Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 21:25   #3481
lain
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
dziewczynki wysłałam fotencję heheh ciekawe czy dojdzie do Was
ha mam zdjecie w takiej same pelerynce i w takim samym kolorze (czerwony kapturek ) i rowniez w Tatrach ladnie ci w niej
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:36   #3482
kaska87
Zakorzenienie

cześć TZ zadzwonił maja wolny termin za 5 osób 3.600 z poprawinami lub dzień za 2.600 z wokalistką własnie będę słuchać tego co nam wysłali ogólnie to terminów maja juz dużo zajętych ale na szczęście na wakacje coś na kwiecień też juz mieli

Samoa Ty przez moje city jechałas?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-18 o 21:39
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:37   #3483
Karlain
Rozeznanie

lain powiedz jeszcze, że w tej samej dolnie masz ??? hihihihi

skoro próba się udała, to załaduje zaraz kilka fotek, pokaze Wam sukienke w jakiej byłam u brata
a ja Wa tez chce zobaczyc, narazie to chyba widziałam jozie i gosicę, chyba, narazie ciezko mi sie tam połapać, wogóle nie wiedziałam jak wejsc na ta grupe znowu i weszłam najpierw na gmail i tam w wiadomosc od kubusewy
lain tam tez sa twoje fotki ???
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:40   #3484
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

skoro próba się udała, to załaduje zaraz kilka fotek, pokaze Wam sukienke w jakiej byłam u brata
a ja Wa tez chce zobaczyc, narazie to chyba widziałam jozie i gosicę, chyba, narazie ciezko mi sie tam połapać, wogóle nie wiedziałam jak wejsc na ta grupe znowu i weszłam najpierw na gmail i tam w wiadomosc od kubusewy
Znajdziesz tam fotki dziewczyn które się głównie udzielają
Są to początkowe wiadomości

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:41   #3485
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam z Hali Kondratowej, Kopy Kondrackiej i Rusinowej Polany (cos pogoda nam w lecie nie dopisuje )

Cytat:
tam jest duzo moich fotek na gmailu w linkach u gory wejdz w "wiecej", rozwinie sie lista i wybierasz 'grupy dyskusyjne', a tam klikasz Panny Mlode 2010. tam gdzie masz watki (dyskusje) kliklij 'pokaz wszystko' i sobie mozesz poogladac wszystkie nasze fotki
Stary 2009-02-18, 21:55   #3486
tancerka212
Zakorzenienie

moje zdjęcia z zaręczyn też tam są więc sobie poszukaj- taka dziewczyna w białej bluzeczce z kwiatkiem za uchem
a Ty Karlain pasujesz do najpiękniejszych jak ulał
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:59   #3487
Karlain
Rozeznanie

dziękuję za wskazówki
ale teraz mnie wogóle na gmail nie chce zalogowac, bo sie głupia wylogowałam ..... chciałam wiecej fot wkleic zebyscie mnie poznaly
Stary 2009-02-18, 22:14   #3488
szana
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję za wskazówki
ale teraz mnie wogóle na gmail nie chce zalogowac, bo sie głupia wylogowałam ..... chciałam wiecej fot wkleic zebyscie mnie poznaly
ja Cię mam na nk w znajomych piękna PM pasująca do tego wątku
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 22:15   #3489
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
TZ twierdzi, ze jedzenie typu ziemniaki czy miesko podgrzane w mikrofali zmieniaja smak na gorszy i robia sie suche.
ja uzywam mikrofali tylko do podgrzewania. nie gotuje w niej pizze i kurczaka lubie z piekarnika

TZ mi oczywiscie zasnal na filmie w sumie mial prawo. jest po pracy, a film wartka akcja nie poraza ale ogolnie ok. ani totalne dno, ani zadne fajerwerki. mozna ogladnac, ale niekoniecznie
nigdy nie podgrzewałam ziemniaków w mikrofali, ale skoro Twój tz taki znawca i smakosz to pewni cos jest w tym co mówi
A ja sobie ściągnęłam pierwszy odcinek z drugiej serii, ale musiałam oglądać bez napisów. W sumie rozumiem co mówią, ale jakos zawsze wolę mieć napisy - a Wy ogladacie z napisami czy bez?

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Karlain, doszła No i po raz kolejny się przekonujemy że jesteśmy NPM 2010

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć TZ zadzwonił maja wolny termin za 5 osób 3.600 z poprawinami lub dzień za 2.600 z wokalistką własnie będę słuchać tego co nam wysłali ogólnie to terminów maja juz dużo zajętych ale na szczęście na wakacje coś na kwiecień też juz mieli

Samoa Ty przez moje city jechałas?
no nareszcie sie Tadek zebrał, pogratuluj mu odwagi
No jechałam przez Twoje city przez plantacje jemiołTankowaliśmy na Shellu i jedliśmy hot dogiW ogóle ludzie u Ciebie maja jakąs manie dopompowywania opon...stanęliśmy obok tego urządzenia i co chwile ktos podjeżdżał, normalnie się kolejka ustawiła. Tak się zastanawiałam gdzie mieszkasz, ale żadnej ziemianki taliba nie było
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 22:21   #3490
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no nareszcie sie Tadek zebrał, pogratuluj mu odwagi
No jechałam przez Twoje city przez plantacje jemiołTankowaliśmy na Shellu i jedliśmy hot dogiW ogóle ludzie u Ciebie maja jakąs manie dopompowywania opon...stanęliśmy obok tego urządzenia i co chwile ktos podjeżdżał, normalnie się kolejka ustawiła. Tak się zastanawiałam gdzie mieszkasz, ale żadnej ziemianki taliba nie było
czyli jechaliście pewnie przez Tadkowe osiedle bo przez moje pewnie nie bo ja koło bp mieszkam

Stary 2009-02-18, 22:21   #3491
Karlain
Rozeznanie

dochodzę, dochodzę, dochodzę i doszłam hahahahaha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 22:21   #3492
lain
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie rozumiem co mówią, ale jakos zawsze wolę mieć napisy - a Wy ogladacie z napisami czy bez?
tez rozumiem, ale rowniez jakos wole z napisami (tzn. jak nie ma napisow to ogladam bez, ale jak juz mi napiprojekt jakies znajdzie to why not )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-18 o 22:24
Stary 2009-02-18, 22:24   #3493
tancerka212
Zakorzenienie

wiedzialam ze zapomniałam dopisać czegoś w ostatnim poście- chciałam pogratulować odwagi Tadzikowi i strasznie się cieszę że zespół miał wolne!!!
szwagier i szwagierka już też zarezerwowali zespół i inny niż my więc już jestem spokojna wszystko się dobrze skończyło ale już dawno się tak nie zdenerwowałam jak dzisiaj... tyle marzeń miałam ze slubem związanych a dziś poczułam się jakby mi ktoś w jednej chwili chciał to wszystko zabrać i wziąc sobie bez skrupułów... ale na tym złym tle dobrze wyszedł mój tż i dzięki temu upewniłam sie że przy nim nikt krzywdy mi nie zrobi bo tż do tego nie dopuści bym była nieszczęśliwa tak bardzo go kocham;***

Karlain te zdjęcia z walentynek to sie do gazety nadają takie super!!! też bym chciała takie mieć!!! zaraz poproszę tżta niech mi wyśle fotki z walentynek to moze i ja wam coś wstawię

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-02-18 o 22:28
Stary 2009-02-18, 22:29   #3494
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jechaliście pewnie przez Tadkowe osiedle bo przez moje pewnie nie bo ja koło bp mieszkam
no przez Tadkowe tak, bo były napisy na murach "Tadek tu był", billboardy z Tadkiem
Przez Twoje tez jechaliśmy, bo przejeżdżaliśmy koło BP, ale ja uznałam, że jak wytrzymałam z siusiu do Nysy(a czekałam na Shella, bo po drodze były jakieś małe stacje a ja nie umiem tak byle gdzie) to juz wytrzymam i jak sie okaże, że shell mi się nie spodoba to wrócimy na BPA widzisz jakbym wiedziała, ze jadę przez Twoje miasto to bym powiedziała i byś czekała z transparentem powitalnym

Cytat:
łał juz drugi raz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tez rozumiem, ale rowniez jakos wole z napisami (tzn. jak nie ma napisow to ogladam bez, ale jak juz mi napiprojekt jakies znajdzie to why not )
no własnieAle czasem mnie przerastaja dialogi, np. w komediach często sa jakies gry słów i takie tam, wiec lepiej sie asekurowac napisamiAle jak ogladam bez napisów to jakoś na mniejszym luzie, bo mam wrażenie, że mi cos umknie
Stary 2009-02-18, 22:35   #3495
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz jakbym wiedziała, ze jadę przez Twoje miasto to bym powiedziała i byś czekała z transparentem powitalnym
no byłoby
Tancerka to oni zamówili orkiestrę a sali nie mają?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-18 o 22:39
Stary 2009-02-18, 22:39   #3496
Karlain
Rozeznanie

jesteście przesympatyczne !!!!!!! tylko tancereczki nie mogę znaleźć
Stary 2009-02-18, 22:39   #3497
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no byłoby
nawet nie wiesz jak żałuję
ale do Wrocka to masz kawałek, jak Wy to chcieliscie zrobic z tymi studiami?Zaocznie i dojeżdżać na zajęcia?A ten domek tez macie w Nysie?
Ale te jemioły normalnie mnie rozwaliły, zawsze jak jade nad morze to się podniecam jedmiołami, które sa na jedynce w okolicach Łodzi ale u Ciebie to normalnie drzewa sa zielone, juz prawie sie zatrzymaliśmy, żeby zrobic fotki
Stary 2009-02-18, 22:40   #3498
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie wiesz jak żałuję
ale do Wrocka to masz kawałek, jak Wy to chcieliscie zrobic z tymi studiami?Zaocznie i dojeżdżać na zajęcia?A ten domek tez macie w Nysie?
Ale te jemioły normalnie mnie rozwaliły, zawsze jak jade nad morze to się podniecam jedmiołami, które sa na jedynce w okolicach Łodzi ale u Ciebie to normalnie drzewa sa zielone, juz prawie sie zatrzymaliśmy, żeby zrobic fotki
do Wrocka mamy godzinę autkiem my chcemy na zaoczne iść a tam są zjazdy co 2 tygodnie więc luz

Stary 2009-02-18, 22:53   #3499
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka jest na samiutkim początku w wątku To ja Madzia razem z moimi fotkami chybaAle chyba jest tez gdzies w innym miejscu, bo ma tam takie zdjęcie z długimi nogami na studniówce

Cytat:
do Wrocka mamy godzinę autkiem my chcemy na zaoczne iść a tam są zjazdy co 2 tygodnie więc luz
aha, no bo my jechalismy autostrada i zjechalismy na Nysę, we Wrocku niegdy nie byłam (mamy zamiar sie wybrac na weekend) w sumie droge macie super, bo do autostrady prościutko, zawsze można jakiegoś niedzielnego kierowce wyprzedzic i się przy tym nie zabić, a autostrada to juz w ogóle
A byłas w kopalni złota???Jak sie jedzie na Kłodzko to jest tam kopalnia!
Stary 2009-02-18, 22:57   #3500
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie jedzie na Kłodzko to jest tam kopalnia!
nie wiem

Stary 2009-02-18, 23:01   #3501
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem
no nie gadaj, że Was nie wzięli na wycieczkę jak byłas w podstawówceCo za świnie nie dały dzieciom się pobawić
Masz tu link, bierz Tadka i jedźcie weekend szukać złota na obrączkiTo jest bliziutko od Waszego domku
http://www.kopalniazlota.pl/index.ph...cieczkiszkolne
Stary 2009-02-18, 23:02   #3502
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Masz tu link, bierz Tadka i jedźcie weekend szukać złota na obrączkiTo jest bliziutko od Waszego domku
co do złota to strasznie podrożało

idę spać dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-18 o 23:04
Stary 2009-02-18, 23:04   #3503
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
co do złota to strasznie podrożało
bardzo strasznie?To juz pewnie nie stanieje.

ja też dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 23:11   #3504
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no byłoby
Tancerka to oni zamówili orkiestrę a sali nie mają?
pisałam ze zaklepali salę na styczeń- inną niż my i inną orkiestrę więc mogę spać spokojnie

Cytat:
jestem jestem i to w dwóch miejscach tylkona początku nie wiedzialam jak tam sie dodaje zdjęcia i dodałam jako odpowiedź na czyjegoś posta dałam zdjęcia z zaręczyn a potem pokazywałam wam się w loczkach ze studniówki żebyście oceniły czy loki mi pasują
Stary 2009-02-18, 23:30   #3505
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ale jesteście zdecydowani już na ten zespół, czy dopiero w fazie poszukiwań?
Hmm... no niby jesteśmy ołówkiem wpisani na nasz dzień, ale wiesz słuchaliśmy ich na żywo na jakiejś studniówce i przesłuchaliśmy tylko 3 piosenki: mniej niż zero i jeszcze coś z podobnego gatunku i grali przesuper, ale Ja bym jeszcze chciała posłuchać ich jak grają inny repertuar np. coś wolniejszego albo w języku obcym, bo w necie to tak piosenki zagraniczne w ich wykonaniu słabiej brzmiały.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ja biore ponad rok tabletki ale zawsze przed @ i tak sie boj. Bo jednak 100% nie ma tyl ko 99,8% te 2\100 zawsze sa.... Niby zawsze jest tak zeby nie wychodzi przed ale zawsze starach jest. A w piatek ide na badanie cytologiczne buu:/ A w sobote powinnam dostac @.
A Ja się nie boję, bo nie polegamy na samych tabletkach. Jak coś nie ma gwarancji 100%, to nie ufam. Po ślubie mogą być same tabsy bo mi będzie bardziej wszystko jedno, ale teraz muszę mieć pewność, że jesteśmy bezpieczni.

Jozia, to znowu 'piąteczka', bo Ja też będę miała @ w sobotę (konkretnie w sobotę rano).

Cytat:
o takim samym działaniu jak tabletki to słyszałam tylko o plastrach evra.
A tu muszę dodać swoje trzy grosze. Jak byłam w USA, to tam w telewizji parę razy widziałam takie jakby ogłoszenie z numerem telefonu itd i tam mówili, żeby ofiary ortho evry się zgłaszały, to razem będą wojować (chyba chodziło o to że taki wspólny proces będą wytaczać). Na początku nie wiedziałam o co chodzi, bo nie wiedziałam co to jest ta evra, ale jak koleżanka zaczęła używać, to się przejęłam, bo tam mówili o nadmiernych skutkach ubocznych (coś o sercu i krwi - dawno to było i już dobrze nie pamiętam jak się te choroby nazywały). W sumie to na szczęście koleżance ten plaster wplątał się w dres na yodze i osobiście go jej oderwałam.

Cytat:
ja tam się nie wstydzę nie mam oporów zeby dzwonic, czy jechac do kogos
wszystko ja załatwiałam, a TŻ unikał telefonów jak ognia (podobnie jak Ty )
Ja też nie rozumiem jak można mieć opór przed zadzwonieniem gdzieś, żeby coś załatwić na swoje wesele. W końcu to w moim interesie i to Ja dzwoniłam na salę i teraz do zespołu też. Skoro ma być tak jak chcę, to tego pilnuję. A jak nie chcę gdzieś dzwonić, to się tego wcale nie podejmuję. TŻ będzie dzwonił do kamerzysty jak jakiegoś znajdzie, bo mi na kamerzyście nie zależy ani trochę, ale na całej reszcie jak najbardziej.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie co jakiego ja mam fantastycznego tżta poszedł tam na dół do nich i za moim przykazem taki im łomot spuścił że wszyscy mu przyznali rację i tata obiecał że na pewno nie będzie wesela w tym samym miejscu mój tż na prezydenta!!!!!!!!!!!!!
No to pozdrów go od nas. Normalnie chłopak na medal Tylko pozazdrościć. Mój TŻ też by się pewnie podjął takiej rozmowy, ale efekt końcowy mógłby być różny, bo go łatwo do czegoś przekonać.

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Heh, ja też mam już sesję z głowy Wszystko zdane w pierwszym terminie, i to na średnią 5,0 (Ale stypendium i tak pewnie nie dostanę )
Jejku, a tak się bałam tego semestru przez tą moją dodatkową ścieżkę co ją robię na uczelni.. - a tymczasem z tych przedmiotów ze ścieżki mam najlepsze oceny, mimo iż faktycznie były bardzo trudne Ja chyba potrzebuję czuć bata nad sobą i naprawdę bać się egzaminu, żeby się porządnie nauczyć
5,0
A co studiujesz? I co to jest ta ścieżka? Tak mówicie na drugi kierunek?

Cytat:
tylko ja nic więce nie wiem Napisałam wszystko co z tego rozumiem, mogę jedynie podac Ci kwoty jak się dorwę do tych papierów.
Fajnie, że się schabik udał
Samoa, a z jakiej to jest firmy? I czy to jest III filar? Po tym jak usłyszałam, że kobieta która pierwsza dostała emeryturę z II filaru dostała dwadzieścia parę złotych, to zaczęłam myśleć o jakimś dodatkowym oszczędzaniu. Fakt, że ta babka krótko oszczędzała, no ale... Pisałaś, że płacicie co miesiąc określoną składkę, ale co się stanie jeśli przez kilka miesięcy ktoś nie mógłby płacić? np. straciłby pracę. To wtedy tylko ta kwota końcowa się zmniejszy czy potem trzeba zapłacić kilka rat na raz, czy wszystko przepada? Tak się wypytuję, bo niewiele z tego kumam. Jak się zapisywałam do II filaru, to już wtedy pytałam się o ten III, ale jak mi facet wytłumaczył, to rozumiem jeszcze mniej (ale potem się okazało, że namieszał mi w danych i miałam przez niego wielki problem, więc to pewnie z niego taki agent był jak i ze mnie).
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 23:39   #3506
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
No to pozdrów go od nas. Normalnie chłopak na medal Tylko pozazdrościć. Mój TŻ też by się pewnie podjął takiej rozmowy, ale efekt końcowy mógłby być różny, bo go łatwo do czegoś przekonać.
naprawdę zasłużył na medal! gdyby nie jego natychmiastowa zdecydowana reakcja właśnie bym płakała że będę miała zmarnowane wesele xero... a tak mogę już planować do woli bo moje będzie wyjątkowe i wiesz do tej pory też był taki ugodowy itp ale odkąd ma narzeczoną to czuje się taki dumny że ma juz prawie swoją osobistą rodzinkę że już czuje się w obowiązku walczyć jak lew o jej szczęście dziś uratował moje wszystkie marzenia więc nagroda będzie odpowiednia

dobranoc najpiękniejsze kurczę my naprawdę jesteśmy najpiękniejsze
Stary 2009-02-18, 23:52   #3507
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
A tu muszę dodać swoje trzy grosze. Jak byłam w USA, to tam w telewizji parę razy widziałam takie jakby ogłoszenie z numerem telefonu itd i tam mówili, żeby ofiary ortho evry się zgłaszały, to razem będą wojować (chyba chodziło o to że taki wspólny proces będą wytaczać). Na początku nie wiedziałam o co chodzi, bo nie wiedziałam co to jest ta evra, ale jak koleżanka zaczęła używać, to się przejęłam, bo tam mówili o nadmiernych skutkach ubocznych (coś o sercu i krwi - dawno to było i już dobrze nie pamiętam jak się te choroby nazywały). W sumie to na szczęście koleżance ten plaster wplątał się w dres na yodze i osobiście go jej oderwałam.

Samoa, a z jakiej to jest firmy? I czy to jest III filar? Po tym jak usłyszałam, że kobieta która pierwsza dostała emeryturę z II filaru dostała dwadzieścia parę złotych, to zaczęłam myśleć o jakimś dodatkowym oszczędzaniu. Fakt, że ta babka krótko oszczędzała, no ale... Pisałaś, że płacicie co miesiąc określoną składkę, ale co się stanie jeśli przez kilka miesięcy ktoś nie mógłby płacić? np. straciłby pracę. To wtedy tylko ta kwota końcowa się zmniejszy czy potem trzeba zapłacić kilka rat na raz, czy wszystko przepada? Tak się wypytuję, bo niewiele z tego kumam. Jak się zapisywałam do II filaru, to już wtedy pytałam się o ten III, ale jak mi facet wytłumaczył, to rozumiem jeszcze mniej (ale potem się okazało, że namieszał mi w danych i miałam przez niego wielki problem, więc to pewnie z niego taki agent był jak i ze mnie).
moze otho evra to cos innego? Własne plastry są lepsze niz tabsy, bo omijają wątrobę i hormony dostaja sie do krwioobiegu przez skórę, jedynie droga podania sie różni, także plastry moga wywołac te same problemy co tabletki. Przez miesiąc miałam je na próbę i na ulotce było to samo co w pigułach.
A to ubezpieczeni to Pramerica. Jak np. stracimy prace to jest możliwośc zawieszenia płacenia składek. To nie jest to samo co IKE. Tż tak pobieżnie na razie sprawdzał w co inwestują i powiedział, ze inwestując agresywnie na IKE jest sie w stanie wyciągnąć mniej wiecej tyle ile oni dają a jest gwarancja kapitału(oni dają ok. 5%).
Znalazłam na ich stronce opis tego, w sumie od razu mogłam Szanie podrzucic
http://www.pramerica.pl/download/OWU..._emerytura.pdf
Rozważamy to, bo wydaje się byc sensowne. M. mówił, że jeszcze przyjrzy sie IKE.

Najlepiej sie spotkać z kims z takiej firmy i oni robia symulacje składki i kapitału, który sie zgromadzi, mi sie nie chciało w ogóle iśc na to spotkanie, ale mnie tz wyciągnął.

Dobra, juz ostatecznie ide spac
Stary 2009-02-18, 23:53   #3508
Karlain
Rozeznanie

nooo znalazłam Cię tancerko, nogi masz do nieba chciałoby się powiedzieć
łał
Stary 2009-02-19, 00:31   #3509
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Ale się dzisiaj rozpisałyście. Normalnie nie starczyło mi czasu na nadrobienie zaległości, więc wybaczcie, że nie jestem do końca w temacie
kaska87, gratuluję zespołu Pewnie wielki kamień z spadł Ci z serca Znam tą ulgę, bo my zespół zamawialiśmy wczoraj
Jutro najprawdopodobniej dołączę do klubu @ (mam przynajmniej taką nadzieję )

A my dzisiaj zrobiliśmy kolejny krok. Zamówiliśmy kucharkę Świadkowa mi to załatwiła Podobno bardzo dobrze robi i nie oszukuje a to podstawa
Lecę spać, bo padam na cyce. Dobranoc
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 07:44   #3510
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, tam był przecinek zboczuchy :P

Cytat:
nooo znalazłam Cię tancerko, nogi masz do nieba chciałoby się powiedzieć
łał
Czyżby kolejna dwuznacznośc?
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości