|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Mnie tez złapał taki ból głowy ze nie wytrzymam a do tego mi nie dobrze sie robi.
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ja nie chcę końca ferii A nawet planu mi nie zmieniają, więc dajem będę na rano do pracy biegać. A ja taki spioch jestem
|
||
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano mama chrzestna zakochana w Amelce i prezenciki co i rusz kupuje i wrzuca kase do skarbonki, aż siostra powiedziała zeby jej tak nie rozpieszczac bo sie przyzwyczaj do prezentow za karzdym razem jak ciocia jest to cos daje wiec sobie połaczy te fakty i zawsze bedzie cos chciała ![]() Kasiu badz dzielna u lekarza jestesmy z toba |
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzis w miasto ruszam wiec moze troche wczensiej wyjde na powietrze i mi przejdzie bo szczerze to nie lubie brac prochów ![]() Co do feri to niestety wszytsko co dobre to sie szybko kończy |
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, znam ten bol, gdy ferie i wakacje dobiegaja konca :/
Trzymaj sie u lekarza! Moje mdlosci to juz przeszlosc, nic sie sensacyjnego nie dzieje. Wlasnie zrobilam sobie koktajl truskawowy ![]() Niebawem przejde sie na spacerek chyba, bo nie chce tak w domu siedziec, trzeba dzidzie dotleniac |
|
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie sama w domu bym dłużej nie wytrzymała, ja lubię pracować A szczególnie z dziećmi![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobitki
Pomidorko do szkoły rodzenia narazie chodzę sama. Po pierwsze mój mąż był akurat w pracy jak były zajęcia a po drugie nie widzę sensu żeby teraz tam ze mna chodził. Połowa zajęć to są ćwiczenia no i mężczyzna jest do nich niepotrzebny i tylko siedzi i się patrzy (tak robili Ci co byli). Później jest teoria więc można posłuchać ale rónie dobrze ja moge mężowi przekazać co było. Zresztą od 18 lutego ma urlop więc pewnie wybirze się ze mna zobaczyć jak tam jest i jak znam jego to pewnie na jednych zajęciach się skończy hehe ![]() A Ty kochaniutka nie bój się lekarza i nie stresuj się. Przecież krzywdy Ci nie zrobi tylko pomoże Kachula jak napisałaś jak żegnał się z Toba Tz to mi aż łezki do oczu napłynęły. Oby tym razem się udało ![]() Nikitko udanych odwiedzin życzę, fajna ciocia z Ciebie ale z tym rozpieszczaniem to chyba rzeczywiście trzeba uważać hehe ![]() Kinia fajnie, że tabletki pomogły. Mnie też boli główka no ale ja ratuję się słabiutką kawusią. Myślę, że przejdzie ![]() Mijalea tylko ostrożnie z tym sprzątaniem. Oby to byli już ostatni odwiedzający ![]() A ja dziś robie pierogi ruskie. Kurdę pierwszy raz będę robić sama Trzymajcie kciuki żeby coś z tego wyszło hehe A jak wyjdzie to zapraszam na obiadek
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj maz palaszowal przy mnie lody i wafelki, a ja twardo nawet nie posmakowalam! Wystarczy raz spojrzec w lustro i sie slodyczy odechciewa
|
|
|
|
|
#3489 |
|
BAN stały
|
dzien doberek!! kochanienkie, udalo mi sie wyrwac kompa na chwilke spod wladzy tz, ale zaraz zmykamy na sniadanie, a potem ja ide biegac. cel - mniej majtania w okolicach biustowych
![]() pomidora ciesze sie ze przezylas, a nastepnym razem powiedz im ze ty jestes dumna z tego e osiagneliscie wszytsko sami, bez ZBEDNEJ pomocy. ot, a co sie bedzies zszczypac emi prostuj sie mialam sie zapytac jak upinasz wlosy?mijalea - boza ak ja ci zazdroszcze tego stanu... nikitka, ja tez nie biore tabletek, wole sie pzewietrzyc. moja watroba mi siada po zwyklym paracetamolu. kochane na dzien dobry zalaczam zdjecie, na poprawe humoru i dobre fluidy wam posylam!! |
|
|
|
#3490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za mną chodzi tylko i wszystko co słodkie hehe. Słodkie mogłabym jeść i jęść No ale troszkę się jednak powstrzymuję bo dzidzi to nic nie daje a ja po porodzie będę miała problem z dużą pupą hehe
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu pierozki na pewno sie udadza, ale smaka mi narobilasm szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo zanim bym sie do pociagu zapakowala i przez cala noc do ciebie jechala, to juz dawno pewnie po pierozkach by bylo
![]() Gusiu mowilas, ze lekarz robil dzidzi zdjecia, ale roznych czesci ciala,a masz moze zdjecia buzi? bo tak bym chcial zobaczyc Twoja niunie ![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu, moja koleżanka nawet na całą szkołę rodzenia chodziła sama, bo tz to marynarz i przez całą ciążę go nie było. Przypłynął w dziewiątym mc. A najlepsze, że ona test zrobiła po jego wypłynięciu, czyli zostawił ją szczuplutką i eteryczną, a zastał kobitkę w 9 mc ciąży
Najważniejsze, żebyś ty nauczyła się wszystkich tych rzeczy, a mężowi rzeczywiście możesz przekazaćGusia, nie kuś pierogami bo jeszcze wpadnę do ciebie A nie, bo po lekarzu mam jeszcze zajęcia do 20 Ale pyszności robisz, aż mi ślinka cieknie.Madziu, to dobrze, że zdrowo się odżywiasz. Ale nie wiem, czemu lustro miałoby zmuszać cię do zdrowego odżywiania. Przecież to początek ciąży, prawda? I na pewno pięknie wyglądasz |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, skad masz takiego bobaska ??
![]() Swietny |
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 |
|
BAN stały
|
no pewnie.
nie popsuje wam radosci jak powiem ze to po paradzie gejow bylo?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak narazie nie jest tak zle, ale jak pomysle, ze przed nami jeszcze tyle miesiecy, a z kazdym miesiacem cos gdzies przybywa....to sie od razu pilnuje
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
asciagnelam z neta, bo szukalam jakis emotek do gg i byl taki ladny bobasek
![]() mam jeszcze watek slubny (z bablem) |
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Julka, swietne zdjęcie. Poprawia humor
Miłego biegania życzę. A ty kochana żadnego swojego zdjęcia nie pokazałaś Czuję się, jakbym do ducha pisała Dawaj jakieś zdjątko swoje, bo te na twojej stronie w większości w okularach przeciwsłonecznych i nic a nic nie widać |
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Kina miałam jedno całego bobaska ale nie wiem gdzie jest zapisane. Bo myśmy przeprowadzjąc się nie brali swego kompa tylko wzieliśmy dysk i mąż wszystko skopiował tu na komputerek. Musze go spytać ale to jak wróci z pracy
Dziewczyny pierożki nie uciekną Na pewno zrobie więcej to jak do jutra dojedziecie to będą odsmażane hehe No chyba, że takich nie lubicie![]() Julka miłego biegania Chociaż patrząc na Twoje fotki to Ty tam nie masz czego zrzucać
|
#3501 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mały spi a ja dopiero sniadanko wcinam ![]() Cytat:
Cytat:
az sie boje myslec ze od poniedziałaku czeka mnie nauka i wstawanie od 6![]() Cytat:
![]() :s lina:co jedna to mi wiekszego smaka robi wczoraj Kachula na zupke ogórkowa dzis ty na pierozki chyba nici z odchudzania mi wyjdaCytat:
![]() a czesze sie w kitke nie lubie rozpuszczonych włosów i jak mi cos na twarz leci ![]() a tak zapomniałam zdiecie jest swietne
|
|||||
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam odsmazane pierozki, mniammmmmm ![]()
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny padłam na widok tych "sukni"
:rot fl:
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza jak ze śmietnika wygląda, dobre tło do zdjęcia |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
kinia przepiekna suknia
gusia za mna slodkie od 3 trymestru chodzi... mam cala szafe slodyczy bo inaczej nie wytrzymam... jak mnie najdzie na czekolade to nie ma zmiluj... i to jeszcze nie jaka kolwiek tylko musi byc milka z orzeszkami a ostatnio kfc za mna caly tydzien chodzilo ze jak poszlam to w niebowzieta bylam a teraz mam ochote ostatnio na pierogi ruskie i w weekend bede robic narobi ich ile wlezie i do zamrazalnika dzis sie wazylam i mam prawie 19 kg sie dziwie ze mojemu mezowi nawet ta tusza nie przeszkadza albo tak gada hehehe
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taka Milke z orzeszkami to tez bym sobie zjadla, Boze to jakie ja bede miala zachcianki w ciazy |
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
he he tą pierwsza to ja wynalazłam i wkleiłam na wątek o najbrzydszych sukniach
Emi suknia sliczna, ładnie wygladasz.A jak jescze makijaż+ wszystkie dodatki to już w ogóe będziesuper |
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, musialam ja wkleic jak ja zobaczylam , powalila mnie po prostu i ten plener jak dopasowany tematycznie, ciekawe jak pan mlody wygladal |
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
ja piernicze, chyba z godzine czytalam co napisalyscie od wczoraj i juz ledwo co pamietam
![]() Emi bardzo ladnie wygladasz w sukience ![]() do tego bym dala bukiet, ale z czyms wiszacym ![]() a poza tym bardzo ladnie wygladasz bez makijazu ![]() Pomidorko ciesze sie, ze przezylas wizyte u tesciow Trzymam caly czas kciuki za Twoja dzisiejsza wizyte u doktora Nikitko no to sie mala bedzie cieszyc jak dostanie taki prezencik od cioci Kachulko super, ze TZ zmolestowany na maksa Kiniu niech ten bol glowy mija jak najszybciej Mareclinko to prawda z tym, co napisala Kasiasiar, ze sa tez minusy wynajmowania, ja juz to przezylam i tak jak pisalam teraz dziekuje bardzo i mieszkanko stoi puste, jesli sie jednak zdecydujesz to zycze Ci, zeby znalezli sie porzadni, odpowiedzialni ludzie a ja tez kiedys razem z M zalalam klawiature piwskiem hehe ![]() nie dalo sie jej uratowac, a to byla moja ukochana klawiatura ![]() no ale nic tam, wazne, zeby Misi laptop dzialal, bo jak nie to kolejny wydatek Takze Misiu zycze Ci, zeby laptop zadzialal i zeby sie nic juz nie psuloRay super, ze podalas swoj numer do KAchulki ![]() dziewczyny a kiedy jakis ksiaze bedzie??? moze Mijalea nas zaskoczy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

A nawet planu mi nie zmieniają, więc dajem będę na rano do pracy biegać. A ja taki spioch jestem
Mała na pewno będzie wniebowzięta, jak sama odpakuje prezencik

Trzymajcie kciuki żeby coś z tego wyszło hehe

mialam sie zapytac jak upinasz wlosy?

:rot fl: