|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ` Rocznik '93 . cz. VI !!! ;))
Cytat:
Mi się bardzo podoba. Ja bym do tego założyła srebrną biżu z agatem czerwonym. Czerwone pazury i fajnie by odbijało i ożywiało troszkę. laurenn- mało wyrozumiała ta twoja koleżanka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Jak będe miała aparat to wstawię fotki na sobie , przymierzałam jeszcze jedną w NY ale eko i bardziej z pazurem i musze powiedzieć , że wygladałam jak stara wyjadaczka haha
![]() Madi , ślicznie , ale trochę smutno tzn. musisz ożywić dodatkami
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka ![]() 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe ![]() Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2008-12-29 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Rozeznanie
|
madi!
![]() kiecocha śliczna *,* a jakie ty masz boskie nogi! ![]() ![]() Majka007 kurtałka z house'a? /a ja dziś kupiłam kiecę na sylwestra, młahaha. mama trochę się zdenerwowała, bo postawiłam ja przed faktem dokonanym - jadę na sylwka. /bo to trochę daleko jest i powiedziała, że mam się spytać taty. ![]()
♥najgorszy czas w zyciu to czas przeszły niedokonany. wymianka. tylko w weekendy. Edytowane przez chitty Czas edycji: 2008-12-29 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny podajcie mi swoje nk (tych,których jeszcze nie mam) ![]() Madii - nie ma za co ;D
Edytowane przez laurenn Czas edycji: 2008-12-29 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
chitty , kurtka z Bershki
Postanowiłam jednak , ze zbieram kaskę tzn. przed zbieraniem kupie torbe ![]()
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka ![]() 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe ![]() Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2008-12-29 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba się zdecyduję na czerwień. tylko na stópkach inny odcień niż na dłoniach ![]() Cytat:
tylko nie wiem na jaki kolor postawić. no bo czerwień jest trochę pospolita, ale będę miałą czerwone paznokcie ![]() czekam na Twoje zdj w kurtce, bo czasami całkiem inaczej ciuch wygląda na kimś niż tak płasko ![]() Cytat:
hihi, dzięki ![]() na punkcie nóg to ja właśnie mam kompleksy ![]() ![]() jeedź na sylwka! nie przejmuj się rodzicami ! i wybaw się za mnie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
madelajnos , hmmm ja widzę szmaragd , śliwka , turkus
![]()
#3489 |
Zadomowienie
|
madelajnn na solarium chodzisz?
Ja jeszcze nigdy nie byłam ale chyba musze pójść bo blada jestem strasznie. Mam mojego wymarzonego kolczyka w uchu (Tragus) ![]() Jest ślicznie. Jak mi się troszkę podgoi to dodam zdjęcie ![]() Rodzicą się nie podoba. Wkurzeni są strasznie, że zrobiłam. Nawrzeszczeli na mnie i powiedzieli, ze mam wyjąć ![]() Pfii... niech zapomną! |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
o mamo.... Madelajnn jaką ty masz super figurę i w ogóle... Ja marzę o takiej(buja w obłokach).
I te nogi...;ślina;
#3491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Raczkowanie
|
Ooo tak, na solarium tez muszę się wybrać
![]()
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
mala2806, tragus
![]() ![]() madelajnos , taak czerwien i fiolet boskości ;p
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzę ![]() tzn. byłam dwa razy, i tylko dlatego, że mam bal w styczniu ![]() teraz tylko pójdę na 8-10 min z dzień przed balem ![]() aaa, strasznie mi się tragus podoba ![]() ale mam malutką chrząstkę w tym miejscu gdzie się go robi ![]() w ogóle mam takie malutkie uszy, że trzecia dziurka już mi wchodzi prawie na chrząstkę oO Cytat:
ee tam. ![]() chciałabym byc wyższa ![]() a nogi - chudsze łydki o 2 cm by się przydały .. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
oł Madi ładna sukienka i wgl ładną masz figurę i nóżki
![]() ![]() ![]() bwtij dobrze, że mnie rozumiesz ![]() ![]() ![]() aa mnie się jakoś nie widzi połączenie czerwieni i fioletu ![]() ![]()
#3496 |
Rozeznanie
|
Madii, ależ ślicznie
![]()
#3497 |
Rozeznanie
|
o
![]() ![]() ![]()
#3498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i zaczynam zbierać na buciki, bo mama mi drugich nie kupi w jednym miesiącu xd ogólnie to moje postanowienie noworoczne - oszczędzać na np. kurtkę czy coś, a potem to kupić. ![]() ![]() a ty gdzie sylwkujesz? no właśnie, tylko ktoś mnie musi zawieźć. ![]() ![]() _______ chociaż wiecie, trochę mi głupio. były takie fajne święta, kasę dostałam, mama mi pozwala jeździć na dyski, na sylwestra pójdę itp. aż mi głupio dać do podpisania mamie na koniec tego wszystkiego zagrożenie z fizyki. ![]() ![]()
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
nowicjuszki mają osobny wątek, prawda dziewczyny?
ale witaj ![]() ![]()
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe, jak na początku oglądałam sesję w gazecie to też myślałam `Ale beznadzieja!`, ale potem coraz bardziej i bardziej zaczęło mi podobać takie połączenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no, dlatego mówię, że zależy co do czego i jakie odcienie ![]()
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Matinne nowe wizazanki 93 maja swoj watek
![]() ![]()
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę i raduję się ! zaraz je sobie wydrukuję i wsadzę pod poduszkę ![]() uzależniłam się od tej piosenki Untouched ![]() wiedziałam, że tak będzie ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny przepraszam że jeszcze raz porusze ten temat ale jest mi strasznie przykro... wracam sobie z zakupów a tu patrze i widze ze powstał nowy wątek.. uważam że jest bezsensownym robienie z rocznika 93 podziałów na nowicjuszki, weteranki itp.. myślałam, że każdy na tym forum jest równym i nie ma lepszych, gorszych..? mam rozumiec, że tylko osoby w poprzednich wątków moga sie dołączyć do prowadzonej dyskusji?.. rozumiem,że nikomu nie chce sie nadrabiac tylu stron, ale to nie powód, by zaraz "wyrzucać" niektóre osoby z tego forum (w tym mnie - jestem tu dopiero od miesiaca i już zdazyła sie z wami zżyć..), ubliżać im ("tyle nowych, że aż żal") nie mam zamairu pisac w wątku dla nowicjuszek, bo nie rozumiem zaistniałych podziałów tego rocznika.. jest m i naprawde przykro, bo mimo tak krótkiego czasu naprawde polubiłam ten wątek a teraz musze z niego odchodzić, bo nie chce psuć wam atmosfery moimi niepotrzebnymi postami, skoro i tak uważasz, że nie możesz mi sie zwierzyć.. jesteście już zgraną paczką i nikt nie może sie tu dołączyć, bo nie bedzie sie komuś chciało tego czytać co napisałam.. jeśli za rok dojdą tu kolejne wizażanki powstanie wątek "rocznik 93 - nowicjuszki - part2"??! Diana nie rozumiem tylko jednego... po co zapraszałaś mnie do swoich PRZYJACIÓŁ skoro uważasz, że m.in to ja zdominowałam ten wątek, jest Ci mnie żal, nie chcesz czytac moich postów... czegoś tu nie kapuje. mam nadzieje, że wyjaśnisz mi te sprawe? dziewczyny było mi bardzo miło troche z Wami popisać, ale jako że jestem tu nowa widze, że nikt nie ma ochoty zaprzątać sobie głowy moimi postami.., mam nadzieje, że przemyślicie pare spraw... ![]() Edytowane przez sallie Czas edycji: 2008-12-29 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
znowu
![]() sallie wg mnie powinnaś zostać, nam chodziło o te dziewczyny, które były tutaj ledwo 2 czy 3 dni i już się panoszyły ![]() ![]()
#3507 |
Konto usunięte
|
Fajna ta sukienka.
Cud, przed chwilą zrobiłam 150 brzuszków ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
no to gratulacje Karolina
![]() ![]() ![]() no madi i git majonez ![]()
#3510 |
Rozeznanie
|
yh, ja dopiero teraz to zauważyłam.
![]() i zgadzam się z sallie, bo cóż, ja też jestem nowa.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.