|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
huhu ale takie rzeczy sie ceni że dziewczyna nie wskakuje po kilku randkach chłopakowi do łóżkach nie oszukujmy sie jest to coraz częstsze w naszych czasach![]() ale koniec tego off topu
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy zaświeci śloneczko znów nabierzesz ochotki na swego meżczyznę![]() Zdjęcie widać, tylko ja prędzej nei zauważyłam, dlatego napisałam, że nie ma gapa ze mnie![]() Dobranoc
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Oki oki juz miała iść.
siokoladka Masz racje to sie cenii, bo teraz to się żadsze. Insomnia89 I co powiesz na temat butów i fryzury ?? Ja na mojego TZ mam ochotę tylko chiwlowo trche żadziej, ale to tylko chiwlowe ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak rozczarowaliśmy wszystkich tych, którzy nam źle życzą Tyle przeboi, ile przetrwaliśmy razem, niejedna para z rocznym stażem nie miała... Po bliższym poznaniu, dla mojego TŻ-cika sex=uczucie![]() Wskakiwanie do łożka po kilku godzinach nie jest niczym nieznanym w moim towarzystwie. Jedna moja kolezanka przespała się z chłopakiem w samochodzie w dyskotece, to z nim straciła dziewictwo. I wiesz co jest najciekawsze w tej historii? przez kilka miesięcy spóźniał się jej okres a ona nie miała nawet jego nr telefonu.... ![]() Ten watek można podciągnąć pod zabobon; "studniówka neikcohana, matura niezdana" nooo.... ja nie zdam
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobierz do nich jeszcze jakś delikatną torebeczkę z kilkoma cekinkami i będzie ok![]() Fryzurka bardzo fajna, taka młodzieżowa... specjalny nieład na główce Ja rozpuściłam włoski i nie wiem czemu, ale chłopakom się podobało. Mówili, że ich kusiło by ciągle odgarniać włosy z moich pleców ehehe
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam do was pytanie odnośnie sztucznych rzęs przeleciał mi i koleżance ten pomysł przez głowę :P ale kiedyś widziałam jak mojej koleżance one spadają prosto z oczu do jedzenia
![]() i zastanawiam sie czy taką szaloną noc przetrzymają.
|
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy pewnei jeszcze czy samemu się je zakłada czy kosmetyczka. Jej przykleiła kosmetyczka, efekt był niesamowity!
|
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
http://www.mojekrawaty.pl/offer,list...zakardowy.html dziewczyny pomozcie. Wypatrzylam taki krawat. I do tego koszula grafitowa. Pasowalo by cos takiego? Bo ja juz normalnie sily nie mam w szukaniu koszul i krawatow. Tego jest za duzo:/ aaaa ja sukienke mam czarna i srebrne dodatki wiec moze pasowalo by cos takiego? masakra. Juz mi zaczelam oczoplasu dostawac powoli
Pomozcie
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż i tak nie było najgorzej...
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie nie moge dogadac w kwestii krawata i koszuli z moim partnerem
Bo najlepiej zebym to ja cos wybrala, a to wkoncu jego studniowka... No i wybieramy juz z tydzien chyba A najgorsze jest to, ze nie mieszkamy w tym samy miescie...eh ale trzeba jakos dac rade Jest juz stanowczo za pozno na madre wypowiedzi Jak mi sie przysni jakis krawat to.... to nie wiem co. Glowka mnie boli... Zaczynam narzekac znowu. To zle
Chcesz być kimś zacznij być sobą... Słowa znaczą tyle, ile znaczy osoba, która je wypowiada... Edytowane przez jjasiekk Czas edycji: 2008-01-17 o 11:07 |
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
jjasiekk jasne że pasuje
Cos tu cicho.... za cicho
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie ja się zdziwiłam, jak tematu studniówkowego musiałam szukać na 2 stronie ![]() W ogóle nie wiem jak ja wytrzymam w swoich butach na studniówce chociaż kilka godzin, bo wczoraj trochę w nich pochodziłam i potańczyłam to mi później stopy 'odpadały' i dziś mogę tylko na malutkim obcasie chodzić ( muszę rozchodzić butki, które miałam tylko raz w życiu na nogach na swoim balu gimnazjalnym, o dziwo noga mi przez 3 lata nie urosła ), albo w ogóle w 'mięciuchnych' kapciach, więc już się boję studniówki.Hmmm ciekawe kiedy krawcowa zadzwoni, żebym na następna przymiarkę przyszła.... Aaaa dziewczyny jeszcze pytanie mam, ile kosztuje wizyta w solarium? W sensie jakie ceny są, bo ja nigdy nie byłam, a się przed studniówką chcę wybrać, ale nie wiem czego się spodziewać
|
|
|
|
#3494 |
|
Przyczajenie
|
reklama
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-01-18 o 05:03 Powód: reklama |
|
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
molpyd uu to masz szczęście ze Ci stópka przez 3 lata nie urosła
musisz rozchodzić a jak nie to coś nowego
|
#3496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasami chodze na takie gdzie za 15 minut place 12zł bo mam blisko rzut beretem z domu a czasami jak mam wiecej czasu to ide na solke gdzie place za 10 minut 19zł ceny są naprawde rózne od 60gr za minute do nawet 2zł
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
No ja znalazłam tuz obok domku, nowe solarium, gdzie za minute opalania na nowym łózku, w ładnym otoczeniu, płacę złotówkę.... taniocha
![]() Siokoladka- może chodzimy do tej samej xD gdzie macie studniówkę? ja mam w Nadmorskim w Gdyni
|
|
|
|
#3499 |
|
Rozeznanie
|
molpyd-ceny sa rozne, zazwyczaj ok 1zł za minute, chyba ze w karnecie to taniej
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
A słuchajcie poleciłybyście jakieś balsamy brązujące albo nadające skórze łądny kolor, ale nie chce stosować samoopalczy.doradzcie coś
|
|
|
|
#3502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolczyki w "Fali" w Szczecinie...a ja tam duzego biustu nie mam wiec ramiączek tez nie bedzie a coo
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale jazda!!
nie uwierzyćie!! wczoraj szłam do szkoły i akórat przed samiusieńką szkołą gdzie szedł tłum ludzi POTRąCIł MNIE SAMOCHóD!! akórat mnie!! na dodatek przyjaciółka mojej mamy !! owszem to była moja wina bo nie dosc dużo się rozglądałam na ulicy i tak mam fuksa że żyje okrzyknęli mnie terminatorem!! nie mam nic złamanego ale za to mam prześlicznego siniaka na oku załączam zdjecia nie przejmuje sie tym juz nawet bo mój wspaniały TŻ powiedział że i tak będę najpiękniejsza na 100dniówce (26.01) i NA PEWNO teraz nie przejde nie zauważona bo każdy będzie ciekaw jak wyglądam hehe tak wiem jestem glupia że się śmieje ale poprostu cały stres zwiazany ze studniowka mi minął ![]() możecie się wszystkie pocieszyć moim widokiem i uważajcie na ulicach!!! p.s żałuje że nie mam fioletowej sukienki
|
#3505 |
|
Rozeznanie
|
no nie wierze , dobrze ze Ci sie nic nie stało ale napewno zatuszuesz makijazem zycze powodzenia i dobrej zabawy
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
Eee myślałam, że to jakoś drożej wychodzi, jak tam widziałam u kogoś ze za solarium 100zl w sumie zapłacił :P
niqska studniówka dopiero 26 więc może do tego czasu zejdzie, a jak nie to na pewno zmieni sie trochę kolor, ładnie przypudrujesz i nic nie będzie widać :P |
|
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
opuchlizna zejdzie mi za 2 dni a siniak bedzie zielono zółty koło skroni mam jeszcze darty naskórek wiec strupka bede miala mam nadzieje ze ładnie to sie zakryje....
|
#3508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzięki Bogu że tylko na tym się skończyło ![]() a kosmetyki teraz mogą zakrywc wszystko wiec nosek do góry
|
|||
|
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
hehe, oglądałam go dzisiaj i się zastanwiałam czy kupić czy nie:P A słuchaj nie zostawia jakiś smug czy coś? I jakie daje efekty?
niqska miałaś naprawde dużo szczęscia, do studniówki jeszcze ci trochę czasu zostało a teraz są takie kosmetyki że bez problemu to zamaskujesz
|
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
niqska-podziwiam Twoj optymizm, mimo wszystko, siniak za tydzien na pewno nie bedzie tak widoczny
![]() 100 zł= 100 minut? o matko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

jednak... kwestia czasu
ale w jakiejkolwiek innej sytuacji, gdzie ciśnienie we krwi wzrasta, a ja się coś bulwersuję, on przynajmniej udaje, że nic się nei stało. Chociaż ja tez mam duzy "potencjał" w tej kwestii i raczej nie odmawiam
nie oszukujmy sie jest to coraz częstsze w naszych czasach

i zastanawiam sie czy taką szaloną noc przetrzymają.