|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
BAN stały
|
Cytat:
Cóż za piękne zielony inglot ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Was jest tu zawsze dużo więc może ktoś mi odpowie
![]() ![]() CMOKSIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3484 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem ciekawa numerka tej trawiastej, soczystej zieleni, jest boska!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
jeden arabian glow, drugi z color trenda, jak się je pomiesza wychodzi taki efekt, w sensie tak błyszczy, jest taki połysk i ag nadaje kolorek, taki własnie różówo-rdzawy
![]()
#3487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaznaczę też, że widoczna złota warstwa na zdjęciu nowego różu ściera się całkowicie po 2-5 użyciach, i zostaje takie coś jak widać na moich zdjęciach. Ogólnie ładne cacko, ale nie ma co rozpaczać jeśli sie go nie ma, bo myślę, że można znaleźć ciekawsze produkty. Z limitowanej serii Revlona mam jeszcze cień (ten jasno-fioletowy) - jest niezły. Kupiłam też błyszczyk Just Bitten - i to był najgorszy kosmetyk jaki kiedykolwiek w życiu miałam. Zwróciłam go do sklepu kilka dni później. Cytat:
![]() numerek 435 - cień do powiek matowy. Ale ostrzegam - na powiekach też jest tak intensywny.
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi chodzi o taką wiśnię ze złotem, ewentualnie malinowy ze złotem, a nie różowo-rdzawy
![]() |
#3489 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdziłam i jest kilka takich zestawów na Allegro. Cienie są też dostępne jako dwójki i single.
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Polsce ich na pewno nie widziałam ale często bywam w różnych miejscach innych, więc się będę rozglądać. Dziękuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Wtajemniczenie
|
rzyrafko jestem pod wrażeniem
![]() ![]() ![]() Jakiej firmy są te(zaznaczyłam na obrazku) fioletowe cienie i jakie mają nazwy/numerki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko chylę czoła
![]() moja kolekcja nie dorasta do pięt Twojej, ale cyknęłam pare fotek mojego skromnego zbioru, a co ![]() edit: sorki za zdjecie lakierow, ale juz mi się nie chciało ich wystawiac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz może czym się różnią te 2 fioletowe cienie Cameleon 325 i 326 ? bo na stronie producenta trudno się dopatrzeć ![]()
![]() |
#3497 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Rzyrafko
![]() Pączku, świetne zakupy Kuseczko i jak sprawuje się ten tusz? Rav12345 piękne zbiory Navi, może zbiór nie tak wielki ale bardzo przyjemny dla oka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc u mnie w mieście to była kwota 13.300zł na tą kwotę robisz plan na zakupy. Nie wchodzi w to remont i samochód. Możesz kupić tylko środki stałe, takie które w wypadku nie dotrzymania jakiegoś punktu umowy mogą Ci zabrać. Remont robisz za własne pieniądze,musisz mieć lokal użytkowy. Co do biurokracji, to to potrafi być piekłem. Tak na dobrą sprawę my z naszego lokalu jeszcze nie korzystałyśmy, bo pod względem sanmitarnym się nie nadaje, a że to w zabytku jest to na zgodę na przebudowę potrzeba cudu. Na szczęście mamy wpisane,że wykonujemy wszystko w salonie lub na życzenie w domu klientki i na razie tak to się odbywa. My płacimy jedynie 150zł za 46m2 jakoś więc bardzo mało, brałyśmy lokal z ofert po przetargowych, wtedy sama proponujesz stawkę z m2 i prezydent miasta się zgadza bądź proponuje wyższą. Jeśli któraś z Was dziewczyny ma jakieś pytania, służę pomocą na PW, nie offtopujmy tego miłego wątku tak przyziemnym tematem jak firma ![]()
![]() |
#3500 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. te poczwórne to z tej samej serii co rozświetlacz HM a te podwójne to Cantare bazarkowe- ten jaśniejszy nei jets biały a biało różowy jednak chłodniejszy niż ten ciemniejszy i go nei używam. 3. chodzi o te morskie jasny i ciemny? Manhattany- ciemny to z serii ExpressOriental a jaśniejszy z WhiteBeauty (pierwszy mam z wymiany drugi z Allegro i do niego jest jeszcze biały). nie prawda ![]() ojeju, no musiałaś wygadać ![]() Cytat:
![]() ja nie mam tylu tuszy do rzęs ![]() podpinam się pod pytanie o numerek różu B. Cytat:
![]() aj, od razu zabiłaś- no troszkę się nazbierało, ale przynajmniej nic się nie dubluje. A ile jeszcze brakuje ![]() ![]()
![]() |
#3501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko , zbiorek boski
![]() pączek, ładne te twoje loreale- napisz cos o tuych tubkowych błyszczydłach rav i navi, wasze kolekcje tez ładne ![]()
![]() |
#3503 |
Raczkowanie
|
![]()
Rzyrafko a ja mam prośbę o wypowiedź o tym "złamanym" pędzelku do eyelinera - to Inglot prawda? Bo zastanawiałam się nad jego kupnem, ale w końcu wybrałam płaski i ścięty. Napisz prosze czy jest poręczny i wogóle cacy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3505 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() oj.. mam nadzieję że ten tusz będzie jednak do życia... zawsze trafiam na takie, które po kilku godzinach się kruszą rozmazują i wszystko inne... w tym negatywnym znaczeniu :/ no zobaczymy ![]() chyba też zacznę bardziej lubić L'Oreala. Zwłaszcza przez ten róż, który zachęca do zakupu kolejnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te błyszczyki kupiłam na allegro ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Honey Pop 255 bardzo podobny do tego pierwszego ale zawiera lekko błyszczące drobinki (jak pierwszy raz zobaczyłam te błyszczyki razem pierwsza reakcja to " one są takie same o_O" ale jednak nie są ![]() Mai-Tai 406 Łososiowo-złoto-brzoskwiniowy kolor ![]() ![]() Błyszczyki są dość gęste pewnie przez to bardziej trwałe (pod względem trwałości lepsze niż np. bourjois...) ![]() ![]() ze swojej strony polecam ![]() może później zrobię zdjęcie jak prezentują się na ustach (ale nie obiecuję bo nie wiem kiedy dorwę aparat ![]() tak to allegro ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Czas na aktualizacje:
Tak obecnie wyglada moja cala kolorowka. Staram sie przejsc na minimalizm bo kupowalam duzo kosmetykow ktorych potem nie uzywalam,teraz prawie wszystkiego uzywam(zostawilam sobie pare rzeczy do malowania innych) |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
![]() Bardziej szczegolowe zdjecia: 1.Podklady(uzywam wszystkich(moje ulubione to Everyday Minerals) z wyjatkiem kevyn aucoin-szkoda mi go sie pozbyc takze zostawilam do malowania kolezanek itp) 2.Korektory,baza pod cienie,tusz do rzes,khol,przedluzacz rzes(baze pod cienie polecam) 3.Blyszczyki(ulubione to Baby Pink,Du Wop i ostatnio Sally Hansen) 4.Cienie(troche pigmentow Mac-kocham,czworki lancome-srednie,cienie pop beauty i cienie Milani-kocham) 5.Roze i brazer(Moj ulubiony Milani i brazer/roz PF) 6.Pedzelki(glownie Face secrets-polecam,jeden sonia Kashuk-b dobry i kilka Japonesque-srednie) Zapomialam o lakierach-tutaj to ze mnie prawdziwa minimalistka-posiadam dwa-revlon do paznokci u rak i sally hansen do paznokci u stop ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-01-05 o 03:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
aa dorwałam duraline i biały rozświetlacz Inglota
![]() ![]() ![]()
#3509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten Mai-Tai to mnie samą kiedyś kusił, ale po Twoim opisie będę się musiała bliżej przyjrzeć temu Satin Rose. A i fotkami nie pogardzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak więc zdjęcia ![]() na pierwszym górne to satin rose a dolne honey pop (kurcze tym aparatem to w ogole nie widać różnicy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.