|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
Farma4755 masz racje ,ale jakos tak nie chce zapeszac..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A w ilu aptekach już próbowałaś? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Dzisiaj dostaliśmy wiadomość od babeczki z sekretariatu,że możemy odbierać kody.Ale jeszcze go nie mam to Ci dokładniej nic nie powiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Przyczajenie
|
witam ja powtarzalam 2 raz egzamin i to nie dlatego ze jestem osioł bo mielismy bardzo surowego wykładowcy a recept w aptece to robilam dziesiatki ale po prostu człowiek w stresie pisze czasami glupoty i w tym rok tez nie poszło mi jak chciałam i zle policzyłam masło i nie wiem czy zdam ale jestem dobrej mysli bo w zeszłym roku kolezanki nie dokonca dobrze policzyly mase proszków i zdały zalezy jakie to błedy i czy w załozeniach i czy toku sie dobrze napisało ale mimo to wieze ze mi sie uda a to ze ktos pisze o uniewaznieniu to tez uwazam ze chca tego osoby który no niebardzo byly przygotowane z tego tematu i nie badzmy złosliwe JA ZYCZE WSZYSTKIM JAK NAJLEPIEJ!!!oczywiscie sobie tez bo teraz czekam na dzidziusia który ma prawdopodobnie urodzic sie w dniu odbierania wyników w sierpniu i jeszcze mam końcóweczke sesjii egz. na studiach !!MUSI BYC DOBRZE!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
kasiek523 nie patrz na ten klucz wrzucony tu wczesniej ...,believe me all will be right ..,zbyt dużo zdających zrożnicowało sposob obliczenia tych tabletek ...,w opini naszych wykładowcow każdy też jest poprawny
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Raczkowanie
|
No to życzymy powodzenia i trzymamy kciuki żeby się udało.Nikt nie jest złośliwy ale takie zachowanie mnie irytuję.No ja mam nadzieję ,że też mi pójdzie bo wyniki są w dniu moich urodzin.Prawko odbierałam 2 lata temu w swoje urodziny a w tym roku liczę na prezent w postaci dyplomu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Przyczajenie
|
moje drogie ja wszystkim nam zycze pomyślnych wyników i za wszystkie z nas a raczej wszystkich z nas bede trzymać kciuki.
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- miminka zyczę powodzenia i tym razem..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Raczkowanie
|
Ja będę prawdopodobnie szukać także w Grudziądzu
![]() O to mam konkurencję ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Przyczajenie
|
acha jeszcze bardzo nie lubie jak ktos krytykuje osoby ktore chodza do prywatnych szkół i mowia rózne głupoty !!!ja sama chodzilam do prywatnej i uczyli mniei wykladowcy z wyzszej uczelni medycznej co ucza farmaceutów i nie było zmiłuj sie kolokwia co chwile po kilkadziesiat stron do wyrycia ZERO ULGI teraz tez jestem na uczelni prywatnej i tez jest orka wykladowcy ci sami co wykładaj ana panstwowych uczelniach wiec wymagania takie same wiec nikt mi niech nie pisze róznych głupot a to ze poszłam prywatnie to nie ze jestem głupia tylko wg polskiego szkolnictwa mnie edukacja bezpłatnie nie obowiazuje czytaj jestem za stara
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że jest bardzo ciężko... Koleżanka rok szukała, a teraz i tak dojeżdża ok 60 km na staż. Ja jestem z okolic Chełmna, więc Chełmno, Świecie, Grudziądz... a jak będzie potrzeba to wyjadę na południe ![]() A wiecie może czy za granicą można odbyć staż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Raczkowanie
|
A wiecie może czy za granicą można odbyć staż?
Niestety staż odbyty za granicą nie liczy się w naszym kraju. Niestety nie mogę znaleźć artykułu,który był na poczcie klasowej na ten temat,widocznie ktoś musiał go skasować ale jeżeli bardzo chcesz to mogę poprosić doktora o powtórnę wysłanie? Edytowane przez miminka10 Czas edycji: 2011-06-20 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Przyczajenie
|
oj kosztowało...kosztowało.. ..dzieci,dom,praca....wsz ystko poszło troszkę na dalszy plan
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Raczkowanie
|
www.wikary.pl/?6454
macie na odstresowanie ![]() polecam przed obejrzeniem zalozyc pampersa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli to nie kłopot dla Ciebie to bym prosiła, w sumie to i tak języka na tyle nie znam by tam odbyć staż, ale chętnie poczytam artykuł. A po stażu odbytym u nas w Polsce można normalnie pracować w aptece np. w Niemczech? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Raczkowanie
|
wszystko zależy od Twojej wiedzy umiejetności .., no i jezyka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Raczkowanie
|
Ok to dzisiaj do niego napiszę i jak tylko dostanę odpowiedź to dam Ci znać.Pracować tam możesz normalnie nawet bez odbycia stażu tutaj ,tylko,że u nas to się nie będzie liczyło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Raczkowanie
|
miminka10
musze sie nie zgodzic z Toba w jednej kwestii ![]() Mi rodzice placili za szkole i jestem im za to bardzo wdzieczna ![]() byloby mi przykro gdybym nie zdala egzaminu.. tyle nauki i pieniazkow poszloby na marne ![]() Coz trzeba cierpliwie czekac. Co ma byc to bedzie Ja wiem,ze dalam z siebie wszystko a jesli cos nie wyjdzie to trudno takie jest zycie. Jesli upadne to wszybko wstane i sie pozbieram.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Przyczajenie
|
Czy osoba ktora wrzucila gotowca pomyslala o tych osobach co sie rzetelnie przygotowywaly??jesli juz znales/as zadanie to trzeba bylo to zostawic dla siebie!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Raczkowanie
|
U Nas jest tylko 1 panstwowa szkola i nie jest mozliwoscia zeby kazdy kto chce sie do niej dostal, bo poprostu,najzwyczajniej w swiecie nie ma miejsc..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Przyczajenie
|
święta racja
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.