodzicami. Chyba popatrzę co ciekawego puszczają w kinach, bo ostatnio jęczał że dawno w kinie nie byliśmy, i kupię bilet na coś fajnego.A on to całkowity romantyk.

Do anioła mi daleko ale staram się jak moge
Jak masz więcej pieniędzy, może wynajmij pokój na noc w jakiejś małej willi w mieście, albo niedaleko miasta (jakies 200zł za dobę. Moze znajdziesz taniej- u mnie sa takie cenniki).
Albo jedźcie nad jeziorko, połóżcie się na plaży i porozmawiajcie o wszystkim. Napisz mu wierszyk xD
albo wczesniej jedz do lasu, schowaj gdzieś torbę słodyczy i zrób wskazówki do tego miejsca i każ mu szukać (jak w podchodach) hahaha ale zwała by była xD

A kto mi pomoże...?
Stary 2009-05-07, 20:49   #3510
Ta jedyna
Rozeznanie

Okej jakoś się postaramy. Powiedz tylko ile mamy na to czasu? Bo jeśli jeszcze kilka dni to jak jutro będę siedzieć na zajęciach na uczelni to trochę pogłówkuję i może co nieco wymyśle.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Jeszcze muszę prosić was o pomoc w jednym. Znacie jakieś fajne rockowe kawałki w stylu Linkin Park? Muszę nagrać mu na płytę coś w tym stylu bo on kocha taką muzykę.

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości