![]() |
#3481 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d
Cytat:
![]()
Edytowane przez anecia0509 Czas edycji: 2008-11-23 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Wtajemniczenie
|
ja trafiam na samych debili ;/, na początku zawsze fajnie,a potem wychodzi jaki jest naprawde :| ehh stracilam już nadzieje, ze znajde jakiegoś normlanego ;PP
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
Masakra.
Boli mnie głowa, brzuch, gardło, mam katar, nie mam siły łazić, a jak ruszę ręką, to mi kości strzelają. Chyba umieram. A miałam jutro zaliczać spr. z biologii. Baba mnie na kablu od żelazka powiesi. I jeszcze kartkówka z angielskiego. Historia. Geografia. Chemia! Polski... Powinnam się cieszyć, ale wolałabym iść i mieć z głowy xd. Dlaczego, dlaczego, dlaczego... Mam dać jutro 60 zł na szafkę. Chyba telepatycznie -.-
![]() |
#3484 |
Wtajemniczenie
|
Dubel. Szlag xd.
![]() |
#3485 |
Wtajemniczenie
|
Avv trzym sie
![]() ja jak byłam chora to do szkoły iść musiałam, bo był ostatni termin poprawy ;/ jak ja się tam męczyłam, wysiedzieć nie mogłam. Zaraz mnie coś trafi, włosy mi się nie układają, żadnej współpracy ze mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zadomowienie
|
Jakie jaja! o.O Moj boski (ten o ktorym pisałam, że nam raczej nie wyjdzie itp) Napisał do mnie przedwczoraj i pierwszy raz pisaliśmy w TEN sposób.. Zaczelo sie robić gorąco, poddtekstowo (xD), Potem sie pokłóciliśmy, ale tak dziwnie.. Tzn on m zarzucił, że nie mam do niego zaufania i uważam go za świnie (lol) jak mnie o coś poprosil, ale potem zaczeliśmy sie nawzajem przepraszać i wogole.. Nawet nasza kłótnia mi się podobała xD Pisał, że go "pociągam", że "najchetniej by mnie teraz przytulił i wycałował", że nie może sie doczekać naszego spotkania" itp Niby jestem wniebowzięta, ale jednak troche sie boje.. Bo jak sie okaże, że to tylko taka "faza", ze to nic na serio?
![]() ![]() a tak w ogole to cześć ![]()
![]() |
#3487 |
Wtajemniczenie
|
o nie co jedna to lepsze historie
![]() ja ez chce. ![]()
#3488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widze, że tutaj zaraz każda sobie znajdzie faceta tylko ja zostane sama, smutne to :placze: ![]() Edytowane przez eMCe Czas edycji: 2008-11-23 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() nawet moja najlepsza kol sobie znalazła boja i chodzi z nim na randki ostatnio ciągle, aż mi smutno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale będę się trzymać i nie puszczę! ;p Cytat:
Z tego naprawdę może wyjść coś poważnego. Serce nie jest obojętne na słowa, a zwłaszcza bardzo miłe słowa. A jeśli później to wszystko przechodzi w czyny, to nie może być piękniej. Poza tym, jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz, czy to ten. Trzymam kciuki! (;
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2008-11-23 o 12:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
hehe, no niby fajnie, ale przeraża mnie jedno: On jest starszy, miał już wiele dziewczyn, jest bardziej "doświadczony" (we wszystkich sprawach xD), nie ciążą nad nim rodzice itp. A ja jestem troche bardziej ograniczona.. Tzn przykładowo nie bede mogła chodzić z nim na jakies imprezy czy nocować u niego, bo mi zwyczajnie rodzice nie pozwolą.. Niby "jak kocha to zrozumie", ale tak czy inaczej dziwnie troche sie z tym czuje..
![]()
![]() |
#3492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
19
![]()
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to że rodzice Cię ograniczają na pewno chłopak zrozumie, 16 lat i w dodatku dziewczyna, 'normalni' ludie w tym wieku mają jakieś tam ograniczenia przez rodziców, nic w tym dziwnego :P Z resztą rodzice pewnie jak go poznają i się przekonają do neigo to puszczą Cię na imprezę od czasu do czasu, w końcu będą wiedzieli że jesteś z nim bezpieczna ![]() A jak nie to zawsze można wymyśleć jakieś spanie u koleżanki czy coś :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Wtajemniczenie
|
to nie dużo, a jeśli będziem mu na tobie zależało to zrozumie, że ty pełnoletnia nie jesteś i rodzice jeszcze decydują o tobie.Napewno on będzie bardziej odpowiedzialny niż większosc 16 , 17 latków [oczywiscie znajduja sie wyjątki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
no 3 lata, to nie tak dużo, ale jak sobie pomyśle, że jego wcześniejsze dziewczyny były przykładowo w jego wieku..
![]() Po za tym moi rodzce są nienormalni.. Jak chce isc na noc do koleżanki której nie znają to chcą na nią namiary i dzwonią do jej rodziców, niby sprawdzić "czy nie bede przeszkadzać"... Ja wiem, że nic zlego bym nie zrobiła bedąc gdzieś całą noc (tzn nie uchlałabym sie i puszczała czy coś - wszystko z umiarem ![]() ![]()
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
weź się w garść
![]() Daj się ponieść, nie myśl za dużo :P Jak byś z nim była to z czasem rodzice by zrozumeili że nie jesteś małą dziewczynką, a jak by mu zaufali to pewnie by Ci pozwolili wyjść czasem na imprezę, w końcu przy nim by ci się nie stało nic złego :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie martw sie nie jesteś sama większość rodziców ma takie pomysły a najbardziej wkurza mnie to że oni ciągle traktują mnie jak małą pustą dziewczynke z warkoczami czy kiteczkami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Rozeznanie
|
ja chyba też sobie nick zmienie ale nie mam na razie żadnych pomysłów
a wracając do chłopaków to ja mam największego pecha bo albo ja podobam sie nie odpowiedniemu albo podoba mi sie nie odpowiedni dla mnie bo albo zajęty albo imprezowicz na maksa |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki laski ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zadomowienie
|
Jestem do dupy. Jakaś chora psuchicznie czy coś...;/
Mysle o stereotypie chłopaka, i mysle że Tomek może mie lepszą ode mnie i takie tam,mecze go tym. A druga rzecz to straszną obsesje mam na temat jego rodziców. nie chce aby na mnie krzywo patrzyli czy coś. i dlatego jak gdzies idziemy to chce aby oni o tym wiedzieli,albo jak ja przychodze to zeby wiedzieli,bo nie che widzie na ich twarzach zdziwienia... Jak sobie z tym wszystkim poradzi?
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tego z rodzicami to też już zupełnie nie rozumiem :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
stereotyp to znaczy ze lecą na ładne zgrabne itp.
a z rodzicami to chodzi o to,zenie chce im wchodzic w droge ze tak powiem. np Tom ek co roku z rodzicami spedzał sylwka,a teraz chce zebym [jak nam pozwolą] przyjachala do neigo. i ja sie pytam i co bedziemy robic,a ten ze gdzies pójdziemy [on na wsi mieszka]. no i jego rodzicom moze sie to nie spodobac ze im syna zabieram... w sylwka. raz jak tak przyszłam do Tomka bez zapowiedzi[z nim] to takie zdziwienie jakby ducha zobaczyli...
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzicami tak się nie przejmuj, jesteś z nim a nie z jego rodzicami. To że chłopak ma już 16 lat i ma dziewczynę nie jest czymś dziwnym, po prostu muszą to zaakceptować. A to że go odwiedzasz to raczej normalne... Przecież nie będzie całe życie z rodzicami siedział, powoli staje się dorosłym człowiekiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zadomowienie
|
sam napisał
![]()
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
No ale ma jeszcze te 16 lat. Masz racje,jesteśmy długo,ale czasem mam takie głupie mysli. on dla mnie jes przystojny. w ogóle mój ideał. wszyscy sie dziwia ze jest młodszy ode mnie o pół roku. Mówią ze ma 18 lat.
a co do rodziców,to mame znosze ale taty nie do konca. Raz ja przychodze,a tam drzwi z zawiasów sa ściągniete [niby to mial byc zart] albo gadajego tato[tak jak i dziadek od strony taty] ze gdzie tam teraz dziewczyna,ze teraz to nauka i takie tam. a jego mama nas rozumie,ze potrzebna jest miłosc it. sama sie tez super ekstra nie uczyła[nie to co jego tato-teraz od Tomka tego wymaga,a on z matma nie najlepiej stoi] i wie jak to jest. a jego tato to gada Tomkowi czasem ze sie nie uczy,bo ze mną za dużo spedza czasu,a tak tez nie jest. Ja przychodze a jego tato... no Tomek Tomek,ty masz rzeczy do roboty... i wtedy sie czuje jak jakaś przeszkoda...
#3509 |
Rozeznanie
|
to ten jego ojciec jakiś nie normalny po co mówi takei rzeczy przy tobie chce żebyś czuła sie upokorzona czy co weź może pogadaj z jego mamą niech zwróci uwage swojemu mężowi za te idiotyczne teksty i że ty sobie nie życzysz takiego traktowania
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
haha, no chciałabym, ale jeszcze konkretnie o tym nie gadaliśmy (tzn pisał, że może w przyszłym tygodniu..) Ale troche boje sie jak to bedzie, bo tyle gadaliśmy na gg, i to tak dosć yy... miło xD, ale "twarzą w twarz" nigdy nie staliśmy. Nie wiem jak mam sie zachowywać.. Jakbym go juz dobrze znała, czy jakby to bylo pierwsze spotkanie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.