|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Madziu co sie dzieje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
BAN stały
|
Jestem pierwsza
![]() Madziu pozytywne fluidki dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Anetko no to super, ze dojechali szcesliwie. Niech sie teraz dobrze bawia ![]() My tyle co wstalysmy. Idziemy na 9.00 do children's centre na zajecia dla dzieci, a pozniej na zakupy. Pogoda brzydka, ale na weekend ma byc ladnie. Moj tz wygral bilety na Grand Prix na zuzlu w Cafdif (Walia) i w sobote jedzie z moim tata, a cieszy sie jak wariat (zapalony zuzlowiec od zawsze). A wygral w konkursie z gazety. Trzeba bylo na jakies pytanie odpowiedziec i wyslac odpowiedz. On to ma szczescie. Kiedys wygral bilety na mecz pilkarski Polska - Niemcy na stadionie w Chorzowie. Chyba trza zaczac grac w loterie, wczoraj bylo 12 milonow funtow do wygrania ![]() ![]() A my mamy plany na sobotote takie, kupic piaskownice i wiekszy basen na ogrod, rozlozyc sie na kocu u mojej mamy w ogrodku i opalalac sie a Milek bawic, a wieczorem na wesole miasteczko bo ma pryjechac do parku. Chlopy maja wrocic dopiero na 3.00 rano ![]() A za to ze ich nie bedzie caly dzien to w przyszly weekend jedziemy tutaj: klik |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
Cześć moje baby
![]() Aguś to się teraz troszkę porozpuszczasz ![]() ![]() Madziu ,Izulku piszta czemu tak smutno i źle...nam można o wszystkim ![]() ![]() Goście dziś jadą...a ja nie wiem czy jechać z nimi czy zostać w domku....Mam ochotkę ale jak sobie pomyślę o ciąganiu się z tymi wszystkimi torbami to słabo mi się robi...no nie wiem...mam dwie godzinki na zastanowienie ![]() Co do diety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A chłopaki szaleją w Jastrzębiej Górze...zachwyt w głosie ... ![]() Kubek piknie mi staje już bez guzów w łóżeczku i coraz ładnie robi te kaczusiowe kroczki dreptałki...Olcia zazdrosna o cała uwagę skupioną na małym i śiruje lekko... ![]() ![]() ![]() Miłek teskni za braćmi bo go nikt przed siostra nie broni ...a ta ma siły sporo i nęka bardziej brata....No to czyli u mnie po staremu ... ![]() ![]() Idę na albumy bo mam chwilkę...poszli do okulisty moje goście ![]() na razie kochane ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- na spokojnie obejrzałam..no kobitki ślicznie rosną ...Aguś ale masz fajne zdjatka i filmiki ![]() Kinia no teraz popatrzyłam i zaniemówiłam...Zuza siedzi sama...padłam....super sie rozwija...nadprogramowo ![]() Iza avatarek. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
BAN stały
|
Anetko dolaczam do diety!!! Od dzis dieta MZ i cwiczenia 5 minutowe na brzuch. Kupilam se bikini to musze jakos wygladac na plazy
![]() A co do wyjazdu, nie wiem, musisz sama zdecydowac ![]() ![]() Lece na zajecia |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Rozeznanie
|
Ciesze sie babeczki ze u Was w miare ok.
ja dzis zemdlalam, oczywiscie tż powiedzial ze z glodu ( on zawsze tak gada coby sie nie stało ![]() ![]() Jakos nie chce mi sie byc w PL, musze isc do psychiatry, wszytskie plany są do dupy, a dziecko zachowuje sie jak diabeł, tyle, nie chce o tym gadac bo sama mysle ze to idiotyczne narzekanie ![]()
#3487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wyjazdu to się wstrzymałam ...jakoś nie mam ochoty na grile i imprezki...ściska mnie w dołku z tęsknoty za chłopakami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zadomowienie
|
jestema
![]() Heloo wsiem ![]() ja byłam na spacerze,zaraz fotki zamieszcze w albumie Madziu,każdy ma gorsze i lepsze dni,musisz być silna,jesteś wspaniała osobą i niedlugo wyjdzie słoneczko z-za chmur i bedzie lepiej,zobaczysz ![]() Anetko Zuza siedzi sama z tym że zabardzo interesuje sie palcami u nóg dlatego po ok 30 sek "składa sie wpół " ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- nowy album gotowy ![]() chyba ide zdrzemnąć bo jakaś nie do życia jestem ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- aha,i zapomniałam powiedzieć najsmieszniejsze,u nas strasznie wieje 2 dzień i dziś rano wychodze na balkon i kurna same gacie mam na balkonie,musiałam zapitalac do sasiadki na góre bo jej pól bielizniarki wywiało po balkonach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Anetko-BRAK MI SŁÓW NA GRATULACJE I POCHWAŁY!!!Jesteś wielka!!!!(bez podtekstów hi hi hi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iruś to musiało być niezłe-ganiać z gaciami...hi hi hi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Wtajemniczenie
|
Iza zgadzam się jestem wielka wagowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinga Zuza cudniasta ale tz nom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magda płacz rycz byleby Ci ulżyło..jak coś wal tu śmiało albo na pewusia ![]() ![]() Lecem zbierać pranie bo grzmoty jakieś słychać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
Anetko,dziekuje
![]() my w weekend jedziemy na wycieczke do Krakowa ![]() ![]() dziecko spi,Tż wraca po 21 i idzie ze znajomymi do miata w ogródku na piwie posiedzieć ![]() ![]() kupiłam se sukienke na allegro za 8.50(!) z tym że babka sprzedaje je za 80zł,a kilka wystawila na licytacje(pewnie myślała ze dadzą więcej ![]() ![]() w sumie to ja nie nosze sukienek,ale tak dla odmiany... |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
BAN stały
|
Kinga to zycze udanej wycieczki, ja tez uwielbiam jak robimy sobie takie wypady. A z sukienka to fajnie ci sie udalo
![]() Anetko to razem sie motywujmy bo ja dzis pierwszy dzien a diecie, a jak Milenka usnie to cwicze ![]() Magda ![]() Dziewczyny mam takiego streeeesa ze az mnie w zoladku sciska. Po pierwsze zazdrosc. Tz ma kolezanki w pracy (to to wiem i wiedzialam) i ma je na NK, czasem smsa to niego napisza, a mi jest taak smutno, ze on nic nie rozumie. Nie mam sie komu wyzalic z tego powodu. Dzis sie caly dzien nie odzywalam. Wiem, ze mnie nie zdradzi na 10000% no ale ma je w telefonie, na gg ![]() ![]() Druga sprawa to mam jutro interview do collegu na 15.00 takze trzymajcie kciuki bo strasznie sie boje rozmow kwalifikacyjnych, no i dodatkowy stres ze po angielsku ![]() ![]() Ide zmienic posciel i ogranac pokoj bo zaraz spanko Milki. Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-23 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
Aguś,dziekuje za młodość
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Aguś mnie też denerwują jego koleżanki,jak dzwoni do którejś i se "gaworzą"ale ja mam sporo kolegów i jakoś go rozumiem. 3mam kciuki na jutro,napewno sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Kinga pieknie razem wygladacie, coreczka ma za kim byc taka sliczzna ![]() Aga ty sie nic nie martw rozmowa napewno dobrze CI pojdzie trzymam tez kciuki... Kinga zycze milej wycieczki.... Izus ja to sie nie odzywam bo nie ma sie czym chwalic i tak mi z tego powodu smutno ![]() Bylam dzisiaj z Zuza w piaskownicy, mala byla zachwycona bo tyle dzieci to ona jeszcze nie widziala.. ja tylko mialam stresa bo chciala zjesc cala piaskownice a w szczegolnosci kamienie. Piachu sie troche najadla zobaczymy jaki bedzie tego final.... ZUza biegala na kolanach z jednej strony piaskownicy na druga zabierala dzieciom ich zabawki mimo iz miala swoje gruchala i krzyczala z radosci... no i obeszla kawal piaskownicy dookola na nozkach trzymajac sie lawki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Aha prosze CIe z tymi swoimi latami nie wychylaj sie bo tak szczerze to ty jeszcze malolatka jestes ![]()
#3495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Evelinko,to supe ze Zuzia zakochana w piaskownicy,moja to sie trawy bała jak ją na kocu posadziłam,ale z niej cykor ogólnie,głośniej kichniesz i odrazu ryk jest,ale głośną muzyką nie pogardzi,albo odkurzaczem ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-06-23 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Rozeznanie
|
Aga ja tez jestem zazdrosna i to strasznie, ale od razu mu wygarniam jak cos nie tak i awanture mu robie
![]() ![]() Iza z moją prolaktyną( hormon) jest tak ze mi sie podwyzszyla jakos nie wiedziec czemu, moj oragnizm mysli ze w ciąży jestem ( anie jestem), i w ten sposob mam mleko w cycach ( dobrze ze tylko krople ![]() ![]() Idzie burza. Chodzi mi o to ze mi zle jest, tzn sama nie wiem do konca, bo chcialabym byc w uk ale wiem ze mąż bedzie tam nieszczesliwy, a lenka w szkole bylaby nękana i ten ch*** rasizm, a z drugiej strony wiem ze w PL za jakies 4 lata postawimy dom, bedzie praca itd zostane tlumaczem moze, ale sama nie wiem czego chce, najbardziej brakuje mi tego ze nikt w PL nie gada do mnie po angielsku ![]() Poza tym jestem chuda, tz narzeka na to ciagle ( dobra nie ciagle ale troche), wiem ze by chcial wieksze cycki, a ja ich wogle nie mam, bla bla bla Siedze non stop z dzieckiem , nawet jak wyjde na te 3h do pracy to jak wracam to i tak nie mam chwili bo ona z tz nie chce siedziec tylko ryczy, a on mi ją oddaje jak zaczyna ryczec i kolo sie zamyka. Niecierpie jak mi ktos przy jedzeniu przeszkadza, albo sie bebra, a Lenka robi to ciagle i nie mam mozliwosci zjesc, wiec nie jem tyle co trza bo wole wcale niz szalu dostac, wiec wychodzi na to ze tz ma zawsze racje a ja jem 1 posilek dziennie ![]() jak same widzicie wymyslam jakies fanaberie jak to zwie tz. ![]() ![]()
#3498 |
Zadomowienie
|
Madziu mój Tż tez narzekał ostatnio ze zachuda jestem,to mu powiedziałąm,ze widziały gały co brały,i że jak mu sie coś nie podoba to niech se znajdzie maszyne
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- a co do jedzenia,to ja do 12 praktycznie nie jem,bo zazwyczaj czasu nie mam,może jakas kanapka,ale po 16 bój sie lodówka,wszystko pożre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Rozeznanie
|
Ira moj z tych co na niego nie dzialaja takie teksty i jeszcze sie obraza jak cos odwraca kota ogonem
![]()
#3500 |
Zadomowienie
|
echhh,nie rozumiem facetów,mój polazł już
![]() jestem Wasza ![]() ja swojemu mówie że mnie to boli i nie zycze sobie takich textów pod swoim adresem,u nas panuje "zasada" jak ty mi ,ja tak samo tobie",wiem ze to jest dziecinne,ale kurde trzeba mu pokazac jak to jest .z czasem moze zrozumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Rozeznanie
|
ja to swemu mowie zeby na silownie poszedl jak cos nie tak gada, ale on zaraz mowi ze co juz ci sie nie podobam bla bla bla
dziewczyny jak to jest z tym allegro mialam 100 aukcji i teraz mam 100zl zaplacic, musze? sprzedalam moze za 100zl tylko masakra jakbym za darmo oddala ![]()
#3502 |
Wtajemniczenie
|
Wywaliłam ślubnego...ale się zmachałam... Aguś ja też bardzo bardzo zazdrosna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a z allegro dziwna sprawa,oni chcą coś ok 50-60gr za aukcje,plus prowizje,w sumie na 100 aukcji tyle wychodzi,jesli nie zapłacisz to napewno zawieszą Ci konto,a czy beda inne konsekwencje...nie mam pojęcia,ja mało sprzedaje na allegro,czasem coś sie zdarzy ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
no wreszcie doczłapałaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
i jeszcze mi potrafi powiedziec ze to ja slepa jestem bo nie widze jaka chuda jestem
![]() biednemu tz-towie sie oberwala bo zyleta ma zly dzien ![]()
#3505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() babeczki mam wózek,mama mi prezent zrobiła,tzn Zuzi ![]() mam mieszane uczucia co do niego ale już jest w drodze,może dotrze w przyszłym tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zadomowienie
|
no własnie Peg prego P3 ultimate,miałam jeszcze do wyboru peg perego x-lite ale on jest bez pałąka,chociaż wizualnie mi sie bardziej podoba
a kolorki jak na załączonym zdjęciu |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
tu wklejam x-lite
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłaś powozik dla niuńki??
sie spóźniłam...kupiłas...a mnie nadal ten się podoba ...i gdyby Kuba był dziewuszką ...toooooooo http://dino.sklep.pl/nowy/coneco-sat...is-p-4033.html Edytowane przez atenk1 Czas edycji: 2009-06-23 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.