|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
motylicja 2w1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gosia mamuska sama się pochwali w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
czesc *
Kliwia ma racje ![]() ![]() Zartowałam na prima aprillis, a okazało sie, ze to prawda. A w życiu bym wtedy nie pomyślała, ze wykrakam ![]() Motylicaja witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
BAN stały
|
NO dokladnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale sobie wykrakałaś ![]() Który to tydzień? Ja siedzę u Tżta i popijam winko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
hej Słodziaki
![]() jak Wam mija weekend? nie wiem czy pisałam, ale zdałam ten trudny egz. teraz w sobotę mam ostatnie 2 - mam nadzieję, że będą łatwę i w końcu będę mogła przysiąść do mgr. powiem Wam , że zdanie tego trudnego zaliczenia tak mnie rozleniwiło, że jeszcze nic nie umiem na te dwa sobotnie ![]() Goosiu fajnie, że wypiłaś za nas zdrówko. pytałaś mnie parę postów temu jak mój związek - stwierdzam, że my jak woda i ogień. wczoraj oczywiście też się sfochowałam ![]() ![]() a już było ok. no ale nie będę się tu użalać nad sobą ![]() Dziś idę na roczek Zuzi. wklejam Wam prezent jaki kupiłam, stwierdzałam, że co będę wymyślać - złotych pierdółek nie miałam zamiaru kupować, kasy też nie chciałam dawać, więc będzie koń ![]() P.S. Witam nowe Bliźniaczki ![]() A teraz idę się zrobić na człowieka, bo jeszcze w piżamie latam ![]() ![]()
#3486 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Wypiłam za wasze zdrówko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też niedługo mam roczek chrześniaka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
na Roczku było super!!
Mała jest do zjedzenia ![]() Koń bardzo jej przypadł do gustu, pierwsze jak weszłam to wyciągała po niego rączki. ![]() jak Wam mija dzień?
#3488 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Cześć gwiazdy!
Ale wczoraj miałam leniwy dzień, w koncu poniedzialek ![]() Dziś się nie lepszy zapowiada ![]() Muszę zadzwonić do szpitala się umówić na wizytę, no i dziś drukuję wkładki do zaproszeń ślubnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to macie baty ode mnie, boście mnie tu samą sobie pozostawiły, ewelina się nie pokazuje bo sie uczy w ogrodzie [ ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-21 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dziś siedzę w domu, nie jest wcale tak ciepło... uczę się więc przy własnym biurko. właśnie czytam o zagrożeniach jakie czekają na himalaistów... Kliwia Kochana żadna z nas Cię nie opuściła, wypluj te słowa ![]() ooo zaproszenia, nie wiem czy pytałam, ale na ile osób planujecie wesele?? a tak w ogóle czytałam horoskop na ten tydzień: Uwaga Bliźniaczki, cytuję : " Możliwa nieplanowana ciąża. " ![]()
#3491 |
Zakorzenienie
|
No ten horoskop się sprawdził jednej z nas
![]() ![]() ![]() ![]() ewelinka na 40 ![]() Wez sobie zarezerwuj 29 sierpnia na jeden dzień, bo masz przyjechać do kościoła na mój ślub ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też chcę urlop ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A tak w ogóle w niedzielę grałam w siatkówkę i badmintona.Wczoraj byłam na aerobiku.A dzisiaj sie nie mogę ruszać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Przyczajenie
|
podejrzenie reklamy
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-04-21 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
reklama?
![]() gosia, czepiasz się szczegółów z tą firm :-P Oczywiście że zdjęcia będą! Ale miałas fajny weekend, tez bym pograła w siatkę ![]() edit: o niczym nie zapomniałas, muszę zarejestrować się na kotrolę do poradni hematologicznej. ![]() Oczywiascie nikt nie odbiera - tam się dodzwonić :/ A dziś w pracy mi się czas dłużyyyy ze hej! Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-21 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Goosiu to miałaś aktywny weekend, tylko nie forsuj się zbyt intensywnie
![]() Kliwia jeśli mi się uda, przyjadę na ślub ![]() a ja zgłodniałam... ![]() w ogóle w piątek, przed seminarium mamy próbę przed absolutorium...też wymyślili, żeby ćwiczyć jak się ustawić itp ![]()
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rewelacyjnie było ![]() ![]() ![]() Mi szybciutko czas leci dzisiaj.Siostra mnie męczy zebym do niej przyjechała, wiec może się wybiorę, ale pracuję do 18, a z pracy mam do niej ok.35km ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- ewulinek ja też zgłodniałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
BAN stały
|
Cytat:
OJj jak ci fajnie ze slub bedziesz miala ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Dziewczyny jak tam dzionek? Ja się ciesze, że już sroda, ale w sobotę praca ![]() Wczoraj zamówiłam sobie butki na butyku.Już się nie moge ich doczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
gosia pokaz butki
![]() Ja ide do stomatologa na dyżur, bo mi ósemka stan zapalny wprowadziła, ze mi pół szczęki drętwieje a boli jak cholera, a nie chcę by mi się coś z tego wytworzyło niedobrego ![]() Byłam u stomatologa! ![]() A wiecie co jest najgorsze??!!! Widziałam w parku zboka!!!!!!!!!! onanizował się. Zadzwoniłam na policje i zgłosiłam. Już jak doszłam do pracy zadzownili policjanci czy czegos wiecej nie wiem, ile miał lat itp. A ja sobie mysle, nosz klufa co mialam podejsc i sie go spytac o imie i nazwisko? :| chorzy jacys. Powiedzialam jak byl ubrany to im powinnno styknac. Zwlaszcza ze sie onanizował blisko placu zabaw dla dzieci. :/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-22 o 12:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Przyczajenie
|
Witajcie Bliźnięta
![]() Jestem Agata, rocznik '88 (28.05!!)...postanowiłam dołączyć do Was, bo tak sobie właśnie choruję (angina ![]() ![]() tak jak wcześniej pisałyście, Bliźnięta mają dwojaką naturę...ze mną jest podobnie ![]() ![]() ....wręczę mu łopatę i powiem: "Kochanie, przynieś trochę zielska dla żonki" ![]() proszę, napiszcie coś, żebym szybko wyzdrowiała, bo zwariuję w tym łóżku ![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Witajcie Bliźnięta ![]() Jestem Agata, rocznik '88 (28.05!!)...postanowiłam dołączyć do Was, bo tak sobie właśnie choruję (angina ![]() ![]() tak jak wcześniej pisałyście, Bliźnięta mają dwojaką naturę...ze mną jest podobnie ![]() ![]() ....wręczę mu łopatę i powiem: "Kochanie, przynieś trochę zielska dla żonki" ![]() proszę, napiszcie coś, żebym szybko wyzdrowiała, bo zwariuję w tym łóżku ![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
gepardziatko gartuluje meza w wieku 21 lat
![]() No i zycze powrotu do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Przyczajenie
|
oho...i jeszcze nabroiłam, bo leżę i nie trafiłam w klawiaturkę ;/ przepraszam
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- dziękuję, a Tobie Kliwia szczęścia bo też widzę niedługo ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
hej.
nie odzywałam się dziś bo kułam... ![]() już nie mogę patrzeć na notatki, a same ustawy i rozporządzenia czytam - kto , co jak dlaczego może organizować imprezy turystyczne itp. miesza mi się wszystko ![]() Kliwia matko boska co z tym zębem... ![]() Ja pamiętam jak mi 8 usuwał... aaa tyle było krzyku przed i nerwów , a nawet nie bolało, no ale nie drugi raz nie chciałabym... Gepardziatko kuruj się. taka ładna pogoda za oknem, nie czas leżeć w wyrze. chociaż napiszę, że i ja mam słabszy organizm teraz- myślę, że to przez stres z pracą i nauką - wyszła mi wczoraj opryszczka na wardze. echhh... sama ją sobie wykrakałam... w sobotę umówiłam się z TŻ u niego, 15 min przed wyjściem wzięłam prysznic i po drodze do niego tak mnie przewiało. wchodzę do niego i mówię na pewno mi wyjdzie opryzczka. no i jest ![]() Goosiu jakie buty kupiłaś ? też chcę zobaczyć. fajne są na butyku buty. ja kupiłam wczoraj w e-sklepie w housie spódniczkę, mega krótką , będę ją do legginsów nosić. P.S. do Kliwii zakochałam się w kolejnej piosence Kingów Be somebody http://www.youtube.com/watch?v=J2gjGBnZ70k Rano idę z psem , zakładam słuchawki i słucham jej cały czas. Obłęd! Jak będę na Openerze zadzwonię do Ciebie !! ![]() aaa jeszcze coś, wiecie co moja Mami robi właśnie jutro na obiad... zupę krem ze szparagów.!! o jeee...... jeszcze mi się przypomniało znalazłam mega piękny cover Kingów - use somebody... piękny!! http://www.youtube.com/watch?v=fylQfbJJ64Q chciałabym żeby ktoś tak dla mnie zaśpiewał! achh
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-04-22 o 19:58 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kliwio z tym zebem, to nieciekawie ![]() ![]() Zaopatrz sie w środki przeciwbólowe. A zbok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesteś w wieku mojego młodzego brata.Kiedy miałaś ślub? Cytat:
Bo mi się właśnie przypomniało, że niedawno wklejałaś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Przyczajenie
|
Witajcie również ewulinek i goosia207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ślub wzięłam w tegoroczne Walentynki ![]()
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() E to niedawno był ślub.Gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||
BAN stały
|
Cytat:
maturke pisal w zeszlym roku... ![]() Cytat:
Witam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja idę zaraz spać, jestem wykończona tą nauką ![]() a juro znów trzeba wcześnie wstać i kuć, byle do soboty... Goosiu buty bardzo ładne. Eleganckie i wyglądają na wygodne, podoba mi się ich obcas. Co do moich bucików... sprawują się bardzo dobrze, kolor budzi zainteresowanie. Początkowo trochę mnie obtarły w przegubie , ale już jest OK. wkleję Ci spódniczkę jaką zamówiłam ![]() Gepardziatko ślub w walentynki - jak romantycznie ![]() czytałam że musisz zrobić zielnik, czego się więc uczysz? ja na II roku na obozie studenckim robiłam zielnik, haha ![]() lataliśmy po lesie za nawiedzoną profesorką, ona pokazywała drzewo , trzeba było zrywać , zapisać nazwy - łacińska i polską ![]() Motylicaja młodziutka z Ciebie osóbka ![]() ![]() zapomniałam o załączniku, już wklejam ![]() I mówię Wam Dobranoc ![]() Gepardziatko a Tobie zdrówka życzę!
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-04-22 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() pokrecona Jagoda...ehhehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
ewulinek pffffffffff ja pokochałam ten kawałek już dawno, zaraz jak mi ich pokazałas
![]() jeszcze mi się podoba knocked up czy jakos tak ![]() Ja umieram dziewczynki. Miałam rozcinane dziąsło przy ósemce, generalnie dziura z tego niewielka. Ale z tego co mnie bolało wxcześniej , czyli policzek cały, mam taki obrzęk, że wyglądam jak chomik. Mój kierownik na urlopie więc się będę musiała do niego dozdzwonić jakoś i spytać czy mogę w związku z tym kilka h wcześniej. Po prosrtu masakra ![]() ![]() ![]() I jeszcze ten posmak.... ciągle go mam ble edit: gosia bardzo ciekawe czółenka ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-23 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.