|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15421205]Mówiłam Wam, że od poniedziałku razem ze mna w pokoju beda praktykanci?
![]() ![]() Aaaa i umowę mi przedłużyli do końca roku ![]() ![]() Topciu super, ze wrociłaś ![]() Navien I kill you ![]() praktykanci? Hmm, miło ![]() ![]() ![]() Kilogramy lecą, ale jestem ciekawa jak długo to moje szczęście potrwa ![]()
![]() |
![]() |
#3482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15421878]A pewnie, że podrecze tak jak oni wczesniej mnie
![]() ![]() ![]() ![]() a ja w sumie jestem niby na szkoleniu, ale nie odczuwam tego ![]() ![]() ale mam boski humor! Czuję się rewelacyjnie! ![]()
![]() |
![]() |
#3484 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Navien, cieszę się, że Ty jesteś zauroczona Warszawą. Mnie ona nie przekonała, a raczej odrzuciła do tego stopnia, że postanowiłam tam nigdy nie wracać i lepiej już do tego tematu nie wracajmy ![]() w ogóle widzę, że jesteś w anielskim nastroju i mówisz o jakimś zauroczeniu. Koniecznie nam opowiedz o kogo chodzi! ![]() A propos wagi, Kochane! Ważę 67 kg. MUSZĘ do końca tego roku zjechać do 65. Innej opcji nie widzę ![]() Trzeba zabrać się do roboty. Chociaż przyznam się szczerze, że przez ostatnie miesiące nie stosowałam żadnych restrykcyjnych diet ani wyrzeczeń. Po prostu jadam małe porcje, sporo piję i jem dość mało słodyczy. Zresztą, jak na uczelni siedzę od 8:00 do 18:00 to i nie ma czasu na opychanie się ![]() ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-11-23 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Konto usunięte
|
Ojoj wszytskie zakochane. Zazdroszcze!ja tu taka stara i nic
![]() Topciu to tylko 2 kg to na pewno schudniesz wiecej do konca roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3487 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15428515]Zadziwiasz mnie!
![]() samą siebie też! ![]() Cytat:
![]() Schudniesz 2kg na pewno! To już kwestia tygodni ![]() U mnie głównym czynnikiem utraty kilogramów jest chyba ciągły ruch - praca, uczelnia, imprezy ![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15460294]Ojoj wszytskie zakochane. Zazdroszcze!ja tu taka stara i nic ![]() Topciu to tylko 2 kg to na pewno schudniesz wiecej do konca roku ![]() biedna stara Ir! hahaha! Głupia Ty! Ja 21 skończę za 3 miechy! Więc mi o starości nic a nic nie mów! ![]()
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-11-23 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Rozeznanie
|
Ir, te dwa kg będą dla mnie naprawdę trudne. Bo zawsze jak mi bardzo zależy na straceniu wagi, to ona nie chce drgnąć
![]()
![]() |
#3489 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Rozeznanie
|
kto zakochany, ten zakochany Ir
![]() u mnie, jeśli chodzi o ćwiczenia to ZNOWU klapa ![]() ![]() ale powiem Wam, że robi nam się jakiś wątek dla małojedzących, a nie zdrowo odżywiających się ![]()
![]() |
#3491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3492 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15476759]Każda wymówka jest dobra
![]() Ir, ale jak ja mogę jeść skoro mam ściśnięty żołądek, ledwo co oddycham a serce wali mi jak szalone? Ja się po prostu zauroczyłam jednym takim człowieczkiem i przez to nie jestem w stanie nic zrobić ![]() a jeszcze miesiąc temu mówiłam, że strasznie dobrze mi samej... Aha, no i proszę, dopadło mnie! ![]()
![]() |
![]() |
#3494 |
Rozeznanie
|
Przyznam się, że ja podobnie jak Navien, nie opuszczam posiłków celowo, a wyłącznie z braku czasu...
![]() W ogóle to dzisiaj zakuwałam cały dzień. Mam w tym tygodniu zaliczenie seminarium z mikrobiologii i ćwiczeń z promocji zdrowia. Strasznie się stresuję, bo wiem, że nie mogę dać plamy w tym semestrze. Inaczej mnie nie przeniosą. Aaaaa! ![]() Powiedzcie mi jak się odstresować? Bo i zauważyłam u siebie ostatnio taką tendencję: denerwuję się - nie jem. Chociaż nie mogę powiedzieć, bo dzisiaj jadłam w miarę dobrze. Na śniadanie dwie kromki chleba z twarożkiem, na obiad paczka warzyw na patelnię i na kolację jajecznica (wiem, że to źle, ale miałam ochotę). Navien, opowiedz o tym tajemniczym obiekcie westchnień. No, już! ![]()
![]() |
#3495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dasz radę, nie martw się niczym! I tak, to racja, musimy więcej jeść! Chociaż ja mam teraz ciągłe uczucie stresu w żołądku, więc nie jestem w stanie myśleć o posiłkach regularnych... A o obiekcie moim Wam opowiem za jakiś czas ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj dostałam od mojego lubego zaproszenie na ichnie połowinki, które odbędą się w kwietniu!
![]() ![]()
![]() |
#3497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wróciłam wczoraj po północy z randki ![]() ![]() ![]() Dziś na wagę weszłam i jest 64,8kg. Aż w to nie mogę uwierzyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
Rozeznanie
|
Cieszyć się, głuptasie!
![]() ![]() No i wstawiam to swoje zdjęcie. Tylko, że na nim za bardzo jakichkolwiek efektów odchudzania nie widać, ale innego nie mam. Ale przyznajcie, że mam fajny kolor ścian w pokoju, nie? ![]() ![]()
![]() |
#3499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I super hiper mega, wyglądasz świetnie! brawo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten człowiek w Tobie też się zauroczył? Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3501 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15551533]Bo zazwyczaj tak jest, że jak się mówi, że dobrze samej, że nie chce nikogo to właśnie ktoś się pojawia
![]() ![]() ![]() A ten człowiek w Tobie też się zauroczył? Świetny kolor, zdolna jesteś ![]() ![]() ![]() no chodzi o to, że ten człowiek również, ale jest zupełnie inny niż mój typ! Kurcze, sama nie wiem czego od życia już chcę... Nie wiem czy chcę dalej się z nim spotykać, bo zaczynam zauważać różnice, jakie są między nami. Poczekam jeszcze trochę i to ocenię. Muszę myśleć trzeźwo! Pożyjemy zobaczymy ![]() A i fakt! Zapomniałam napisać Topciu, kolor ścian boski! Też miałam taki sobie zrobić, ale stanęło na krwistej czerwieni ![]()
![]() |
![]() |
#3502 |
Rozeznanie
|
Navien, ja na Twoim miejscu zaryzykowałabym z tym facetem. Takie różnice, które są między Wami mogą być naprawdę interesujące. Tylko trzeba je odpowiednio wykorzystać
![]() I pamiętaj, że w życiu nie ma tak jak w komediach romantycznych ![]()
![]() |
#3503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie chyba zaryzykuję ![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
No właśnie! Bardzo dobrze podejście
![]()
![]() |
#3505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tak na sekundę, wpadam i wypadam, w przerwach pomiędzy pracą ![]() ![]() A i news. Szukam mieszkania. Będę wynajmować razem z koleżanką, albo dwoma nawet. Bardzo się cieszę! Nareszcie będę w centrum warszawy! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3506 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A do mnie na ksero przyszedł dzis moj pan K i ja durna wyjąkałam do niego tylko pare słow, a mialam taka okazje z nim chwile pogadac ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;15590519]Jejku jak super, też bym tak chciała ze znajomymi sobie wynająć mieszkanko
![]() Właśnie ![]() ![]() A do mnie na ksero przyszedł dzis moj pan K i ja durna wyjąkałam do niego tylko pare słow, a mialam taka okazje z nim chwile pogadac ![]() ![]() ![]() no muszę wynająć mieszkanie, bo nie wyrabiam się z czasem. Dojazdy codzienne i te nocne powroty pustymi pociągami są przerażające ![]() ![]() ![]() wczoraj spędziłam z nim naprawdę cudowny wieczór ![]() ![]() ![]() No, ale o 23 przyszło otrzeźwienie, musiałam się zbierać i wracać do domu ![]() Ir, masz zagadać do niego następnym razem! Zrób flirt! Do odważnych świat należy! Ja z tym swoim to wzajemnie się poderwaliśmy ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Wtajemniczenie
|
co tam laski, czemu się nie odzywacie?
![]() Moja waga wskazuje 63,9kg. Pod koniec października była 69,5 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3509 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I sobie uswiadomilam, ze sylwester sie zbliza, trzeba ruszyc swoj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
♥
|
Navien schudłaś tylko dlatego , że jadasz bardzo mało - same mięśnie ci poleciały. jak zaczniesz znowu normalnie jeść to przytyjesz- błędne koło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.