|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styl American Girl część V
No to na razie różowy 2 głosy, pozostałe kolorki 0
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja tez moglabym dolaczy do grupy na goglach?
jestem tu juz dluzszy czas,widzialam wiekszosc z was,nie chcialam sie ujawniac na forum,a tak mialabym okazje sie zrewanzowac i czesciej wypowiadac |
|
|
|
#3483 |
|
Przyczajenie
|
i ja...
|
|
|
|
#3484 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiec sezon IV a odcinek nie wiem Cytat:
wszystkie bedziecie chude i piekne(juz jestescie) tylko ja zostane pasztetem o nieee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak róz to odpowiedni kolor ))) ![]() Nie chce być chamska ale co to bedzie za prywatnosc skoro teraz udostenimy zdjecia wszystkim dziewczyno z wizazu (i nie tylko)i bynajmniej nie mowie o daimond bo ona sie kiedys chociaz odezwała ale kolezanka wyzej która ma tylko jedna wiadomosc...Forum jest dla wszystkich no ale....to tylko jak zawsze moje zdanie...mysle ze opinia wiekszosci powinna przewazyc
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2008-11-23 o 01:31 |
||||
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ani na wizażu.Jeśli dziewczyny, które uczestniczą w wątku sie zgodzą to ok.
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
według mnie ładna i trochę Ag
|
|
|
|
#3487 |
|
Przyczajenie
|
ok, to narazie poczekamy, poudzielamy sie tutaj co daimond???
wyslalam prosbe, anuluj ja.. |
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
Milusiaam - witamy, witamy
|
|
#3489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmm mam nadzieje ze ja zostane zaakceptowana ![]() kulkaaga wyprzedzasz moje mysli
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Większość będzie miała prawo głosu, jesteśmy demokratyczne AG ![]() Na razie mamy na guglach: mnie, nanaaaaa87, milusiaam, lil coco, Irja, inc0rrect, eyo, 1985Siwa
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyna,dodacie mnie tez na forum no goglach? nic nie pisze ale czytam was regularnie tak wiec wiem o co '5'
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Ok dziewczyny,jak chcecie,ja po prostu chcialam sie wam ujawnic,blizej poznac, bo az mi tak glupio czytac o was ,wasze porady,foty ogladac itd.nie dajac nic od siebie
a nie chcialam na wizazu Tak ,udzielilam sie,jednak ciezko mi jakos wam sie tak 'wcinac' bo wy sie juz dosc dobrze znacie i powiem szczerze ,ze nie latwo sie wkrecic
|
|
|
|
#3494 |
|
BAN stały
|
nie moge sie doeczkac maila aktywacyjnego po zalozeniu konta na goglach:/
axxaaa no i ja cie tu nie widzialam.. :/ sorki ale dziewczyny ktore nagle sie uaktywniaja zeby tylko fotki poogladac to chyba nie za bardzo tu mowa o prywatnosci |
|
|
|
#3495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że najpierw jakiś zarząd powołamy i będziemy głosować ![]() Póki co na naszej grupie i tak tylko moja facjata i lista obecności
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też długo dochodził ten meil
![]() BTW.mozna przeszukiwać wątek pod kątem nicków, i będzie jasne kto jak bardzo był aktywny
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2008-11-23 o 01:59 |
|
|
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do drugiej czesci twojej wiadomosci tez sie zgadzam w 100 % dziewczyny ide jutro do szkoly i pisze własnie prace na zaliczenie o produkcji mleka .wiecie jakie słodkie sa male cielaczki
|
|
|
|
|
#3498 |
|
BAN stały
|
inc0rrect co tu szukac jak ktos ma 12 wiadomosci... i pisze ze nas dlugo czyta a zalogowal sie na wizazu w listopadzie albo wrzesniu 2008..
milusiu odswiezam poczte i nie moge sie doczekac a praca arcyciekawa hehe zyciowa bym powiedziala a co u tytki, gdzie ona sobotniej nocy sie podziewa?
|
|
|
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jej tatus wrocił i sie steskniła ..wczoraj mialam z nia zabalowac i dzisiaj tez no ale szkola![]() a ty czemu jeszcze nie spisz?? tż sie steskni chociaz pewnie po pomkach padł obok gabi i zasnał jak mały dzidzius moj jak przyjdzie z siłowni to tak ma a ty łobuzie za co dostałas ostrzeżenie??
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny śmigam spać, bo jak tu jeszcze troche posiedzę, to jutro pojawię sie o 17 albo i lepiej
![]() Myślę, że jutro wszystko dokładnie ustalimy co z tymi googlami, ale w pełni zgadzam sie z czekoladą i milusiaam ![]() W razie czego wszelkie członkostwa pójda pod głosowanie ![]() Dobranoc
|
|
#3501 |
|
BAN stały
|
milusiu hehe siedzi obok mnie szpieg i czyta co pisze
trzyma sie dzisiaj i pozdrawia wszystkie AG mowisz tytka cie zostawila eh nadrobicie
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie koleżanki i życze miłej niedzieli
|
|
|
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
a to moje wczrajsze zakupy :P
zasłonki różowe do pokoju ahh.. ![]() kozaczki..brzydko wygladaja na zdjeciu na zywo lepiej sweterk..ciemno szary przeszywany srebrna nitka za pupe i biustonosz różowy ![]() .. moze cos choc troche jest Ag, no i oddaje je pod wasza ocene ![]() zdjecia robione telefonem..
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
jeśli to możliwe to też proszę o zaproszenie do forum, czytam was od pierwszego wątku ale głównie dlatego że jest to forum publiczne dużo się nie udzielałam i nie dodawałam fotek aby ich później nie znaleźć gdzieś w necie. A no i na wizażu nie jestem od paru mcy ale paru lat
|
#3506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe czy ja też bede mogła.............. ze względu chociażby na swoje zdjecia Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2008-11-23 o 11:13 |
|
|
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja kupiłam sobie na all push up taki naprawde push :P
jeszcze go nie zakładałam ale troche za bardzo przesadziłam chyba :P z biustu b zrobi mi sie duze c chyba;P |
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - mam "zgłoszenia" od:
Tesiaczek KlatkaNaPtaszka Justusia16 Głosowanie ![]() Kto za, kto przeciw? Ja osobiście za
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
tak tak ja tez jestem za rozowym!!
![]() czekoladka hehe podziekuj i tez pozdrow TZ justusia16 sliczny staniczek, ostatnio mialam w horoskopie ze mam nosic seksowna bielizne nawet jak nie mam w planach goracej nocy, bo bede sie czula bardziej pewna siebie, wiec zainspirowana Twoim lece jutro po jakas slodka pinky bielizne hrhrhr KlatkaNaPtaszka dziekuje i wzajemnie ![]() Tesiaczek nie wiem w jakim stylu chcesz ten fotel ale nie dawno widzialam w jysk takie extraaa jak bym miala wiekszy pokoj to bym sobie go kupila, poszukam pozniej jakiegos linka albo foty to Ci podesle ![]() A co do zaproszen to mysle ze Kulkaaga jako zalozycielka i pomyslodawca moze decydowac, zreszta tak jak mowila jest od pierwszego watku i mniej wiecej sie orientuje co i jak, a jak sa jakies watpliwosci to niech sie dziewczyny troche najpierw poudzielaja i beda w watku i nie bedzie problemu, a nie odzywaja sie tylko po to zeby fotki poogladac, my wlasnie po to zalozylysmy ta zamknieta grupe zeby moc bez watpliwosci powzucac fotki. a teraz zeby nie byc goloslowna ide na nasza grupe wrzucic fotki zebym juz Wam linkow nie musiala wysylac a pozniej w stylu AG pokatowac dupcie cwiczeniami Tamilee ![]() edit: ja osobiscie jestem ZA ! niusia212 a masz jakiegos linka bo ja tez sie czaje na jakis maksymalny push up do bluzki z dekoltem
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2008-11-23 o 11:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

i czesciej wypowiadac
Moja siostra na poczatku grudnia leci do uk i tak sie zastanawiam, jakie tam sa ceny ciuchów
Wiecie może? Atmosphere chyba jest bardzo tani, skoro na all sa niskie ceny? Mam plan dać jej liste zakupów że by mnie tam obkupiła trochę