|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Cytat:
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
też zamówiłam buty od tej sprzedawczyni i wydaję mi się, że jest uczciwa
w tym wątku dużo osób wyrażało się na jej temat pozytywnie, a i komentarze ma same pozytywy : )
|
|
|
|
#3483 |
|
Przyczajenie
|
jak myslicie: czy to są orginalne? http://allegro.pl/emu-wool-australia...257913814.html
z komentarzy od użytkowników wychodzi na to że tak, ale cena jest dość niska...
|
|
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Może tak tanie, ponieważ są bezpośrednio z magazynu? Przynajmniej tak tam wyczytałam
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do posiadaczek jasnych Emu - bardzo ciężko jest je utrzymać w nienagannym stanie?
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem jak to juz jest z tymi oryginalami Emu. W Polsce niby kosztuja 500zl ( mam racje?
) a tutaj w Dublinie najtanszy model to wydatek 900zl i to nie za dlugie (tez nie do kostki) tylko te srednie Nie powiem, wykonanie przecudowne, czubki butow sa lekko usztywniane ( a nie takie miekkie jak te zwykle allegrowe itp emusy), sama az sie zakochalam
|
|
#3487 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w takim razie daj znac jak dostaniesz swoje ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czym je czyscisz ? oryginalnymi srodkami emu czy czyms innej firmy ?
|
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
czy sprzedawca na alegro o nazwie ladolcevita111 ma orginalne hip boot? bo jakieś tanie są
![]() hop siup ![]() czekam na odp. kupowałyście coś u niego/ niej ? |
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
tak- kupiłam ten zestaw "naprawczy" emu
a co do jasnych emu to moje blado- różowe wytrzymały w dobrym stanie 2 lata- ale faktycznie je oszczędzałam i nie nosiłam np w deszczowe dni czy na chlapę... na taka pogodę mam czekoladowe hip i faktycznie brudu hihi nie widac...![]() ...jedyne co to widac zurzycie po futerku- a w tym modelu się je akurat wywija... Edytowane przez natasza2007 Czas edycji: 2010-10-04 o 19:55 |
|
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
|
a czy impregnat AQUASTOP firmy Kiwi jest dobry ?
|
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
kidlerkomania czekam z niecierpliwością na wiadomośc na temat twoich butków od tego sprzedawcy. mam nadzieję, że bedzie wszystko super...
a ja teraz impregnuję "zwykłym" preparatem w spraju bo emu mi się skończył... i działa
|
|
|
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
No i ja zaczęłam się zastanawiać nad kupnem ich ?
![]() Wkęciłam sie trochę w nie , poradźcie, warto kupić ?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
Moje buciki są dopiero w drodze, ale wydaję mi się, że waaaaaaarto
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie te argumenty już słyszałam, a to, że jak jest chlapa to przemiękają i wchłaniają sól i są be ?![]() I czy prawda, że zapiętki się tak koślawią i dlaczego ? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny mam pytanko
![]() Kupiłam dzisiaj buty firmy BEARPAW w Tk Maxx, noszę rozmiar 38 na bucikach był roz.6 i myślałam, że to angielska rozmiarówka ;/ więc szukałam 5 ale nie było i jak przymierzyłam 6 to stwierdziłam, że jest ok bo nie latały mi itd i 7 już nie przymierzyłam. Teraz w nich chodzę po domu i lekko mi uciskają na duży palec (nieznacznie) więc poszukałam na allegro takich samych i okazało się, że to nie angielska rozmiarówka tylko US ..czyli powinnam mieć 7 a nie 6 ..i nie wiem czy iść je wymienić na większe czy one się rozejdą czy co robić ?! bo kiedyś słyszałam, że powinno się je brać trochę mniejsze bo one potem się rozchodzą.http://img11.allegroimg.pl/photos/40.../50/1259605049 takie mam.
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2010-10-06 o 17:07 |
|
|
|
#3500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapiętki koślawią się w podróbach i jak masz źle dobrany rozmiar. Nic z tych rzeczy. Co do tej soli to może być właśnie minusem. Czytałam różne sposoby na wywabianie tych plam od soli ale jeszcze nie próbowałam gdyż moje szare jakoś się trzymają. Mam teraz chrapkę na jasne, ale własnie boje się że trudno je będzie utrzymać w czystości Mimo to i tak myślę że warto.Cytat:
|
||
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli mają futerko w środku to na 100% się rozejdą
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, czy firma WSKRZAT sprzedaje na 100% oryginaly?
Moge im zaufac? (chodzi mi o buty za ponad 1000zl, nie chce zostac oszukana na taka kase )tutaj ich stronka : www.wskrzat.pl (jesli byla juz o nich mowa to przepraszam,ale nie sledzilam watku
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mają dużo futerka
są niesamowicie miękkie Dzięki, że pomogłyście ulżyło mi![]() OOO chyba zamówię z tej strony wskrzat zestaw do pielęgnacji
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2010-10-06 o 18:51 |
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co napisały dziewczyny,to firma jest wiarygodna. Jednak ja mam inne futro w butach, niż znajome w Uggach i Emu. Porównałam poduszkę wełnianą,którą też mam i na metce był napis "wełna owcza w runie" No i taką właśnie mam wewnątrz buta. A te inne z którymi porównywałam mają chyba tą wełnę 'nie' w runie. Niewiem ![]() Ale butki fajne,zachowują się jak 100%oryginały,mniemam ,że są nimi. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Mam impregnat Kiwi w spreju i jest bardzo dobry
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
jak widzę inne dziewczyny w emu to mi sie bardzo podoba a jak przymierzam w sklepie to jakoś nie mogę się do nich przekonać
![]() macie może jakieś zdjęcia w emu? |
|
|
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
Zamierzam sprawic sobie takie buty i wzielam sie za czytanie watku. Pobierznie oczywiscie bo kilka dni by mi zeszlo na przeczytanie 3,5 tysiaca stron
.Waham sie miedzy UGG a Emu. Jesliby bralam Emu to oczywiscie Stingery, bo lepiej sie sprawdza w zimie. Po dobrym zaimpregnowaniu nie beda przemakac czego o Bronte z cala pewnoscia powiedziec nie mozna. Zastanawiam sie tez nad kolorem. Za jasne latwo lapia brud. Z kolei na innymk watku wizazowym ktos napisal, ze na ciemnych latwiej pojawiaja sie zniszczenia od soli. Sama juz wiec nie wiem. Zastanawim sie nad czerwonymi, niebieskimi, szarymi i orzechowymi (chesnut). Moze jakas podpowiedz? Czy ktoras z Was ma Emu i UGG i moglaby je porownac? Przeszukalam caly watek, ale ten temat pozostawal bez odpowiedzi. Nie jest argumentem dla mnie fakt, ze UGG drozsze i nosi je Sienna Miller . Pytam o jakosc miedzy tymi butami.
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22528676]Zamierzam sprawic sobie takie buty i wzielam sie za czytanie watku. Pobierznie oczywiscie bo kilka dni by mi zeszlo na przeczytanie 3,5 tysiaca stron
.Waham sie miedzy UGG a Emu. Jesliby bralam Emu to oczywiscie Stingery, bo lepiej sie sprawdza w zimie. Po dobrym zaimpregnowaniu nie beda przemakac czego o Bronte z cala pewnoscia powiedziec nie mozna. Zastanawiam sie tez nad kolorem. Za jasne latwo lapia brud. Z kolei na innymk watku wizazowym ktos napisal, ze na ciemnych latwiej pojawiaja sie zniszczenia od soli. Sama juz wiec nie wiem. Zastanawim sie nad czerwonymi, niebieskimi, szarymi i orzechowymi (chesnut). Moze jakas podpowiedz? Czy ktoras z Was ma Emu i UGG i moglaby je porownac? Przeszukalam caly watek, ale ten temat pozostawal bez odpowiedzi. Nie jest argumentem dla mnie fakt, ze UGG drozsze i nosi je Sienna Miller . Pytam o jakosc miedzy tymi butami.[/QUOTE]Moje Bronte ani razu nie przemokły ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- A jesli chodzi o Emu to najbardziej mi sie podobaja Bronte chyba. UGG maja taka dziwna podeszwe. Wole taka gladka i rowna jaka jest w Bronte wlasnie. |
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

w tym wątku dużo osób wyrażało się na jej temat pozytywnie, a i komentarze ma same pozytywy : )
) a tutaj w Dublinie najtanszy model to wydatek 900zl

?