Byłe tableciary plotkary II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-08, 11:33   #3481
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Mnie tez złapał taki ból głowy ze nie wytrzymam a do tego mi nie dobrze sie robi.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 11:38   #3482
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
oj tak paskudny, migrenowy taki, nie moglam nawet w monitor patrzec, ale juz jakos po tej drugiej tabletce zaczyna przechodzic

Pomidorko bedzie dobrze u lekarza, a pomysl sobie, ze jak juz pojdziesz, to bedziesz to miala za soba i ta wizja nie bedzie sie za Toba ciagnac
Cieszę się, że tabletka zaczyna działać A z tym lekarzem to nie skończy się na jednej wizycie, ale jak trzeba to trzeba. No i w końcu może coś zacznie się dziać

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Mnie tez złapał taki ból głowy ze nie wytrzymam a do tego mi nie dobrze sie robi.
Kasiu, poradzę to samo co Kini - weź tabletkę, jak możesz to się połóż

Dziewczyny, ja nie chcę końca ferii Tak mi dobrze w domu jak mogę sobie pospać A nawet planu mi nie zmieniają, więc dajem będę na rano do pracy biegać. A ja taki spioch jestem

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 11:40   #3483
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Witam kochane kobietki

Nikitko, to widzę, że mama chrzesta zakochana w swojej chrześniaczce Mała na pewno będzie wniebowzięta, jak sama odpakuje prezencik I dziękuję za podtrzymanie na duchu

A ja lekarza mam na 14, będę dzielna, może nie ucieknę sprzed drzwi Chodziaż brzusio już szaleje z nerwów, ale przecież facet mnie nie zje, prawda?

Ano mama chrzestna zakochana w Amelce i prezenciki co i rusz kupuje i wrzuca kase do skarbonki, aż siostra powiedziała zeby jej tak nie rozpieszczac bo sie przyzwyczaj do prezentow za karzdym razem jak ciocia jest to cos daje wiec sobie połaczy te fakty i zawsze bedzie cos chciała

Kasiu badz dzielna u lekarza jestesmy z toba
Stary 2008-02-08, 11:42   #3484
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że tabletka zaczyna działać A z tym lekarzem to nie skończy się na jednej wizycie, ale jak trzeba to trzeba. No i w końcu może coś zacznie się dziać

Dziewczyny, ja nie chcę końca ferii Tak mi dobrze w domu jak mogę sobie pospać A nawet planu mi nie zmieniają, więc dajem będę na rano do pracy biegać. A ja taki spioch jestem

Ja dzis w miasto ruszam wiec moze troche wczensiej wyjde na powietrze i mi przejdzie bo szczerze to nie lubie brac prochów

Co do feri to niestety wszytsko co dobre to sie szybko kończy
Stary 2008-02-08, 11:44   #3485
Mijalea
Zakorzenienie

Pomidorko, znam ten bol, gdy ferie i wakacje dobiegaja konca :/

Trzymaj sie u lekarza!

Moje mdlosci to juz przeszlosc, nic sie sensacyjnego nie dzieje. Wlasnie zrobilam sobie koktajl truskawowy

Niebawem przejde sie na spacerek chyba, bo nie chce tak w domu siedziec, trzeba dzidzie dotleniac

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 11:50   #3486
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzis w miasto ruszam wiec moze troche wczensiej wyjde na powietrze i mi przejdzie bo szczerze to nie lubie brac prochów

Co do feri to niestety wszytsko co dobre to sie szybko kończy
Mam nadzieję, że świeże powietrze dobrze ci zrobiA co do ferii to wiem, że muszą się skończyć. Tak sobie tylko marudzę pewnie sama w domu bym dłużej nie wytrzymała, ja lubię pracować A szczególnie z dziećmi

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Pomidorko, znam ten bol, gdy ferie i wakacje dobiegaja konca :/

Trzymaj sie u lekarza!

Moje mdlosci to juz przeszlosc, nic sie sensacyjnego nie dzieje. Wlasnie zrobilam sobie koktajl truskawowy

Niebawem przejde sie na spacerek chyba, bo nie chce tak w domu siedziec, trzeba dzidzie dotleniac
Madziu, to całe szczęście, że nie wisisz już na kibelku. I widzę, że dzidzię to nie tylko dotleniasz, ale też witaminki jej podajesz

28.09.2014

Stary 2008-02-08, 11:52   #3487
gusia..
Rozeznanie

Cześć kobitki

Pomidorko do szkoły rodzenia narazie chodzę sama. Po pierwsze mój mąż był akurat w pracy jak były zajęcia a po drugie nie widzę sensu żeby teraz tam ze mna chodził. Połowa zajęć to są ćwiczenia no i mężczyzna jest do nich niepotrzebny i tylko siedzi i się patrzy (tak robili Ci co byli). Później jest teoria więc można posłuchać ale rónie dobrze ja moge mężowi przekazać co było. Zresztą od 18 lutego ma urlop więc pewnie wybirze się ze mna zobaczyć jak tam jest i jak znam jego to pewnie na jednych zajęciach się skończy hehe
A Ty kochaniutka nie bój się lekarza i nie stresuj się. Przecież krzywdy Ci nie zrobi tylko pomoże

Kachula jak napisałaś jak żegnał się z Toba Tz to mi aż łezki do oczu napłynęły. Oby tym razem się udało

Nikitko udanych odwiedzin życzę, fajna ciocia z Ciebie ale z tym rozpieszczaniem to chyba rzeczywiście trzeba uważać hehe

Kinia fajnie, że tabletki pomogły. Mnie też boli główka no ale ja ratuję się słabiutką kawusią. Myślę, że przejdzie

Mijalea tylko ostrożnie z tym sprzątaniem. Oby to byli już ostatni odwiedzający

A ja dziś robie pierogi ruskie. Kurdę pierwszy raz będę robić sama Trzymajcie kciuki żeby coś z tego wyszło hehe A jak wyjdzie to zapraszam na obiadek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 11:53   #3488
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że świeże powietrze dobrze ci zrobiA co do ferii to wiem, że muszą się skończyć. Tak sobie tylko marudzę pewnie sama w domu bym dłużej nie wytrzymała, ja lubię pracować A szczególnie z dziećmi

Madziu, to całe szczęście, że nie wisisz już na kibelku. I widzę, że dzidzię to nie tylko dotleniasz, ale też witaminki jej podajesz
No wzielo mnie na zdrowe odzywianie. Upieke sobie dzis ciasteczka owsiane

A wczoraj maz palaszowal przy mnie lody i wafelki, a ja twardo nawet nie posmakowalam! Wystarczy raz spojrzec w lustro i sie slodyczy odechciewa

Stary 2008-02-08, 11:58   #3489
cerisecerise
BAN stały

dzien doberek!! kochanienkie, udalo mi sie wyrwac kompa na chwilke spod wladzy tz, ale zaraz zmykamy na sniadanie, a potem ja ide biegac. cel - mniej majtania w okolicach biustowych

pomidora ciesze sie ze przezylas, a nastepnym razem powiedz im ze ty jestes dumna z tego e osiagneliscie wszytsko sami, bez ZBEDNEJ pomocy. ot, a co sie bedzies zszczypac

emi prostuj sie mialam sie zapytac jak upinasz wlosy?

mijalea - boza ak ja ci zazdroszcze tego stanu...

nikitka, ja tez nie biore tabletek, wole sie pzewietrzyc. moja watroba mi siada po zwyklym paracetamolu.

kochane na dzien dobry zalaczam zdjecie, na poprawe humoru i dobre fluidy wam posylam!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00054.jpg (68,9 KB, 6 załadowań)
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 11:59   #3490
gusia..
Rozeznanie

Cytat:
No wzielo mnie na zdrowe odzywianie. Upieke sobie dzis ciasteczka owsiane

A wczoraj maz palaszowal przy mnie lody i wafelki, a ja twardo nawet nie posmakowalam! Wystarczy raz spojrzec w lustro i sie slodyczy odechciewa
Mijalea zazdroszczę takiego samozaparcia. Ja bym nie wytrzymała i bym chociaż spróbowała Za mną chodzi tylko i wszystko co słodkie hehe. Słodkie mogłabym jeść i jęść No ale troszkę się jednak powstrzymuję bo dzidzi to nic nie daje a ja po porodzie będę miała problem z dużą pupą hehe
Stary 2008-02-08, 11:59   #3491
kina2807
Zakorzenienie

Gusiu pierozki na pewno sie udadza, ale smaka mi narobilasm szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo zanim bym sie do pociagu zapakowala i przez cala noc do ciebie jechala, to juz dawno pewnie po pierozkach by bylo

Gusiu mowilas, ze lekarz robil dzidzi zdjecia, ale roznych czesci ciala,a masz moze zdjecia buzi? bo tak bym chcial zobaczyc Twoja niunie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif dziecko.gif (1,5 KB, 28 załadowań)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 12:00   #3492
Pomidora
Zakorzenienie

Gusiu, moja koleżanka nawet na całą szkołę rodzenia chodziła sama, bo tz to marynarz i przez całą ciążę go nie było. Przypłynął w dziewiątym mc. A najlepsze, że ona test zrobiła po jego wypłynięciu, czyli zostawił ją szczuplutką i eteryczną, a zastał kobitkę w 9 mc ciąży Najważniejsze, żebyś ty nauczyła się wszystkich tych rzeczy, a mężowi rzeczywiście możesz przekazać
Gusia, nie kuś pierogami bo jeszcze wpadnę do ciebie A nie, bo po lekarzu mam jeszcze zajęcia do 20 Ale pyszności robisz, aż mi ślinka cieknie.

Madziu, to dobrze, że zdrowo się odżywiasz. Ale nie wiem, czemu lustro miałoby zmuszać cię do zdrowego odżywiania. Przecież to początek ciąży, prawda? I na pewno pięknie wyglądasz

28.09.2014

Stary 2008-02-08, 12:00   #3493
Mijalea
Zakorzenienie

Kinia, skad masz takiego bobaska ??
Swietny

Stary 2008-02-08, 12:01   #3494
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
kochane na dzien dobry zalaczam zdjecie, na poprawe humoru i dobre fluidy wam posylam!!
fajny widok, od razu glowa mniej boli

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:03   #3495
cerisecerise
BAN stały

no pewnie.
nie popsuje wam radosci jak powiem ze to po paradzie gejow bylo?
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 12:03   #3496
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu, to dobrze, że zdrowo się odżywiasz. Ale nie wiem, czemu lustro miałoby zmuszać cię do zdrowego odżywiania. Przecież to początek ciąży, prawda? I na pewno pięknie wyglądasz
No pewnie troche panikuje, przyznam sie
Jak narazie nie jest tak zle, ale jak pomysle, ze przed nami jeszcze tyle miesiecy, a z kazdym miesiacem cos gdzies przybywa....to sie od razu pilnuje

Stary 2008-02-08, 12:05   #3497
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia, skad masz takiego bobaska ??
Swietny
asciagnelam z neta, bo szukalam jakis emotek do gg i byl taki ladny bobasek
mam jeszcze watek slubny (z bablem)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif sigpic98123_32.gif (3,4 KB, 29 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:05   #3498
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie.
nie popsuje wam radosci jak powiem ze to po paradzie gejow bylo?
hahahahahhaha, normalnie bol glowy zniknal

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:05   #3499
Pomidora
Zakorzenienie

Julka, swietne zdjęcie. Poprawia humor Miłego biegania życzę.
A ty kochana żadnego swojego zdjęcia nie pokazałaś Czuję się, jakbym do ducha pisała Dawaj jakieś zdjątko swoje, bo te na twojej stronie w większości w okularach przeciwsłonecznych i nic a nic nie widać

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 12:11   #3500
gusia..
Rozeznanie

Kina miałam jedno całego bobaska ale nie wiem gdzie jest zapisane. Bo myśmy przeprowadzjąc się nie brali swego kompa tylko wzieliśmy dysk i mąż wszystko skopiował tu na komputerek. Musze go spytać ale to jak wróci z pracy

Dziewczyny pierożki nie uciekną Na pewno zrobie więcej to jak do jutra dojedziecie to będą odsmażane hehe No chyba, że takich nie lubicie

Julka miłego biegania Chociaż patrząc na Twoje fotki to Ty tam nie masz czego zrzucać
Stary 2008-02-08, 12:15   #3501
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Witam kochane kobietki

Kachulko, to bardzo trzymam kciuki, mam nadzieję, że tz ma dobre przeczucie

Ray, dobrze, że torbę już spakowałaś, trzeba być przygotowanym to teraz zaczynamy wielkie odliczanieA ten pomysł z kinem przed porodem uważam za rewelacyjny, potem nie wiadomo kiey wyjdziecie.

Nikitko, to widzę, że mama chrzesta zakochana w swojej chrześniaczce Mała na pewno będzie wniebowzięta, jak sama odpakuje prezencik I dziękuję za podtrzymanie na duchu

Kiniu, może weź tabletkę, nie warto się z bólem głowy męczyć

Emi, to żeby prasowanie szybko ci minęło, bo to straszne zajęcie.

Madziu, mam nadzieję, że z mieszkaniem szybko wszystko załatwicie. A jak tam nudności? Już się zmniejszyły czy ciągle cię męczą?

Marcelko, z egz. będzie dobrze

A ja lekarza mam na 14, będę dzielna, może nie ucieknę sprzed drzwi Chodziaż brzusio już szaleje z nerwów, ale przecież facet mnie nie zje, prawda?
no ja juz po sprzataniu nie prasowałamnie chciało mi sie
mały spi a ja dopiero sniadanko wcinam
Cytat:
kochana na mdłosci mietke sobie wypij jak tabletek nie chcesz
Cytat:

wiesz tez juz za feriami tesknie hehe az sie boje myslec ze od poniedziałaku czeka mnie nauka i wstawanie od 6
Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Cześć kobitki

Pomidorko do szkoły rodzenia narazie chodzę sama. Po pierwsze mój mąż był akurat w pracy jak były zajęcia a po drugie nie widzę sensu żeby teraz tam ze mna chodził. Połowa zajęć to są ćwiczenia no i mężczyzna jest do nich niepotrzebny i tylko siedzi i się patrzy (tak robili Ci co byli). Później jest teoria więc można posłuchać ale rónie dobrze ja moge mężowi przekazać co było. Zresztą od 18 lutego ma urlop więc pewnie wybirze się ze mna zobaczyć jak tam jest i jak znam jego to pewnie na jednych zajęciach się skończy hehe
A Ty kochaniutka nie bój się lekarza i nie stresuj się. Przecież krzywdy Ci nie zrobi tylko pomoże

Kachula jak napisałaś jak żegnał się z Toba Tz to mi aż łezki do oczu napłynęły. Oby tym razem się udało

Nikitko udanych odwiedzin życzę, fajna ciocia z Ciebie ale z tm rozpieszczaniem to chyba rzeczywiście trzeba uważać hehe

Kinia fajnie, że tabletki pomogły. Mnie też boli główka no ale ja ratuję się słabiutką kawusią. Myślę, że przejdzie

Mijalea tylko ostrożnie z tym sprzątaniem. Oby to byli już ostatni odwiedzający

Trzymajcie kciuki żeby coś z tego wyszło hehe A ja dziś robie pierogi ruskie. Kurdę pierwszy raz będę robić sama A jak wyjdzie to zapraszam na obiadek
mniam mniam pierozki podeslij mi troszke:s lina:
co jedna to mi wiekszego smaka robi wczoraj Kachula na zupke ogórkowa dzis ty na pierozki chyba nici z odchudzania mi wyjda
Cytat:
dzien doberek!! kochanienkie, udalo mi sie wyrwac kompa na chwilke spod wladzy tz, ale zaraz zmykamy na sniadanie, a potem ja ide biegac. cel - mniej majtania w okolicach biustowych

pomidora ciesze sie ze przezylas, a nastepnym razem powiedz im ze ty jestes dumna z tego e osiagneliscie wszytsko sami, bez ZBEDNEJ pomocy. ot, a co sie bedzies zszczypac

emi prostuj sie mialam sie zapytac jak upinasz wlosy?

mijalea - boza ak ja ci zazdroszcze tego stanu...

nikitka, ja tez nie biore tabletek, wole sie pzewietrzyc. moja watroba mi siada po zwyklym paracetamolu.

tak wiem ze sie garbie hehe no ale mnie strasznie plecki zawsze bola
a czesze sie w kitke nie lubie rozpuszczonych włosów i jak mi cos na twarz leci
a tak zapomniałam zdiecie jest swietne
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 12:31   #3502
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Kina miałam jedno całego bobaska ale nie wiem gdzie jest zapisane. Bo myśmy przeprowadzjąc się nie brali swego kompa tylko wzieliśmy dysk i mąż wszystko skopiował tu na komputerek. Musze go spytać ale to jak wróci z pracy

Dziewczyny pierożki nie uciekną Na pewno zrobie więcej to jak do jutra dojedziecie to będą odsmażane hehe No chyba, że takich nie lubicie
w takim razie czekam na jakies zdjecie

uwielbiam odsmazane pierozki, mniammmmmm

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:41   #3503
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny padłam na widok tych "sukni" , ta druga ma ciekawy "material":rot fl:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3001helena_digitalt_003.jpg (100,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Condom_2Ddress.jpg (55,2 KB, 14 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:45   #3504
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny padłam na widok tych "sukni" , ta druga ma ciekawy "material":rot fl:
O rajuśku! Pierwsza jak ze śmietnika wygląda, dobre tło do zdjęcia Na drugą nie mam słów, czegoś takiego jeszcze nie widziałam

28.09.2014

Stary 2008-02-08, 12:46   #3505
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
o matko!!:mdleje :
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 12:47   #3506
Ray
Zakorzenienie

kinia przepiekna suknia

gusia za mna slodkie od 3 trymestru chodzi... mam cala szafe slodyczy bo inaczej nie wytrzymam... jak mnie najdzie na czekolade to nie ma zmiluj... i to jeszcze nie jaka kolwiek tylko musi byc milka z orzeszkami a ostatnio kfc za mna caly tydzien chodzilo ze jak poszlam to w niebowzieta bylam a teraz mam ochote ostatnio na pierogi ruskie i w weekend bede robic narobi ich ile wlezie i do zamrazalnika dzis sie wazylam i mam prawie 19 kg normalnie swietnie slon jak nic sie dziwie ze mojemu mezowi nawet ta tusza nie przeszkadza albo tak gada hehehe
Stary 2008-02-08, 12:51   #3507
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kinia przepiekna suknia

gusia za mna slodkie od 3 trymestru chodzi... mam cala szafe slodyczy bo inaczej nie wytrzymam... jak mnie najdzie na czekolade to nie ma zmiluj... i to jeszcze nie jaka kolwiek tylko musi byc milka z orzeszkami a ostatnio kfc za mna caly tydzien chodzilo ze jak poszlam to w niebowzieta bylam a teraz mam ochote ostatnio na pierogi ruskie i w weekend bede robic narobi ich ile wlezie i do zamrazalnika dzis sie wazylam i mam prawie 19 kg normalnie swietnie slon jak nic sie dziwie ze mojemu mezowi nawet ta tusza nie przeszkadza albo tak gada hehehe
Ray i Ty dzis mnie pierozkami szczujesz
a taka Milke z orzeszkami to tez bym sobie zjadla, Boze to jakie ja bede miala zachcianki w ciazy

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:52   #3508
kasiasiar
Zakorzenienie

he he tą pierwsza to ja wynalazłam i wkleiłam na wątek o najbrzydszych sukniach to suknia z wełny pomysłu norweskiej projektantki

Emi suknia sliczna, ładnie wygladasz.A jak jescze makijaż+ wszystkie dodatki to już w ogóe będziesuper Mi się wydaje, ze do tej sukni by jeszcze biżuteria z małych perełek pasowała
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 12:53   #3509
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
he he tą pierwsza to ja wynalazłam i wkleiłam na wątek o najbrzydszych sukniach to suknia z wełny pomysłu norweskiej projektantki
o widzisz Kasiu, musialam ja wkleic jak ja zobaczylam, powalila mnie po prostu i ten plener jak dopasowany tematycznie, ciekawe jak pan mlody wygladal

Mąż i żona...
Stary 2008-02-08, 12:56   #3510
mezatka07
Zakorzenienie

ja piernicze, chyba z godzine czytalam co napisalyscie od wczoraj i juz ledwo co pamietam
Emi bardzo ladnie wygladasz w sukience a ja sie wyrwe z tłumu i napisze, ze widze Cie we wloskach jakos uniesionych do gory, ladnie spietych a bizuteria do tej sukni i do Ciebie to wedlug mnie najbardziej by pasowala ta, ktora pokazalas jako pierwsza- ta z kwiatuszkami
do tego bym dala bukiet, ale z czyms wiszacym
a poza tym bardzo ladnie wygladasz bez makijazu

Pomidorko ciesze sie, ze przezylas wizyte u tesciow juz nie bedziesz ich musiala jakis czas ogladac, wiec po wszystkim
Trzymam caly czas kciuki za Twoja dzisiejsza wizyte u doktora jestesmy z Toba
Nikitko no to sie mala bedzie cieszyc jak dostanie taki prezencik od cioci
Kachulko super, ze TZ zmolestowany na maksa i to co powiedzial pozniej tez bylo slodziutkie, mam nadzieje, ze sie sprawdzi, trzymam kciukasy

Kiniu niech ten bol glowy mija jak najszybciej niech Cie juz nie meczy

Mareclinko to prawda z tym, co napisala Kasiasiar, ze sa tez minusy wynajmowania, ja juz to przezylam i tak jak pisalam teraz dziekuje bardzo i mieszkanko stoi puste, jesli sie jednak zdecydujesz to zycze Ci, zeby znalezli sie porzadni, odpowiedzialni ludzie

a ja tez kiedys razem z M zalalam klawiature piwskiem hehe
nie dalo sie jej uratowac, a to byla moja ukochana klawiatura
no ale nic tam, wazne, zeby Misi laptop dzialal, bo jak nie to kolejny wydatek Takze Misiu zycze Ci, zeby laptop zadzialal i zeby sie nic juz nie psulo

Ray super, ze podalas swoj numer do KAchulki Ja juz sie doczekac nie moge kolejnej ksiezniczki na wateczku a pozniej Gusia
dziewczyny a kiedy jakis ksiaze bedzie???
moze Mijalea nas zaskoczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości