|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
hej wlasnie kupilam skakanke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
U mnie prawdziwa dietka to od jutra. Juz nawet zakupy zrobiłam: muesli, jogurty, masa owoców i warzyw, twarożek (kolacja białkowa) i przystępuję do działania chociaż dzisiaj było obżarstwo i mam wyrzuty sumienia. Ale spale wieczorkiem jak zrobię 8 minute (bez abs) i a6w.
![]() EDIT: Anitko zazdroszczę wymiarów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
skaczę b. szybko po 100 na styl i zmieniam. Raz żabką, a raz czymś takim jak bokserzy
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Konto usunięte
|
witam was dziewczęta..jestem nowa na forum (chociaż mam jeden post na koncie
![]() moge do was dołączyć? mój problem może wydać się niewielki bo chodzi o 3-4kg, ale naprawde doprowadziłam się w ostatnim czasie do złego stanu..pojawiły mi się takie ohydne boczki, cellulit , brzuch jak w ciąży ityd. blehh.. ostatnio zapomniałam jakoś o diecie i ćwiczeniach a przez jakiś czas odżywiałam się naprawde ładnie..no ale do rzeczy obcnie waże 51kg przy zroście 164cm a dąże do 47kg, czyli takiej wagi, przy której czułam się najlepiej...niestety brak mi silnej woli... no ale od jutra a6w, rowerek, bieganie przynajmniej 4 razy w tygodniu, przedewszystkim ćwiczenia na uda i pośladki, no i ujemny bilans czyli jakieś 1000-1200kcal za miesiąc ważenie, jak myślicie .uda mi się? |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
niusiu z takimi założeniami uda Ci się w miesiąc.... ale:1000- 1200 to stanowczo za mało ! musisz jesc więcej, bo spowolnisz sobie przemianę materii
#3486 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Pisalam, ze zaczelam, ale w sumie nie wyszlo. Objadam sie. 27 ide do lekarza, moze cos pomoze ale ja nie moge tak jesc!!!!
![]() Cytat:
Madzik jak zrobic taki suwaczek??? Jeju jak ja chcialabym nie miec kompulsow i zdrowo powoli sobie chudnac.... Dziewczyny wy w ogole jecie jakies wegle?? Bo ja myslalam, zeby na sniadanie robic sobie owsianke na mleku z twarogiem i owocami.
![]() |
#3487 |
Raczkowanie
|
nio dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jakie chcecie miec wymiary? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Raczkowanie
|
Hej!czy ja moge sie tez do Was przyłączyć?
![]() Zaczełam się odchudzac juz ponad miesiac temu,kiedy na wadze ukazała sie straszna cyferka 64 ![]() Z 64 zrobiło się 57 ![]() Biegam praktycznie codziennie 7 km interwałami, plus do tego kilka razy wchodze na 10 piętro po 2,3 stopnie-i chyba sie od tego biegania uzalezniłam.Nie mogę sie zmusić do ćwiczeń siłowych,ale licze że po sesji zapisze się na siłownie. Dieta,hmm,słodyczy prawie w ogóle nie,chyba że u kogos jestem i cięzko odmówić.Wpadek z obżeraniem nie mam,potknięcia też nieczesto.Rano jem zawsze owsianke z masa rodzynek i orzechów,potem kanapkę z razowego chlebaz warzywami i mięskiem,potem najczęściej kurczaka gotowanego\smazonego\piec zonego albo rybke gotowaną\smażona i do tego masa sałaty.Potem jakieś owoce,np 30 dkg truskawek a na kolację sałatka z 1/2 serka wiejskiego z przeróżnymi warzywami.Do kolacji i obiadku używam sporo oliwy z oliwek.0 kawy,napojów gazowanych,alkoholu, za to duzo wody i różnych herbatek,jeżeli czarnych lub owocowych to zawsze z cukrem. Co byście radziły zmienić-odchudzam sie w zasadzie pierwszy raz tak na poważnie i pewnie robię masę błędów ![]() ![]() P.S.Aha,pisałyście wasze wymiary;od dołu;łydka 37,udo 56,biodra 89 talia 67,biust 90-wczoraj mierzyłam ![]() Pozdrawiam!!! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps.strasznie szybko stracilas ta wage w miesiac 7 kg hmmm uwazaj na metabolizm ![]() ![]() a ile masz wzrostu?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Raczkowanie
|
hej, jasne że sie możesz przyłączyć, zapraszamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Anitko
![]() Aha i jeszcze jedno pytanie. Ja cwiczenia silowe robicie??
#3495 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
87-88/59-60/75 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
Dzieki za miłe powitanie
![]() ![]() No i oczywiście dzięki za rady żywieniowe-faktycznie wiem że te rodzynki i orzechy to nie bardzo,ale za samą owsianką,za tym smakiem nie przepadam i po prostu zajadam go rodzynkami.A z owsianki rezygnować nie chce,bo moja ciocia daje ją psu jak mu sierść wyłazi i faktycznie Pandorka ma bardzo ładną sierść to wierze że ja tez bedę miała ![]() A co do cukru to uff,łatwiej mi będzie kompletnie się na zieloną lub czerwoną herbatkę przerzucić niż pić gorzką. Poza tym mam take dziwne magiczne myślenie że jak posłodze to przynajmniej sie potem na słodyczenie rzucę-ale może jest odwrotnie? ![]() Dzięki,dzięki za rady odkąd śledze to forum zaczełam wierzyć że odchudzanie zakończone sukcesem jest jednak realne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
mam okres grrr jestem zła, wściekła marudna, zjadłam wielką górę suszonych owoców i orzechów, jestem gruba i brzydka i wylazło mi naczynko na nodze (kolejne ) grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
#3498 |
Zadomowienie
|
Elianko nie zamartwiaj sie, jestes tylko czlowiekiem
![]() Ja tez mam okres i brzucho boli. Jutro wstan, usmiechnij sie do siebie i pomysle, ze to bedzie dobry dzien ![]()
#3499 |
Zakorzenienie
|
moj nastrój na dzisiaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to idę chyba poprzytulać się do TŻ
![]() |
#3500 |
Rozeznanie
|
Elianko Ty chociaz mozesz się poprzytulać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki nie mam mobilizacji ostatnio ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
dzekuję sieweczko
![]() ![]()
#3502 |
Konto usunięte
|
ten okres to chyba nasza zmora
![]() a ja już po porannych ćwiczonkach - 10min skakanki, 20 biegania i rozciaganko króciutkie...a do szkoły dopiero na druga lekcyjkę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Raczkowanie
|
Hej Elianka,jak Ci kpc poszedł?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
Ja od weekendu trzymam się świetnie na mojej dietce - i już jest pierwszy sukces - waga się waha
![]() ![]() I dumna z siebie jestem, bo wczoraj byłam z TŻ w kinie i zjadłam tylko 1chipsa, bo paskuda kupił jakieś nowe (swoją drogą paskudne) i 100g suszonych jabłek (ale to był zaplanowany deser - zresztą poza warzywami to były jedyne ww wczoraj więc mogłam sobie pozwolić) Ale od dziś tylko warzywka i białko i może się uda ![]() Oczywiście życzę powodzenia wszystkim zdającym ![]()
#3505 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę "okresowo" tutaj ostatnio
![]() wydawało mi się, że wczoraj dostałam a tu guzik! najgorsze, że ja zażywam tabletki anty i powinnam wczoraj dostać!nie wiem co się dzieje!a w dodatku parę dni temu jak byłam u ginekologa to wykrył mi jakiś pęcherzyk w jajniku i nie powiedział mi co to jest! ![]() A dzisiejszy poranek tak: śniadanko 6:00 kawałek mięska (ok.100 g) z warzywkiem +kawka z mleczkiem II śniadanko w pracy 2 herbatki ziołowe i serek wiejski
#3506 |
Zakorzenienie
|
A dzisiejszy poranek tak:
śniadanko 6:00 kawałek mięska (ok.100 g) z warzywkiem +kawka z mleczkiem II śniadanko w pracy 2 herbatki ziołowe i serek wiejski Sweetpinky widzę że coraz ładniejsze posiłki tylko pozazdrościć . U mnie to różnie wczoraj zjadłam schabowego z sałatą i ... odchorowałam go. Strasznie bolał mnie żołądek i muliło mnie. A tak w ogóle to ostatnio nie mogę za dużo jeść czuję się taka pełna. Nie miłe uczucie. U mnie dziś owsianka z truskawkami -wiem białka nie ma A dalej nie wiem mam ugotowanego kalafiora ale co do niego?? Ostatnio zrobiłam sałatkę kalafior tuńczyk pomidor ogórek i zioła i sos sojowy . Dobre było ale dziś nie wiem co tylko nie kurczaka ma ktoś pomysł?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
dzięki Ewaw71
![]() Mam pytanie jak to jest z fasolką szparagową żółtą? wczoraj miałam ją na obiad i nie wiem czy jest dobra!
#3508 |
Zakorzenienie
|
lily1984- zarówno kpc jak i finanse- krew pot i łzy.. nie chce mi sie juz o tym mysleć, podobno od dwój sie nie umiera (nie wiem, nie mam jeszcze żadnej, teraz będę miała dwie)
sweet- ja tez biorę anty odkad ćwicze okres mi się przesunął o jeden dzień wcześniej ![]()
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że odkąd jem kolację białkową przed snem, rano lepiej mi się załatwia i ogólnie mniej mi się chce jeść. Macie też tak?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.