![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
Maja, moja czarna sukienka jest prosta ale jakoś bym się chyba w niej źle czuła no i cała w czerni... a o zestawie mała czarna i skórzana kurtka też myślałam i na wiosnę bedzie jak znalazł... ja bardzo lubię sportowe ciuszki, buciki ale w wersji sexy... np. w wakacje wieczorem zawsze do mini jeansowej zakładam dopasowaną bluzę z kapturem i sportowe buty.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-14 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż fotki fryzury ![]() nie wstawiaj fotek tej beznadziejnej bisesksualnej pany ona raczej do AG nie należy ![]() Cytat:
ja zawsze latam w szpilkach no moze oprocz takiej pogody jak dzisiaj czyli nawału sniegu
![]() |
#3483 |
Zadomowienie
|
a w adidasach ale bez bluzy ?
![]() ![]() Ja kocham adidasy, mam swoje ukochane z cekinami po bokach i czuję się w nich o dziwo dziewczęco. ![]()
#3484 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zadomowienie
|
Klatka to moze Ty wreszcie jakies wrzucisz a nie zawsze sie czepiasz ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Rozeznanie
|
Mniaammm jem właśnie czekoladki z wiśniami w wódce
![]() ![]()
#3488 | ||
*sportaddict*
|
mówisz, żeby az tyle mu odpalić?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-14 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
ja specjalizuje sie w mofdzie i makijazu nie wrzucam fotek dziewczyn , jak bede miala chwile to to napewno cos odpowiedniego wstawie. Ja nie mam nic do Ciebie osobiście, zwroc uwage jakie inne dziewczyny wstawiaja fotki? zawsze robia jakies selskcje, Nie polega to chyba na tym aby powstawiac duzo ale byle co. Powinnismy chyba trzymac jakis poziom i zdj3ecia powinny byc odpwiednie do watku
W ostatnich 3 postach wstawilas bardzo fajnie zdjęcia czemu nie wstawiasz więcej takich?
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-14 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś zTżtem kupiliśmy moje ulubione winko Cherry za 8zł które cudownie rozgrzewa, plan był taki,że miałam sobie wypić i jak to często bywa po alkoholu stać się napalona...;-) niestety winko zagryzałam słonymi orzeszkami i padłam na łóżko pijana z wirującym pokojem przed oczyma a jak Tż chciał mnie dotknąć,przykryć kocem to krzyczałam "nie dotykaj mnie" bo strasznie mi niedobrze się robiło przy każdym ruchu czy dotyku. Do teraz tak reaguję gdy za dużo wypiję... jedni mają humorek i dobrze się bawią po alko a ja muszę się położyć bo mi źle. To pewnie przez to,że piję mało i nieczęsto choć znajomych mam wybitnie proalkoholowych ![]() widzę fotki Shantelle, ona dla mnie jak dzieciak wygląda ale ładna jest.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-14 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Rozeznanie
|
Klatka kogo masz na myśli? Staci?
![]() ![]() ![]() ![]()
#3493 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aha no i rzucam się na Tż też po tequili, ktorą KOCHAM, KOCHAM UWIELBIAM!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czekoladka jaka zaje**ta krowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm..chyba mamy tego samego Tżta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja chcę te gatki w serca z ostatniego zdjęcia!! ![]() a tak w ogóle walentynki cz.1 za mną. najpierw jedliśmy wielkie lody z bitą śmietaną i sosem(hmm już po mojej diecie) ![]() później winko, ale jakoś po tym winie mi nie smakowało, gorzkie było, z resztą cola też ![]() i oglądaliśmy "śniadanie u tiffany'ego", Tż powiedział, że głupie, to "Dirty Dancing II", ale to też z połowy nie obejrzeliśmy.. później miał być striptiz, ale nie mogłam znaleźć muzyki i Tż mi przełożył na dzisiaj(oby zapomniał) no a później hmm.. i poszliśmy spać ![]() a o 6 pobudka, bo na 9 miał sparing ![]() dzisiaj od 17 część druga, mam nadzieję, że lepsza od 1.. ![]() a i dieta się posypała.. wczoraj na dobranoc te wielkie lody, na śniadanie parówka, później na raz 3 kanapki i pół litra lodów wieczorem walentynki nr2, za tydzień tłusty czwartek, a w niedzielę moja rodzinna 18stka nr1, za 2 tygodnie numer 2 i do końca miesiąca przytyję jakieś 10kg ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Myska neiwiem kto tam co chce od tych zdjec dla mnie sa bossskkie kazde jedno lepsze od drugiego ahh ;*
UG- oj uwazaj uwazaj 10 paczkow to juz..nie tlusty czwartek tylko tliusty weekend;D
#3499 |
Rozeznanie
|
Ta panterkowa sukienka... ah
![]()
![]() |
#3500 |
*sportaddict*
|
Jak oglądam te zestawy to aż mnie kusi, żeby poobrabiać graficznie swoje ciuchy i też je tak sobie zestawiać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Rozeznanie
|
Widziała któraś gdzieś taką kurtkę jak na 2gim zdjęciu ta szara? Niezła jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3503 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kobitki ma któraś z was photoshopa? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
BAN stały
|
ale mam zj....... dzien, tz mial szybko wszystko zalatwic a w glupim orangu siedzial prawie 2h a ja siedze z ta jego matka w domu... i bede siedziala jeszcze pol d nia, mam tluste wlosy, nie ma kto mi ich umyc i wysuszyc i nie mam nawet kartki walentynkowej ale to akuat mi humoru nie psuje, zazdroszcze bardziej ludziom zycia dzisiejszego dnia bo u mnie nic sie nie dzieje.
i ta baba tak pilnuje mojego dziecka ze kot udrapal ja milimetr od oka, myslalam ze ja zabije!! najchetniej bym ja wyprosila stad. MySaa super zdjatka ![]() maja ja tez ZAWSZE elegancko, nawet nie mam adidasow!! i tylko jedna kurtke, skorzana do tego a atak z 10 plaszczykow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuję dziś tapiru a la Bangsa ![]() Aaa...i pazurki muszę pomalować - dziś walentynkowo-czerwono ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet jak jest śnieg to noszę kozaki na wysokim, stabilnym słupku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ wróci dopiero o 16.... Ja robię się łatwa i tańczę na stole, rurze itp po teguilli ![]() ![]() Po winie jestem senna i płaczliwa ![]() Po martini proszę aby mnie nosić na rączkach albo głaskać ![]() Po ginie z tonikiem mam głupawkę ![]() Ładna walentynka dla TŻ? Na pewno TŻ ucieszy się z różu wszędobylskiego ![]() Ciasto musiałam posypać potarkowaną czekoladą bo gruszki jakieś takie mało ładne się zrobiły ![]()
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-14 o 12:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |||
Zadomowienie
|
Swietna krowa
![]() Cytat:
![]() Teraz biore wit A i cynk..ale po cynku zbiera mi sie na wymioty. Nie moge sie doczekac kiedy to wszytsko skoncze i keidys tam spokojnie wroce do najlepszych drozdzowych ![]() Cytat:
Czuje sie jak na after party Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy. Cytat:
Jutro mam egzamin i nic nie umiem. Juz mi sie nie chce studiowac heh ![]()
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Ja chce wasze Faceboooki ;D;D
#3509 |
Zakorzenienie
|
a ja siedze z papilotami na glowie i od samego rana rzesy maluje:P chcem miec dzisiaj mega dlugie i maluje je np 2x samym tuszem a co trzeci raz nakladam ta biala baze loreala:P beda gruuube i dluuuugie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.