Rocznik 92 cz. VII! ;d - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-23, 11:22   #3481
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509
Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
To ja spotykam albo sztywniaków, albo pustaków

Ja potrzebuję kogoś: z planami na przyszłość, zabawnego, przystojnego, wysokiego, dobrze ubranego, wesołego, spontanicznego, wyluzowanego i lekko zakręconego
święte słowa;D

Edytowane przez anecia0509
Czas edycji: 2008-11-23 o 11:27
anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 11:34   #3482
eMCe
Wtajemniczenie

ja trafiam na samych debili ;/, na początku zawsze fajnie,a potem wychodzi jaki jest naprawde :| ehh stracilam już nadzieje, ze znajde jakiegoś normlanego ;PP
eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 11:56   #3483
Avv
Wtajemniczenie

Masakra.
Boli mnie głowa, brzuch, gardło, mam katar, nie mam siły łazić, a jak ruszę ręką, to mi kości strzelają. Chyba umieram.
A miałam jutro zaliczać spr. z biologii. Baba mnie na kablu od żelazka powiesi. I jeszcze kartkówka z angielskiego. Historia. Geografia. Chemia! Polski...
Powinnam się cieszyć, ale wolałabym iść i mieć z głowy xd.
Dlaczego, dlaczego, dlaczego...

Mam dać jutro 60 zł na szafkę.
Chyba telepatycznie -.-
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 11:56   #3484
Avv
Wtajemniczenie

Dubel. Szlag xd.
Stary 2008-11-23, 12:12   #3485
eMCe
Wtajemniczenie

Avv trzym sie

ja jak byłam chora to do szkoły iść musiałam, bo był ostatni termin poprawy ;/ jak ja się tam męczyłam, wysiedzieć nie mogłam.

Zaraz mnie coś trafi, włosy mi się nie układają, żadnej współpracy ze mna jeszcze zauważyłam, że mam na jednej ręce paznokcie pomalowane a na drugiej nie ;/ niewiem jak ja wczoraj to zrobiłam.
Stary 2008-11-23, 12:14   #3486
blackberry456
Zadomowienie

Jakie jaja! o.O Moj boski (ten o ktorym pisałam, że nam raczej nie wyjdzie itp) Napisał do mnie przedwczoraj i pierwszy raz pisaliśmy w TEN sposób.. Zaczelo sie robić gorąco, poddtekstowo (xD), Potem sie pokłóciliśmy, ale tak dziwnie.. Tzn on m zarzucił, że nie mam do niego zaufania i uważam go za świnie (lol) jak mnie o coś poprosil, ale potem zaczeliśmy sie nawzajem przepraszać i wogole.. Nawet nasza kłótnia mi się podobała xD Pisał, że go "pociągam", że "najchetniej by mnie teraz przytulił i wycałował", że nie może sie doczekać naszego spotkania" itp Niby jestem wniebowzięta, ale jednak troche sie boje.. Bo jak sie okaże, że to tylko taka "faza", ze to nic na serio? PS: nie zgadniecie jak sie nazywa - "Kamil"
a tak w ogole to cześć
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 12:21   #3487
choc0late
Wtajemniczenie

o nie co jedna to lepsze historie
ja ez chce.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 12:21   #3488
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
Jakie jaja! o.O Moj boski (ten o ktorym pisałam, że nam raczej nie wyjdzie itp) Napisał do mnie przedwczoraj i pierwszy raz pisaliśmy w TEN sposób.. Zaczelo sie robić gorąco, poddtekstowo (xD), Potem sie pokłóciliśmy, ale tak dziwnie.. Tzn on m zarzucił, że nie mam do niego zaufania i uważam go za świnie (lol) jak mnie o coś poprosil, ale potem zaczeliśmy sie nawzajem przepraszać i wogole.. Nawet nasza kłótnia mi się podobała xD Pisał, że go "pociągam", że "najchetniej by mnie teraz przytulił i wycałował", że nie może sie doczekać naszego spotkania" itp Niby jestem wniebowzięta, ale jednak troche sie boje.. Bo jak sie okaże, że to tylko taka "faza", ze to nic na serio? PS: nie zgadniecie jak sie nazywa - "Kamil"
a tak w ogole to cześć
bierz się za niego, a może to ten jedyny

widze, że tutaj zaraz każda sobie znajdzie faceta tylko ja zostane sama, smutne to :placze:

Edytowane przez eMCe
Czas edycji: 2008-11-23 o 12:22
Stary 2008-11-23, 12:27   #3489
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
o nie co jedna to lepsze historie
ja ez chce.
ja też
Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
widze, że tutaj zaraz każda sobie znajdzie faceta tylko ja zostane sama, smutne to :placze:
jestem z tobą
nawet moja najlepsza kol sobie znalazła boja i chodzi z nim na randki ostatnio ciągle, aż mi smutno jestem taaaka samoootna
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 12:39   #3490
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
Avv trzym sie

ja jak byłam chora to do szkoły iść musiałam, bo był ostatni termin poprawy ;/ jak ja się tam męczyłam, wysiedzieć nie mogłam.

Zaraz mnie coś trafi, włosy mi się nie układają, żadnej współpracy ze mna jeszcze zauważyłam, że mam na jednej ręce paznokcie pomalowane a na drugiej nie ;/ niewiem jak ja wczoraj to zrobiłam.
Ja na szczęście nic nie poprawiam, ale na tej kartkówce z biologii nie byłam też tydzień temu, bo się źle czułam, a teraz, to w ogóle szkoda mówić. Ale chyba lepiej, żebym nie poszła, niż tam zemdlała w szkole i obory narobiła. xp Zresztą, ta baba jest nienormalna. Założę się, że jak przyjdę za tydzień, (tyle trwa zazwyczaj moja kuracja) to się będzie darła, że ma same problemy z nami, ale jak bym poszła jutro, to też źle, bo ją zarażę -.- Trudno, zdrowie najważniejsze. Poza tym mi w ogóle niewskazane jest się przeziębiać, bo mam tam swoje takie i mogą wyniknąć jakieś komplikacje. ;p Czasem czuję się jak stary kapeć. Taki stłamszony i do niczego. xp

Ale będę się trzymać i nie puszczę! ;p
Cytat:
a tak w ogole to cześć
Wiesz co? Znam to skądś. (;
Z tego naprawdę może wyjść coś poważnego. Serce nie jest obojętne na słowa, a zwłaszcza bardzo miłe słowa. A jeśli później to wszystko przechodzi w czyny, to nie może być piękniej.
Poza tym, jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz, czy to ten.
Trzymam kciuki! (;

Edytowane przez Avv
Czas edycji: 2008-11-23 o 12:40
Stary 2008-11-23, 13:24   #3491
blackberry456
Zadomowienie

hehe, no niby fajnie, ale przeraża mnie jedno: On jest starszy, miał już wiele dziewczyn, jest bardziej "doświadczony" (we wszystkich sprawach xD), nie ciążą nad nim rodzice itp. A ja jestem troche bardziej ograniczona.. Tzn przykładowo nie bede mogła chodzić z nim na jakies imprezy czy nocować u niego, bo mi zwyczajnie rodzice nie pozwolą.. Niby "jak kocha to zrozumie", ale tak czy inaczej dziwnie troche sie z tym czuje..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 14:13   #3492
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe, no niby fajnie, ale przeraża mnie jedno: On jest starszy, miał już wiele dziewczyn, jest bardziej "doświadczony" (we wszystkich sprawach xD), nie ciążą nad nim rodzice itp. A ja jestem troche bardziej ograniczona.. Tzn przykładowo nie bede mogła chodzić z nim na jakies imprezy czy nocować u niego, bo mi zwyczajnie rodzice nie pozwolą.. Niby "jak kocha to zrozumie", ale tak czy inaczej dziwnie troche sie z tym czuje..
a ile ma lat ? jesli mozna wiedziec ;P
Stary 2008-11-23, 14:14   #3493
blackberry456
Zadomowienie

19
Stary 2008-11-23, 14:17   #3494
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
E nie ma aż takiej dużej różnicy, 3 lata to mało
a to że rodzice Cię ograniczają na pewno chłopak zrozumie, 16 lat i w dodatku dziewczyna, 'normalni' ludie w tym wieku mają jakieś tam ograniczenia przez rodziców, nic w tym dziwnego :P
Z resztą rodzice pewnie jak go poznają i się przekonają do neigo to puszczą Cię na imprezę od czasu do czasu, w końcu będą wiedzieli że jesteś z nim bezpieczna
A jak nie to zawsze można wymyśleć jakieś spanie u koleżanki czy coś :P
Stary 2008-11-23, 14:20   #3495
eMCe
Wtajemniczenie

to nie dużo, a jeśli będziem mu na tobie zależało to zrozumie, że ty pełnoletnia nie jesteś i rodzice jeszcze decydują o tobie.Napewno on będzie bardziej odpowiedzialny niż większosc 16 , 17 latków [oczywiscie znajduja sie wyjątki ]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 14:27   #3496
blackberry456
Zadomowienie

no 3 lata, to nie tak dużo, ale jak sobie pomyśle, że jego wcześniejsze dziewczyny były przykładowo w jego wieku.. Z nimi było "więcej zabawy", one pewnie szybciej do wszystkiego z nim dochodziły i w ogóle..
Po za tym moi rodzce są nienormalni.. Jak chce isc na noc do koleżanki której nie znają to chcą na nią namiary i dzwonią do jej rodziców, niby sprawdzić "czy nie bede przeszkadzać"... Ja wiem, że nic zlego bym nie zrobiła bedąc gdzieś całą noc (tzn nie uchlałabym sie i puszczała czy coś - wszystko z umiarem ), a nie puszczają mnie nie dla tego, że mi nie wierzą, ale "nie mają zaufania do innych", ze ktoś mi może coś zrobić itd. Czyli za dużo już nie zdziałam.. No i przez to mam wrażenie, że jak chłopak ma wybierać kogoś z kim właściwie nie bedzie mógł robić, a kogoś z kim nie bedzie ograniczeń.. ehh..
Stary 2008-11-23, 14:34   #3497
EMdz
Zakorzenienie

weź się w garść od razu widzisz 10000 powodów na nie!
Daj się ponieść, nie myśl za dużo :P
Jak byś z nim była to z czasem rodzice by zrozumeili że nie jesteś małą dziewczynką, a jak by mu zaufali to pewnie by Ci pozwolili wyjść czasem na imprezę, w końcu przy nim by ci się nie stało nic złego :P
Stary 2008-11-23, 14:47   #3498
klaudiat
Rozeznanie

Cytat:
no 3 lata, to nie tak dużo, ale jak sobie pomyśle, że jego wcześniejsze dziewczyny były przykładowo w jego wieku.. Z nimi było "więcej zabawy", one pewnie szybciej do wszystkiego z nim dochodziły i w ogóle..
Po za tym moi rodzce są nienormalni.. Jak chce isc na noc do koleżanki której nie znają to chcą na nią namiary i dzwonią do jej rodziców, niby sprawdzić "czy nie bede przeszkadzać"... Ja wiem, że nic zlego bym nie zrobiła bedąc gdzieś całą noc (tzn nie uchlałabym sie i puszczała czy coś - wszystko z umiarem ), a nie puszczają mnie nie dla tego, że mi nie wierzą, ale "nie mają zaufania do innych", ze ktoś mi może coś zrobić itd. Czyli za dużo już nie zdziałam.. No i przez to mam wrażenie, że jak chłopak ma wybierać kogoś z kim właściwie nie bedzie mógł robić, a kogoś z kim nie bedzie ograniczeń.. ehh..

nie martw sie nie jesteś sama większość rodziców ma takie pomysły a najbardziej wkurza mnie to że oni ciągle traktują mnie jak małą pustą dziewczynke z warkoczami czy kiteczkami
klaudiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 14:50   #3499
klaudiat
Rozeznanie

ja chyba też sobie nick zmienie ale nie mam na razie żadnych pomysłów

a wracając do chłopaków to ja mam największego pecha bo albo ja podobam sie nie odpowiedniemu albo podoba mi sie nie odpowiedni dla mnie bo albo zajęty albo imprezowicz na maksa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 15:30   #3500
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
weź się w garść od razu widzisz 10000 powodów na nie!
Daj się ponieść, nie myśl za dużo :P
Jak byś z nim była to z czasem rodzice by zrozumeili że nie jesteś małą dziewczynką, a jak by mu zaufali to pewnie by Ci pozwolili wyjść czasem na imprezę, w końcu przy nim by ci się nie stało nic złego :P
no właśnie to mój problem - zawsze wszystko analizuje..
Dzięki laski Chciałabym, żeby coś z tego wyszło.. Jest teraz na gadu i nie pisze :/ Napisać (znowu) pierwsza czy czekać? A jak sie nie odezwie??
Stary 2008-11-23, 15:32   #3501
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie to mój problem - zawsze wszystko analizuje..
Dzięki laski Chciałabym, żeby coś z tego wyszło.. Jest teraz na gadu i nie pisze :/ Napisać (znowu) pierwsza czy czekać? A jak sie nie odezwie??
Napisz
Stary 2008-11-23, 15:35   #3502
AnetkaWr
Zadomowienie

Jestem do dupy. Jakaś chora psuchicznie czy coś...;/

Mysle o stereotypie chłopaka, i mysle że Tomek może mie lepszą ode mnie i takie tam,mecze go tym.

A druga rzecz to straszną obsesje mam na temat jego rodziców. nie chce aby na mnie krzywo patrzyli czy coś. i dlatego jak gdzies idziemy to chce aby oni o tym wiedzieli,albo jak ja przychodze to zeby wiedzieli,bo nie che widzie na ich twarzach zdziwienia...

Jak sobie z tym wszystkim poradzi?

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 15:38   #3503
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnetkaWr Pokaż wiadomość
Jestem do dupy. Jakaś chora psuchicznie czy coś...;/

Mysle o stereotypie chłopaka, i mysle że Tomek może mie lepszą ode mnie i takie tam,mecze go tym.

A druga rzecz to straszną obsesje mam na temat jego rodziców. nie chce aby na mnie krzywo patrzyli czy coś. i dlatego jak gdzies idziemy to chce aby oni o tym wiedzieli,albo jak ja przychodze to zeby wiedzieli,bo nie che widzie na ich twarzach zdziwienia...

Jak sobie z tym wszystkim poradzi?
co masz na myśli pisząc 'stereotyp chłopaka' bo nie bardzo rozumiem?

i tego z rodzicami to też już zupełnie nie rozumiem :|
Stary 2008-11-23, 15:41   #3504
AnetkaWr
Zadomowienie

stereotyp to znaczy ze lecą na ładne zgrabne itp.

a z rodzicami to chodzi o to,zenie chce im wchodzic w droge ze tak powiem.
np Tom ek co roku z rodzicami spedzał sylwka,a teraz chce zebym [jak nam pozwolą] przyjachala do neigo. i ja sie pytam i co bedziemy robic,a ten ze gdzies pójdziemy [on na wsi mieszka]. no i jego rodzicom moze sie to nie spodobac ze im syna zabieram... w sylwka.

raz jak tak przyszłam do Tomka bez zapowiedzi[z nim] to takie zdziwienie jakby ducha zobaczyli...

160 cm
78 77

Stary 2008-11-23, 15:48   #3505
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
stereotyp to znaczy ze lecą na ładne zgrabne itp.

a z rodzicami to chodzi o to,zenie chce im wchodzic w droge ze tak powiem.
np Tom ek co roku z rodzicami spedzał sylwka,a teraz chce zebym [jak nam pozwolą] przyjachala do neigo. i ja sie pytam i co bedziemy robic,a ten ze gdzies pójdziemy [on na wsi mieszka]. no i jego rodzicom moze sie to nie spodobac ze im syna zabieram... w sylwka.

raz jak tak przyszłam do Tomka bez zapowiedzi[z nim] to takie zdziwienie jakby ducha zobaczyli...
No a co Twoim zdaniem on jest taki piekny i idealny że powinien mieć kogoś lepszego? Trochę wiary w siebie, każdy ma jakiś gust i to co dla 1 jest piękne dla 2 brzydkie, skoro już z nim jesteś tyle czasu to znaczy że jednak mu pasujesz...

A rodzicami tak się nie przejmuj, jesteś z nim a nie z jego rodzicami. To że chłopak ma już 16 lat i ma dziewczynę nie jest czymś dziwnym, po prostu muszą to zaakceptować.
A to że go odwiedzasz to raczej normalne...
Przecież nie będzie całe życie z rodzicami siedział, powoli staje się dorosłym człowiekiem...
Stary 2008-11-23, 15:56   #3506
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
Napisz
sam napisał Ale ja mam jakąś psychoze.. Kurde, analizuje wszystko, każdy szczególik, jak dłużej nie odpisze, jak jest na gg i nie napisze, kurde wszystko! Nie umiem po prostu wyluzować :/
Stary 2008-11-23, 15:58   #3507
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
sam napisał Ale ja mam jakąś psychoze.. Kurde, analizuje wszystko, każdy szczególik, jak dłużej nie odpisze, jak jest na gg i nie napisze, kurde wszystko! Nie umiem po prostu wyluzować :/
weź się z nim w końcu umów! ;D
Stary 2008-11-23, 15:59   #3508
AnetkaWr
Zadomowienie

No ale ma jeszcze te 16 lat. Masz racje,jesteśmy długo,ale czasem mam takie głupie mysli. on dla mnie jes przystojny. w ogóle mój ideał. wszyscy sie dziwia ze jest młodszy ode mnie o pół roku. Mówią ze ma 18 lat.

a co do rodziców,to mame znosze ale taty nie do konca. Raz ja przychodze,a tam drzwi z zawiasów sa ściągniete [niby to mial byc zart]
albo gadajego tato[tak jak i dziadek od strony taty] ze gdzie tam teraz dziewczyna,ze teraz to nauka i takie tam.

a jego mama nas rozumie,ze potrzebna jest miłosc it. sama sie tez super ekstra nie uczyła[nie to co jego tato-teraz od Tomka tego wymaga,a on z matma nie najlepiej stoi] i wie jak to jest. a jego tato to gada Tomkowi czasem ze sie nie uczy,bo ze mną za dużo spedza czasu,a tak tez nie jest.

Ja przychodze a jego tato... no Tomek Tomek,ty masz rzeczy do roboty... i wtedy sie czuje jak jakaś przeszkoda...

160 cm
78 77

Stary 2008-11-23, 16:09   #3509
klaudiat
Rozeznanie

to ten jego ojciec jakiś nie normalny po co mówi takei rzeczy przy tobie chce żebyś czuła sie upokorzona czy co weź może pogadaj z jego mamą niech zwróci uwage swojemu mężowi za te idiotyczne teksty i że ty sobie nie życzysz takiego traktowania
Stary 2008-11-23, 16:10   #3510
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
No ale ma jeszcze te 16 lat. Masz racje,jesteśmy długo,ale czasem mam takie głupie mysli. on dla mnie jes przystojny. w ogóle mój ideał. wszyscy sie dziwia ze jest młodszy ode mnie o pół roku. Mówią ze ma 18 lat.

a co do rodziców,to mame znosze ale taty nie do konca. Raz ja przychodze,a tam drzwi z zawiasów sa ściągniete [niby to mial byc zart]
albo gadajego tato[tak jak i dziadek od strony taty] ze gdzie tam teraz dziewczyna,ze teraz to nauka i takie tam.

a jego mama nas rozumie,ze potrzebna jest miłosc it. sama sie tez super ekstra nie uczyła[nie to co jego tato-teraz od Tomka tego wymaga,a on z matma nie najlepiej stoi] i wie jak to jest. a jego tato to gada Tomkowi czasem ze sie nie uczy,bo ze mną za dużo spedza czasu,a tak tez nie jest.

Ja przychodze a jego tato... no Tomek Tomek,ty masz rzeczy do roboty... i wtedy sie czuje jak jakaś przeszkoda...
kurcze.. A może, jeśli sie dobrze uczysz, spotkalibyście sie kiedyś u niego, żeby rodzice zobaczyli i byście sie uczyli. Wtedy zobaczą, że nie tylko "marnujecie" czas. A jak Twoi rodzice są do niego nastawieni? Może widujcie sie u Ciebie?
Cytat:
weź się z nim w końcu umów! ;D
haha, no chciałabym, ale jeszcze konkretnie o tym nie gadaliśmy (tzn pisał, że może w przyszłym tygodniu..) Ale troche boje sie jak to bedzie, bo tyle gadaliśmy na gg, i to tak dosć yy... miło xD, ale "twarzą w twarz" nigdy nie staliśmy. Nie wiem jak mam sie zachowywać.. Jakbym go juz dobrze znała, czy jakby to bylo pierwsze spotkanie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości