Panny Młode 2008 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-25, 09:12   #3481
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ja mam Miracle Lancome, to "matka" Miracle So Magic
w takim razie musze poszukac w drogeriach tego zapachu i sprawdzic z czystej ciekawosci jak pachnie,jedno jest jednak pewne bedziemy slicznie pachnieca Masz moze jakas ciekawa propozycje na zapach dla Pana Mlodego bo ja nie mam pojecia czego moj TZ moglby uzyc
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 09:28   #3482
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
w takim razie musze poszukac w drogeriach tego zapachu i sprawdzic z czystej ciekawosci jak pachnie,jedno jest jednak pewne bedziemy slicznie pachnieca Masz moze jakas ciekawa propozycje na zapach dla Pana Mlodego bo ja nie mam pojecia czego moj TZ moglby uzyc
Mój luby obecnie używa Pi, Lacoste Essential oraz Fahrenheit i pewnie będzie pachnieć jednym z tych zapachów
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 10:07   #3483
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
oj tak- ja to sie gotuje zawsze no my mamy juz dosc przygod z szukaniem mieszkania do wynajecia i planuje zamieszkac z TZem i jego 2 siostrami w 3-pokojowym mieszkaniu. bedziemy miec dosc malutki pokoj (2m na jakies 5 )-zobaczymy jak sobie damy rade. jak bedzie dobrze to pewnie zostaniemy tam jak najdluzej sie da czyli i po slubie.

ja jzu nawet nie chce myslec jak to bedzie budowac dom skoro juz teraz tak sobie na nerwy dzialamy nawet z projektem sie nie mozemy odgadac.
My jesteśmy zmuszeni pomieszkać z rodzicami, bo dopiero jesienią odbieramy mieszkanie. Sytuacja i tak jest w miarę ok bo będzie to mieszkanie tylko z rodzicami bez rodzeństwa. Mimo wszystko już widzę jak się złoszczę, jeżeli wylądujemy u TŻ-a)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 10:09   #3484
calva
Raczkowanie

GG do calva

ja to jestem pewna i szczerze musze przyznać że nie mam wątpliwościz utęsknieniem czekam tego pięknego dnia, aby wszelkim formalnościom stało się zadośćzaczęliśmy pomieszkiwac i jest super

może dzisiaj posuzkam welonu

Witam wszystkei nowe Wizażanki

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 10:39   #3485
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Stary 2008-01-25, 11:09   #3486
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
My jesteśmy zmuszeni pomieszkać z rodzicami, bo dopiero jesienią odbieramy mieszkanie. Sytuacja i tak jest w miarę ok bo będzie to mieszkanie tylko z rodzicami bez rodzeństwa. Mimo wszystko już widzę jak się złoszczę, jeżeli wylądujemy u TŻ-a)
oj tez sie spieralismy. do moich rodzicow czy do jego. ale czy tu czy tu to nie ma warunkow. u mnie male mieszkanko, ojciec alkoholik, u niego tez, dom moze i wiekszy ale i wiecej osobw tym malutkie dzieci. dobrze ze wyszlo jak wyszlo

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
co sie stalo?

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 11:14   #3487
Fuegoo
Raczkowanie

Witajcie...kilka spraw:
PERFUMY - zapewne będą to moje ukochane Light Blue - Dolce & Gabbana - pierwsza ich buteleczkę dostałam od mojego narzeczonego (wtedy to przyszłego narzeczonego) i zakochałąm sie w tym zapachu!!! Dla mnie to zapach nr 1 , ponadto bardzo mnie "rozluźnia" a w tym Dniu napewno mi sie przyda odrobina rozliuźnienia.

SUKIENKA - jutro znowu jadę do salonów i postanowiłam, że jutro podejmę ostateczną decyzję!!!

WAHANIA - brak - zarówno co do samego slubu, jak i do mojego Wybranka - jestem przekonana w 100%!!!

KOSZMARY - rzadko co pamietam sny, ale myślę, że jakbym miała koszmary tot e by mi utkwiły w pamieci. Pamietam kilka snów związanych ze ślubem, ale dotyczyły one głównine wyboru sukni - to było po tym jak upatrzyłam sobie 2 i niemogłam sie zdecydować...Mój narzeczony kilka razy wspominał, że śnił mu się ślub A jak to wyglada u Waszych Mężczyzn? Oni napewno też ten Dzień na swój sposób przeżywają? Rozmawiliście wspólnie o tym?

KOSMETYCZKA - przed chwilą wróciłam od kosmetyczki, zapisałam się na pierwszy zabieg "upiękniania się" Doradziła mi co warto zrobić i przyznam szczerze, że mile się zaskoczyłam. Myślałam, że wiecej tzreba będzie popracować nad moja buzią, a na szczęście nie ejst z nia aż tak źle <jupi>

PODRÓŻ POŚLUBNA - dziewczyny - gdzie się wybieracie w podróż? A jeśli jeszcze nie macie zatwierdzonego miejsca, to gdzie byście chcieli wspólnie z Mężem wyjechać? Ja bym chciała na Kubę albo do Tajlandii ale chcieć to nie zawsze oznacza móc

Edytowane przez Fuegoo
Czas edycji: 2008-01-25 o 11:50 Powód: dopiska
Fuegoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-25, 11:30   #3488
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
oj tez sie spieralismy. do moich rodzicow czy do jego. ale czy tu czy tu to nie ma warunkow. u mnie male mieszkanko, ojciec alkoholik, u niego tez, dom moze i wiekszy ale i wiecej osobw tym malutkie dzieci. dobrze ze wyszlo jak wyszlo
Pewnie, że dobrze, też byśmy myśleli nad innym rozwiązaniem, ale szkoda nam kaski, bo mieszkanie trzeba będzie urządzić i w podróż chcemy pojechać. Tak więc coś kosztem czegoś.
Stary 2008-01-25, 11:56   #3489
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
PS ja jestem pewna jak nigdy w zyciu!!! to jest TEN! i nie chce zadnego innego
Ja tez jestem pewna ze to jest TEN Mezczyzna i nie wyobrazam sobie, ze Moim Mezem mialby byc ktos inny
Ale obawy mysle, ze kazdy moze miec... wkoncu to bardzo wazna zyciowa decyzja. Ja jak juz pisalam obaw co do TZta nie mam, tylko uczymy sie kompromisow - a to z naszymi charakterkami nie lada wyczyn
A no i nie jestem z tych ktore chodza po 6-8-10 lat z facetem a pozniej slub wsumie bo tak wypada, bo rodzina wie czy cos w tym stylu Nasz staz nie jest taki duzy, ale ja od poczatku czulam, ze z tego COŚ bedzie
M.a.r.t.a - podoba mi sie ta suknia ktora zalaczylas, tez lubie takie proste itd (bez falbanek) z koronkami/ cekinkami i nawet mialam kiedys taka wyobraznie co do mojej sukienki slubnej Ale dwie bratowe TZta mialy bardzo podobne sukienki i teraz to byla bym tylko 'kopia' a nie Piekna Panna Mloda Na szczescie znalazlam swoj ideal, w ktorym zakochalam sie od pierwszego wejrzenia

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 12:01   #3490
Mbu83
Raczkowanie

Nie bardzo możemy sie pogodzić i dziś po raz pierwszy pomyślałam nad odwołaniem ślubu, TZ zreszta też.
Mam nadzieję że powiedział to tylko aby mnie wkurzyć. Zna mnie i wie jak dopiec żeby bolało.

Najgorsze ze my zawsze kłócimy sie o głupoty i przez pierdoły nie raz już sie "rozstawaliśmy". Jak jest coś poważnego to cud miód para, ale jak głupota to każdy musi postawić na swoim.
Obydwoje mamy problemy z przyznaniem się do błędu i takie ciężkie charakterki, i ciężko nam się dotrzeć. Ale ostatnio nie pamiętam kiedy się kłóciliśmy i było super. No to teraz znowu pierdoła rozwala mi związek.
Co za koszmar...
Nie chce sie z nim rozstawać i wiem ze chyba bym nie potrafiła bo zawsze do tej pory nasze drogi ponownie się łączyły, ale w takich momentach jak tenm mam tak serdecznie tego wszystkiego dosyć.
Nie umiem się cieszyć i dalej załatwiać skoro istnieje choć cien obawy że ślubu może nawet nie być

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-01-25 o 13:54 Powód: post pod postem
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 12:10   #3491
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a ja mam pytanie odnosnie perfum-otoz czy macie jjuz jakies konkretne perfumy zaplanowane na ten dzien???bo ja mam i chcialabym poczytac co Wy takiego planujecie uzyc w tym dniu
Perfumy pewnie wybiorę takie, jaki będę miała humor Będą to zapewne albo Emporio Armaniego, albo Mademoiselle Chanel

Cytat:
Napisane przez Fuegoo Pokaż wiadomość
PODRÓŻ POŚLUBNA - dziewczyny - gdzie się wybieracie w podróż? A jeśli jeszcze nie macie zatwierdzonego miejsca, to gdzie byście chcieli wspólnie z Mężem wyjechać? Ja bym chciała na Kubę albo do Tajlandii ale chcieć to nie zawsze oznacza móc
Też marzy mi się gdzieś wyjechać Problem jest taki, że w moim przypadku podróż poślubna oznacza wyjazd na przełomie październik/listopad, czyli w takim okresie opłaca sie jedynie wyjechać do bardziej "egzotycznych" krajów, niż europejskich, co wiąże się z dużymi kosztami Również chciałabym pojechać na Kubę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-25, 12:11   #3492
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
ja to jestem pewna i szczerze musze przyznać że nie mam wątpliwościz utęsknieniem czekam tego pięknego dnia, aby wszelkim formalnościom stało się zadośćzaczęliśmy pomieszkiwac i jest super
Jeszcze 5 dni temu też bym tak myślała.
A teraz?
Stary 2008-01-25, 12:17   #3493
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

my pewnie pojedziemy ale w przedslubna i tylko w gory. po slubie nie bedzie kiedy, mi sie zaczna studia, kase tez bedziemy woleli przeznaczyc od razu na budowe.
ale moze w kolejne wakacje wyruszymy gdzies za granice

Stary 2008-01-25, 12:18   #3494
soffera
Zadomowienie

Cytat:

My wybieramy się na grecką wyspę Kreta, Rodos lub Chalkidiki jakieś dwa dni po ślubie
Stary 2008-01-25, 12:21   #3495
sanetka
Zakorzenienie

i naszym problemem jest to ze nie ciagna nas Grecja, Hiszpania itp. tylko Norwegia, Szwecja, Finlandia

a tam wyjazdy sa drozsze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-25, 12:30   #3496
Fuegoo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
My wybieramy się na grecką wyspę Kreta, Rodos lub Chalkidiki jakieś dwa dni po ślubie
Moja siostra z mężem byli na swojej podróży poślubnej na RODOS - bardzo zadowoleni wrócili i jak najbardziej polecają
Fuegoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 12:52   #3497
gosiunia22
Zadomowienie

Ja już wykupiłam wycieczkę na 2 tygodnie do Egiptu, miesiąc po ślubie Nie chcielismy wyjeżdżać od razu, bo od października w Egipcie podobno jest juz ciut chłodniej - czyli ok. 30 st. , poaz tym chcielibyśmy dokończyć wódkę weselną ze znajomymi

Co do "ślubnych "prefum to jest już taki wątek. Ja pewnie się skuszę na Angela Innocenta lub Glorię, kusi mnie również Coco Mademoiselle, ale niestety - zapach za bardzo popularny.

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 13:23   #3498
calisa
Raczkowanie

GG do calisa

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Też marzy mi się gdzieś wyjechać Problem jest taki, że w moim przypadku podróż poślubna oznacza wyjazd na przełomie październik/listopad, czyli w takim okresie opłaca sie jedynie wyjechać do bardziej "egzotycznych" krajów, niż europejskich, co wiąże się z dużymi kosztami Również chciałabym pojechać na Kubę
Długo się zastanawiałam nad podróżą poślubną. Problem w tym, że już nie chodzi o to, że końcówka października bo jesienią też może być ładnie ale o to, że czasowo jesteśmy trochę ograniczeni. I przez studia i przez pracę. dlatego doszliśmy do wniosku, że pojedziemy na kilka dni do Pragi. Tymbardziej, że i ja i Tż jesteśmy raczej za aktywnym odpoczynkiem i nie zamierzamy cały czas się wylegiwać (chociaż można się też aktywnie wylegiwać ) . Póki co to jest robocza wersja naszej podróży poślubnej bo z nami to nigdy nic nie wiadomo. Planujemy też dopiero w lecie pojechać gdzieś na dłużej, bo wtedy będziemy mieć więcej czasu na 'miesiąc miodowy"
W ogóle Asiuk jak tam Twoje przygotowania? Do Naszego ślubu zostało jeszcze ponad 8 miesięcy. Masz już sukienkę? Ja póki co się trochę rozglądam tu i ówdzie. Generalnie myślę ją kupić gdzieś koło marca i to z drugiej ręki. Myślałam też o końcówce sierpnia bo wtedy wakacyjne panny młode będą sprzedawać swoje sukienki i będzie większy wybór. Ale chyba trochę za późno i będę się stresować.
calisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 13:41   #3499
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calisa Pokaż wiadomość
Długo się zastanawiałam nad podróżą poślubną. Problem w tym, że już nie chodzi o to, że końcówka października bo jesienią też może być ładnie ale o to, że czasowo jesteśmy trochę ograniczeni. I przez studia i przez pracę. dlatego doszliśmy do wniosku, że pojedziemy na kilka dni do Pragi. Tymbardziej, że i ja i Tż jesteśmy raczej za aktywnym odpoczynkiem i nie zamierzamy cały czas się wylegiwać (chociaż można się też aktywnie wylegiwać ) . Póki co to jest robocza wersja naszej podróży poślubnej bo z nami to nigdy nic nie wiadomo. Planujemy też dopiero w lecie pojechać gdzieś na dłużej, bo wtedy będziemy mieć więcej czasu na 'miesiąc miodowy"
My tez o tym myslelismy... Ale niestety rowniez mamy nie pewna sytuacje co do wyjazdu... TZ co prawda pracuje, wiec bedzie mial 'iles' tam dni wolnego, ale mowi ze chcialby tez wziac 1-2dni przed slubem na odpoczynek. Ja zas najwczesniej prace rozpoczne w marcu (trzymajcie kciuki), a najpozniej to nawet miesiac przed slubem, czego sie obawiam, bo wtedy bede miala raptem 2 dni wolnego Wiemy od znajomych, ze im wczesniej zarezerwujemy tym taniej, ale rezerwuj tu czlowieku wczesniej, jak nie wiesz czy dostaniesz urlop
I my myslelismy o Chorwacji albo Bulgarii ("zlotych piaskach") w pazdzierniku powinno byc tam jeszcze cieplo
Co do sukienek - przerazacie mnie Dziewczyny... Przez Was zaczynam panikowac czy aby luty to nie za pozno mowa nie o kupnie, a o szyciu hmm... w next weekend, nie ma bata, jade do Oswiecimia do krawcowej

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-25, 13:57   #3500
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Jeszcze 5 dni temu też bym tak myślała.
A teraz?
Mbu 83 cokolwiek wydarzylo sie miedzy Wami pamietaj ze czasem przychodza zle dni i nie wierze w to ze zadna z par przygotowujacych sie do slubu takich nie ma bo zycie jest tylko zyciem i kazdy dzien przynosi lepsze lub gorsze momenty.nie mysl co teraz.zoabczysz jakos sie ulozy to wszystko.troche wiecej wiary w wasza milosc i zwiazek

jesli chodzi o podroz poslubna to niestety nigdzie nie wyjezdzamy poniewaz oboje jestesmy nauczycielami ja dopiero rok i nie dostaniemy woilnego a ne wiem czemu?!!?dlatego tez wyjazd w podroz odkladamy na 2009 rok..
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 14:01   #3501
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Wiemy od znajomych, ze im wczesniej zarezerwujemy tym taniej, ale rezerwuj tu czlowieku wczesniej, jak nie wiesz czy dostaniesz urlop
I my myslelismy o Chorwacji albo Bulgarii ("zlotych piaskach") w pazdzierniku powinno byc tam jeszcze cieplo
Z tym wcześniejszym rezerwowaniem to tak nie do końca prawda, fakt, że teraz jest większy wybór, ale później można zawsze złapać jakieś fajne last minute (nawet bardziej opłacalne od first)
My myślimy o Wyspach greckich. Wprawdzie chciałam coś innego, egzotycznego i bajecznego, ale ze względu na konieczność urządzenia mieszkania nie możemy sobie w tym roku na to pozwolić
Ale co tam, co sie odwlecze to nie uciecze
Stary 2008-01-25, 15:20   #3502
Taska
Raczkowanie

My zaplanowalismy podroz Przedslubna- a poslubna to pewnie bedzie wyjazd do Malborka moj TZ nigy tam nie byl, wiec jako dobra zona go zabiore

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 18:01   #3503
malutka_24
Wtajemniczenie

Ana844 witam, ślubujemy w tym samym dniu

suknia ślubna jestem umówiona z koleżanką na poniedziałek do jednego salonu, a jeżeli chodzi o ostateczny wybór to wybiorę się z mamą (mamy podobny gust i w tej sprawie zdam się na nią)

sny ogólnie rzecz biorąc jeszcze takowych nie miałam związanych ze ślubem, ale mam tak, że dzień przed jakiś ważnym dla mnie wydarzeniem zawsze mi się śni, że nie zdarzam ze wszystkim na czas

perfumy jestem zakochana w Versace Red Jeans i Gino Rossi, obydwa są boskie. TZ też jest wyposażony w Versace, ale oczywiście w męską wersję

wątpliwości jesteśmy ze sobą prawie 6 lat (o matko !!!) i takie małe kłótnie u nas zawsze były, ale odkąd mieszkamy razem to kłócimy się częściej, "mocniej i ostrzej", a zaczyna się to zawsze od jakieś nic nieznaczącej pierdoły albo głupstwa. Po tym dosyć często mam wątpliwości czy to na pewno ten, czy to ma w ogóle sens. W ciągu tego czasu był taki moment, że chciałam oddać mu pierścionek, ale pierwszy raz TZ stanął na wysokości zadania (w sensie przeprosiny itd.). Później się godzimy (wcześniej mieliśmy tylko ciche godziny, a teraz to są już ciche dni) i jest oki. I ten czas sielanki jest najlepszy

podróż poślubna marzy mi się Watykan i Skandynawia Ale prawdopodobnie wylądujemy w Pradze albo w Karpaczu na kilka dni

Ale żem się rozpisała, aż
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 18:10   #3504
Rysiaczek12345
Przyczajenie

Witam Was serdecznie, chaotycznie poszukuje wszelakich namiarów na żakiet i spodnie, garnitur damski bądź co bądź komplet do ślubu w kolorze ecru lub białym. Zaznaczam że to ja jestem panną młodą i tak bardzo nie chce sukienki....koniecznie do tego kapelusz, jestem ze śląskiego i nie umiem nic znaleźć. Może któraś z Was pomoże,pleeze..
Rysiaczek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 20:02   #3505
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rysiaczek12345 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie, chaotycznie poszukuje wszelakich namiarów na żakiet i spodnie, garnitur damski bądź co bądź komplet do ślubu w kolorze ecru lub białym. Zaznaczam że to ja jestem panną młodą i tak bardzo nie chce sukienki....koniecznie do tego kapelusz, jestem ze śląskiego i nie umiem nic znaleźć. Może któraś z Was pomoże,pleeze..
Coś takiego znalazłam
http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=16
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg Eden-1.jpeg (115,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-01-25, 21:35   #3506
Rysiaczek12345
Przyczajenie

Dzięki wielkie, przynajmniej wiem że nie jestem jakąś outsajderka a moje wymysły mają pokrycie! Fajny link
Rysiaczek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 22:20   #3507
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a ja mam pytanie odnosnie perfum-otoz czy macie jjuz jakies konkretne perfumy zaplanowane na ten dzien???bo ja mam i chcialabym poczytac co Wy takiego planujecie uzyc w tym dniu
Prawdopodobnie będą to te, które używam na co dzień Black Onyx Pure One. Mam też flakonik, który używam na specjalne okazje Dior j'adore.

Cytat:
pewnie te ktorych na co dzien uzywam (nie sa markowe). paznokcie tez tylko pomaluje jakims ladnym lakierem. tylko w makijaz i fryzure moge zainwestowac
Paznokcie też będę robiła sama, mam już swoją wizję z użyciem koloru mlecznego oraz z Inglota takiego do zdobień (fotka nr 1) lub lakier z tej samej firmy z drobinkami XL.

Cytat:
PODRÓŻ POŚLUBNA - dziewczyny - gdzie się wybieracie w podróż? A jeśli jeszcze nie macie zatwierdzonego miejsca, to gdzie byście chcieli wspólnie z Mężem wyjechać? Ja bym chciała na Kubę albo do Tajlandiili ale chcieć to nie zawsze oznacza móc
Mi szczerze mówiąc to obojętne, najważniejsze, że u boku męża . Jak byliśmy na targach ślubnych wzięliśmy katalog jakiegoś biura podróży i mój partner zakochał się w Ibizie i Majorce, ciągle mi o nich truje. Fakt, plaża i krajobrazy robią niesamowite wrażenie...

Cytat:
hehehe - ja jestem na zwolnieniu więc piszę ile sie da w pracy niestety nie mam na to czasu

No to co Cię powstrzymuje? Kierunek Bellissima na Sokolniczą!!!
Nie jestem pewna, ale 1 kieckę kojarzę, że mieli...nie wiem jak pozostałe...
Daj znać jak je przymierzysz
Wedle obietnicy dziś byliśmy na Sokolniczej , najpierw odwiedziliśmy Bellissime. Wrażenia? Zero zainteresowania klientem, kobieta rozmawiała sobie przez telefon i wydzierała się na kogoś. Po obejrzeniu interesujących mnie sukienek zaczęłam się na nią patrzeć, by zrozumiała że po coś tu chyba przyszłam.... jednak ona nadal sobie nie przerywała.... partner zaczął nawet chrząkać, by zwróciła na nas uwagę.. więc spojrzała przelotnie dalej drąc się do rozmówcy. Efekt tego był taki, że wyszliśmy bez "dowidzenia".

Ale co najlepsze coś nas podkusiło, żeby przejść się po wszystkich mieszczących się tam salonikach. Część z sukni wydawała mi się, jakby była szyta na jedno kopyto, aż nagle podeszliśmy do salonu Scarlett i stanęłam zamurowała. Tak zakochałam się, ale żeby było śmiesznie w dwóch przepięknych sukniach . Weszłam do środka od razu zagadać z kobietą.

Sukienki mają dekolt w kształcie serca (kobieta powiedziała mi, że taki rodzaj jak najbardziej jest odpowiedni do miseczki C), góra wysadzana jest święcącymi drobinkami. Sprawiają wrażenie świetnie dopasowanych do ciała, lekko rozszerzane ku dołowi, z pięknym trenem. Materiał (jedna ma taftę druga satynę, ale wybór innego materiału nie stanowi dla niej żadnego problemu) pokryty jest koronkową warstwą, która pod wpływem światła czy słońca uroczo się mieniła. Boże jak ja się tymi sukniami zauroczyłam, że jeszcze tego samego dnia wyrwałam mamę z pracy, żeby je oceniła. Reakcja podobna no i w następnym tygodniu idziemy je mierzyć. Ech..

Partnerowi tez się spodobały i to bardzo, ale nie będzie przy przymiarkach i nie dowie się na którą się ostatecznie skuszę.
Ech dzisiaj chyba nie będę mogła zasnąć...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (65,0 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-01-25 o 23:17 Powód: lit
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 22:28   #3508
tiffi1
Rozeznanie

M.a.r.t.a
Co du sukienke to ja przymeirzałam tam jeszcze jedną, moze nie meini się bardzo, ale jest biała i ądnie wygląda (mojej koleżance bardzo się podobała). Zaraz ją wkleję.
Poza tym miałam sukienke, którą miaam na 2 miejscu, pokryta koronka i świecidełkami (chyba, któraś z dziewczyn ja zakupiłą) - ta ta Lardine.
Podobała mi się też Liadore, ale tu juz bardziej był model A.

Sanetka
Szwecja to piekny kraj i naparawdę świetny wybór. Byłam kiedyś (coprawda na południu), ale naparawdę ejstem zauroczona

Gosiunia22
A gdzie jedziecie do Egiptu??

Wątpliwości
Czasem są, ale ja zawsze miałam watpliwości. Oczywiście to drobne wątpliwości, bow iem, że chce być z moim mężczyzną

Podróż poślubna
My nic konkretnego nie planujemy,a le ja bym chciała gdzieś gdzie ciepło jest. Mojemu marzy się meksyk, ale to chyba zostanie w sferze marzeń

M.a.r.t.a
Wklej zdjęcia twoich wybranek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cos takiego.jpg (73,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg abiu - lardine.jpg (24,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg abiu-liadore.jpg (26,7 KB, 30 załadowań)
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-25, 22:34   #3509
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

tiffi1 Twoja jest lepsza
Stary 2008-01-25, 22:56   #3510
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
tiffi1 Twoja jest lepsza
Kurcze to jak kobieta wybierze sukienkę, a inan ją utwierdzi w tym wyborze to sobie myśli, ale fajnie

Ale przyznam się szczerze, że ja nie zwróciłam nawet uwagi na tą którą wybrałam. Ona trochę dziwnie wygląda na tych zdjęciach, ta modelka jakoś krzywo stoi. A ja pojechałam do salonu i poprostu powiedziałam czego szukam,a pani przyniosła mi kilak sukienek no i wybrałam.
A co z twoimi wybrankami, wklejaj zdjecia, jestem bardzo ciekawa
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości