![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar II
Vesenko - no pewnie, że okazja i piękne to trzeba brać
![]() Nie wiem jak teraz, ale na wyprzedażach zimowych ogromny wybór kiecek był w Reserved. Kupiłam dwie, a teraz i tak ciągle w rurkach pomykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest już biało, a śnieg ciąle pada i pada -hmmm, nawet ma to swój urok- wtedy, gdy zapominam, że za kilka dni święta, które powinny być wiosenne
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ani w Zarze, ani w Promodzie, ani w H&M...itd. ehh
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro mam dzień wolny- pierwszy po pół roku ciężkiej pracy. Cieszę się na niego ogromnie, mimo, że nie mam w planach nic specjalnego- pójdę polatać po mieście, zwiedzę sklepy, zrobię zakupy. Słowem zrobię wszystko to, co za czasów studenckich było codziennością i normalką, a teraz urosło do rangi atrakcji
![]() Przed chwilą wróciłam od fryzjera, chcę poczuć wiosnę przynajmniej na własnej głowie ![]() Kiedy pogoda się poprawi? |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Zle sie czuje, cos mnie lamie. Dobrze, ze jutro ostatni dzien. S wrocil
![]() Kupa smiechu byla, debilnych tekstow. Przy jednym to prawie wpadlam pod biurko. Przyszedl jeden z pracownikow ale nie czesc naszej druzyny. Taki - jak to go okreslaja psychiczny. Wlazl i mowi 'o jaaa jaka M. byla bez Ciebie samotna!' ja sie tak patrze, klasyczne 'pfff' odpowiedni wzrok na co S. podlapal moje 'pfff' i odpala mu tekstem 'nastepnym razem ja zabiore, zonie powiem, ze delegacja' tu oboje ryknelismy smiechem a tamtem sie zmieszal i wyszedl. Jutro przeprowadzka do nowego biura. Mowie S. zeby mi pomogl z kartonami nosic. Zniknal na jakis czas, myslalam, ze uciekl a on wrocil z paleciakiem (wozkiem). Myslalam, ze sie poleje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Rachelo
![]() Cytat:
![]() ![]() Tulip, czy ten odlotowy kolor w tle Twojego awatara to może ściana? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wczorajszej zabawy, to nie wiem czym program się sugeruje...postanowiłam go przetestować i wrzuciłam kilka fotek Halle Berry. O ile na większości była podobna do siebie w ok. 80-90% to tu: klik już jakby mniej poczułam ulgę, może jednak nie jestem na tyle podobna do Dalaj Lamy jak mi zasugerował prywatny osobisty komp...
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Tulipako, a mnie się podobają bardzo twoje okulary
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | ||
Zadomowienie
|
o tak
![]() zaczął się od kłótni z mamą, potem stres z powodu nieoddanego na czas eseju ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ziuziuniu - trzymam kciuki ![]() ![]() A o zakupach nic mi nie mówcie ![]() Koniec końców ustrzeliłam TĄ na Allegro [chociaż wymarzyłam sobie zupełnie inną] Trochę nieciekawie wygląda na tym obłym manekinie ![]() Teraz tylko będę kombinować z dodatkami, buty już mam - czarne lakierowane z okrągłym czubkiem na słupku ![]() jakieś propozycje...? [rajstopy, makijaż itp. itd.] ![]()
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już pół roku? ![]() Tulip, mnie też, ale najbardziej podobają mi się zdjęcia Twojego autorstwa ![]() czy kiedyś miałaś je w podpisie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
PS mój TŻ testuje Skarb by Humiecki & Graef, już nie mogę się doczekać jutra, kiedy go powącham
![]() narazie mi napisał, że Skarb jest:
![]() ![]() co z jego nutek może kojarzyć się delikatnie z uryną? ![]() notes: Absinth, myrtle, lovage, barley extract, musk, watery accord, carrot seeds, incense, myrrh, patchouli, orris, Roman chamomille, prune
#3496 |
Zakorzenienie
|
Czy wy tez mieliscie dzisiaj dzien do
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2008-03-19 o 20:55 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zjadłam po siłowni pizze gyros i umieram, tak mnie brzuch boli ![]() Zamawiałam mojej mamie w tagomago.pl innocenta 25ml i długo nie przychodził, w końcu po ponad tyg zadzwoniła do mnie jakas babka ze sklepu i powiedziła ze niestety nie dostali 25 ale za dopłata 10zł wyślą 50ml i przysłali, 50ml za 164 zł z przesyłką, a w tej perfumerii 50tka bez przesyłki kosztuje 208, moja mama jest strasznie zadowolona! W końcu jest do przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zreszta poczatkowo trzymal mnie na dystans a ja jego. Odleglosc kilometrowa, jakies tam lekkie zarciki. Teraz to juz sie nie pierdaczy i usiadzie obok jak mi cos pokazuje na kompie. Dzis np zgadalo sie o zwierzatkach. Domowych. Opowiedzialam mu o kocie z Polski jaki mieszka z moja mama. On opowiedzial o kocie swojej zony. opowiesc w jego stylu 'miala kota od 7 roku zycia, ale umarl 2 miesiace temu...' ja juz wiadomo wspolczucie, wiem jak boli strata futra, on kontynuuje. '... nie moglem patrzec na smutek na jej twarzy i wtedy zaczalem zalowac, ze kota zabilem' ja ![]() on 'zartowalem' Co do zakupow - szukam spodniczki do pracy, wiadomo ma byc kulturalnej dlugosci i NIC nie moge znalesc. Albo sa straszne -ala cepelia albo jak babcia srapcia. Dejcie spokoj. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
I dalej tego żałuję, że tak się ułożyło... Wróciłam niedawno z centrum handlowego z nowymi butami i bluzą ![]() Jutro wybieram się do dwóch innych centrum handlowych. Nie ma to jak karta kredytowa ![]() No i w pracy duże zmiany - bardzo duże, przechodzimy na inny projekt. Ja zostaję wraz z 3 wybranymi osobami do kwietnia, żeby dopiąć na ostatni guzik wszystkie sprawy z naszym projektem, a potem już dołączamy się do reszty grupy i kręcimy nowy. Przyzwyczaiłam się już... Wzięłam z Sephory 212 Sexy Men, jak on bosko pachnie na mężczyznach, ogólnie jest to zapach upierdliwy i taki pedałkowaty, ale jak mi zawieje w nosa to łoo-cho-cho... ![]() No i Elle YSL w kremie - wpadła mi w oko recenzja na KWC, a w Sephorze wydały się podobne do Glorii i Midnight Poison. Dodatkowo całkiem mi się spodobał nowy zapach Burberry The Beat, ale w Sephorze go nie ma... Jakaś babka pokazała mi nowego męskiego Dolce Gabbanca The One - jak na DG, za którym nie przepadam, to całkiem znośny. No i czarny Ferrari - mmm... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
oj...ja coś dziwna jestem
![]() ![]()
#3501 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie chcę śniegu! Normalnie bluebox ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję w imieniu moich ścian
![]() jak się w końcu zdecyduję na nowe meble, to niestety kolor się zmieni, zastanawiam się tylko czy tradycyjnie rzucić coś kolorowego czy raz mieć stonowane, delikatne ściany ![]() Ojej, dziękuję ![]() ![]() To powodzenia ![]() Sukienka mi się podoba, chociaż ja w niej wyglądałabym potwornie, bo to nie mój fason ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie pamiętam, ale możliwe, że miałam kiedyś w podpisie link do moich zdjęć... Próbuję rozgryźć wizażową Galerię i zastanawiam się od jakiegoś czasu czy czegoś tam nie wrzucić... ![]() heh, faktycznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Czekam na Ragnarok
|
Kupiłam dzisiaj w Intermodzie takie butki. Z wywietrznikami
![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale miałam głupią noc - padłam o 22, potem budziła mnie kota, do tego miałam mega dziwne sny... Wymyśliłam przez sen kawał (okrutnie głupi) i grę ![]() ![]() ![]() Uciekam się pakować, zdrowych i wesołych ![]()
#3506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fenris, buty bardzo fajne ![]() Wczoraj mi nawalił komputer w domu, ale rozpacz czarna była, a w sumie uratowałam swoje dwie flaszki które akurat chciałam wystawić na Allegro - decyzja o sprzedaży w minutę, fotki w drugą, a w trzeciej nie było już internetu ![]() Muszę go zaraz gdzieś zawieźć (kompa) bo święta bez męża i na dodatek bez wizażu - nie zniosę tego ![]() Ale przynajmniej jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z Holandi, nie mogę się już doczekać kiedy się zobaczymy ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-03-20 o 08:29 Powód: śmieszny byk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czas ubierać choinkę
![]() Dziś pierwszy dzień wiosny a kołderka śniegu coraz bardziej się powiększa ![]() ![]() Fenris,bardzo fajne buciki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A prezenty zamiast zajączka przyniesie Gwiazdorek...? ![]() Cytat:
![]() W kwestii męskich zapachów - wpadłam po uszy w męskiego L`Instanta Extreme. Wpadłam tak głęboko, że zanabyłam sobie używke i właśnie do mnie leci... miałam się chwalić, jak już doleci, ale co tam ![]()
![]() |
#3509 | |
BAN stały
|
ładniutkie Cytat:
![]() Wczoraj poszłam spać z mokrymi włosami taka śpiąca byłam i dzisiaj mam małe afro ![]() Czuje sie jeszcze lekko zmęczona ale kawa zaraz mnie rozbuja. Jak na razie nastrój fajny. Miłego dnia dziewczęta! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zdobyczy Małgosiu,niech bezpiecznie doleci.A jak w kwestii Szafranu? Cytat:
![]() Dziś mam przyjemny dzień w perspektywie.Lece na zakupy z koleżanką i mam zamiar coś ładnego i pożytecznego wybrać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.