![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
w takim razie musze poszukac w drogeriach tego zapachu i sprawdzic z czystej ciekawosci jak pachnie,jedno jest jednak pewne bedziemy slicznie pachniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
ja to jestem pewna i szczerze musze przyznać że nie mam wątpliwości
![]() ![]() ![]() może dzisiaj posuzkam welonu ![]() Witam wszystkei nowe Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie stalo? ![]()
![]() |
#3487 |
Raczkowanie
|
Witajcie...kilka spraw:
PERFUMY - zapewne będą to moje ukochane Light Blue - Dolce & Gabbana - pierwsza ich buteleczkę dostałam od mojego narzeczonego (wtedy to przyszłego narzeczonego) i zakochałąm sie w tym zapachu!!! Dla mnie to zapach nr 1 , ponadto bardzo mnie "rozluźnia" a w tym Dniu napewno mi sie przyda odrobina rozliuźnienia ![]() SUKIENKA - jutro znowu jadę do salonów i postanowiłam, że jutro podejmę ostateczną decyzję!!! WAHANIA - brak - zarówno co do samego slubu, jak i do mojego Wybranka - jestem przekonana w 100%!!! KOSZMARY - rzadko co pamietam sny, ale myślę, że jakbym miała koszmary tot e by mi utkwiły w pamieci. Pamietam kilka snów związanych ze ślubem, ale dotyczyły one głównine wyboru sukni - to było po tym jak upatrzyłam sobie 2 ![]() ![]() KOSMETYCZKA - przed chwilą wróciłam od kosmetyczki, zapisałam się na pierwszy zabieg "upiękniania się" ![]() PODRÓŻ POŚLUBNA - dziewczyny - gdzie się wybieracie w podróż? A jeśli jeszcze nie macie zatwierdzonego miejsca, to gdzie byście chcieli wspólnie z Mężem wyjechać? Ja bym chciała na Kubę albo do Tajlandii ![]() ![]() Edytowane przez Fuegoo Czas edycji: 2008-01-25 o 11:50 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że dobrze, też byśmy myśleli nad innym rozwiązaniem, ale szkoda nam kaski, bo mieszkanie trzeba będzie urządzić i w podróż chcemy pojechać. Tak więc coś kosztem czegoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale obawy mysle, ze kazdy moze miec... wkoncu to bardzo wazna zyciowa decyzja. Ja jak juz pisalam obaw co do TZta nie mam, tylko uczymy sie kompromisow - a to z naszymi charakterkami nie lada wyczyn ![]() A no i nie jestem z tych ktore chodza po 6-8-10 lat z facetem a pozniej slub wsumie bo tak wypada, bo rodzina wie czy cos w tym stylu ![]() ![]() M.a.r.t.a - podoba mi sie ta suknia ktora zalaczylas, tez lubie takie proste itd (bez falbanek) z koronkami/ cekinkami i nawet mialam kiedys taka wyobraznie co do mojej sukienki slubnej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
Nie bardzo możemy sie pogodzić i dziś po raz pierwszy pomyślałam nad odwołaniem ślubu, TZ zreszta też.
Mam nadzieję że powiedział to tylko aby mnie wkurzyć. Zna mnie i wie jak dopiec żeby bolało. Najgorsze ze my zawsze kłócimy sie o głupoty i przez pierdoły nie raz już sie "rozstawaliśmy". Jak jest coś poważnego to cud miód para, ale jak głupota to każdy musi postawić na swoim. Obydwoje mamy problemy z przyznaniem się do błędu i takie ciężkie charakterki, i ciężko nam się dotrzeć. Ale ostatnio nie pamiętam kiedy się kłóciliśmy i było super. No to teraz znowu pierdoła rozwala mi związek. Co za koszmar... Nie chce sie z nim rozstawać i wiem ze chyba bym nie potrafiła bo zawsze do tej pory nasze drogi ponownie się łączyły, ale w takich momentach jak tenm mam tak serdecznie tego wszystkiego dosyć. Nie umiem się cieszyć i dalej załatwiać skoro istnieje choć cien obawy że ślubu może nawet nie być Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-25 o 13:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moze w kolejne wakacje wyruszymy gdzies za granice ![]()
![]() |
#3494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
i naszym problemem jest to ze nie ciagna nas Grecja, Hiszpania itp. tylko Norwegia, Szwecja, Finlandia
a tam wyjazdy sa drozsze ![]()
![]() |
#3496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zadomowienie
|
Ja już wykupiłam wycieczkę na 2 tygodnie do Egiptu, miesiąc po ślubie
![]() ![]() ![]() Co do "ślubnych "prefum to jest już taki wątek. Ja pewnie się skuszę na Angela Innocenta lub Glorię, kusi mnie również Coco Mademoiselle, ale niestety - zapach za bardzo popularny.
#3498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle Asiuk jak tam Twoje przygotowania? Do Naszego ślubu zostało jeszcze ponad 8 miesięcy. Masz już sukienkę? Ja póki co się trochę rozglądam tu i ówdzie. Generalnie myślę ją kupić gdzieś koło marca i to z drugiej ręki. Myślałam też o końcówce sierpnia bo wtedy wakacyjne panny młode będą sprzedawać swoje sukienki i będzie większy wybór. Ale chyba trochę za późno i będę się stresować.
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I my myslelismy o Chorwacji albo Bulgarii ("zlotych piaskach" ![]() ![]() Co do sukienek - przerazacie mnie Dziewczyny... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
Mbu 83 cokolwiek wydarzylo sie miedzy Wami pamietaj ze czasem przychodza zle dni i nie wierze w to ze zadna z par przygotowujacych sie do slubu takich nie ma bo zycie jest tylko zyciem i kazdy dzien przynosi lepsze lub gorsze momenty.nie mysl co teraz.zoabczysz jakos sie ulozy to wszystko.troche wiecej wiary w wasza milosc i zwiazek
![]() jesli chodzi o podroz poslubna to niestety nigdzie nie wyjezdzamy poniewaz oboje jestesmy nauczycielami ja dopiero rok i nie dostaniemy woilnego a ne wiem czemu?!!?dlatego tez wyjazd w podroz odkladamy na 2009 rok.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My myślimy o Wyspach greckich. Wprawdzie chciałam coś innego, egzotycznego i bajecznego, ale ze względu na konieczność urządzenia mieszkania nie możemy sobie w tym roku na to pozwolić ![]() Ale co tam, co sie odwlecze to nie uciecze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Raczkowanie
|
My zaplanowalismy podroz Przedslubna- a poslubna to pewnie bedzie wyjazd do Malborka moj TZ nigy tam nie byl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Wtajemniczenie
|
Ana844 witam, ślubujemy w tym samym dniu
![]() suknia ślubna jestem umówiona z koleżanką na poniedziałek do jednego salonu, a jeżeli chodzi o ostateczny wybór to wybiorę się z mamą (mamy podobny gust i w tej sprawie zdam się na nią) ![]() sny ogólnie rzecz biorąc jeszcze takowych nie miałam związanych ze ślubem, ale mam tak, że dzień przed jakiś ważnym dla mnie wydarzeniem zawsze mi się śni, że nie zdarzam ze wszystkim na czas ![]() perfumy jestem zakochana w Versace Red Jeans i Gino Rossi, obydwa są boskie. TZ też jest wyposażony w Versace, ale oczywiście w męską wersję wątpliwości jesteśmy ze sobą prawie 6 lat (o matko !!!) i takie małe kłótnie u nas zawsze były, ale odkąd mieszkamy razem to kłócimy się częściej, "mocniej i ostrzej", a zaczyna się to zawsze od jakieś nic nieznaczącej pierdoły albo głupstwa. Po tym dosyć często mam wątpliwości czy to na pewno ten, czy to ma w ogóle sens. W ciągu tego czasu był taki moment, że chciałam oddać mu pierścionek, ale pierwszy raz TZ stanął na wysokości zadania (w sensie przeprosiny itd.). Później się godzimy (wcześniej mieliśmy tylko ciche godziny, a teraz to są już ciche dni) i jest oki. I ten czas sielanki jest najlepszy podróż poślubna marzy mi się Watykan i Skandynawia ![]() ![]() Ale żem się rozpisała, aż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie, chaotycznie poszukuje wszelakich namiarów na żakiet i spodnie, garnitur damski bądź co bądź komplet do ślubu w kolorze ecru lub białym. Zaznaczam że to ja jestem panną młodą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.twojesuknie.com.pl/view.php?gid=16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie, przynajmniej wiem że nie jestem jakąś outsajderka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale co najlepsze coś nas podkusiło, żeby przejść się po wszystkich mieszczących się tam salonikach. Część z sukni wydawała mi się, jakby była szyta na jedno kopyto, aż nagle podeszliśmy do salonu Scarlett i stanęłam zamurowała. Tak zakochałam się, ale żeby było śmiesznie w dwóch przepięknych sukniach ![]() ![]() Sukienki mają dekolt w kształcie serca (kobieta powiedziała mi, że taki rodzaj jak najbardziej jest odpowiedni do miseczki C), góra wysadzana jest święcącymi drobinkami. Sprawiają wrażenie świetnie dopasowanych do ciała, lekko rozszerzane ku dołowi, z pięknym trenem. Materiał (jedna ma taftę druga satynę, ale wybór innego materiału nie stanowi dla niej żadnego problemu) pokryty jest koronkową warstwą, która pod wpływem światła czy słońca uroczo się mieniła. Boże jak ja się tymi sukniami zauroczyłam, że jeszcze tego samego dnia wyrwałam mamę z pracy, żeby je oceniła. Reakcja podobna no i w następnym tygodniu idziemy je mierzyć. ![]() Partnerowi tez się spodobały i to bardzo, ale nie będzie przy przymiarkach i nie dowie się na którą się ostatecznie skuszę. ![]() Ech dzisiaj chyba nie będę mogła zasnąć...
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-25 o 23:17 Powód: lit |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Rozeznanie
|
M.a.r.t.a
Co du sukienke to ja przymeirzałam tam jeszcze jedną, moze nie meini się bardzo, ale jest biała i ądnie wygląda (mojej koleżance bardzo się podobała). Zaraz ją wkleję. Poza tym miałam sukienke, którą miaam na 2 miejscu, pokryta koronka i świecidełkami (chyba, któraś z dziewczyn ja zakupiłą) - ta ta Lardine. Podobała mi się też Liadore, ale tu juz bardziej był model A. Sanetka Szwecja to piekny kraj i naparawdę świetny wybór. Byłam kiedyś (coprawda na południu), ale naparawdę ejstem zauroczona Gosiunia22 A gdzie jedziecie do Egiptu?? Wątpliwości Czasem są, ale ja zawsze miałam watpliwości. Oczywiście to drobne wątpliwości, bow iem, że chce być z moim mężczyzną Podróż poślubna My nic konkretnego nie planujemy,a le ja bym chciała gdzieś gdzie ciepło jest. Mojemu marzy się meksyk, ale to chyba zostanie w sferze marzeń M.a.r.t.a Wklej zdjęcia twoich wybranek |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
tiffi1 Twoja jest lepsza
![]()
![]() |
#3510 |
Rozeznanie
|
Kurcze to jak kobieta wybierze sukienkę, a inan ją utwierdzi w tym wyborze to sobie myśli, ale fajnie
![]() Ale przyznam się szczerze, że ja nie zwróciłam nawet uwagi na tą którą wybrałam. Ona trochę dziwnie wygląda na tych zdjęciach, ta modelka jakoś krzywo stoi. A ja pojechałam do salonu i poprostu powiedziałam czego szukam,a pani przyniosła mi kilak sukienek no i wybrałam. A co z twoimi wybrankami, wklejaj zdjecia, jestem bardzo ciekawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.