Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-24, 21:06   #3481
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Ja też już po. I całe szczęscie
Teraz sobie wypoczywam, tak jak lubię
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 21:16   #3482
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
Durga Kochana Moja ja dostałam własnie zaproszenie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Wszyscy Cię kojarzą, nie bój sie o to
To ja się bałam, że mnie nie poznasz

Linka do czata wyśle Ci na PW.
Hehehe a ja odrazu Cie poznałam
I dziękuje za link, mam nadzieję ze kiedys uda mi sie tak zgrac z czasem żeby tam wejsć

Dziękuję Wam wszystkim za zaproszenia...jestem naprawdę zaskoczona ze mnie tak bez problemu kojarzycie

I chciałam Wam życzyć (troche spoźnione ) Wesołych swiąt

Mam nadzieję ze niedługo uda m isie napisac coś wiecej
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 21:28   #3483
i_n_e_s
Zadomowienie

Ja też po, trochę się przejadłam
Ale ja proponuję czat jutro, bo fajnie było wczoraj( długo jeszcze byłyście?), bo ja zaraz szykuję się na pasterkę.
3 raz idę, ale podobało mi się w tamtym i 2 lata temu i zaczęłam się przyzwyczajać do tego, chociaż prawie wszyscy idą u mnie spać.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 21:37   #3484
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja nie idę na pasterkę, bo ostatnio sie tak wynudziłam, że mam dość
Poza tym u mnie nie ma takie tradycji a sama szła nie będe.

teraz jest u mnie cicho i spokojnie, oglądam sobie DVD HEYa z koncertu unplugged, i tak to ja świętować mogę. W spokoju!

A z czatem nie wiem, mam nadzieje, że uda mi sie być
Stary 2007-12-24, 21:54   #3485
uhahana
Zakorzenienie

A ja znów mam nieopartą ochotę obejżeć American Pie [świątecznie, co nie? ] a kolega dalej trzyma moją płytę z wszystkimi częściami ;( ;( ;(

Rodzice i siostra u sąsiadów 2 pięter wyżej, mam święy spokój, Akurat w głośnikach i... zaczyna mi się nudzić
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 22:05   #3486
201707171556
Konto usunięte

Przed minuta wyszli odemnie goście...ufff...wreszcie

Nie lubie spotkan rodzinnych, naprawdę...po prostu nie czuję więzi z rodziną...wolałabym zamknąc sie w pokoju i w samotnosci spożyć barszcz z uszkami na ktory czekalam cały rok

Tez mi się nudzi...ale strasznie chce m isie spać.. to zreszta żadna nowość bo ja moge spac 15 godzin na dobe nawet i to jest dla mnie w sam raz

Chyba cos zaraz poczytam... lekture oczywiscie bo nie mam czasu na "normalne" książki..."Inny Świat" Gustawa Herlinga-Grudzińskiego - nie polecam...opisują naprawde straszne rzeczy z obozów pracy w czasie i chwile przed II wojną światową - ale nie takie rzeczy o których wiemy wszyscy ze szkoły i z którymi juz daliśmy rade sie "oswoić" jak masowe mordy, gaz, piece ...tylko głownie wewnętrzną sytuacje w obozach, między skazanymi, zbiorowe gwałty na kobietach i naprawdę obrzydliwe rzeczy których jednak czytając nie potepia się...pewnie dlatego że wszystko co opisuje Grudziński to wyniki naturalnych instynktów człowieka...Potrzebne mi to do prezentacji.
Stary 2007-12-24, 22:14   #3487
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Przed minuta wyszli odemnie goście...ufff...wreszcie

Nie lubie spotkan rodzinnych, naprawdę...po prostu nie czuję więzi z rodziną...wolałabym zamknąc sie w pokoju i w samotnosci spożyć barszcz z uszkami na ktory czekalam cały rok

Tez mi się nudzi...ale strasznie chce m isie spać.. to zreszta żadna nowość bo ja moge spac 15 godzin na dobe nawet i to jest dla mnie w sam raz

Chyba cos zaraz poczytam... lekture oczywiscie bo nie mam czasu na "normalne" książki..."Inny Świat" Gustawa Herlinga-Grudzińskiego - nie polecam...opisują naprawde straszne rzeczy z obozów pracy w czasie i chwile przed II wojną światową - ale nie takie rzeczy o których wiemy wszyscy ze szkoły jak masowe mordy, gaz, piece...tylko głownie wewnętrzną sytuacje w obozach, między skazanymi, zbiorowe gwałty na kobietach i naprawdę obrzydliwe rzeczy których jednak czytając nie potepia się...pewnie dlatego że wszystko co opisuje Grudziński to wyniki naturalnych instynktów człowieka...Potrzebne mi to do prezentacji.
Po pierwsze!!
Jak ja Cię dawno nie widzialam na tym wątku

A po drugie.Mi Grudzinski jest również potrzebny do pracy i książke już dawno przeczytalam i powiem szczerze- mam mocne nerwy i jestem dosyc oczytana i nie tylko w tematach holocaustu oraz traktowaniu ludzi w obozach.
No i sama z własnej woli wybrałam temat związany z odczłowieczeniem własnie w takich sytuacjach jak życie obozowe.

Według mnie to był koszmar i ludzi traktowano jak zwięrzęta,a nawet i gorzej bo zwierząt tak źle nie traktowano jak człowieka w takim obozie.

Ja jeszcze bede miala w pracy Medaliony i Opowiadania Borowskiego do tego jeszcze Annus Mundi i kilka innych ksiązek o tych tematach.
Ciężki temat pracy...

Zaraz ide na pasterke

A objadlam się strasznie mmm pierogi i kapustka
I dostalam 2 pary rejstop hehe zielone i fioletowe i pończochy do tego podwiązke Moja mama dziwne prezenty wymyślila dla mnie
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 22:25   #3488
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Po pierwsze!!
Jak ja Cię dawno nie widzialam na tym wątku

Bo ja dopiero parę dni temu ponownie się pojawiłam

Cytat:
A po drugie.Mi Grudzinski jest również potrzebny do pracy i książke już dawno przeczytalam i powiem szczerze- mam mocne nerwy i jestem dosyc oczytana i nie tylko w tematach holocaustu oraz traktowaniu ludzi w obozach.
No i sama z własnej woli wybrałam temat związany z odczłowieczeniem własnie w takich sytuacjach jak życie obozowe.

Według mnie to był koszmar i ludzi traktowano jak zwięrzęta,a nawet i gorzej bo zwierząt tak źle nie traktowano jak człowieka w takim obozie.

Ja jeszcze bede miala w pracy Medaliony i Opowiadania Borowskiego do tego jeszcze Annus Mundi i kilka innych ksiązek o tych tematach.
Ciężki temat pracy...
Ja nie lubię tego typu literatury (choć miałam taki okres w gimnazjum że bardzo mnie to interesowało)...choć "nie lubię" czy "lubię" to nie są chyba dobre okreslenia dla utworów o takiej tematyce...z nimi się powinno zapoznać i tyle...żeby wiedzieć.
Po prostu żle sę czuję czytając takie rzeczy...nie jest mi przykro, nie płacze, nie przeżywam tego jakoś slinie mimo że uważam to jak traktowali tamtych ludzi za nieludzkie, nienormalne...ale gdy czytam o jakichś "kobiecych krzywdach" wtedy robi mi się słabo...I gdy przeczytałam Medaliony, Borowskiego i zaczęłam Inny Swiat, zaczęłam sie bac ze cos takiego może się powtórzyć za mojego życia.
Albo bac się ze mogę stac się ofiarą podobnych czynów....
To rzeczywiście bardzo cięzki temat.
Ja piszę co prawda o przezyciach matki w literaturze ale zachacze w prezentacji o Grudzińskiego....
Stary 2007-12-24, 22:31   #3489
Nija_
Zakorzenienie

U mnie też już po Wigilii
Dostałam kasę od taty, a od mamy również i podkolanówki czarne w białe czaszki ubiorę na kolędę

Oglądam chyba 50 raz 13 posterunek (wymiana międzynarodowa), z Pierdzącym i japończykiem o nazwisku Tak może kojarzycie?
na początku wigilii poleciały mi łzy, bo siedzieliśmy tak w 3 (ja, mama, ojciec), ja milczałam, bo nie potrafię się zachować w takich obłudnych sytuacjach i udawać kochającej córeczki, nienawidzę hipokryzji : /
no i nie zamieniłam z nimi ani słowa, oni coś tam rozmawiali między sobą;
pod choinkę dostałam tę torbę na którą czekałam tak długo, bo jako, że z allegro to polecony do taty (akurat babcia u nas była, więc miałam nadzieję, że ona odbierze i torba trafi prosto do moich rąk, a zwykle jak zamawiam coś z allegro to piszę maila do sprzedającego żeby wysłał na adres babci(bo u niej zawsze ktoś w domu jest), do sąsiedniej miejscowości, potem sobie odbieram), no ale dostałam kopertę w tej torbie ; )
podziękowałam i poszłam do siebie, teraz siedzę przy kompie i czas płynieeeee ; )
Stary 2007-12-25, 01:12   #3490
Nija_
Zakorzenienie

Wklejam co by mi się nie zgubiło
taki mam bałagan na kompie, że szok

Jakbym miała ochotę zmienić image Zła nie jest, hm?
fryzura oczywiście ale koloru nie zmienię, fajny jest mój ciemny brąz

Idę spać, dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg grzywa.jpg (30,8 KB, 34 załadowań)
Stary 2007-12-25, 08:51   #3491
laylaaa
Zakorzenienie

Kochane i ja Wam zycze wesolych swiat, udanego "wskoku" do nowego roku, zeby najlepszym miesiacem okazał się dla nas wszystkich maj i przyniósł 100 %-towe wyniki bo nie może byc inaczej

moze troche spoznione te życzenia, ale wczoraj nie mialam czasu wejsc.
moja wigilia trwala krotko, po 18 juz pojechali. nawet nie bylo zle, wlasciwie jak zwykle.

durga ja wlasnie zaczelam "Inny swiat", nie lubie takich ksiazek, ale np opowiadania Borowskiego mi sie podobaly.

nija to zdjecie z photobloga jestza***iscie? kojarze je stamtad, kiedys wchodzilam.
co do fryzury to na pewno grzywka nie jest dla wszystkich, nie wiem jak bys w niej wygladala, ale jesli nigdy nie mialas to warto sie przekonac tylko powrot do poprzedniej fryzury nie bedzie zbyt latwy, to jest niestety duzy minus.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-25, 09:32   #3492
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Mam tak samo..

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Jakbym miała ochotę zmienić image Zła nie jest, hm?
Mi się nie podoba.

U mnie tak sobie.
Mam nadzieję, że u was dużo lepiej.
Stary 2007-12-25, 10:42   #3493
201707171556
Konto usunięte

Nija fryzurka taka zwyczajna w sumie jesli chodzi o ścięcie

Miałam kiedyś prostą grzywke ale nie wyglądałam w niej dobrze, potem miałam na skos i bylo juz fajnie a teraz mi odrosła i łyso się czuję Może zrobie sobie kiedys jakieś zdjecie to mi doradzicie czy robić grzywke czy zostać "łysiusiem" bo czas na decyzje mam do 19 stycznia bo od studniowki do matury włosów nie ruszam - nie będe ryzykowała pecha na egzaminie
Stary 2007-12-25, 11:45   #3494
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Durga, czy ja dobrze rozumiem, rozważasz ścięcie się na łyso? podziwiam za odwagę, ja jestem za bardzo przywiązana do swoich włosów, no i uważam je za swój atut

swoją drogą, też chciałabym jakoś zmienić swój image a mam teraz tak fajnie, że chłopak Sis mojego P. jest fryzjerem i mam wszystkie usługi 'za ładny uśmiech'

dzisiaj wstałam o 11.30 dla mnie to rekord, bo ja w dni, w które nie chodzę do szkoły sypiam maksymalnie do 8.00-9.00 wstałam, wyspałam się i znowu jestem mega szczęśliwa wczoraj wieczorem rozmawiałam długo z P. przez telefon i od razu zrobiło mi się tak dobrze.. ah

dziewczyny, co dzisiaj z tym czatem? o której wchodzimy? ja proponuję tak jak ostatnio, ok. 21.00
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-25, 12:36   #3495
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dziś o 21 chyba będę mogła
Na 15 przychodzi do mnie rodzina i coś czuje, że ten dzień minie i błyskawicznie. Tak to jest jak sie wstaje przed 11
Dlatego uważam, że optymalna godzina do pobudki to 8:30-9:00

Tematyka holocaustu i w ogóle życia podczas II wojny światowej, sprawia ze doceniam to co mam i czuję sie szczęśliwsza...
Stary 2007-12-25, 12:49   #3496
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Durga, czy ja dobrze rozumiem, rozważasz ścięcie się na łyso? podziwiam za odwagę, ja jestem za bardzo przywiązana do swoich włosów, no i uważam je za swój atut
Na łyso? Nie nie nie! hehehehehe
Napisałam "zostać łysusiem" bo jak zwiążę włosy teraz gdy odrosła mi grzywka to wyglądam jakbym była łysa
Teraz jak czytam mojego wcześniejszego posta to rzeczywiście widze ze można było zrozumiec ze chcę się ogolić Jak ja już coś napiszę to koniec świata
A z tym moim dylematem to chodziło mi o to czy zrobić na powrót grzywke czy nie. na łyso bym się nie scieła w zyciu (chociaż wlosow najpiękniejszych nie mam to bez wyglądałabym 100 razy gorzej), ale moja kolezanka raz tak zrobiła przed zakonczeniem 2 gimnazjum i wyglądała naprawdę dobrze
Fajnie masz z tymi usługami fryzjerskimi "za ładny uśmiech"

Edytowane przez 201707171556
Czas edycji: 2007-12-25 o 13:23
Stary 2007-12-25, 13:09   #3497
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba cos zaraz poczytam... lekture oczywiscie bo nie mam czasu na "normalne" książki..."Inny Świat" Gustawa Herlinga-Grudzińskiego - nie polecam...opisują naprawde straszne rzeczy z obozów pracy w czasie i chwile przed II wojną światową - ale nie takie rzeczy o których wiemy wszyscy ze szkoły i z którymi juz daliśmy rade sie "oswoić" jak masowe mordy, gaz, piece ...tylko głownie wewnętrzną sytuacje w obozach, między skazanymi, zbiorowe gwałty na kobietach i naprawdę obrzydliwe rzeczy których jednak czytając nie potepia się...pewnie dlatego że wszystko co opisuje Grudziński to wyniki naturalnych instynktów człowieka...Potrzebne mi to do prezentacji.
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Ciężki temat pracy...
I ja mam te książki do pracy I jeszcze jakieś inne
Ja 'lubię' czytać o II wojnie światowej, o obozach. Tzn. tj. napisała Durga nie można tego tak powiedzieć: lubię, nie lubię..
Ja mam słabe nerwy jeśli chodzi o te sprawy ale chcę wiedzieć więcej na ten temat, bo to dotyczyło Polaków, mojej rodziny prawdopodobnie i uważam, że każdy powinien wiedzieć jak było. Bez żadnych okrojonych wersji, bez zważania na to, jakie kto ma nerwy. Bo tak było naprawdę.
A mówienie, że np. film jest za drastyczny zakrawa na kpinę..
Co więc można powiedzieć o tym, co się działo kilkadziesiąt lat temu..?
Cytat:
Tematyka holocaustu i w ogóle życia podczas II wojny światowej, sprawia ze doceniam to co mam i czuję sie szczęśliwsza...
O, o, o- otóż to. Wyjęłaś mi to z ust..

Nija- ja jestem na nie Myślę, że za ciężko by było na głowie.
Grzywka ok, ale inna
: glasiu: współczuję takich świąt. Ale popatrz- święta to czas pojednania, więc może mogłabyś sama wyciągnąć rękę do zgody.. Rodzicom pewnie też nie jest tak łatwo.. Albo odważ się i spróbuj z nimi porozmawiać od serca. Nie ma co sobie tak zatruwać świąt i życia i smucić się..:glasiu :
Stary 2007-12-25, 14:09   #3498
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa
nija to zdjecie z photobloga jestza***iscie? kojarze je stamtad, kiedys wchodzilam.
co do fryzury to na pewno grzywka nie jest dla wszystkich, nie wiem jak bys w niej wygladala, ale jesli nigdy nie mialas to warto sie przekonac tylko powrot do poprzedniej fryzury nie bedzie zbyt latwy, to jest niestety duzy minus.
Z jakiego photobloga? Wzięłam je z fryzjerskiego, z jakiegoś wątku o grzywkach, weszłam bez zbytniej nadziei, że znajdę coś fajnego a to zdjęcie mnie zachwyciło
ale pewnie na mnie efekt nie byłby już tak fajny

Cytat:
Napisane przez emememsik
Mi się nie podoba.

Cytat:
Napisane przez Durga
Nija fryzurka taka zwyczajna w sumie jesli chodzi o ścięcie

Cytat:
Napisane przez Durga
Miałam kiedyś prostą grzywke ale nie wyglądałam w niej dobrze, potem miałam na skos i bylo juz fajnie a teraz mi odrosła i łyso się czuję Może zrobie sobie kiedys jakieś zdjecie to mi doradzicie czy robić grzywke czy zostać "łysiusiem" bo czas na decyzje mam do 19 stycznia bo od studniowki do matury włosów nie ruszam - nie będe ryzykowała pecha na egzaminie
Kurczę, ja też mam różne przygody z moją fryzurą
Kiedyś miałam długie włosy bez żadnych grzywek itp. ale mi się znudziło i od tego się zaczęło Teraz nie potrafię się na nic zdecydować, miałam i grzywkę prosto na całe czoło, taką bardziej na okrągło też, teraz mam pozostałość po prostej grzywce i zaczesuję to na bok, eh
I mam takie skrajne wahania, jednego dnia, że już nigdy więcej grzywki, a drugiego, że zaraz idę po gęstą grzywkę na całe czoło
Teraz nie wiem co z tą pozostałością po grzywce zrobić, czekać aż odrośnie czy na nowo zrobić grzywkę a jak grzywkę to jaką
Ale mam pociągłą twarz, więc bez grzywki jakoś głupio wyglądam... a w grzywce hmm
Po co ja piszę takie pierdoły, ja nie wiem

Ale mi wlosy urosły od wakacji Wysyłałam Wam zdjęcia z Krakowa, wtedy miałam można powiedzieć krótkie, a teraz takie dłuższe niż do ramion
Lepiej się czuję w dłuższych, tylko kwestia grzywki

Cytat:
Napisane przez blaque
Nija- ja jestem na nie Myślę, że za ciężko by było na głowie.
Grzywka ok, ale inna
Dzięki za wszystkie opinie
blaque nie, ja nie potrafię nawet z nimi rozmawiać tak normalnie... o jakichś problemach czy coś, wcześniej myślałam, że z mamą to jeszcze by się dało, ale jednak nie.. wydaje mi się nie do pomyślenia, jak w niektórych rodzinach siada się, rozmawia na jakieś poważne tematy, ale może za dużo filmów się naoglądałam ; )
Stary 2007-12-25, 15:35   #3499
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Z jakiego photobloga? Wzięłam je z fryzjerskiego, z jakiegoś wątku o grzywkach, weszłam bez zbytniej nadziei, że znajdę coś fajnego a to zdjęcie mnie zachwyciło
ale pewnie na mnie efekt nie byłby już tak fajny

to jest zdjecie z tego photobloga http://jestza***iscie.ownlog.com/

co do grzywki to ja tez teraz mam "problem" - nosze na bok, ale musze ja spinac, bo mi leci do oczu. niektorym tak ładnie lezy na boku, a moje włosy sa jakieś inne.. i przed studniowka chcialam ja troche skrócic, ale żeby dalej byla na bok.. tylko tak dlugo zapuszczalam no i nie wiem
ależ problem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-25, 15:50   #3500
uhahana
Zakorzenienie

Ja mam grzywkę na bok i dobrze mi się z nią żyje Nieraz mam zamiar zmienić resztę fryzury, ale grzywka taka, jaką mam teraz, chyba jest najlepszym rozwiązaniem
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-12-25, 17:38   #3501
blaque
Zakorzenienie

Dziewczyny wyślijcie mi Wasze konta na naszej klasie.
Bo sobie założyłam..

Chociaż hola, hola- 'wezmę' sobie Was od layliii
Stary 2007-12-25, 17:39   #3502
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Też mam grzywkę na bok i jestem z niej zadowolona, mimo, ze jest trochę nijaka
Stary 2007-12-25, 17:51   #3503
laylaaa
Zakorzenienie

co do grzywki na bok to tak sie zaczelam zastanawiac i wyszlo, ze kazda dziewczyna w klasie ktora ma w miare proste wlosy ma grzywke na bok
wiekszosci pasuje taka fryzura.

blaque dzieki za zaproszenie

kurcze, jestem na tej klasie od czwartku bodajże i coraz bardziej mi to przypomina fotkę malo tego, chyba sie uzaleznilam, bo ciagle tam wlaze sprawdzac, czy ktos zdjecia nie dodal itp

Stary 2007-12-25, 17:55   #3504
marta6704
Zakorzenienie

Ja sie objadam kapustką
Wrócilam niedawno od babci.
I troche pieniążków wleciało do portfela.

I postanowilam sobie tez założyc konto na klasie
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-25, 18:08   #3505
emememsik
po prostu Em :)

Nasza Klasa fajna jest. Właśnie siedzę na wyszukiwarce i wpisuję nazwiska, które przychodzą mi do głowy.
BTW, znalazłam 3 osoby z mojego miasta, które chodziły do mojej szkoły i mają moje nazwisko.. A myślałam, że jest mało popularne.. Właściwie to nie znam nikogo poza moją rodziną.
Stary 2007-12-25, 18:13   #3506
201707171556
Konto usunięte

Ja tez na poczatku lubiłam Nasza Klasę ale jestem juz tam od lutego i zdążyło mi przejsć Zresztą jest dużo prawdy w slowach Layliii ze przypomina fotke.pl...moi znajomi mają pododawane nawet po 100pare zdjeć, wręcz przescigają się z tym kto bedzie miał najwięcej, najciekawsze, najśmieszniejsze...ehh... robią specjalne sesje zeby mieć fotki do dodania... dla mnie to już przesada. Kilkanascie zdjęc jest ok, ale żeby mieć po 10 stron samych fotek to nieee....
Stary 2007-12-25, 18:14   #3507
uhahana
Zakorzenienie

Ja też nie znam nikogo poza moją rodziną, kto ma tak na nazwisko jak ja, a jak wpisałam na naszej klasie [i to z końcówką -a, czyli same kobiety], to 3 strony były

EDIT: Jak wśród moich znajomych zrobi się tak, jak na fotce, to się przestanę udzielać, już mnie to nie kręci
Choose life.
'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-25, 18:15   #3508
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Na łyso? Nie nie nie! hehehehehe
Napisałam "zostać łysusiem" bo jak zwiążę włosy teraz gdy odrosła mi grzywka to wyglądam jakbym była łysa
Teraz jak czytam mojego wcześniejszego posta to rzeczywiście widze ze można było zrozumiec ze chcę się ogolić Jak ja już coś napiszę to koniec świata
A z tym moim dylematem to chodziło mi o to czy zrobić na powrót grzywke czy nie. na łyso bym się nie scieła w zyciu (chociaż wlosow najpiękniejszych nie mam to bez wyglądałabym 100 razy gorzej), ale moja kolezanka raz tak zrobiła przed zakonczeniem 2 gimnazjum i wyglądała naprawdę dobrze
Fajnie masz z tymi usługami fryzjerskimi "za ładny uśmiech"
aaa... to jak zwykle ja pomieszałam
nie wyobrażam sobie siebie bez włosów

a co do Twojej fryzury, to bardzo mi się podoba to zdjęcie z Twojego avka
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
to jest zdjecie z tego photobloga http://jestza***iscie.ownlog.com/
regularnie odwiedzam jej photobloga od roku (?) i strasznie lubię klimat jej zdjęć
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ja mam grzywkę na bok i dobrze mi się z nią żyje Nieraz mam zamiar zmienić resztę fryzury, ale grzywka taka, jaką mam teraz, chyba jest najlepszym rozwiązaniem
Cytat:
Też mam grzywkę na bok i jestem z niej zadowolona, mimo, ze jest trochę nijaka
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
co do grzywki na bok to tak sie zaczelam zastanawiac i wyszlo, ze kazda dziewczyna w klasie ktora ma w miare proste wlosy ma grzywke na bok
wiekszosci pasuje taka fryzura.
to i ja dołączę do grona z grzywkami na bok

dobrze się czuję w takiej fryzurze, do twarzy mi z grzywką na bok. ale jestem gotowa na eksperymenty i chętnie spróbuję czegoś nowego, tymbardziej, że mam teraz taką okazję pod ręką
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dziewczyny wyślijcie mi Wasze konta na naszej klasie.
Bo sobie założyłam..

Chociaż hola, hola- 'wezmę' sobie Was od layliii
a mi nie wysłałaś zaproszenia ....
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-25, 18:17   #3509
uhahana
Zakorzenienie

Blaque, no właśnie, gdzie zaproszenie dla mnie? Hyhy
Choose life.
'

Stary 2007-12-25, 18:28   #3510
kasia89
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane też Wam wysłałam zaproszenia
No i postaram się być na czacie
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości