Studniówka 2008 część II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-16, 23:40   #3481
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Nie chodziło tu o jakieś bliższe kontakty intymne, tylko po prostu dobierał sie do mojego brzucha a ja chciałam pouczyć się testów z nim, aby na bieżąco mi wszystko tłumaczył. No i chlopak się tak wczuł...

Jeśli mam być szczera, jesteśmy ze sobą niecałe 4 miesiące i nie dosżło między nami do zbliżenia jednak... kwestia czasu ale w jakiejkolwiek innej sytuacji, gdzie ciśnienie we krwi wzrasta, a ja się coś bulwersuję, on przynajmniej udaje, że nic się nei stało. Chociaż ja tez mam duzy "potencjał" w tej kwestii i raczej nie odmawiam

huhu ale takie rzeczy sie ceni że dziewczyna nie wskakuje po kilku randkach chłopakowi do łóżkach nie oszukujmy sie jest to coraz częstsze w naszych czasach

ale koniec tego off topu
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 23:43   #3482
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angellka Pokaż wiadomość
Insomnia89 to wszystko jeszcze przed wami ja z amoim juz ponad 3 lata jestem. Moj potencjała troche zmalał ostanio chyba mam za dużo stresów.

Ps Widziec te zdjęcia(kilka postów wyżej) butów i fryzury bo nie bardzo mi się chiało złaczyć.

DObranoc kochane lece juz spać bo musze raniutko wstać
Dokładnie, wszystko co najpiękniejsze jeszcze na nas czeka Kiedy zaświeci śloneczko znów nabierzesz ochotki na swego meżczyznę

Zdjęcie widać, tylko ja prędzej nei zauważyłam, dlatego napisałam, że nie ma gapa ze mnie

Dobranoc
Stary 2008-01-16, 23:49   #3483
angellka
Zadomowienie

GG do angellka

Oki oki juz miała iść.
siokoladka Masz racje to sie cenii, bo teraz to się żadsze.

Insomnia89 I co powiesz na temat butów i fryzury ??
Ja na mojego TZ mam ochotę tylko chiwlowo trche żadziej, ale to tylko chiwlowe

Dobranoc
angellka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 23:49   #3484
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
huhu ale takie rzeczy sie ceni że dziewczyna nie wskakuje po kilku randkach chłopakowi do łóżkach nie oszukujmy sie jest to coraz częstsze w naszych czasach

ale koniec tego off topu
U nas sytuacja była bardzo skomplikowana, wiele osób się wtrącało itd. musiałam najpierw się przekonać, czy to co on do mnei zuje jest prawdziwe, czy na prawdę jest ze mną tylko po to, by zaliczyć mnie do swej kolekcji zdobytych... bo i takie "miłe" słowa słyszałam z ust innych

Jednak rozczarowaliśmy wszystkich tych, którzy nam źle życzą Tyle przeboi, ile przetrwaliśmy razem, niejedna para z rocznym stażem nie miała... Po bliższym poznaniu, dla mojego TŻ-cika sex=uczucie

Wskakiwanie do łożka po kilku godzinach nie jest niczym nieznanym w moim towarzystwie. Jedna moja kolezanka przespała się z chłopakiem w samochodzie w dyskotece, to z nim straciła dziewictwo. I wiesz co jest najciekawsze w tej historii? przez kilka miesięcy spóźniał się jej okres a ona nie miała nawet jego nr telefonu....

Ten watek można podciągnąć pod zabobon; "studniówka neikcohana, matura niezdana" nooo.... ja nie zdam
Stary 2008-01-16, 23:54   #3485
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angellka Pokaż wiadomość
Oki oki juz miała iść.
siokoladka Masz racje to sie cenii, bo teraz to się żadsze.

Insomnia89 I co powiesz na temat butów i fryzury ??
Ja na mojego TZ mam ochotę tylko chiwlowo trche żadziej, ale to tylko chiwlowe

Dobranoc
Butki ładne, takie delikatniutkie, pasują do tej sukienki Dobierz do nich jeszcze jakś delikatną torebeczkę z kilkoma cekinkami i będzie ok

Fryzurka bardzo fajna, taka młodzieżowa... specjalny nieład na główce Ja rozpuściłam włoski i nie wiem czemu, ale chłopakom się podobało. Mówili, że ich kusiło by ciągle odgarniać włosy z moich pleców ehehe
Stary 2008-01-16, 23:59   #3486
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

ja mam do was pytanie odnośnie sztucznych rzęs przeleciał mi i koleżance ten pomysł przez głowę :P ale kiedyś widziałam jak mojej koleżance one spadają prosto z oczu do jedzenia i zastanawiam sie czy taką szaloną noc przetrzymają.
Stary 2008-01-17, 00:00   #3487
anulka262
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beatrina Pokaż wiadomość
Dzisiaj odebrałam sukienke, czarna satyna + troszkę bieli w dekolcie - materiał niecałe 50zl a uszycie 30 zl hah, taniutka jak barszcz
ocencie i powiedzcie jak Wam się widzi
super, czemu tak tanio za uszycie?
anulka262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 00:02   #3488
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
ja mam do was pytanie odnośnie sztucznych rzęs przeleciał mi i koleżance ten pomysł przez głowę :P ale kiedyś widziałam jak mojej koleżance one spadają prosto z oczu do jedzenia i zastanawiam sie czy taką szaloną noc przetrzymają.
Moja koleżanka miała i przetrzymały całą noc, a była ona szalona zalezy pewnei jeszcze czy samemu się je zakłada czy kosmetyczka. Jej przykleiła kosmetyczka, efekt był niesamowity!
Stary 2008-01-17, 00:42   #3489
jjasiekk
Raczkowanie

GG do jjasiekk

http://www.mojekrawaty.pl/offer,list...zakardowy.html dziewczyny pomozcie. Wypatrzylam taki krawat. I do tego koszula grafitowa. Pasowalo by cos takiego? Bo ja juz normalnie sily nie mam w szukaniu koszul i krawatow. Tego jest za duzo:/ aaaa ja sukienke mam czarna i srebrne dodatki wiec moze pasowalo by cos takiego? masakra. Juz mi zaczelam oczoplasu dostawac powoli Pomozcie

Słowa znaczą tyle, ile znaczy osoba, która je wypowiada...
jjasiekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 00:46   #3490
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jjasiekk Pokaż wiadomość
http://www.mojekrawaty.pl/offer,list...zakardowy.html dziewczyny pomozcie. Wypatrzylam taki krawat. I do tego koszula grafitowa. Pasowalo by cos takiego? Bo ja juz normalnie sily nie mam w szukaniu koszul i krawatow. Tego jest za duzo:/ aaaa ja sukienke mam czarna i srebrne dodatki wiec moze pasowalo by cos takiego? masakra. Juz mi zaczelam oczoplasu dostawac powoli Pomozcie
Śliczny jest! Ja jak juz wspominałam, zaniedbałam tą kwestię z moim TŻ-ecikiem i poszedł w tym co miał Chociaż i tak nie było najgorzej...
Stary 2008-01-17, 00:59   #3491
jjasiekk
Raczkowanie

GG do jjasiekk

A ja sie nie moge dogadac w kwestii krawata i koszuli z moim partnerem Bo najlepiej zebym to ja cos wybrala, a to wkoncu jego studniowka... No i wybieramy juz z tydzien chyba A najgorsze jest to, ze nie mieszkamy w tym samy miescie...eh ale trzeba jakos dac rade Jest juz stanowczo za pozno na madre wypowiedzi Jak mi sie przysni jakis krawat to.... to nie wiem co. Glowka mnie boli... Zaczynam narzekac znowu. To zle

Słowa znaczą tyle, ile znaczy osoba, która je wypowiada...

Edytowane przez jjasiekk
Czas edycji: 2008-01-17 o 11:07
jjasiekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 12:28   #3492
OlaBulBul
Zakorzenienie

jjasiekk jasne że pasuje

Cos tu cicho.... za cicho
Stary 2008-01-17, 12:37   #3493
molpyd
Raczkowanie

Smile Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
jjasiekk jasne że pasuje

Cos tu cicho.... za cicho

Właśnie ja się zdziwiłam, jak tematu studniówkowego musiałam szukać na 2 stronie

W ogóle nie wiem jak ja wytrzymam w swoich butach na studniówce chociaż kilka godzin, bo wczoraj trochę w nich pochodziłam i potańczyłam to mi później stopy 'odpadały' i dziś mogę tylko na malutkim obcasie chodzić ( muszę rozchodzić butki, które miałam tylko raz w życiu na nogach na swoim balu gimnazjalnym, o dziwo noga mi przez 3 lata nie urosła ), albo w ogóle w 'mięciuchnych' kapciach, więc już się boję studniówki.
Hmmm ciekawe kiedy krawcowa zadzwoni, żebym na następna przymiarkę przyszła....

Aaaa dziewczyny jeszcze pytanie mam, ile kosztuje wizyta w solarium? W sensie jakie ceny są, bo ja nigdy nie byłam, a się przed studniówką chcę wybrać, ale nie wiem czego się spodziewać
molpyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 12:45   #3494
masza10
Przyczajenie

reklama

Edytowane przez czarownicagosia
Czas edycji: 2008-01-18 o 05:03 Powód: reklama
masza10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 12:46   #3495
moniaVW
Raczkowanie

molpyd uu to masz szczęście ze Ci stópka przez 3 lata nie urosła musisz rozchodzić a jak nie to coś nowego

moje szczęście...w nieszczęściu...
moniaVW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 12:49   #3496
molpyd
Raczkowanie

Smile Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez moniaVW Pokaż wiadomość
molpyd uu to masz szczęście ze Ci stópka przez 3 lata nie urosła musisz rozchodzić a jak nie to coś nowego
tzn ja je 'rozchadzam' tylko tak o, żebym sobie później kiedyś mogła nosić, a studniówkowe buty to swoją drogą, jeszcze nie mam tak wypoczętych nóg, żeby w nich chodzić
Stary 2008-01-17, 12:54   #3497
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez molpyd Pokaż wiadomość
Właśnie ja się zdziwiłam, jak tematu studniówkowego musiałam szukać na 2 stronie

W ogóle nie wiem jak ja wytrzymam w swoich butach na studniówce chociaż kilka godzin, bo wczoraj trochę w nich pochodziłam i potańczyłam to mi później stopy 'odpadały' i dziś mogę tylko na malutkim obcasie chodzić ( muszę rozchodzić butki, które miałam tylko raz w życiu na nogach na swoim balu gimnazjalnym, o dziwo noga mi przez 3 lata nie urosła ), albo w ogóle w 'mięciuchnych' kapciach, więc już się boję studniówki.
Hmmm ciekawe kiedy krawcowa zadzwoni, żebym na następna przymiarkę przyszła....

Aaaa dziewczyny jeszcze pytanie mam, ile kosztuje wizyta w solarium? W sensie jakie ceny są, bo ja nigdy nie byłam, a się przed studniówką chcę wybrać, ale nie wiem czego się spodziewać
wiesz to zależy do jakiej klasy solarium sie pojdzie ja czasami chodze na takie gdzie za 15 minut place 12zł bo mam blisko rzut beretem z domu a czasami jak mam wiecej czasu to ide na solke gdzie place za 10 minut 19zł ceny są naprawde rózne od 60gr za minute do nawet 2zł
Stary 2008-01-17, 13:09   #3498
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

No ja znalazłam tuz obok domku, nowe solarium, gdzie za minute opalania na nowym łózku, w ładnym otoczeniu, płacę złotówkę.... taniocha

Siokoladka- może chodzimy do tej samej xD gdzie macie studniówkę? ja mam w Nadmorskim w Gdyni

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 13:30   #3499
sungold
Rozeznanie

molpyd-ceny sa rozne, zazwyczaj ok 1zł za minute, chyba ze w karnecie to taniej
sungold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 13:46   #3500
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
No ja znalazłam tuz obok domku, nowe solarium, gdzie za minute opalania na nowym łózku, w ładnym otoczeniu, płacę złotówkę.... taniocha

Siokoladka- może chodzimy do tej samej xD gdzie macie studniówkę? ja mam w Nadmorskim w Gdyni
Dziewczyny ja też mam w Nadmorskim
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 13:47   #3501
fantasy89
Raczkowanie

A słuchajcie poleciłybyście jakieś balsamy brązujące albo nadające skórze łądny kolor, ale nie chce stosować samoopalczy.doradzcie coś
fantasy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 14:05   #3502
chocolatemousse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monisia_89 Pokaż wiadomość
ładna kiecunia ale powiedz gdzie kupiłaś kolczykiii śliczne

bede mieć podobna tylko z pelnimu ramiaczami ze względu na moj duuuży biust

Kolczyki w "Fali" w Szczecinie...a ja tam duzego biustu nie mam wiec ramiączek tez nie bedziea coo

'numer jeden mistrz świata tylko dla mnie teraz zatańcz'
chocolatemousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 14:11   #3503
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantasy89 Pokaż wiadomość
A słuchajcie poleciłybyście jakieś balsamy brązujące albo nadające skórze łądny kolor, ale nie chce stosować samoopalczy.doradzcie coś
ja właśnie uzywam z Ziaji Sopot....dla mnie rewelacja
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 14:31   #3504
niqska
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale jazda!!
nie uwierzyćie!!
wczoraj szłam do szkoły i akórat przed samiusieńką szkołą gdzie szedł tłum ludzi POTRąCIł MNIE SAMOCHóD!! akórat mnie!! na dodatek przyjaciółka mojej mamy !! owszem to była moja wina bo nie dosc dużo się rozglądałam na ulicy i tak mam fuksa że żyje okrzyknęli mnie terminatorem!! nie mam nic złamanego ale za to mam prześlicznego siniaka na oku załączam zdjecia nie przejmuje sie tym juz nawet bo mój wspaniały TŻ powiedział że i tak będę najpiękniejsza na 100dniówce (26.01) i NA PEWNO teraz nie przejde nie zauważona bo każdy będzie ciekaw jak wyglądam hehe tak wiem jestem glupia że się śmieje ale poprostu cały stres zwiazany ze studniowka mi minął

możecie się wszystkie pocieszyć moim widokiem

i uważajcie na ulicach!!!

p.s
żałuje że nie mam fioletowej sukienki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00595.JPG (50,8 KB, 418 załadowań)

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 14:34   #3505
Paulina1988
Rozeznanie

GG do Paulina1988 Wyślij wiadomość przez MSN do Paulina1988

no nie wierze , dobrze ze Ci sie nic nie stało ale napewno zatuszuesz makijazem zycze powodzenia i dobrej zabawy
Paulina1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 14:54   #3506
molpyd
Raczkowanie

Eee myślałam, że to jakoś drożej wychodzi, jak tam widziałam u kogoś ze za solarium 100zl w sumie zapłacił :P

niqska studniówka dopiero 26 więc może do tego czasu zejdzie, a jak nie to na pewno zmieni sie trochę kolor, ładnie przypudrujesz i nic nie będzie widać :P
Stary 2008-01-17, 14:56   #3507
niqska
Wtajemniczenie

opuchlizna zejdzie mi za 2 dni a siniak bedzie zielono zółty koło skroni mam jeszcze darty naskórek wiec strupka bede miala mam nadzieje ze ładnie to sie zakryje....

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 15:01   #3508
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość

No ja niestety mam na AWF-ie :P SOiO Conradinum sie kłania

Cytat:
Napisane przez fantasy89 Pokaż wiadomość
ja aby nadać ładny kolor i podkreślić moją niestety solaryjną opaleniznę stosuje Masło Kakaowe ale to trzeba niestety zacząć sporo wcześniej ale nawilża rewelacyjnie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jazda!!
nie uwierzyćie!!
wczoraj szłam do szkoły i akórat przed samiusieńką szkołą gdzie szedł tłum ludzi POTRąCIł MNIE SAMOCHóD!! akórat mnie!! na dodatek przyjaciółka mojej mamy !! owszem to była moja wina bo nie dosc dużo się rozglądałam na ulicy i tak mam fuksa że żyje okrzyknęli mnie terminatorem!! nie mam nic złamanego ale za to mam prześlicznego siniaka na oku załączam zdjecia nie przejmuje sie tym juz nawet bo mój wspaniały TŻ powiedział że i tak będę najpiękniejsza na 100dniówce (26.01) i NA PEWNO teraz nie przejde nie zauważona bo każdy będzie ciekaw jak wyglądam hehe tak wiem jestem glupia że się śmieje ale poprostu cały stres zwiazany ze studniowka mi minął

możecie się wszystkie pocieszyć moim widokiem

i uważajcie na ulicach!!!

p.s
żałuje że nie mam fioletowej sukienki

dzięki Bogu że tylko na tym się skończyło
a kosmetyki teraz mogą zakrywc wszystko wiec nosek do góry
Stary 2008-01-17, 15:02   #3509
fantasy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
ja właśnie uzywam z Ziaji Sopot....dla mnie rewelacja
hehe, oglądałam go dzisiaj i się zastanwiałam czy kupić czy nie:P A słuchaj nie zostawia jakiś smug czy coś? I jakie daje efekty?

niqska miałaś naprawde dużo szczęscia, do studniówki jeszcze ci trochę czasu zostało a teraz są takie kosmetyki że bez problemu to zamaskujesz
fantasy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 15:07   #3510
sungold
Rozeznanie

niqska-podziwiam Twoj optymizm, mimo wszystko, siniak za tydzien na pewno nie bedzie tak widoczny

100 zł= 100 minut? o matko
sungold jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości