|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ogólnie to terminów maja juz dużo zajętych ale na szczęście na wakacje coś na kwiecień też juz mieliSamoa Ty przez moje city jechałas?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-18 o 21:39 |
|
|
|
#3483 |
|
Rozeznanie
|
lain powiedz jeszcze, że w tej samej dolnie masz ??? hihihihi
![]() skoro próba się udała, to załaduje zaraz kilka fotek, pokaze Wam sukienke w jakiej byłam u brata a ja Wa tez chce zobaczyc, narazie to chyba widziałam jozie i gosicę, chyba, narazie ciezko mi sie tam połapać, wogóle nie wiedziałam jak wejsc na ta grupe znowu i weszłam najpierw na gmail i tam w wiadomosc od kubusewy lain tam tez sa twoje fotki ??? |
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są to początkowe wiadomości
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam z Hali Kondratowej, Kopy Kondrackiej i Rusinowej Polany (cos pogoda nam w lecie nie dopisuje
)Cytat:
na gmailu w linkach u gory wejdz w "wiecej", rozwinie sie lista i wybierasz 'grupy dyskusyjne', a tam klikasz Panny Mlode 2010. tam gdzie masz watki (dyskusje) kliklij 'pokaz wszystko' i sobie mozesz poogladac wszystkie nasze fotki
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
moje zdjęcia z zaręczyn też tam są więc sobie poszukaj- taka dziewczyna w białej bluzeczce z kwiatkiem za uchem
![]() a Ty Karlain pasujesz do najpiękniejszych jak ulał
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wskazówki
![]() ale teraz mnie wogóle na gmail nie chce zalogowac, bo sie głupia wylogowałam ..... chciałam wiecej fot wkleic zebyscie mnie poznaly |
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja sobie ściągnęłam pierwszy odcinek z drugiej serii, ale musiałam oglądać bez napisów. W sumie rozumiem co mówią, ale jakos zawsze wolę mieć napisy - a Wy ogladacie z napisami czy bez? Cytat:
Cytat:
![]() No jechałam przez Twoje city przez plantacje jemioł Tankowaliśmy na Shellu i jedliśmy hot dogi W ogóle ludzie u Ciebie maja jakąs manie dopompowywania opon...stanęliśmy obok tego urządzenia i co chwile ktos podjeżdżał, normalnie się kolejka ustawiła. Tak się zastanawiałam gdzie mieszkasz, ale żadnej ziemianki taliba nie było
|
|||
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
dochodzę, dochodzę, dochodzę
i doszłam hahahahaha
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-18 o 22:24 |
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
wiedzialam ze zapomniałam dopisać czegoś w ostatnim poście- chciałam pogratulować odwagi Tadzikowi
i strasznie się cieszę że zespół miał wolne!!!szwagier i szwagierka już też zarezerwowali zespół i inny niż my więc już jestem spokojna wszystko się dobrze skończyło ale już dawno się tak nie zdenerwowałam jak dzisiaj... tyle marzeń miałam ze slubem związanych a dziś poczułam się jakby mi ktoś w jednej chwili chciał to wszystko zabrać i wziąc sobie bez skrupułów... ale na tym złym tle dobrze wyszedł mój tż i dzięki temu upewniłam sie że przy nim nikt krzywdy mi nie zrobi bo tż do tego nie dopuści bym była nieszczęśliwa Karlain te zdjęcia z walentynek to sie do gazety nadają takie super!!! też bym chciała takie mieć!!! zaraz poproszę tżta niech mi wyśle fotki z walentynek to moze i ja wam coś wstawię
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-18 o 22:28 |
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez Twoje tez jechaliśmy, bo przejeżdżaliśmy koło BP, ale ja uznałam, że jak wytrzymałam z siusiu do Nysy(a czekałam na Shella, bo po drodze były jakieś małe stacje a ja nie umiem tak byle gdzie ) to juz wytrzymam i jak sie okaże, że shell mi się nie spodoba to wrócimy na BP A widzisz jakbym wiedziała, ze jadę przez Twoje miasto to bym powiedziała i byś czekała z transparentem powitalnym![]() łał juz drugi raz ![]() Cytat:
Ale czasem mnie przerastaja dialogi, np. w komediach często sa jakies gry słów i takie tam, wiec lepiej sie asekurowac napisami Ale jak ogladam bez napisów to jakoś na mniejszym luzie, bo mam wrażenie, że mi cos umknie
|
||
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancerka to oni zamówili orkiestrę a sali nie mają?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-18 o 22:39 |
|
|
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
jesteście przesympatyczne !!!!!!!
tylko tancereczki nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiesz jak żałuję
![]() ale do Wrocka to masz kawałek, jak Wy to chcieliscie zrobic z tymi studiami?Zaocznie i dojeżdżać na zajęcia?A ten domek tez macie w Nysie? Ale te jemioły normalnie mnie rozwaliły, zawsze jak jade nad morze to się podniecam jedmiołami, które sa na jedynce w okolicach Łodzi ale u Ciebie to normalnie drzewa sa zielone, juz prawie sie zatrzymaliśmy, żeby zrobic fotki
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my chcemy na zaoczne iść a tam są zjazdy co 2 tygodnie więc luz
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka jest na samiutkim początku w wątku To ja Madzia razem z moimi fotkami chyba
Ale chyba jest tez gdzies w innym miejscu, bo ma tam takie zdjęcie z długimi nogami na studniówce![]() Cytat:
![]() A byłas w kopalni złota???Jak sie jedzie na Kłodzko to jest tam kopalnia! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
no nie gadaj, że Was nie wzięli na wycieczkę jak byłas w podstawówce
Co za świnie nie dały dzieciom się pobawić![]() Masz tu link, bierz Tadka i jedźcie weekend szukać złota na obrączki To jest bliziutko od Waszego domku![]() http://www.kopalniazlota.pl/index.ph...cieczkiszkolne |
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę spać dobranoc
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-18 o 23:04 |
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam ze zaklepali salę na styczeń- inną niż my i inną orkiestrę więc mogę spać spokojnie
![]() jestem jestem i to w dwóch miejscach tylkona początku nie wiedzialam jak tam sie dodaje zdjęcia i dodałam jako odpowiedź na czyjegoś posta dałam zdjęcia z zaręczyn a potem pokazywałam wam się w loczkach ze studniówki żebyście oceniły czy loki mi pasują
|
#3505 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jozia, to znowu 'piąteczka', bo Ja też będę miała @ w sobotę (konkretnie w sobotę rano). Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co studiujesz? I co to jest ta ścieżka? Tak mówicie na drugi kierunek? Samoa, a z jakiej to jest firmy? I czy to jest III filar? Po tym jak usłyszałam, że kobieta która pierwsza dostała emeryturę z II filaru dostała dwadzieścia parę złotych, to zaczęłam myśleć o jakimś dodatkowym oszczędzaniu. Fakt, że ta babka krótko oszczędzała, no ale... Pisałaś, że płacicie co miesiąc określoną składkę, ale co się stanie jeśli przez kilka miesięcy ktoś nie mógłby płacić? np. straciłby pracę. To wtedy tylko ta kwota końcowa się zmniejszy czy potem trzeba zapłacić kilka rat na raz, czy wszystko przepada? Tak się wypytuję, bo niewiele z tego kumam. Jak się zapisywałam do II filaru, to już wtedy pytałam się o ten III, ale jak mi facet wytłumaczył, to rozumiem jeszcze mniej (ale potem się okazało, że namieszał mi w danych i miałam przez niego wielki problem, więc to pewnie z niego taki agent był jak i ze mnie). |
||||||
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiesz do tej pory też był taki ugodowy itp ale odkąd ma narzeczoną to czuje się taki dumny że ma juz prawie swoją osobistą rodzinkę że już czuje się w obowiązku walczyć jak lew o jej szczęście dziś uratował moje wszystkie marzenia więc nagroda będzie odpowiednia![]() dobranoc najpiękniejsze
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to ubezpieczeni to Pramerica. Jak np. stracimy prace to jest możliwośc zawieszenia płacenia składek. To nie jest to samo co IKE. Tż tak pobieżnie na razie sprawdzał w co inwestują i powiedział, ze inwestując agresywnie na IKE jest sie w stanie wyciągnąć mniej wiecej tyle ile oni dają a jest gwarancja kapitału(oni dają ok. 5%). Znalazłam na ich stronce opis tego, w sumie od razu mogłam Szanie podrzucic http://www.pramerica.pl/download/OWU..._emerytura.pdf Rozważamy to, bo wydaje się byc sensowne. M. mówił, że jeszcze przyjrzy sie IKE. Najlepiej sie spotkać z kims z takiej firmy i oni robia symulacje składki i kapitału, który sie zgromadzi, mi sie nie chciało w ogóle iśc na to spotkanie, ale mnie tz wyciągnął. Dobra, juz ostatecznie ide spac
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
nooo znalazłam Cię tancerko, nogi masz do nieba chciałoby się powiedzieć
![]() łał |
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale się dzisiaj rozpisałyście. Normalnie nie starczyło mi czasu na nadrobienie zaległości, więc wybaczcie, że nie jestem do końca w temacie ![]() kaska87, gratuluję zespołu Znam tą ulgę, bo my zespół zamawialiśmy wczoraj ![]() Jutro najprawdopodobniej dołączę do klubu @ (mam przynajmniej taką nadzieję A my dzisiaj zrobiliśmy kolejny krok. Zamówiliśmy kucharkę Podobno bardzo dobrze robi i nie oszukuje a to podstawa ![]() Lecę spać, bo padam na cyce. Dobranoc |
|
|
|
#3510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, tam był przecinek
zboczuchy :PCytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

heheh ciekawe czy dojdzie do Was
) i rowniez w Tatrach
ladnie ci w niej

)

my chcemy na zaoczne iść a tam są zjazdy co 2 tygodnie więc luz
Co za świnie nie dały dzieciom się pobawić
To juz pewnie nie stanieje.
)